!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:19 Ε και απάντησε εσύ σκέπτεσαι ή η ενέργεια?
Απάντησε ακόμα αν ο σκύλος βλέπει χρώματα, και αν δεν τα βλέπει γιατί? στραβός είναι αφού υπάρχουν?
Καλά αγράμματος είσαι και δεν ξέρεις ότι τα χρώματα είναι φαντασίωση του εγκεφάλου σου?
Δεν μιλάω με αγράμματους.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF ... E%BC%CE%B1
Εγώ σκέπτομαι. Έλα ρε seismic erudite, που θα παρουσιάσεις το τι βλέπει και δεν βλέπει ο σκύλος ως οντολογική απόδειξη του οτιδήποτε. :smt005:
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
klg

axilmar έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:58
klg έγραψε: 29 Μαρ 2022, 13:06
stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2022, 21:13

Τα μαθηματικά είναι ιδέα. Δεν βιάζονται και δεν πεθαίνουν. :8)
Πιστεύω ότι το phorum άμα προσπαθήσει, μπορεί να βιάσει τόσο τα μαθηματικά που να ψοφήσουν. :blm:

Δεν κατηγορώ βέβαια τον Αχιλλέα, του έχει κάψει τον εγκέφαλο η Boost, το έχουμε πάθει όλοι μας.
Τα αντεπιχειρηματα σου ποια ακριβως ειναι;

'Η δεν υπαρχουνε;
Σε τι από όλα θες αντεπιχείρημα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:51 γκαβαδια.

που θελετε να στραβωθουν ολοι επειδη ειστε γκαβοι και δεν θελετε να ειστε μονοι.

ΓΚΑΒΑΔΙΑ
Spoiler
ακου κει δεν βλεπουμε τις συχνοτητες....

τις βλεπω ρε.... και τις βανω και σε σειρα οποτε γκαβλωσω...

ΓΚΑΒΑΔΙΑ.
Ρε ούργιε, αυτό που βλέπεις είναι η ταλάντωση της χορδής που είναι "δεμένη" σε δύο σταθερά άκρα.
Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις αν δέσεις ένα σχοινί σε ένα καρφί στον τοίχο και το άλλο άκρο το κουνάς πάνω κάτω.
Θα βλέπεις το κύμα να ταξιδεύει...το μήκος κύματος βλέπεις. Όχι την συχνότητα.
Για ένα ηχητικό κύμα συχνότητας 700 Hz, που είναι μέσα στα όρια του ανθρώπινου ακουστικού φάσματος, τα μόρια που μεταδίδουν το ηχητικό κύμα, πρέπει να ταλαντεύονται 700 φορές το δευτερόλεπτο! Αυτή είναι η συχνότητα.
Και θέλεις εσύ να την δεις;

Μπορείς να καταλάβεις την ταλάντωση των μορίων σε MHz; σε GHz;
Μπα ε;
Άβαταρ μέλους
klg

taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:46 αφου ειστε νηπια ρε... ουτε το νηπιο καταλαβαινει...αλλα να βγαζει και γλωσσα το νηπιο;

Κοιτα μεσιε Λοξια, εξηγηση που θα σε κανω...

ολα τα ειδωλα σου τα γραφω στα παπαρια μου, αφου εγραψα πρωτα τα δικα μου ειδωλα.

τον νιτσε φατον σε σουπα.
τον Σοπενχάουερ με μανταρια που του αρεσουν του Τυφλου
τον Βιτγκενστάιν σε σαλατα (μοιαζει με Βιναγκρεταιν αυτος, παει.),
τον Σαρτρ με συροπι βυσσινο και μια κουταλια γιαουρτι απο γαλα γκαμηλας διλοφης απο την βακτρια...πιο gourmeδιαρης ουτος ο τοιουτος...

ΥΓ. Χωρις πλακα, kolige, νομιζεις οτι μιλας καποια κατανοητη διαλεκτο ; αγνοεις βασικες ελληνικες λεξεις και εννοιες που τις γραφεις στα αγγλοσαξωνικα... μονο με ρουνιες δεν εχεις γραψει τιποτα....
Εσύ που δεν τις αγνοείς λοιπόν, πες μας τι σχήμα έχει η κλανιά; Το βλέπεις κάνοντας διαίρεση;

Άβαταρ μέλους
klg

που θελετε να στραβωθουν ολοι επειδη ειστε γκαβοι και δεν θελετε να ειστε μονοι.

