!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Στο χωριό μου λέμε ρωτώντας πας στην πόλη.
Ας παραδεχθούμε ότι η σοφία του σύμπαντος μας ξεπερνά οπότε αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν στην τύχη.
Τα πράγματα είναι απλά και προγραμματισμένα.
Το σύμπαν δεν έχει σοφία και σαφώς δεν είναι τίποτα προγραμματισμένο. Δικοί σου παντελώς αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι ανθρωπομορφισμοί.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Εκεί έξω από τον εγκέφαλό μας δεν υπάρχει ήχος χρώμα και γενικά αυτό που βλέπουμε είναι εικονικό.
Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η επιστήμη. Το έχει αποδείξει.
Εννοείται ότι εσύ το λες και απλά επαναλαμβάνεις σύνεχεια ότι η επιστήμη το έχει αποδείξει. Πώς ακριβώς το έχει αποδείξει;
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Πίσω από αυτό που ονομάζουμε ύλη και ότι άλλο υπαρκτό είναι η πόλη που ψάχνουμε να βρούμε.
Τι ψάχνουμε να βρούμε για να ξέρουμε τι ψάχνουμε κατ αρχήν.
Ψάχνουμε τον προγραμματιστή του σύμπαντος, και την ενέργεια που τόσα χρόνια κινεί τα πάντα.
Και άλλοι ανούσιοι ανθρωπομορφισμοί. Το σύμπαν απαιτεί προγραμματιστή για το seismic αλλά ο προγραμματιστής δεν απαιτεί προγραμματιστή apparently.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Όπως ένας άνθρωπος ρωτά πως θα πάει στην πόλη, έτσι και εμείς θα ψάξουμε από που προέρχεται η ύλη και ποια είναι η δύναμη που την κατασκεύασε και την συντηρεί τόσα χρόνια.
Τέλεια, όταν λοιπόν λύσεις όλα προβλήματα της φυσικής και της φιλοσοφιάς, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Αν δούμε στο μικροσκόπιο την ύλη θα δούμε ότι αποτελείται από μόρια και άτομα, και αν ψάξουμε ακόμα πιο βαθειά θα δούμε και άλλα, όπως την ατομική ενέργεια που κλείνουν μέσα τους.
Αυτά το μόρια και τα άτομα περιστρέφονται από κάποια δύναμη, η οποία και τα συγκρατεί σε συνοχή μεταξύ τους.
Ξέρει κανείς από εσάς από που προέρχεται αυτή ή ακούραστη δύναμη που κατασκευάζει την ύλη και τα πάντα?
Ερώτηση
Αυτή η δύναμη από που παίρνει ατέλειωτη ενέργεια? Πως κατασκευάζει το ανθρώπινο DNA? στην τύχη ?
Αν αυτή η αστείρευτη δύναμη ενέργειας είναι αυτή που προγραμματίζει και κατασκευάζει και συντηρεί το σύμπαν όλο, πέστε μου γιατί να μην την πω Θεό.
Εμείς πάλι το λέμε καθιερωμένο μοντέλο και δεν του αποδίδουμε την ανάγκη να μας τιμωρήσει αν γαμήσουμε την γυναίκα του γείτονα.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Το ότι αυτή την στιγμή σκεπτόμαστε αφού είμαστε ενέργεια, η ενέργεια σκέπτεται.
Ε και;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Αν νομίζετε πως, όχι να αλλάξετε την γνώμη του seismic, αλλά, έστω, να τον κάνετε να καταλάβει ότι χρησιμοποιεί όρους και λεξιλόγιο εντελώς άκυρο και άκαιρο που δεν εχε ικαμία σχέση με τη φυσική, ματαιοπονείτε.

Εδώ και 15 χρόνια, δεν έχουν μπορέσει να τον πείσουν αρκετοί πολιτικοί μηχανικοί, ακόμα και καθηγητές του ΕΜΠ, πως τα μαθηματικά της πατέντας του είναι μπακαλίστικα και του ποδαριού με αποτέλεσμα να καταλήγει σε λανθασμένους υπολογισμούς.
Απλώς, τους βγάζει όλους άχρηστους που συνωμοσιολογούν για να μην τον αφήσουν να "σώσει τον κόσμο από τους σεισμούς"!

