!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:47
Λευκός Λύκος έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:35 Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Μιχαλολιάκος και το λέει.
5 χρόνια τώρα λόγω της δολοφονίας Φύσσα κατηγορούνται δεν ξέρω και γω πόσα μέλη/στελέχη/βουλευτές κτλ της χα.
Φυσικά ο δολοφόνος και όποιος ήταν συνεργός στο έγκλημα πρέπει να φανε αρκετά χρονάκια.
Όποιος έχει κάνει παρανομη πράξη και μπορεί να αποδειχθεί,να τιμωρηθεί αναλόγος.
Ο ωχετός λάσπης όμως και η συκοφάντιση που γίνεται εδώ και 5 χρόνια είναι απίστευτος.Υπάρχουν παιδιά με οικογένεις κτλ,που δεν εχουν σχέση με όλα αυτά που έγραψα παραπάνω και κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απλά και μόνο επειδή ήταν μέλη της χα.
Πείτε ότι σας ενδιαφέρει να διαλύσετε κάθε χρυσαυγίτη είτε φταίει είτε όχι και αφήστε τα υπόλοιπα.
Ξεκινώ από το τελευταίο. Ασφαλώς και θέλουμε να επιστρέψετε στο 0,28%, μου είναι αδιανόητο ότι σε μία χώρα που έχει υποστεί τα δεινά της γερμανικής ναζιστικής κατοχής, υπάρχει κόσμος που αδιαφορεί για το ιδεολογικό σας υπόβαθρο, το προσπερνά και σας θεωρεί ως τη λύση στα προβλήματά του. Και ασφαλώς δεν τρέφω την παραμικρή αυταπάτη ότι ένα πολιτικό φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί στις δικαστικές αίθουσες, το πρόβλημα είναι πολιτικό και πολιτικά πρέπει να αντιμετωπίζεστε.

Σχετικά με τη δίκη και τους κατηγορούμενους, κατηγορούμενος δε σημαίνει και ένοχος, ούτε πιστεύω ότι όσοι κατηγορούνται θα καταλήξουν με ποινές, πολλοί θα αθωωθούν και κάποιοι θα φάνε βαριές ποινές.

Το σκεπτικό της πολιτικής αγωγής με το οποίο συμφωνώ και το είχα γράψει από την πρώτη ημέρα που έγιναν συλλήψεις στελεχών σας είναι ότι ο συνδυασμός εγκληματικής δράσης μελών της ΧΑ με τη λειτουργία και δομή της οργάνωσης, θα τεκμηριώσουν την ηθική αυτουργία της ηγεσίας στα διαπραχθέντα εγκλήματα. Γι αυτό το λόγο έχει επικεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της προσπάθειάς της στην απόδειξη της ύπαρξης αυτής της δομής και λειτουργίας.

Τώρα, εσύ ως μέλος της ΧΑ γνωρίζεις καλύτερα αν τα μέλη του πυρήνα της Νίκαιας μπορούσαν να λειτουργούν αυτόνομα χωρίς να λογοδοτούν στους ανωτέρους τους για τις πράξεις τους, αν μπορούσαν να μαζεύονται για επιθέσεις χωρίς να υπάρχει σχετική οδηγία, είτε συγκεκριμένα είτε γενικά.

Τέλος, υπάρχει σωρεία αποδεικτικού υλικού σχετιζόμενου με το ιδεολογικό υπόβαθρο της ηγεσίας το οποίο έχουν αρχικά αρνηθεί, όπως π.χ. ο ισχυρισμός του Κασιδιάρη ότι δεν ασπάζεστε τη ναζιστική ιδεολογία για να έρθουν στη συνέχεια video, άρθα και ομιλίες (μέχρι και τατουάζ) να αποδείξουν οτι ψεύδονται οικτρά.

Υπάρχει η άρνηση του Μιχαλολιάκου για το video στο οποίο δηλώνει ότι είσαστε η σπορά των ηττημένων του 45, οι ναζιστές, οι φασίστες, οι εθνικοσοσιαλιστές, σε ερώτηση που του έγινε στο ραδιόφωνο από τον Χατζηνικολάου.

