Αφού για την Αριστερά λέμε οτι χαρακτηρίζει "φασίστες" και "για τη φυλακή" οποιουδήποτε εθνικιστή/πατριώτη το κόμμα ανεβαίνει, από πού να σου φέρω στοιχεία? Και μη μου πείς τώρα οτι το luben ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Ναι, είναι καφροσάιτ, αλλά καφρίλα είναι ολόκληρη η Αριστερά, μετ' ελαχίστων εξαιρέσεων, και σου ξαναλέω, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ το διαβάζουν αυτό το πράμα. Το οτι εσύ το θεωρείς κάφρικο, είναι προς τιμήν σου, αλλά ο Λένιν το είπε, εκ των 100 κομμουνιστών, οι 50 είναι αληταράδες, οι 49 είναι ανόητοι, και ίσως υπάρχει ένας πραγματικός μπολσεβίκος. Ε, με τέτοιο λαό που έχετε, πού να πάτε βρε βάτραχε?vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:11Φίλε γαμώ τα επιχειρήματα, φέρνεις παραπομπές από κάτι άγνωστα sites και το ...luben!!!Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:07ΕΛΕΟΣ! Οι ίδιοι που έτρεχαν και τη ΧΑ, δηλαδή η ΝΔ, με τη συνδρομή δίαφορων υστερικών αριστερών:Ποιός ζήτησε να πάει ο Καρατζαφέρης και τα στελέχη του ΛΑΟΣ στη φυλακή για τη δράση τους;
http://taairetika.blogspot.com/2014/11/ ... st_18.htmlΝα σαπίσει στη φυλακή ο φασίστας Καρατζαφέρης !
https://correspondent4.wordpress.com/20 ... %B3%CE%B9/Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να πείσει, για το πόσο συνεπής φασίστας είναι
Μέχρι και φωτογραφία του ως Χίτλερ του κάνατε. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ:
αι από που προκύπτει ότι αν ο Τζήμερος πάρει τη θέση της ΧΑ θα ζητάμε τη φυλάκιση του Τζήμερου και των στελεχών του;https://luben.tv/stream/60289Άμα ο Θανούλης ο Τζήμερος μπει φυλακή, εμείς θα του πηγαίνουμε αφορολόγητα τσιγάρα (PHOTO)
Στον εισαγγελέα για το fail πραξικόπημα η μασκότ του Μένουμε Ευρώπη
"Φυλακή" να πάει κι ο Τζήμερος, ζητάνε οι καραγκιόζηδες του λούμπεν (τουλάχιστον έχουν το γνώθι σαυτόν, ΛΟΥΜΠΕΝ, πραγματικοί είναι). Και σκέψου, ο Τζήμερος δεν άρχισε (ακόμα) να κόβει πολλές ψήφους από τη "βολική" ΝΔ.
Δε δήλωσε ο Μιχαλολιάκος ότι επί κατοχής στέλναν τους εβραίους "ταξιδάκι αναψυχής" σε μέρη με καμινάδες όπου "βίωναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες"; Δηλαδή πόσο πιό σιχαμένος να γίνει για να το αντιληφθείς εσύ;![]()
Όποιος είπε ποτέ ρατσιστικό ανέκδοτο ή κακόγουστο ρατσιστικό αστείο, δηλαδή, φαντάζεται Άουσβιτς. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ.
Να υποθέσω οτι θα 'πρεπε να ερμηνεύω την δήλωση της Παπαρήγα για το αν θα ξαναγίνουν εκλογές αν βγεί το ΚΚΕ κυβέρνηση ως δήλωση οτι εγώ θα πάω στα γκούλαγκ? Άσε με ρε βάτραχε βραδιάτικα, να χαρείς.