Και θέλετε, εσείς τώρα, να καταλάβει πως ο "χυλός ενέργειας", δεν είναι μια εκλαϊκευμένη μεταφορά, αλλά μία ανοησία.
Και πως το Σύμπαν δεν έχει "σοφία"...
Ή πως όταν σε μία κουταμάρα που παραθέτει, κοπανάει ένα "το έχει αποδείξει η επιστήμη", πιστεύει πως τους τάπωσε όλους με την δική του σοφία!

:lol:
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

klg έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:01
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Στο χωριό μου λέμε ρωτώντας πας στην πόλη.
Ας παραδεχθούμε ότι η σοφία του σύμπαντος μας ξεπερνά οπότε αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν στην τύχη.
Τα πράγματα είναι απλά και προγραμματισμένα.
Το σύμπαν δεν έχει σοφία και σαφώς δεν είναι τίποτα προγραμματισμένο. Δικοί σου παντελώς αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι ανθρωπομορφισμοί.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Εκεί έξω από τον εγκέφαλό μας δεν υπάρχει ήχος χρώμα και γενικά αυτό που βλέπουμε είναι εικονικό.
Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η επιστήμη. Το έχει αποδείξει.
Εννοείται ότι εσύ το λες και απλά επαναλαμβάνεις σύνεχεια ότι η επιστήμη το έχει αποδείξει. Πώς ακριβώς το έχει αποδείξει;
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Πίσω από αυτό που ονομάζουμε ύλη και ότι άλλο υπαρκτό είναι η πόλη που ψάχνουμε να βρούμε.
Τι ψάχνουμε να βρούμε για να ξέρουμε τι ψάχνουμε κατ αρχήν.
Ψάχνουμε τον προγραμματιστή του σύμπαντος, και την ενέργεια που τόσα χρόνια κινεί τα πάντα.
Και άλλοι ανούσιοι ανθρωπομορφισμοί. Το σύμπαν απαιτεί προγραμματιστή για το seismic αλλά ο προγραμματιστής δεν απαιτεί προγραμματιστή apparently.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Όπως ένας άνθρωπος ρωτά πως θα πάει στην πόλη, έτσι και εμείς θα ψάξουμε από που προέρχεται η ύλη και ποια είναι η δύναμη που την κατασκεύασε και την συντηρεί τόσα χρόνια.
Τέλεια, όταν λοιπόν λύσεις όλα προβλήματα της φυσικής και της φιλοσοφιάς, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Αν δούμε στο μικροσκόπιο την ύλη θα δούμε ότι αποτελείται από μόρια και άτομα, και αν ψάξουμε ακόμα πιο βαθειά θα δούμε και άλλα, όπως την ατομική ενέργεια που κλείνουν μέσα τους.
Αυτά το μόρια και τα άτομα περιστρέφονται από κάποια δύναμη, η οποία και τα συγκρατεί σε συνοχή μεταξύ τους.
Ξέρει κανείς από εσάς από που προέρχεται αυτή ή ακούραστη δύναμη που κατασκευάζει την ύλη και τα πάντα?
Ερώτηση
Αυτή η δύναμη από που παίρνει ατέλειωτη ενέργεια? Πως κατασκευάζει το ανθρώπινο DNA? στην τύχη ?
Αν αυτή η αστείρευτη δύναμη ενέργειας είναι αυτή που προγραμματίζει και κατασκευάζει και συντηρεί το σύμπαν όλο, πέστε μου γιατί να μην την πω Θεό.
Εμείς πάλι το λέμε καθιερωμένο μοντέλο και δεν του αποδίδουμε την ανάγκη να μας τιμωρήσει αν γαμήσουμε την γυναίκα του γείτονα.
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 15:35 Το ότι αυτή την στιγμή σκεπτόμαστε αφού είμαστε ενέργεια, η ενέργεια σκέπτεται.
Ε και;
Ε και απάντησε εσύ σκέπτεσαι ή η ενέργεια?
Απάντησε ακόμα αν ο σκύλος βλέπει χρώματα, και αν δεν τα βλέπει γιατί? στραβός είναι αφού υπάρχουν?
Καλά αγράμματος είσαι και δεν ξέρεις ότι τα χρώματα είναι φαντασίωση του εγκεφάλου σου?
Δεν μιλάω με αγράμματους.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF ... E%BC%CE%B1
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

klg έγραψε: 04 Απρ 2022, 14:56
Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 13:37 Ρε πστη μου...
Έχω γίνει μάρτυρας απίστευτων δηλώσεων/απόψεων και αποδείξεων πάνω στα άλυτα μυστήρια του Σύμπαντος, από κορυφαίους διανοητές του σήμερα, όπως ο seismic και ο taxalata xalasa, που μπροστά τους τύφλα να 'χουν Νίτσε, Σοπενχάουερ, Βιτγκενστάιν, Σαρτρ και Καστοριάδης, all together που λέμε!