Ε, με τέτοια συμπεριφορά, με τόσες διαψεύσεις, ποιός μπορει να σας πιστέψει για ο,τιδήποτε; Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε όλα αυτά έχουν προστεθεί και άσχετα με τη δράση σας, στη λογική "βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντε έξι", αλλά δεν αλλάζουν την ουσία.
Τελοσπαντων,για να μην πλατιάζει πολύ το θέμα,αν μπορέσουν να δέσουν όλες αυτές οι κατηγορίες θα δούμε τι ποινές και σε ποιους θα πέσουν.Αρκεί να μην φανε ποινές άτομα άδικα.
Εγω δεν ανήκω στην χα επίσημα μετά τις δευτερες εκλογές του 2012 για προσωπικούς λόγους.Το τι έκανε η Νίκαια,η Πάτρα και η Ξανθη δεν μπορώ να το γνωρίζω.Λογικό δεν είναι;Αυτά τα γνωρίζουν,αν τα γνωρίζουν οι μεγάλοι.
Τώρα για το κομμάτι της ιδεολογίας,αν η χα είναι ναζί,νεοναζί και παλαιοναζί δεν θα κάτσω να μπω στο κόλπο της αντιπαράθεσης.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Kauldron έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:48
To μοναδικό ίσως δεν είναι, όμως είναι το μεγαλύτερο. Τα ίδια ακούγονταν και για τον Καρατζαφέρη όταν ήταν στη Βουλή (πριν την άνοδο της ΧΑ). Φασίστες, ναζί, και δε συμμαζεύεται. Για τον Καρατζαφέρη, φορ φάκς σέηκ. Και φυσικά είχε γίνει και επίθεση, μετά από την ομιλία του Καρατζαφέρη κάπου το 2008 στη Θεσσαλονίκη, και άτομο με ελληνική σημαία είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Αλλά όλα οκ, "φασίστας" ήταν.
Αν τη θέση της ΧΑ εκλογικά την έπαιρνε ο Τζήμερος, πχ, η Αριστερά (παρέα με τη ΝΔ, για διαφορετικούς λόγους) θα ζητούσε τη φυλάκιση του Τζήμερου, και πάει λέγοντας.
Αν κάνατε επιθέσεις σε αλλοδαπούς
Οι "επιθέσεις σε αλλοδαπούς" (τρίχες κατσαρές, τις πιο πολλές φορές μεταξύ τους μαχαιρώνονται, αλλά τότε είναι οκ), στη συντριπτική τους πλειοψηφία αναφέρονται σε εποχές πρό της ανόδου της ΧΑ.
σκοτώνατε κόσμο με την εκλογική σας άνοδο στο 7%
Ποιός "κόσμος" σκοτώθηκε εκτός απ' τον Φύσσα? Δηλαδή όταν είχε δολοφονηθεί ο Τεμπονέρας, θα έπρεπε να κατηγορηθεί ολόκληρη η ΝΔ? Σου υπενθυμίζω, οτι η ΝΔ ΜΕΤΑ την καταδίκη Καλαμπόκα, τον χαρακτήριζε "Αγωνιστή".
Ομοίως, όταν συνελλήφθη η 17Ν, οι "εγκέφαλοι" ήταν στην ΠΑΚ. Τί έγινε, εκεί δεν υπάρχει σύνδεση με το κόμμα?
Ό,τι έκαναν τα πρότυπά σας στη Γερμανία;
Ηλιθιότητες. Οι Έλληνες Εθνικιστές του Μεταξά πολέμησαν ΚΑΤΑ της ναζιστικής Γερμανίας, αν θέλεις να πάμε στην περίοδο. Αλλά το να φαντάζεσαι Άουσβιτς και ξέρω 'γω είναι εντελώς βλακώδες. Μήπως να πιστέψουμε οτι αν το ΚΚΕ πάρει την εξουσία θα μας στείλει, όλους τους αντιφρονούντες στα γκούλαγκ? Ή μήπως τα γκούλαγκ δεν υπήρχαν.
Ο τρόπος σκέψης σου δείχνει εμπάθεια καθώς και ιδεοληψία. Νομίζω οτι πρέπει να έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό, και να δείς τους πραγματικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, και συγκεκριμένα τον κίδνυνο της ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, και να σταματήσεις να κυνηγάς μάγισσες.
Ποιός ζήτησε να πάει ο Καρατζαφέρης και τα στελέχη του ΛΑΟΣ στη φυλακή για τη δράση τους; Τι συγκρίνεις τώρα; Και από που προκύπτει ότι αν ο Τζήμερος πάρει τη θέση της ΧΑ θα ζητάμε τη φυλάκιση του Τζήμερου και των στελεχών του; Και το κυριότερο, εκκρεμεί δίκη για άλλο κόμμα πέραν της ΧΑ; Μην παρουσιάζεις ως δεδομένα τις εκτιμήσεις σου.