Αυτοί είσαστε όμως, δεν έχετε καν την τσίπα να παραδεχτείτε την ιδεολογία σας. Και ξέρεις τι έλεγε ένας ομοϊδεάτης σας ποιητής ε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
Re: Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αφού δε θες να απαντήσεις, δε μπορώ παρά να επαναλαμβάνω: Υπάρχει δομή και οργάνωση ναζιστικού τύπου; Έχουν διαπράξει εγκλήματα οι χρυσαυγίτες; Έχεις κολλήσει στο τι μπορεί να συνεπάγεται η εύρεση οπλισμού. Ε ναι, προφανώς το να βρεις όπλα από μόνο του δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Συνδυαστικά εξετάζονται τα δεδομένα.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:14Παίζει να έχω αναφέρει τρεις συνεχείς φορές περί μαχαιρωμάτων και εσύ επιμένεις στην κασέτα σου. Τεκμηριώνω ότι τα όπλα που βρέθηκαν και το αδίκημα της οπλοκατοχής δεν επαρκεί για να χαρακτηριστούν εγκληματική οργάνωση. Δεν συζητάτε αν ο Ρουπακιάς και 5-6 άλλοι θα πάνε στη μπουζού. Συζητάμε αν τα στοιχεία επαρκούν ώστε ένα κόμμα να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση. Ξεκολλήστε από τις κασέτες μπας και συζητήσουμε...vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:59
Θα αρκούσε μία τοποθέτηση που θα τεκμηρίωνε ότι δεν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα από χρυσαυγίτες, δεν υπάρχει δομή και οργάνωση ναζιστικού τύπου, δε βρέθηκαν όπλα. Τι από τα τρία μπορείς να τεκμηριώσεις;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ναι σωστά τελειώνει η ομιλία και όλοι χαιρετάνε με υψωμένο το χέρι.Απαγορευεται;Το απαγορευει κάποιος νόμος;Είναι ποινικά κολάσιμο;Όταν περάσει νόμος περι απαγορευσης αυρών των κινήσεων,αυτών των εκφράσεων κτλ ξαναμιλάμε.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:19Και να ολοκληρώνεται η τελετή με ναζιστικούς χαιρετισμούς - και μην αρχίσεις τα περί αρχαιοελληνικών χαιρετισμών σε ορκομωσία νεοναζί!Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:14 Βλέπω κάποιον να κάνει μια ομιλία και να δηλώνει ότι είναι ε/σ.Και;
Έτσι κάνετε τις ορκομωσίες; Και κάτι σημαντικότερο, σε ποιό κόμμα γνωρίζεις να ακολουθείται τέτοια διαδικασία για την ένταξη μελών;
Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα κόμματα βατραχε.Ρώτα κανέναν γυρολόγο όχι εμένα.
Δε γίνεται κουβέντα έτσι όμως. Ή θα φέρεις ανακοινώσεις κομμάτων όπως το ΚΚΕ που να αναφέρουν ότι κάθε εθνικιστής πρέπει να πάει φυλακή, ή θα αρκείσαι σε παρακμιακές ιστοσελίδες για να "τεκμηριώσεις" την άποψή σου. Το luben είναι καφροsite εν γνώσει του, είναι σατυρικό site, αν είναι δυνατόν να φέρνεις κείμενά του ως αποδειξεις για ο,τιδήποτε.Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:20 Αφού για την Αριστερά λέμε οτι χαρακτηρίζει "φασίστες" και "για τη φυλακή" οποιουδήποτε εθνικιστή/πατριώτη το κόμμα ανεβαίνει, από πού να σου φέρω στοιχεία? Και μη μου πείς τώρα οτι το luben ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Ναι, είναι καφροσάιτ, αλλά καφρίλα είναι ολόκληρη η Αριστερά, μετ' ελαχίστων εξαιρέσεων, και σου ξαναλέω, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ το διαβάζουν αυτό το πράμα. Το οτι εσύ το θεωρείς κάφρικο, είναι προς τιμήν σου, αλλά ο Λένιν το είπε, εκ των 100 κομμουνιστών, οι 50 είναι αληταράδες, οι 49 είναι ανόητοι, και ίσως υπάρχει ένας πραγματικός μπολσεβίκος. Ε, με τέτοιο λαό που έχετε, πού να πάτε βρε βάτραχε?
