!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η επιστροφή του Ηλία Γκιώνη : Η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά.....Γ@@ώ την Ελλάδα, γ@@ώ την ελληνική οικογένεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Η επιστροφή του Ηλία Γκιώνη : Η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά.....Γ@@ώ την Ελλάδα, γ@@ώ την ελληνική οικογένει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Μαδουραίος έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:25 Σας γλεντάει ο Γκιώνης και ξεγυμνώνει την σάπια υποκρισία σας κυρ Παντελήδες.
Ακομα και το δραμα των παιδακιων το γυρισε στον εαυτο της η φτερου :smt005:
Άβαταρ μέλους
ψωνάρα τιντερού

Re: Η επιστροφή του Ηλία Γκιώνη : Η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά.....Γ@@ώ την Ελλάδα, γ@@ώ την ελληνική οικογένει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ψωνάρα τιντερού »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:40 O τύπος είναι ο ορισμός του μανιοκαταθλιπτικού νάρκισσου.
φιλενάδα βλέπεις κατι λαθος στην συγκεκριμένη αναρτηση;
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

panos291 έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:27
Μαδουραίος έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:25 Σας γλεντάει ο Γκιώνης και ξεγυμνώνει την σάπια υποκρισία σας κυρ Παντελήδες.
Αυτό καταφέρνουν οι μαλάκες που μεγαλώνουν παιδιά ανεύθυνα. Να διαμορφώσουν προβληματικά άτομα, αυτοαναφορικά, και εμμονικά. Προφανώς αν είχε καλούς γονείς θα ήταν πιο ισορροπημένος. Αυτό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το έγκλημα των καραμπαμπάδων που θέλουν να γίνουν γονείς και μετά βαριούνται να ασχοληθούν με το παιδί.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ψωνάρα τιντερού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ψωνάρα τιντερού »

Cavaliere έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:31
panos291 έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:27
Αυτό καταφέρνουν οι μαλάκες που μεγαλώνουν παιδιά ανεύθυνα. Να διαμορφώσουν προβληματικά άτομα, αυτοαναφορικά, και εμμονικά. Προφανώς αν είχε καλούς γονείς θα ήταν πιο ισορροπημένος. Αυτό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το έγκλημα των καραμπαμπάδων που θέλουν να γίνουν γονείς και μετά βαριούνται να ασχοληθούν με το παιδί.
πολύ σωστός ο κ.Καβαλιέρε
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

να δω τον μαδουρο αγκαλια με τον γκιωνη και πλερωνω οσο οσο...

σημειωση απο wiki για να ξεβρακωθεις....

Η σεξουαλική ποικιλομορφία στη Βενεζουέλα αντιμετωπίζει ορισμένες νομικές και κοινωνικές προκλήσεις. Οι ομοφυλόφιλοι δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και προστασία με τους άλλους πολίτες, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στη ζωή τους.

τον Γκιωνη στειλτε στον Μαδουρο να τον δεχτει για αντιπροσωπο των αριστερων στην Ελλαδα να γελασει ο καθε πικραμμενος.

:003: :003: :003:

αιντε σαπερα ρε pust ψευτομαδουρο
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:18
mao mao έγραψε: 03 Απρ 2022, 16:47 Δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλά αυτά που γράφει είναι ορθά. Και δεν τρολλάρω καθόλου.
Αν λειτουργούσαν οι θεσμοί η Τζωρτζίνα θα είχε σωθεί από το 2014 όπου είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της.
Τα ίδια και ηι Καρολάιν αν κάποιος ασχολιόταν με το οτι ένα ανήλικο κορίτσι γυμνασίου είχε σχέση με 28άχρονο.
Θα είχε σωθεί και η οικογένεια στην Ανδραβίδα αν είχαν συλλάβει τον ψυχάκια χρόνια νωρίτερα. Υπήρχαν άπειρες καταγγελίες εις βάρος του.
Το 90% των γυναικοκτονιών θα είχαν αποφευχθεί αν λειτουργούσαν σωστά, αστυνομία, κοινωνικοί λειτουργοί, δομές για κακοποιημένες γυναίκες.

κ.ο.κ.
Σωστά είναι αυτά που λες εν μέρει, αλλά που κολλάνε αυτά με την "ελληνική οικογένεια"; δεν είναι αυτό το πράγμα η ελληνική οικογένεια.
Διάβασα ολόκληρο το κείμενο και σχολίασα την ουσία κατά την άποψη μου. Δεν στάθηκα απλά στη φράση " γαμώ την ελ. οικογένεια".
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

«Γ@@ώ την Ελλάδα και το σάπιο σύστημα. Γ@@ώ την ελληνική οικογένεια που έχει την θρησκεία πιο πάνω από τους νόμους και τους θεσμούς»