ΓΚΑΒΑΔΙΑ

ΓΚΑΒΑΔΙΑ.
:smt005: :smt005: :smt005:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:20
taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:46
klg έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:56

Χωρίς πλάκα, πιστεύω πλέον ότι δεν μιλάμε καν την ίδια γλώσσα.
αφου ειστε νηπια ρε... ουτε το νηπιο καταλαβαινει...αλλα να βγαζει και γλωσσα το νηπιο;

ολα τα ειδωλα σου τα γραφω στα παπαρια μου, αφου εγραψα πρωτα τα δικα μου ειδωλα.

τον Σαρτρ με συροπι βυσσινο και μια κουταλια γιαουρτι απο γαλα γκαμηλας διλοφης απο την βακτρια...πιο gourmeδιαρης ουτος ο τοιουτος...

ΥΓ. Χωρις πλακα, kolige, νομιζεις οτι μιλας καποια κατανοητη διαλεκτο ; αγνοεις βασικες ελληνικες λεξεις και εννοιες που τις γραφεις στα αγγλοσαξωνικα... μονο με ρουνιες δεν εχεις γραψει τιποτα....
Δεν είναι "είδωλά" μου μεσιέ ανηοτιέν...
Απλώς ανέφερα μερικούς φιλόσοφους που ήμουν βέβαιος πως, μετά τους γλωσσολόγους, τους έχεις αποδομήσει ΚΑΙ αυτούς (τον Καστοριάδη ξέχασες...) λες να τον ξεχασα;

Γράφεις με ένα παλαβο-ακατανόητο ρυθμό, νομίζοντας ότι κάνεις πνεύμα.. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πνεύμα, αλλά οινόπνευμα.
Επί πλέον, όπως σου είχα αποδείξει όταν έγραφες με στόμφο πως βρέθηκες στην Καραϊβική σε τρεις τυφώνες, πως έγραφες π@παριές, προσπαθείς να καλυφθείς πίσω από το οινόπνευμα-χιούμορ και όποια π@παριά σου, αποδειχθεί π@παριά, λες ότι έκανες χιούμορ και δεν το καταλάβαμε...
Ξιπασμένε...

Τελικά όμως, εσύ που βλέπεις τις συχνότητες, δεν μας είπες πως μοιάζει η συχνότητα 2.182 KHz...
Τι; δεν την "βλέπεις"; Ε καλά...διάλεξε μία άλλη βρε αδερφέ...ας πάμε σε πιο υψηλές. Τι λες για τα MHz; ή προτιμάς τα GHz;
Άκουσα ότι τα GHz έχουν γαλάζια μάτια; αληθεύει;
βασικα δεν αποδομουμε κανεναν παρα μονο καραγκιοζηδες του φορουμ που το παιζουν καρδιναλιοι....και ιεροεξεταστες.

το υφος που γραφω ειναι αυτο που μου λενε τα αρχιδια μου να γραφω... ετσι μου λενε, ετσι κανω....

αν δεν σ αρεσ.... μην διαβαζ.... εγω δε σ ενοχλαω κυριε κυριλε της ελληνικης γλωσσας του καθαρευουσιανικου δημοτικιστικου ελληνιστικου χριστιανορθοδοξου δημοτικου σου, που σε λαλησε και εκαμες και εσυ την επανσταση σου εναντια στο συστημα...

το οτι δεν καταλαβαινεις εσυ τι γραφω σημαινει οτι εσυ δεν καταλαβαινεις... αν θες μαθηματα πριβε για να καταλαβεις, πολυ ευχαριστως Οχι· δεν προκειται να σου κανω· να πας αλλου να μαθεις, δεν εχω χρονο...

ισα ρεεεεε.... γιατι αμα αρχισω να σε χορευω θα ειναι η καλυτερη μου...και δεν θα ξεπλενει ουτε ο νειλος απο την νιλα...

προς το παρον κατσε να σε βλογηξω... αντιθεε

:vp20:
:003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:33
Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:20
taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:46

αφου ειστε νηπια ρε... ουτε το νηπιο καταλαβαινει...αλλα να βγαζει και γλωσσα το νηπιο;

Δεν είναι "είδωλά" μου μεσιέ ανηοτιέν...
Απλώς ανέφερα μερικούς φιλόσοφους που ήμουν βέβαιος πως, μετά τους γλωσσολόγους, τους έχεις αποδομήσει ΚΑΙ αυτούς (τον Καστοριάδη ξέχασες...) λες να τον ξεχασα;

Γράφεις με ένα παλαβο-ακατανόητο ρυθμό, νομίζοντας ότι κάνεις πνεύμα.. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πνεύμα, αλλά οινόπνευμα.
Επί πλέον, όπως σου είχα αποδείξει όταν έγραφες με στόμφο πως βρέθηκες στην Καραϊβική σε τρεις τυφώνες, πως έγραφες π@παριές, προσπαθείς να καλυφθείς πίσω από το οινόπνευμα-χιούμορ και όποια π@παριά σου, αποδειχθεί π@παριά, λες ότι έκανες χιούμορ και δεν το καταλάβαμε...
Ξιπασμένε...