Περιμένω ακόμα να μας πεις ποιό άλλο κόμμα διώκεται ποινικά για τη δράση του.
Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε. Έγραψα ότι είναι ποινικά κολάσιμο να χαιρετάς ναζιστικά; Προσωπικά δε γνωρίζω κάποια διάταξη που να το απαγορεύει, σε αντίθεση μάλιστα με την απαγόρευση κομμουνιστικών συμβόλων σε μία σειρά χώρες.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:23Ναι σωστά τελειώνει η ομιλία και όλοι χαιρετάνε με υψωμένο το χέρι.Απαγορευεται;Το απαγορευει κάποιος νόμος;Είναι ποινικά κολάσιμο;Όταν περάσει νόμος περι απαγορευσης αυρών των κινήσεων,αυτών των εκφράσεων κτλ ξαναμιλάμε.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:19Και να ολοκληρώνεται η τελετή με ναζιστικούς χαιρετισμούς - και μην αρχίσεις τα περί αρχαιοελληνικών χαιρετισμών σε ορκομωσία νεοναζί!Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:14 Βλέπω κάποιον να κάνει μια ομιλία και να δηλώνει ότι είναι ε/σ.Και;
Έτσι κάνετε τις ορκομωσίες; Και κάτι σημαντικότερο, σε ποιό κόμμα γνωρίζεις να ακολουθείται τέτοια διαδικασία για την ένταξη μελών;
Ποινικά κολάσιμες είναι οι ανθρωποκτονίες, οι απόπειρες ανθρωποκτονίας, οι βαριές σωματικές βλάβες κ.ο.κ. Δηλαδή εγκλήματα που διέπραξαν μέλη της ΧΑ. Η ναζιστική δομή (άλλη μία φορά) στοιχειοθετεί την ηθική αυτουργία της ηγεσίας στο βαθμό που τέτοια εγκλήματα γίνονται κατ' εντολή της ηγεσίας η οποία αποφασίζει τη δράση των πυρήνων της ΧΑ.
Αν ισχυρίζεσαι ότι ο πυρήνας της Νίκαιας έδρασε αυτόνομα και έξω από την καθοδήγηση της ηγεσίας, πες το καθαρά. Αλλά αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με την ιδεολογία σας και το fuhrerprinzip, όπως και την αιτιολόγηση του Λαγού (αν θυμάμαι καλά) σε ομιλία του προς μέλη της ΧΑ σχετικά με το ότι δεν πρέπει να αμφισβητούνται οι ηγετικές επιλογές και οδηγίες αλλά να εφαρμόζονται πιστά.
- Λευκός Λύκος
Σε κάποιες χώρες απαγορευονται τα κομμουνιστικά σύμβολα και σε κάποιες άλλες τα ναζιστικά.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:29Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε. Έγραψα ότι είναι ποινικά κολάσιμο να χαιρετάς ναζιστικά; Προσωπικά δε γνωρίζω κάποια διάταξη που να το απαγορεύει, σε αντίθεση μάλιστα με την απαγόρευση κομμουνιστικών συμβόλων σε μία σειρά χώρες.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:23Ναι σωστά τελειώνει η ομιλία και όλοι χαιρετάνε με υψωμένο το χέρι.Απαγορευεται;Το απαγορευει κάποιος νόμος;Είναι ποινικά κολάσιμο;Όταν περάσει νόμος περι απαγορευσης αυρών των κινήσεων,αυτών των εκφράσεων κτλ ξαναμιλάμε.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:19
Και να ολοκληρώνεται η τελετή με ναζιστικούς χαιρετισμούς - και μην αρχίσεις τα περί αρχαιοελληνικών χαιρετισμών σε ορκομωσία νεοναζί!