"Φαντάζομαι" Άουσβιτς; Δε δήλωσε ο Μιχαλολιάκος ότι επί κατοχής στέλναν τους εβραίους "ταξιδάκι αναψυχής" σε μέρη με καμινάδες όπου "βίωναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες"; Δηλαδή πόσο πιό σιχαμένος να γίνει για να το αντιληφθείς εσύ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Λευκός Λύκος έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:55 Τελοσπαντων,για να μην πλατιάζει πολύ το θέμα,αν μπορέσουν να δέσουν όλες αυτές οι κατηγορίες θα δούμε τι ποινές και σε ποιους θα πέσουν.Αρκεί να μην φανε ποινές άτομα άδικα.
Εγω δεν ανήκω στην χα επίσημα μετά τις δευτερες εκλογές του 2012 για προσωπικούς λόγους.Το τι έκανε η Νίκαια,η Πάτρα και η Ξανθη δεν μπορώ να το γνωρίζω.Λογικό δεν είναι;Αυτά τα γνωρίζουν,αν τα γνωρίζουν οι μεγάλοι.
Τώρα για το κομμάτι της ιδεολογίας,αν η χα είναι ναζί,νεοναζί και παλαιοναζί δεν θα κάτσω να μπω στο κόλπο της αντιπαράθεσης.
Ρε συ τι να αντιπαραθέσεις; Πλαστά είναι τα videos με την ορκομωσία μελών; Με τις παραδοχές μελών, μέχρι και του ΝΓΜ ότι είσαστε εθνικοσοσιαλιστές; Άλλη ορκομωσία έκανες εσύ;
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Nero έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:48
Λευκός Λύκος έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:42
Nero έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:39

τα καλά παιδιά με οικογένειες δεν ακούσανε ποτέ ότι το κόμμα οργανώνει μοτοπορίες παίζοντας ξύλο στους δρόμους με αναρχικούς και καμια φορά ανοίγει κεφάλια μεταναστών ή άλλων πολιτικών αντιπάλων?

μην πει ότι δεν δεν γίνονταν τέτοια πράγματα γιατί λίγο παραπάνω υποστηρίζεις ότι είσαι πιο έξυπνος απο τον χελώνο και δεν θα βοηθούσε το επιχείρημά συο αν προσπαθούσες να πουλήσεις τρέλα
Ξέρεις κάτι;Υπάρχει κόσμος που πήγαινε στην χα καθαρά από ιδεολογική άποψη.Δεν ήταν κάγκουρες να πάνε μα δέρνονται.Και τέτοιος κόσμος ήταν η πλειοψηφία.Αλλά τους έχασε η χα γιατί τους έφαγε η καρέκλα.και μείνανε με τους κάγκουρες.
Πως είναι δυνατόν να συνυπάρχουν αυτά τα δυο? Πως είναι δυνατόν ένας καλός οικογενιάρχης να συναναστρέφεται με τραμπούκους,μαχαιροβγάλτες και μπράβους "για την ιδεολογία"? Και η ιδεολογία ποια είναι,ο εθνικοσοσιαλισμός? Γιατί εγώ ας πούμε ήξερα απο το 12,πριν βγουν στη φόρα τα ενδότερα των τοπικών στην τβ ότι αυτό που κάνετε στις τοπικές είναι εθνικοσοσιαλιστική κατήχηση. Καλός οικογενιάρχης και εθνικοσοσιαλιστής είναι συμβατά πράγματα θεωρείς?
Υπάρχουν ε/σ που έχουν οικογένειες και είναι και πετυχημένοι και με την δουλειά τους.Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται παράξενο.Μήπως γιατί θεωρείς ότι όποιος είναι ε/σ θα πρέπει να καίει τους εβραίους στους φόυρνους ή να μαστιγώνει τους γκευ;
Η ιδεολογία είναι ο εθνικισμος και η αγάπη και π σεβασμος για την Ελλάδα και την Σημαία.
Το ότι υπάρχουν/υπήρχαν κάποιοι ε/σ μου είναι αδιάφορο.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:35
vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:01
Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:00 Το ξαναλέω, μη βασίζεστε στην έκθεση για τα όπλα που βρέθηκαν. Θα φάτε ήττα...
Κάποια νομική τεκμηρίωση θα μας φέρεις για τον πρωτοφανέρωτο ισχυρισμό σου; Διαβασες το σκεπτικό των ίδιων των χρυσαυγιτών;
Κατ' αρχάς θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις ποια απάντηση θα ήταν ικανή ώστε να σε πείσει για το αντίθετο της άποψης σου.
Αλλά για να απαντήσω. Ναι, υπάρχει δεδικασμένο. Θα ήθελα να ερευνήσεις το αποτέλεσμα της δίκης των ληστών του Βελβεντού όσον αφορά την εγκληματική οργάνωση. Και πρόσεξε εκεί είχαμε οπλοφορία, όχι οππλοκατοχή. Και δεν ευθύνομαι εγώ επειδή η ποινική δικονομία ορίζει διάκριση μεταξύ της οπλοκατοχής και της οπλοφορίας.