Y.Γ. Διαχωρίζω τη θέση μου. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 03 Απρ 2022, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

georgebi έγραψε: 03 Απρ 2022, 15:25 Ηλίας Γκιώνης για Πάτρα: Η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά δεν ήταν μόνη

https://www.in.gr/2022/04/03/greece/ili ... itan-moni/
Εικόνα

«Γ@@ώ την Ελλάδα και το σάπιο σύστημα. Γ@@ώ την ελληνική οικογένεια που έχει την θρησκεία πιο πάνω από τους νόμους και τους θεσμούς». Ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης επέστρεψε στα social media με ανάρτηση γροθιά για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα social media, o Ηλίας Γκιώνης, ο γνωστός ακτιβιστής, επέστρεψε και έκανε μία ανάρτηση για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με κεταμίνη τη μεγαλύτερη κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο Ηλίας Γκιώνης σε ανάρτησή του στο Facebook λέει πως «Η Ρούλα από την Πάτρα δολοφόνησε τα παιδιά της με τόσο μακάβριο τρόπο, αλλά δεν ήταν μόνη», ενώ μοιράστηκε με τους ακολούθους του και τα προσωπικά του βιώματα με τον κακοποιητικό πατέρα του.

Η ανάρτησή του για την υπόθεση της Πάτρας

«Η Ρούλα από την Πάτρα δολοφόνησε τα παιδιά της με τόσο μακάβριο τρόπο, αλλά δεν ήταν μόνη. Ήταν παρέα με τις ευλογίες του κράτους και των ανύπαρκτων ελληνικών αρχών και θεσμών. Ο πατέρας μου με κακοποιούσε χρόνια ολόκληρα. Με σάπιζε στο ξύλο από την ηλικία των 7 περίπου, αρκετές φορές χρησιμοποιούσε δερμάτινη ζωή, μπουνιές, κλωτσιές, λιποθυμούσα και ξυπνούσα στα αίματα όσο αυτός έτρωγε το δείπνο του στο τραπέζι και με κοιτούσε γελώντας και μου έλεγε να μην κλαίω γιατί είμαι άντρας.

Από τα 14 με ανάγκαζε να δουλεύω στις δουλειές του και τα χρήματα που εγώ δούλευα τα έβαζε στην τσέπη του, μην παρέχοντας μου ούτε τα βασικά σαν πατέρας για να μπορέσω να ζήσω. Στα 17 με έδιωξε από το σπίτι, πήγαινα Δευτέρα λυκείου, έμεινα άστεγος, άφησα το λύκειο γιατί προτεραιότητα μου ήταν να εργαστώ για να ζήσω και μέχρι σήμερα δεν πήρα απολυτήριο λυκείου.

Ένα ανήλικο παιδί έμεινε στον δρόμο, ένα ανήλικο παιδί κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα του και ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να πάρει τηλέφωνο την πρόνοια ή την αστυνομία. Ο πατέρας μου είχε τρία παιδιά και το ένα από αυτά έλειπε από το σπίτι όντας ανήλικο ακόμα και κανένας από την γαμ@@@@η κυβέρνηση δεν έψαξε ούτε ρώτησε τον πατέρα μου που είναι το τρίτο του παιδί.

Ο πατέρας μου δεν μπήκε ποτέ φυλακή, δεν είχε καμία ποινή και όταν με έδιωξε, φρόντισε να λέει στους συγγενείς ότι έφυγα, είμαι αδερφή και πήγα στην Αθήνα να κάνω β…. Τους βόλεψε και αυτούς, έφυγε η π@@@@@@α που αμαύρωσε το όνομα της οικογένειας. Και τόσα χρόνια κακοποίησης όλη μου η οικογένεια και το περιβάλλον έβλεπε τους μώλωπες, τα αίματα, την ψυχολογία μου στα τάρταρα και ένας δεν βρέθηκε να κάνει κάτι.
Γ@@ώ την Ελλάδα και το σάπιο σύστημα

Ακόμα και στην εφορία όταν πήγα να κάνω τα χαρτιά μου πρώτη φορά μόνος και ανήλικος με ενημέρωσαν ότι με είχε βγάλει από την φορολογική του πριν ενηλικιωθώ. Ούτε εκεί η πολιτεία έψαξε. Να σας πω ποσά παιδιά έχουν παρόμοια ιστορία σαν εμένα; Ποσά παιδιά μένουν στον δρόμο ανήλικα ή συνεχίζουν να κακοποιούνται πίσω από κλειστές πόρτες;

Είμαι ακόμα ένα θύμα που επέζησα και κάθε μέρα ευγνωμονώ την ζωή που τα κατάφερα και μέχρι σήμερα η ζωή μου είναι δύσκολη χωρίς να το επιλέξω. Η Ρούλα είσαι εσύ που φωνάζεις και εύχεσαι θάνατο, αλλά την ίδια ώρα έχεις μέσα στο σπίτι ένα κακοποιημένο παιδί. Γ@@ώ την Ελλάδα και το σάπιο σύστημα. Γ@@ώ την ελληνική οικογένεια που έχει την θρησκεία πιο πάνω από τους νόμους και τους θεσμούς.