Μην ξεχάσεις να μας πεις για το χρώμα των ματιών που έχουν οι συχνότητες πάνω από 1 GHz...
Ξιπασμένε...

Τελικά όμως, εσύ που βλέπεις τις συχνότητες, δεν μας είπες πως μοιάζει η συχνότητα 2.182 KHz...
Τι; δεν την "βλέπεις"; Ε καλά...διάλεξε μία άλλη βρε αδερφέ...ας πάμε σε πιο υψηλές. Τι λες για τα MHz; ή προτιμάς τα GHz;
Άκουσα ότι τα GHz έχουν γαλάζια μάτια; αληθεύει;
βασικα δεν αποδομουμε κανεναν παρα μονο καραγκιοζηδες του φορουμ που το παιζουν καρδιναλιοι....και ιεροεξεταστες.

το υφος που γραφω ειναι αυτο που μου λενε τα αρχιδια μου να γραφω... ετσι μου λενε, ετσι κανω....

αν δεν σ αρεσ.... μην διαβαζ.... εγω δε σ ενοχλαω κυριε κυριλε της ελληνικης γλωσσας του καθαρευουσιανικου δημοτικιστικου ελληνιστικου χριστιανορθοδοξου δημοτικου σου, που σε λαλησε και εκαμες και εσυ την επανσταση σου εναντια στο συστημα...

το οτι δεν καταλαβαινεις εσυ τι γραφω σημαινει οτι εσυ δεν καταλαβαινεις... αν θες μαθηματα πριβε για να καταλαβεις, πολυ ευχαριστως Οχι· δεν προκειται να σου κανω· να πας αλλου να μαθεις, δεν εχω χρονο...

ισα ρεεεεε.... γιατι αμα αρχισω να σε χορευω θα ειναι η καλυτερη μου...και δεν θα ξεπλενει ουτε ο νειλος απο την νιλα...

προς το παρον κατσε να σε βλογηξω... αντιθεε

:vp20:

Έτσι μπράβο!
Γράψε άλλη μια αοριστο-παπαρο-δήθεν-χιουμοριά, για να καλύψεις την έλλειψη επιχειρηματολογίας.
Ξιπασμένε...

Μην ξεχάσεις να μας πεις το χρώμα των ματιών που έχουν οι συχνότητες πάνω από 1 GHz.
Ξιπασμένη ασχετίλα...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:23

ΓΚΑΒΑΔΙΑ
Spoiler

ΓΚΑΒΑΔΙΑ.
Ρε ούργιε, αυτό που βλέπεις είναι η ταλάντωση της χορδής που είναι "δεμένη" σε δύο σταθερά άκρα.
Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις αν δέσεις ένα σχοινί σε ένα καρφί στον τοίχο και το άλλο άκρο το κουνάς πάνω κάτω.
Θα βλέπεις το κύμα να ταξιδεύει...το μήκος κύματος βλέπεις. Όχι την συχνότητα.
Για ένα ηχητικό κύμα συχνότητας 700 Hz, που είναι μέσα στα όρια του ανθρώπινου ακουστικού φάσματος, τα μόρια που μεταδίδουν το ηχητικό κύμα, πρέπει να ταλαντεύονται 700 φορές το δευτερόλεπτο! Αυτή είναι η συχνότητα.
Και θέλεις εσύ να την δεις;

Μπορείς να καταλάβεις την ταλάντωση των μορίων σε MHz; σε GHz;
Μπα ε;
σιγα σιγα, θα πεις και αληθεια.... εδω ειμαστε... δεν βιαζομαι...
παντως αληθεια αναρωτιεμαι... εισαι βλακας η τον παριστανεις;
δεν βλεπεις την συχνοτητα ;
με τη συχνοτητα τον επαιζες μικρος ; και πως τον ταλαντωνες;

εισαι για τα πανηγυρια.... βουτυρο στην φρυγανια μου...

συνεχισε.... παρακαλω σε...

δηθενακια....
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Έχεις δίκιο ρε συ taxalata xalasa...
...τι ήθελα να ξαναμιλήσω;

Λάθος μου που ανακατεύτηκα ξανά με ανθρώπους που το τσουτσού νταχτιρντί είναι το άθλημά τους...