Ο ένας βλέπει χυλό ενέργειας και πίσω από αυτόν χυλό βλέπει τον θεό...τι λε ρε παιδί μου! Ακτίνες Χ έχουν τα μάτια σου; Σούπερμαν να πούμε;

Ο άλλος "βλέπει" τις κυκλικές τροχιές ενός επιφανειακού κύματος νερού (μίγμα εγκαρσίων και διαμηκών κυμάτων), και αυτόματα "βλέπει" και τις συχνότητες! Τι λε ρε παιδί μου! Πως να μοιάζει άραγε η συχνότητα 2.182 ΚHz; Είναι λεπτή; χοντρή; πρασινομάτα με ίσια μαλιά;

Πόση σοφία να αντέξει κανείς...

ΥΓ.
Σοφία αρκετή...όμως η βλακοχωρητικότητά μας (stupidity/nonsense capacity :003: ), είναι περιορισμένη...
...όγκωσε από τις παπαριές σας και κάνει overflow, αστροπελέκια. :003:

.
Χωρίς πλάκα, πιστεύω πλέον ότι δεν μιλάμε καν την ίδια γλώσσα.
Ποτέ δεν μιλάγαμε την ίδια γλώσσα...
Απλώς, μέχρι την έλευση του ίντερνετ, οι "αλλόγλωσσοι" ήταν διασκορπισμένοι και δεν φύτρωναν μπροστά σου σαν τα μανιτάρια. :lol:

χαχαχαχα...δες το τελυταίο μαργατιάρι του κατά φαντασίαν πολιτικού μηχανικού:
Δεν μιλάω με αγράμματους.
...είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα... :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 04 Απρ 2022, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
seismic

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:14 Αν νομίζετε πως, όχι να αλλάξετε την γνώμη του seismic, αλλά, έστω, να τον κάνετε να καταλάβει ότι χρησιμοποιεί όρους και λεξιλόγιο εντελώς άκυρο και άκαιρο που δεν εχε ικαμία σχέση με τη φυσική, ματαιοπονείτε.

Εδώ και 15 χρόνια, δεν έχουν μπορέσει να τον πείσουν αρκετοί πολιτικοί μηχανικοί, ακόμα και καθηγητές του ΕΜΠ, πως τα μαθηματικά της πατέντας του είναι μπακαλίστικα και του ποδαριού με αποτέλεσμα να καταλήγει σε λανθασμένους υπολογισμούς.
Απλώς, τους βγάζει όλους άχρηστους που συνωμοσιολογούν για να μην τον αφήσουν να "σώσει τον κόσμο από τους σεισμούς"!

Και θέλετε, εσείς τώρα, να καταλάβει πως ο "χυλός ενέργειας", δεν είναι μια εκλαϊκευμένη μεταφορά, αλλά μία ανοησία.
Ή πως όταν σε μία κουταμάρα που παραθέτει, κοπανάει ένα "το έχει αποδείξει η επιστήμη", πιστεύει πως τους τάπωσε όλους με την δική του σοφία!

Τους έπεισα εγώ αυτό σημαίνει ότι είσαι ούφο.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:27
Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:14 Αν νομίζετε πως, όχι να αλλάξετε την γνώμη του seismic, αλλά, έστω, να τον κάνετε να καταλάβει ότι χρησιμοποιεί όρους και λεξιλόγιο εντελώς άκυρο και άκαιρο που δεν εχε ικαμία σχέση με τη φυσική, ματαιοπονείτε.