Μην μείνεις στους ληστές του Βελβεντού, ψάξε και άλλες αντίστοιχες δίκες.
Θα αρκούσε μία τοποθέτηση που θα τεκμηρίωνε ότι δεν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα από χρυσαυγίτες, δεν υπάρχει δομή και οργάνωση ναζιστικού τύπου, δε βρέθηκαν όπλα. Τι από τα τρία μπορείς να τεκμηριώσεις;
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:58
Λευκός Λύκος έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:55 Τελοσπαντων,για να μην πλατιάζει πολύ το θέμα,αν μπορέσουν να δέσουν όλες αυτές οι κατηγορίες θα δούμε τι ποινές και σε ποιους θα πέσουν.Αρκεί να μην φανε ποινές άτομα άδικα.
Ρε συ τι να αντιπαραθέσεις; Πλαστά είναι τα videos με την ορκομωσία μελών; Με τις παραδοχές μελών, μέχρι και του ΝΓΜ ότι είσαστε εθνικοσοσιαλιστές; Άλλη ορκομωσία έκανες εσύ;
Ρε συ βάτραχε εγω δεν είμαι ε/σ.Στα χω πει από το παλιό ακόμη.Μην μου βάζεις ταμπέλες τσάμπα.
Αν θέλει κάποιος να είναι ε/σ είναι δικό του θεμα.Επιτρέπεται ακόμη στην δημοκρατία η ελευθερία της ιδεολογικής άποψης νομίζω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:03
Ρε συ βάτραχε εγω δεν είμαι ε/σ.Στα χω πει από το παλιό ακόμη.Μην μου βάζεις ταμπέλες τσάμπα.
Αν θέλει κάποιος να είναι ε/σ είναι δικό του θεμα.Επιτρέπεται ακόμη στην δημοκρατία η ελευθερία της ιδεολογικής άποψης νομίζω.
Αυτό εδώ τι είναι, μας δίνεις τα φώτα σου;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ποιός ζήτησε να πάει ο Καρατζαφέρης και τα στελέχη του ΛΑΟΣ στη φυλακή για τη δράση τους;
ΕΛΕΟΣ! Οι ίδιοι που έτρεχαν και τη ΧΑ, δηλαδή η ΝΔ, με τη συνδρομή δίαφορων υστερικών αριστερών:
Να σαπίσει στη φυλακή ο φασίστας Καρατζαφέρης !
http://taairetika.blogspot.com/2014/11/ ... st_18.html
Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να πείσει, για το πόσο συνεπής φασίστας είναι
https://correspondent4.wordpress.com/20 ... %B3%CE%B9/

Μέχρι και φωτογραφία του ως Χίτλερ του κάνατε. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ:
Εικόνα
αι από που προκύπτει ότι αν ο Τζήμερος πάρει τη θέση της ΧΑ θα ζητάμε τη φυλάκιση του Τζήμερου και των στελεχών του;
Άμα ο Θανούλης ο Τζήμερος μπει φυλακή, εμείς θα του πηγαίνουμε αφορολόγητα τσιγάρα (PHOTO)