Άει στο καλό και συνέχισε το άθλημα...πρωταθλητής είσαι.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

klg έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:25
taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:46 αφου ειστε νηπια ρε... ουτε το νηπιο καταλαβαινει...αλλα να βγαζει και γλωσσα το νηπιο;

Εσύ που δεν τις αγνοείς λοιπόν, πες μας τι σχήμα έχει η κλανιά; Το βλέπεις κάνοντας διαίρεση;

αυτο ειναι ρε κολιγε,

το δυσκολο ειναι να κλασω μεσα σε τρυπια κονσερβα και να σου πω απο ποια τρυπα της κονσερβας βγηκε πιο βρωμερη κλανια, οπως επισης να σου πω και τι χρωμα εχει....
αυτο δεν μου το χουν βαλει με ντζιπ μεσα στον εγκεφαλο - κεντρικο επεξεργαστη....ακομα.... χρειαζομαι ενα update απο το human sapiens 3.0 στο 3.1.... εχει κανει εφαρμογη αλλιωτικη ο προγραμματιστης που θα βλεπουμε τις κλανιες με χρωμματα.... αλλη φαση.....

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 17:51 Έχεις δίκιο ρε συ taxalata xalasa...
...τι ήθελα να ξαναμιλήσω;

Λάθος μου που ανακατεύτηκα ξανά με ανθρώπους που το τσουτσού νταχτιρντί είναι το άθλημά τους...

Άει στο καλό και συνέχισε το άθλημα...πρωταθλητής είσαι.
ε μα καημενε και εσυ,

ξυνεσαι στην γκλιτσα του τζομπανου...

αφου ξες τι θα γινει.... τι αρχινας;

:smt005:

να σαι καλα, με κανες και κλαιω απο τα γελια παλι... μη με ξεχνας, να με βρισκεις τριγυρω που και που να τα λεμε καθε τοσο.... καλο κανει, μεγαλωνει το πλεμονι απο το γελιο...

κατσε να σε προλαβω... :g018:

αυτο σ αρεσει εσενα.... :wave
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Συνέχισε ψωνάρα...συνέχισε το τσουτσού νταχτιρντί.
Θα πάρεις και άλλο μεγαλόσταυρο εξαιρετικών επιδόσεων...
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:48
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:40
Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:37 Μην μεταφέρεις σε αυτό το νήμα τις π@παριές σου.
Σε έχουν ξετινάξει στο δικό σου νήμα, δεν χρειάζεται και εδώ...
Εσύ τις μεταφέρεις που κατηγορείς άδικα.
Άντε γιατί πας μέσα για συκοφαντία και ψευδής ειδήσεις.
Μην γίνεσαι περισσότερο ηλίθιος από όσο είσαι...
Πίσω στο νήμα σου και εκεί θα σου φέρω ΚΑΙ ΠΑΛΙ όλες τις ψευτιές που έχεις γράψει.
Και τότε ξαναπές για συκοφααντίες...άχρηστε.
Τις απαντήσεις Παπαδρακάκη και Καρύδη τις είδες? Σκάσε. :003:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Σας κάνω την χάρη να συνομιλώ μαζί σας κατζάμ βαθμολογημένος ερευνητής https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
και κοντεύετε να με βγάλετε και μαλάκα
Απαντήστε σε αυτά που ρωτώ.
Υπάρχει χρώμα υπάρχει ήχος υπάρχει όραση χωρίς τον ανθρώπινο επεξεργαστή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 04 Απρ 2022, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 18:00 Συνέχισε ψωνάρα...συνέχισε το τσουτσού νταχτιρντί.
Θα πάρεις και άλλο μεγαλόσταυρο εξαιρετικών επιδόσεων...

στο εχω πει πολλες φορες.

στο καθρεφτη μιλας και ο καπνος της υπεροψιας σου και της αλαζονειας σου δεν σ αφηνει να δεις το ειδωλο σου στο γυαλι...

νομιζεις οτι αυτα που λες τα λες σε μενα και οτι σκοτωσες το θηριο με λεξεις, αλλα κατα βαθος γνωριζεις πολυ καλα πως περιγραφεις τα δικα σου μειονεκτηματα ως μειονεκτηματα των αλλων για να ελαφρωθεις λιγακι απο το βαρος που σου προκαλουν...

γνωριζοντας την κατασταση σου, δεν σε παρεξηγω και σε συμπονω... ευχομαι και σε ευλογω να καταφερεις να βγαλεις του πουστη τον καπνο απο μπροστα σου που δε σ αφηνει να δεις πως inlakseh «ειμαι ενα αλλο εσυ» ή «ειμαι ενας αλλος εαυτος σου».

το «εγω» σου πρεπει να το πατησεις κατω σαν σκουληκι βρωμερο για να φυγει η καπνια απο μπροστα σου...

μπορεις;

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ.

ΥΓ. ολα οσα εγραψα, ισχυουν και για μενα πριν ισχυσουν για σενα... ειμαι και εγω θυμα της καπνιας... αλλα συνειδητοποιημενο θυμα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”