Ρε άχρηστε...φέρε μας τι σου είπε ο Παπαδρακάκης, τι σου είπε ο Καρύδης και μετά βλέπουμε ποιος έπεισε ποιον...
...κατά φαντασίαν πολιτικέ μηχανικέ... :003:
seismic

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:29
seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:27

Ρε άχρηστε...φέρε μας τι σου είπε ο Παπαδρακάκης, τι σου είπε ο Καρύδης και μετά βλέπουμε ποιος έπεισε ποιον...
...κατά φαντασίαν πολιτικέ μηχανικέ... :003:
Αυτά που είπε ο Παπαδρακάκης στην προσομοίωση.
https://lookaside.fbsbx.com/file/Draft% ... QC4p-uk-WH
Αυτά που είπε ο Καρύδης στο βίντεο και σκάσε συκοφάντη.
https://www.zougla.gr/greece/article/er ... resitexnia
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μην μεταφέρεις σε αυτό το νήμα τις π@παριές σου.
Σε έχουν ξετινάξει στο δικό σου νήμα, δεν χρειάζεται και εδώ...
seismic

Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:37 Μην μεταφέρεις σε αυτό το νήμα τις π@παριές σου.
Εσύ τις μεταφέρεις που κατηγορείς άδικα.
Άντε γιατί πας μέσα για συκοφαντία και ψευδής ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Έχω γίνει μάρτυρας απίστευτων δηλώσεων/απόψεων και αποδείξεων πάνω στα άλυτα μυστήρια του Σύμπαντος, από κορυφαίους διανοητές του σήμερα, όπως ο seismic και ο taxalata xalasa, που μπροστά τους τύφλα να 'χουν Νίτσε, Σοπενχάουερ, Βιτγκενστάιν, Σαρτρ και Καστοριάδης, all together που λέμε!

Ο ένας βλέπει χυλό ενέργειας και πίσω από αυτόν χυλό βλέπει τον θεό...τι λε ρε παιδί μου! Ακτίνες Χ έχουν τα μάτια σου; Σούπερμαν να πούμε;

Ο άλλος "βλέπει" τις κυκλικές τροχιές ενός επιφανειακού κύματος νερού (μίγμα εγκαρσίων και διαμηκών κυμάτων), και αυτόματα "βλέπει" και τις συχνότητες! Τι λε ρε παιδί μου! Πως να μοιάζει άραγε η συχνότητα 2.182 ΚHz; Είναι λεπτή; χοντρή; πρασινομάτα με ίσια μαλιά;

ΥΓ.
Σοφία αρκετή...όμως η βλακοχωρητικότητά μας (stupidity/nonsense capacity :003: ), είναι περιορισμένη...

.
αφου ειστε νηπια ρε... ουτε το νηπιο καταλαβαινει...αλλα να βγαζει και γλωσσα το νηπιο;

Κοιτα μεσιε Λοξια, εξηγηση που θα σε κανω...

ολα τα ειδωλα σου τα γραφω στα παπαρια μου, αφου εγραψα πρωτα τα δικα μου ειδωλα.

τον νιτσε φατον σε σουπα.
τον Σοπενχάουερ με μανταρια που του αρεσουν του Τυφλου
τον Βιτγκενστάιν σε σαλατα (μοιαζει με Βιναγκρεταιν αυτος, παει.),
τον Σαρτρ με συροπι βυσσινο και μια κουταλια γιαουρτι απο γαλα γκαμηλας διλοφης απο την βακτρια...πιο gourmeδιαρης ουτος ο τοιουτος...

ΥΓ. Χωρις πλακα, kolige, νομιζεις οτι μιλας καποια κατανοητη διαλεκτο ; αγνοεις βασικες ελληνικες λεξεις και εννοιες που τις γραφεις στα αγγλοσαξωνικα... μονο με ρουνιες δεν εχεις γραψει τιποτα....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:40
Λοξίας έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:37 Μην μεταφέρεις σε αυτό το νήμα τις π@παριές σου.
Εσύ τις μεταφέρεις που κατηγορείς άδικα.
Άντε γιατί πας μέσα για συκοφαντία και ψευδής ειδήσεις.
Μην γίνεσαι περισσότερο ηλίθιος από όσο είσαι...
Πίσω στο νήμα σου και εκεί θα σου φέρω ΚΑΙ ΠΑΛΙ όλες τις ψευτιές που έχεις γράψει.
Και τότε ξαναπές για συκοφααντίες...άχρηστε.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

γκαβαδια.

που θελετε να στραβωθουν ολοι επειδη ειστε γκαβοι και δεν θελετε να ειστε μονοι.

ΓΚΑΒΑΔΙΑ

ακου κει δεν βλεπουμε τις συχνοτητες....

τις βλεπω ρε.... και τις βανω και σε σειρα οποτε γκαβλωσω...