Στον εισαγγελέα για το fail πραξικόπημα η μασκότ του Μένουμε Ευρώπη
https://luben.tv/stream/60289

"Φυλακή" να πάει κι ο Τζήμερος, ζητάνε οι καραγκιόζηδες του λούμπεν (τουλάχιστον έχουν το γνώθι σαυτόν, ΛΟΥΜΠΕΝ, πραγματικοί είναι). Και σκέψου, ο Τζήμερος δεν άρχισε (ακόμα) να κόβει πολλές ψήφους από τη "βολική" ΝΔ.
Δε δήλωσε ο Μιχαλολιάκος ότι επί κατοχής στέλναν τους εβραίους "ταξιδάκι αναψυχής" σε μέρη με καμινάδες όπου "βίωναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες"; Δηλαδή πόσο πιό σιχαμένος να γίνει για να το αντιληφθείς εσύ;
:fp:
Όποιος είπε ποτέ ρατσιστικό ανέκδοτο ή κακόγουστο ρατσιστικό αστείο, δηλαδή, φαντάζεται Άουσβιτς. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ.
Να υποθέσω οτι θα 'πρεπε να ερμηνεύω την δήλωση της Παπαρήγα για το αν θα ξαναγίνουν εκλογές αν βγεί το ΚΚΕ κυβέρνηση ως δήλωση οτι εγώ θα πάω στα γκούλαγκ? Άσε με ρε βάτραχε βραδιάτικα, να χαρείς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:05

Δεν θα απολογηθώ εγώ για το τι γινόταν στην χα.

Αν θελεις απολογία,όταν γίνεται η δικασιμος βρες άτομα που δικάζονται και ρώτα τους.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:07
Ποιός ζήτησε να πάει ο Καρατζαφέρης και τα στελέχη του ΛΑΟΣ στη φυλακή για τη δράση τους;
ΕΛΕΟΣ! Οι ίδιοι που έτρεχαν και τη ΧΑ, δηλαδή η ΝΔ, με τη συνδρομή δίαφορων υστερικών αριστερών:
Να σαπίσει στη φυλακή ο φασίστας Καρατζαφέρης !
http://taairetika.blogspot.com/2014/11/ ... st_18.html
Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να πείσει, για το πόσο συνεπής φασίστας είναι
https://correspondent4.wordpress.com/20 ... %B3%CE%B9/

Μέχρι και φωτογραφία του ως Χίτλερ του κάνατε. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ:
Εικόνα
αι από που προκύπτει ότι αν ο Τζήμερος πάρει τη θέση της ΧΑ θα ζητάμε τη φυλάκιση του Τζήμερου και των στελεχών του;
Άμα ο Θανούλης ο Τζήμερος μπει φυλακή, εμείς θα του πηγαίνουμε αφορολόγητα τσιγάρα (PHOTO)

Στον εισαγγελέα για το fail πραξικόπημα η μασκότ του Μένουμε Ευρώπη
https://luben.tv/stream/60289

"Φυλακή" να πάει κι ο Τζήμερος, ζητάνε οι καραγκιόζηδες του λούμπεν (τουλάχιστον έχουν το γνώθι σαυτόν, ΛΟΥΜΠΕΝ, πραγματικοί είναι). Και σκέψου, ο Τζήμερος δεν άρχισε (ακόμα) να κόβει πολλές ψήφους από τη "βολική" ΝΔ.
Δε δήλωσε ο Μιχαλολιάκος ότι επί κατοχής στέλναν τους εβραίους "ταξιδάκι αναψυχής" σε μέρη με καμινάδες όπου "βίωναν τις μεταφυσικές τους εμπειρίες"; Δηλαδή πόσο πιό σιχαμένος να γίνει για να το αντιληφθείς εσύ;
:fp:
Όποιος είπε ποτέ ρατσιστικό ανέκδοτο ή κακόγουστο ρατσιστικό αστείο, δηλαδή, φαντάζεται Άουσβιτς. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ.
Να υποθέσω οτι θα 'πρεπε να ερμηνεύω την δήλωση της Παπαρήγα για το αν θα ξαναγίνουν εκλογές αν βγεί το ΚΚΕ κυβέρνηση ως δήλωση οτι εγώ θα πάω στα γκούλαγκ? Άσε με ρε βάτραχε βραδιάτικα, να χαρείς.
Φίλε γαμώ τα επιχειρήματα, φέρνεις παραπομπές από κάτι άγνωστα sites και το ...luben!!!

