Τελοσπαντων,για να μην πλατιάζει πολύ το θέμα,αν μπορέσουν να δέσουν όλες αυτές οι κατηγορίες θα δούμε τι ποινές και σε ποιους θα πέσουν.Αρκεί να μην φανε ποινές άτομα άδικα.vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:47Ξεκινώ από το τελευταίο. Ασφαλώς και θέλουμε να επιστρέψετε στο 0,28%, μου είναι αδιανόητο ότι σε μία χώρα που έχει υποστεί τα δεινά της γερμανικής ναζιστικής κατοχής, υπάρχει κόσμος που αδιαφορεί για το ιδεολογικό σας υπόβαθρο, το προσπερνά και σας θεωρεί ως τη λύση στα προβλήματά του. Και ασφαλώς δεν τρέφω την παραμικρή αυταπάτη ότι ένα πολιτικό φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί στις δικαστικές αίθουσες, το πρόβλημα είναι πολιτικό και πολιτικά πρέπει να αντιμετωπίζεστε.Λευκός Λύκος έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:35 Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Μιχαλολιάκος και το λέει.
5 χρόνια τώρα λόγω της δολοφονίας Φύσσα κατηγορούνται δεν ξέρω και γω πόσα μέλη/στελέχη/βουλευτές κτλ της χα.
Φυσικά ο δολοφόνος και όποιος ήταν συνεργός στο έγκλημα πρέπει να φανε αρκετά χρονάκια.
Όποιος έχει κάνει παρανομη πράξη και μπορεί να αποδειχθεί,να τιμωρηθεί αναλόγος.
Ο ωχετός λάσπης όμως και η συκοφάντιση που γίνεται εδώ και 5 χρόνια είναι απίστευτος.Υπάρχουν παιδιά με οικογένεις κτλ,που δεν εχουν σχέση με όλα αυτά που έγραψα παραπάνω και κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απλά και μόνο επειδή ήταν μέλη της χα.
Πείτε ότι σας ενδιαφέρει να διαλύσετε κάθε χρυσαυγίτη είτε φταίει είτε όχι και αφήστε τα υπόλοιπα.
Σχετικά με τη δίκη και τους κατηγορούμενους, κατηγορούμενος δε σημαίνει και ένοχος, ούτε πιστεύω ότι όσοι κατηγορούνται θα καταλήξουν με ποινές, πολλοί θα αθωωθούν και κάποιοι θα φάνε βαριές ποινές.
Το σκεπτικό της πολιτικής αγωγής με το οποίο συμφωνώ και το είχα γράψει από την πρώτη ημέρα που έγιναν συλλήψεις στελεχών σας είναι ότι ο συνδυασμός εγκληματικής δράσης μελών της ΧΑ με τη λειτουργία και δομή της οργάνωσης, θα τεκμηριώσουν την ηθική αυτουργία της ηγεσίας στα διαπραχθέντα εγκλήματα. Γι αυτό το λόγο έχει επικεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της προσπάθειάς της στην απόδειξη της ύπαρξης αυτής της δομής και λειτουργίας.
Τώρα, εσύ ως μέλος της ΧΑ γνωρίζεις καλύτερα αν τα μέλη του πυρήνα της Νίκαιας μπορούσαν να λειτουργούν αυτόνομα χωρίς να λογοδοτούν στους ανωτέρους τους για τις πράξεις τους, αν μπορούσαν να μαζεύονται για επιθέσεις χωρίς να υπάρχει σχετική οδηγία, είτε συγκεκριμένα είτε γενικά.
Τέλος, υπάρχει σωρεία αποδεικτικού υλικού σχετιζόμενου με το ιδεολογικό υπόβαθρο της ηγεσίας το οποίο έχουν αρχικά αρνηθεί, όπως π.χ. ο ισχυρισμός του Κασιδιάρη ότι δεν ασπάζεστε τη ναζιστική ιδεολογία για να έρθουν στη συνέχεια video, άρθα και ομιλίες (μέχρι και τατουάζ) να αποδείξουν οτι ψεύδονται οικτρά.
Υπάρχει η άρνηση του Μιχαλολιάκου για το video στο οποίο δηλώνει ότι είσαστε η σπορά των ηττημένων του 45, οι ναζιστές, οι φασίστες, οι εθνικοσοσιαλιστές, σε ερώτηση που του έγινε στο ραδιόφωνο από τον Χατζηνικολάου.
Ε, με τέτοια συμπεριφορά, με τόσες διαψεύσεις, ποιός μπορει να σας πιστέψει για ο,τιδήποτε; Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε όλα αυτά έχουν προστεθεί και άσχετα με τη δράση σας, στη λογική "βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντε έξι", αλλά δεν αλλάζουν την ουσία.
Εγω δεν ανήκω στην χα επίσημα μετά τις δευτερες εκλογές του 2012 για προσωπικούς λόγους.Το τι έκανε η Νίκαια,η Πάτρα και η Ξανθη δεν μπορώ να το γνωρίζω.Λογικό δεν είναι;Αυτά τα γνωρίζουν,αν τα γνωρίζουν οι μεγάλοι.
Τώρα για το κομμάτι της ιδεολογίας,αν η χα είναι ναζί,νεοναζί και παλαιοναζί δεν θα κάτσω να μπω στο κόλπο της αντιπαράθεσης.