ΓΚΑΒΑΔΙΑ.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

klg έγραψε: 29 Μαρ 2022, 13:06
stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2022, 21:13
klg έγραψε: 28 Μαρ 2022, 16:05 Πάλι άρχισε ο βιασμός των μαθηματικών εδώ μέσα ε; :smt005:
Τα μαθηματικά είναι ιδέα. Δεν βιάζονται και δεν πεθαίνουν. :8)
Πιστεύω ότι το phorum άμα προσπαθήσει, μπορεί να βιάσει τόσο τα μαθηματικά που να ψοφήσουν. :blm:

Δεν κατηγορώ βέβαια τον Αχιλλέα, του έχει κάψει τον εγκέφαλο η Boost, το έχουμε πάθει όλοι μας.
Τα αντεπιχειρηματα σου ποια ακριβως ειναι;

'Η δεν υπαρχουνε;
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

axilmar έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:58
klg έγραψε: 29 Μαρ 2022, 13:06
stavmanr έγραψε: 28 Μαρ 2022, 21:13

Τα μαθηματικά είναι ιδέα. Δεν βιάζονται και δεν πεθαίνουν. :8)
Πιστεύω ότι το phorum άμα προσπαθήσει, μπορεί να βιάσει τόσο τα μαθηματικά που να ψοφήσουν. :blm:

Δεν κατηγορώ βέβαια τον Αχιλλέα, του έχει κάψει τον εγκέφαλο η Boost, το έχουμε πάθει όλοι μας.
Τα αντεπιχειρηματα σου ποια ακριβως ειναι;

'Η δεν υπαρχουνε;
τι ρωτας τωρα και εσυ...

«να ψοφησει η κατσικα του γειτονα»

αυτο ειναι το θελω του για οτι βγαλει απο την γκλαβα του.

απο το δεν στο δεν ...

ο δεν-δεν πρωτοξαδερφος του τεν-τεν
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

taxalata xalasa έγραψε: 04 Απρ 2022, 16:46

ΥΓ.

.
αφου ειστε νηπια ρε... ουτε το νηπιο καταλαβαινει...αλλα να βγαζει και γλωσσα το νηπιο;

Κοιτα μεσιε Λοξια, εξηγηση που θα σε κανω...

ολα τα ειδωλα σου τα γραφω στα παπαρια μου, αφου εγραψα πρωτα τα δικα μου ειδωλα.

τον νιτσε φατον σε σουπα.
τον Σοπενχάουερ με μανταρια που του αρεσουν του Τυφλου
τον Βιτγκενστάιν σε σαλατα (μοιαζει με Βιναγκρεταιν αυτος, παει.),
τον Σαρτρ με συροπι βυσσινο και μια κουταλια γιαουρτι απο γαλα γκαμηλας διλοφης απο την βακτρια...πιο gourmeδιαρης ουτος ο τοιουτος...

ΥΓ. Χωρις πλακα, kolige, νομιζεις οτι μιλας καποια κατανοητη διαλεκτο ; αγνοεις βασικες ελληνικες λεξεις και εννοιες που τις γραφεις στα αγγλοσαξωνικα... μονο με ρουνιες δεν εχεις γραψει τιποτα....
Δεν είναι "είδωλά" μου μεσιέ ανηοτιέν...
Απλώς ανέφερα μερικούς φιλόσοφους που ήμουν βέβαιος πως, μετά τους γλωσσολόγους, τους έχεις αποδομήσει ΚΑΙ αυτούς (τον Καστοριάδη ξέχασες...)

Γράφεις με ένα παλαβο-ακατανόητο ρυθμό, νομίζοντας ότι κάνεις πνεύμα.. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πνεύμα, αλλά οινόπνευμα.
Επί πλέον, όπως σου είχα αποδείξει όταν έγραφες με στόμφο πως βρέθηκες στην Καραϊβική σε τρεις τυφώνες, πως έγραφες π@παριές, προσπαθείς να καλυφθείς πίσω από το οινόπνευμα-χιούμορ και όποια π@παριά σου, αποδειχθεί π@παριά, λες ότι έκανες χιούμορ και δεν το καταλάβαμε...
Ξιπασμένε...

Τελικά όμως, εσύ που βλέπεις τις συχνότητες, δεν μας είπες πως μοιάζει η συχνότητα 2.182 KHz...
Τι; δεν την "βλέπεις"; Ε καλά...διάλεξε μία άλλη βρε αδερφέ...ας πάμε σε πιο υψηλές. Τι λες για τα MHz; ή προτιμάς τα GHz;
Άκουσα ότι τα GHz έχουν γαλάζια μάτια; αληθεύει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”