Βουλώστε το που γίνατε όλοι ξαφνικά καλοί γονείς και άνθρωποι, καθίστε και σκεφτείτε ποσό κακό έχετε κάνει μέσα στο σπίτι σας. Και η να πάτε να ομολογήσετε τα εγκλήματα σας και να σαπίσετε στην φυλακή ή να πάτε να αυτοκτονήσετε να ξεβρωμίσει ο τόπος».
Κάκος,άσχημος και πο@@@ης.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Εντωμεταξύ τα σχόλια στο πχώρουμ απλά επιβεβαιώνουν τον Γκιώνη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Από τη στιγμή που ο Μικρός Πριγκιπάκος δεν γράφει σαν φυσιολογικός άνθρωπος αλλά λειτουργεί ως attention whore που βρίζει και μοιράζει γαμήσια, ψόφους και αυτοκτονίες αριστερά και δεξιά τέτοιες ''απαντήσεις'' θα έχει. :smt018
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

mao mao έγραψε: 03 Απρ 2022, 22:41

Διάβασα ολόκληρο το κείμενο και σχολίασα την ουσία κατά την άποψη μου. Δεν στάθηκα απλά στη φράση " γαμώ την ελ. οικογένεια".
Ναι αλλά αυτό ήταν το μεην ποιντ. Γαμω την Ελλάδα επειδή έγινε ένα αποτρόπαιο έγκλημα; δηλαδή οι άλλες χώρες τι φάση παίζει, minority report? Μετά κράζει τους γείτονες που δεν κατήγγειλαν, όπου btw υπήρχε καταγγελία. Άρα δεν ισχύει ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Εγώ αν κρίνω από το περιεχόμενο περισσότερο προσωπικό μου φάνηκε πάρα να αφορά πραγματικά το έγκλημα :102:
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Και βγαίνουν τώρα οι ακροδεξιοί και το φασισταριο του Φόρουμ δήθεν θιγμένοι με αυτά που έγραψε ο εν λόγω ακτιβιστής.
Το ότι τρία μικρά παιδιά χάθηκαν με αυτόν τον τρόπο στην Πάτρα, μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε επειδή χρωστάει νοίκια στην Ηλεία και σε ένα γηροκομείο των Χανίων σκότωναν και κακοποιούσαν ηλικιωμένους δεν ενοχλεί κανέναν.
Σε άλλες χώρες τα μισά από αυτά που βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα να γίνονταν θα είχαμε ξεσηκωμους, εδώ στην Αγία χώρα δεν μας απασχολούν όλα αυτά μην τυχόν και θιχτεί ο αγγελικά πλασμένος λαός μας......
Γι' αυτό πάμε εδώ και χρόνια κατά διαόλου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

runner έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:01
Σε άλλες χώρες τα μισά από αυτά που βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα να γίνονταν θα είχαμε ξεσηκωμους, εδώ στην Αγία χώρα δεν μας απασχολούν όλα αυτά μην τυχόν και θιχτεί ο αγγελικά πλασμένος λαός μας......
Γι' αυτό πάμε εδώ και χρόνια κατά διαόλου.
Ρε δικέ μου, εσύ νομίζεις ότι στις άλλες χώρες δεν υπάρχουν βιαστές, γυναικοκτονοι, παιδοκτονοι και όλοι αυτοί οι σαταναδες; :102:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

runner έγραψε: 03 Απρ 2022, 23:01 Και βγαίνουν τώρα οι ακροδεξιοί και το φασισταριο του Φόρουμ δήθεν θιγμένοι με αυτά που έγραψε ο εν λόγω ακτιπουστοβιτσής.
Το ότι τρία μικρά παιδιά χάθηκαν με αυτόν τον τρόπο στην Πάτρα, μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε επειδή χρωστάει νοίκια στην Ηλεία και σε ένα γηροκομείο των Χανίων σκότωναν και κακοποιούσαν ηλικιωμένους δεν ενοχλεί κανέναν. ΕΝΟΧΛΕΙ αλλα ο γκιωνς ειναι γκιωνς και ημιασχετος με αυτο
Σε άλλες χώρες τα μισά από αυτά που βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα να γίνονταν θα είχαμε ξεσηκωμους, εδώ στην Αγία χώρα δεν μας απασχολούν όλα αυτά μην τυχόν και θιχτεί ο αγγελικά πλασμένος λαός μας...... ΓΕΓΟΝΟΣ, ειμαστε ηλιθια προβατα στο 97%...
Γι' αυτό πάμε εδώ και χρόνια κατά διαόλου. ΧΡΟΝΙΑ; ποια χρονια ρε ανθρωπε, περασαν 20 αιωνες που παμε κατα διαβολου μερια... σα να αργησες να το καταλαβεις μου φαινεται...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”