Αυτοί είσαστε όμως, δεν έχετε καν την τσίπα να παραδεχτείτε την ιδεολογία σας. Και ξέρεις τι έλεγε ένας ομοϊδεάτης σας ποιητής ε;
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:09

Αν θελεις απολογία,όταν γίνεται η δικασιμος βρες άτομα που δικάζονται και ρώτα τους.
Αν θες έντιμη συζήτηση δεν πρέπει να γράφεις τέτοια πράγματα. Δε σου ζήτησα απολογία, σου ζήτησα να μου πεις τι βλέπεις στο video. Στη ΧΑ ήσουν, κάνατε τέτοιες ορκομωσίες ναι ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:12
Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:09

Αν θες έντιμη συζήτηση δεν πρέπει να γράφεις τέτοια πράγματα. Δε σου ζήτησα απολογία, σου ζήτησα να μου πεις τι βλέπεις στο video. Στη ΧΑ ήσουν, κάνατε τέτοιες ορκομωσίες ναι ή όχι;
Βλέπω κάποιον να κάνει μια ομιλία και να δηλώνει ότι είναι ε/σ.Και;
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:59
Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:35
vatraxos έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:01

Κάποια νομική τεκμηρίωση θα μας φέρεις για τον πρωτοφανέρωτο ισχυρισμό σου; Διαβασες το σκεπτικό των ίδιων των χρυσαυγιτών;
Κατ' αρχάς θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσεις ποια απάντηση θα ήταν ικανή ώστε να σε πείσει για το αντίθετο της άποψης σου.
Αλλά για να απαντήσω. Ναι, υπάρχει δεδικασμένο. Θα ήθελα να ερευνήσεις το αποτέλεσμα της δίκης των ληστών του Βελβεντού όσον αφορά την εγκληματική οργάνωση. Και πρόσεξε εκεί είχαμε οπλοφορία, όχι οππλοκατοχή. Και δεν ευθύνομαι εγώ επειδή η ποινική δικονομία ορίζει διάκριση μεταξύ της οπλοκατοχής και της οπλοφορίας.

Μην μείνεις στους ληστές του Βελβεντού, ψάξε και άλλες αντίστοιχες δίκες.
Θα αρκούσε μία τοποθέτηση που θα τεκμηρίωνε ότι δεν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα από χρυσαυγίτες, δεν υπάρχει δομή και οργάνωση ναζιστικού τύπου, δε βρέθηκαν όπλα. Τι από τα τρία μπορείς να τεκμηριώσεις;
Παίζει να έχω αναφέρει τρεις συνεχείς φορές περί μαχαιρωμάτων και εσύ επιμένεις στην κασέτα σου. Τεκμηριώνω ότι τα όπλα που βρέθηκαν και το αδίκημα της οπλοκατοχής δεν επαρκεί για να χαρακτηριστούν εγκληματική οργάνωση. Δεν συζητάτε αν ο Ρουπακιάς και 5-6 άλλοι θα πάνε στη μπουζού. Συζητάμε αν τα στοιχεία επαρκούν ώστε ένα κόμμα να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση. Ξεκολλήστε από τις κασέτες μπας και συζητήσουμε...
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Είναι κι εκείνη η πυρηνική βόμβα που δεν έχει βρεθει ακόμα...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Λευκός Λύκος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 00:14 Βλέπω κάποιον να κάνει μια ομιλία και να δηλώνει ότι είναι ε/σ.Και;
Και να ολοκληρώνεται η τελετή με ναζιστικούς χαιρετισμούς - και μην αρχίσεις τα περί αρχαιοελληνικών χαιρετισμών σε ορκομωσία νεοναζί!

Έτσι κάνετε τις ορκομωσίες; Και κάτι σημαντικότερο, σε ποιό κόμμα γνωρίζεις να ακολουθείται τέτοια διαδικασία για την ένταξη μελών;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”