Το σύμπαν δεν έχει σοφία και σαφώς δεν είναι τίποτα προγραμματισμένο. Δικοί σου παντελώς αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι ανθρωπομορφισμοί.seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Στο χωριό μου λέμε ρωτώντας πας στην πόλη.
Ας παραδεχθούμε ότι η σοφία του σύμπαντος μας ξεπερνά οπότε αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν στην τύχη.
Τα πράγματα είναι απλά και προγραμματισμένα.
Εννοείται ότι εσύ το λες και απλά επαναλαμβάνεις σύνεχεια ότι η επιστήμη το έχει αποδείξει. Πώς ακριβώς το έχει αποδείξει;seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Εκεί έξω από τον εγκέφαλό μας δεν υπάρχει ήχος χρώμα και γενικά αυτό που βλέπουμε είναι εικονικό.
Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η επιστήμη. Το έχει αποδείξει.
Και άλλοι ανούσιοι ανθρωπομορφισμοί. Το σύμπαν απαιτεί προγραμματιστή για το seismic αλλά ο προγραμματιστής δεν απαιτεί προγραμματιστή apparently.seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Πίσω από αυτό που ονομάζουμε ύλη και ότι άλλο υπαρκτό είναι η πόλη που ψάχνουμε να βρούμε.
Τι ψάχνουμε να βρούμε για να ξέρουμε τι ψάχνουμε κατ αρχήν.
Ψάχνουμε τον προγραμματιστή του σύμπαντος, και την ενέργεια που τόσα χρόνια κινεί τα πάντα.
Τέλεια, όταν λοιπόν λύσεις όλα προβλήματα της φυσικής και της φιλοσοφιάς, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις.seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Όπως ένας άνθρωπος ρωτά πως θα πάει στην πόλη, έτσι και εμείς θα ψάξουμε από που προέρχεται η ύλη και ποια είναι η δύναμη που την κατασκεύασε και την συντηρεί τόσα χρόνια.
Εμείς πάλι το λέμε καθιερωμένο μοντέλο και δεν του αποδίδουμε την ανάγκη να μας τιμωρήσει αν γαμήσουμε την γυναίκα του γείτονα.seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Αν δούμε στο μικροσκόπιο την ύλη θα δούμε ότι αποτελείται από μόρια και άτομα, και αν ψάξουμε ακόμα πιο βαθειά θα δούμε και άλλα, όπως την ατομική ενέργεια που κλείνουν μέσα τους.
Αυτά το μόρια και τα άτομα περιστρέφονται από κάποια δύναμη, η οποία και τα συγκρατεί σε συνοχή μεταξύ τους.
Ξέρει κανείς από εσάς από που προέρχεται αυτή ή ακούραστη δύναμη που κατασκευάζει την ύλη και τα πάντα?
Ερώτηση
Αυτή η δύναμη από που παίρνει ατέλειωτη ενέργεια? Πως κατασκευάζει το ανθρώπινο DNA? στην τύχη ?
Αν αυτή η αστείρευτη δύναμη ενέργειας είναι αυτή που προγραμματίζει και κατασκευάζει και συντηρεί το σύμπαν όλο, πέστε μου γιατί να μην την πω Θεό.
Ε και;seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Το ότι αυτή την στιγμή σκεπτόμαστε αφού είμαστε ενέργεια, η ενέργεια σκέπτεται.