Ποινικά κολάσιμες είναι οι ανθρωποκτονίες, οι απόπειρες ανθρωποκτονίας, οι βαριές σωματικές βλάβες κ.ο.κ. Δηλαδή εγκλήματα που διέπραξαν μέλη της ΧΑ. Η ναζιστική δομή (άλλη μία φορά) στοιχειοθετεί την ηθική αυτουργία της ηγεσίας στο βαθμό που τέτοια εγκλήματα γίνονται κατ' εντολή της ηγεσίας η οποία αποφασίζει τη δράση των πυρήνων της ΧΑ.
Αν ισχυρίζεσαι ότι ο πυρήνας της Νίκαιας έδρασε αυτόνομα και έξω από την καθοδήγηση της ηγεσίας, πες το καθαρά. Αλλά αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με την ιδεολογία σας και το fuhrerprinzip, όπως και την αιτιολόγηση του Λαγού (αν θυμάμαι καλά) σε ομιλία του προς μέλη της ΧΑ σχετικά με το ότι δεν πρέπει να αμφισβητούνται οι ηγετικές επιλογές και οδηγίες αλλά να εφαρμόζονται πιστά.
Στην Ελλάδα επιτρέπονται και τα 2.πάμε παρακάτω.
Όποιος αποδειχθεί ότι ήταν σε ξυλοδαρμους,στην δολοφονία του Φύσσα πέρα του Ρουπακιά καλώς και να πάει μέσα.Συμφωνούμε;
Αν οι κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση δέσουν θα δούμε ποιοι θα φάνε τις καμπάνες.Αν δεν δέσει το θέμα είναι τι γίνεται.
Δεν ισχυριστηκα κάτι για την Νίκαια γιατί απλά δεν ξέρω.μην γράφεις λόγια που δεν έχω πει εγώ.
Θα σου πω ένα tip. Η διαδικασία βρίθει δικονομικών ανωμαλιών που ασφαλώς θα χρησιμοποιηθούν ως επιχειρήματα στην έφεση για να αθωώσουν τυπικά όσους καταδικαστούν.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:34 Σε κάποιες χώρες απαγορευονται τα κομμουνιστικά σύμβολα και σε κάποιες άλλες τα ναζιστικά.
Στην Ελλάδα επιτρέπονται και τα 2.πάμε παρακάτω.
Όποιος αποδειχθεί ότι ήταν σε ξυλοδαρμους,στην δολοφονία του Φύσσα πέρα του Ρουπακιά καλώς και να πάει μέσα.Συμφωνούμε;
Αν οι κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση δέσουν θα δούμε ποιοι θα φάνε τις καμπάνες.Αν δεν δέσει το θέμα είναι τι γίνεται.
Δεν ισχυριστηκα κάτι για την Νίκαια γιατί απλά δεν ξέρω.μην γράφεις λόγια που δεν έχω πει εγώ.
Κατά τη γνώμη μου θα πέσουν βαριές καμπάνες σε ηγετικά σας στελέχη. Σε δεύτερο χρόνο θα τη σκαπουλάρουν για τυπικούς λόγους επί της διαδικασίας.
Αλλά σου είπα και πριν, το φαινόμενο ΧΑ οφείλει να αντιμετωπιστεί πολιτικά, δε μου λέει και πολλά να φάνε φυλακή ΝΓΜ και ΣΙΑ και η ΧΑ να συνεχίσει να παίρνει ποσοστά άνω του 0,3%. Η άνοδος της ακροδεξιάς είναι σύμπτωμα κοινωνικής και πολιτικής σήψης, όχι φάρμακο σε αυτή.
- Λευκός Λύκος
Καλά ηρέμησε.Σήψη είναι οι απαρχαιομένες ιδεες του κομμουνισμού.Το ίδιο και οι πράξεις του.
Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κοσμου που κονείται σε αυτον τον χώρο.Ο χώρος δεν θα σβήσει το ίδιο και οι ιδεες.η χα μπορεί και να σβήσει όμως.
Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κοσμου που κονείται σε αυτον τον χώρο.Ο χώρος δεν θα σβήσει το ίδιο και οι ιδεες.η χα μπορεί και να σβήσει όμως.
Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:42 Καλά ηρέμησε.Σήψη είναι οι απαρχαιομένες ιδεες του κομμουνισμού.Το ίδιο και οι πράξεις του.
Είναι πιο παλιές οι ιδέες των κομμουνιστών από της χρυσής αυγής.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Προφανώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Έχε απλώς στο νου σου ότι το όραμα της ηγεσίας της ΧΑ είναι αν γιγαντωθεί να μετατραπεί στο αντίστοιχο NSDAP με την αντίστοιχη εξέλιξη. Άμα αυτό δεν είναι σήψη δεν ξέρω τι είναι.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:42 Καλά ηρέμησε.Σήψη είναι οι απαρχαιομένες ιδεες του κομμουνισμού.Το ίδιο και οι πράξεις του.
- Λευκός Λύκος
Ε φυσικά.γι αυτό και είναι απαρχαιομένες.πρωτόγονες θα έλεγα καλύτερα.Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:45Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:42 Καλά ηρέμησε.Σήψη είναι οι απαρχαιομένες ιδεες του κομμουνισμού.Το ίδιο και οι πράξεις του.
Είναι πιο παλιές οι ιδέες των κομμουνιστών από της χρυσής αυγής.
- Λευκός Λύκος
Καλά.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:46Προφανώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Έχε απλώς στο νου σου ότι το όραμα της ηγεσίας της ΧΑ είναι αν γιγαντωθεί να μετατραπεί στο αντίστοιχο NSDAP με την αντίστοιχη εξέλιξη. Άμα αυτό δεν είναι σήψη δεν ξέρω τι είναι.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:42 Καλά ηρέμησε.Σήψη είναι οι απαρχαιομένες ιδεες του κομμουνισμού.Το ίδιο και οι πράξεις του.
- Λευκός Λύκος
Στόχος της χα αν κυβερνούσε ήταν να φτιάξει ένα εθνικο κράτος.Πρωτα θα ήταν ο Έλληνας και μετά όλοι οι υπόλοιποι.Τα NSDAP κτλ είναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:46Προφανώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Έχε απλώς στο νου σου ότι το όραμα της ηγεσίας της ΧΑ είναι αν γιγαντωθεί να μετατραπεί στο αντίστοιχο NSDAP με την αντίστοιχη εξέλιξη. Άμα αυτό δεν είναι σήψη δεν ξέρω τι είναι.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:42 Καλά ηρέμησε.Σήψη είναι οι απαρχαιομένες ιδεες του κομμουνισμού.Το ίδιο και οι πράξεις του.
-
Nero
Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 08:57
Στόχος της χα αν κυβερνούσε ήταν να φτιάξει ένα εθνικο κράτος.Πρωτα θα ήταν ο Έλληνας και μετά όλοι οι υπόλοιποι.Τα NSDAP κτλ είναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε.
αυτό ου περιγράφεις είναι ρατσιστικό κράτος,όχι εθνικό
Για λόγους που δεν είναι του παρόντος, τα εθνικά κράτη αποτελούν πλέον παρελθόν. Αυτό είναι δεδομένο, όχι γνώμη. Τα εθνικά κράτη υπηρετησαν το σκοπό τους σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν ο καπιταλισμός μπει στην ιμπεριαλιστική του φάση και μας προκύψει η παγκοσμιοποίηση.Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 08:57 Στόχος της χα αν κυβερνούσε ήταν να φτιάξει ένα εθνικο κράτος.Πρωτα θα ήταν ο Έλληνας και μετά όλοι οι υπόλοιποι.Τα NSDAP κτλ είναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Το να ζητάς εθνικό κράτος σημαίνει να ζητάς επιστροφή σε μία κατάσταση που έχει παρέλθει και αν όντως επιστρέφαμε σε αυτήν, μαζί της θα κάναμε πολλά βήματα πίσω στην ανθρώπινη εξέλιξη. Σημαίνει δε και κατάργηση μιας σειράς τεχνολογικών επιτευγμάτων στους τομείς των επικοινωνιών, μεταφορών, εμπορευματικής παραγωγής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-