!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Και εντάξει για την ανοσία δε βαρεθηκατε να λέτε δυομισυ χρόνια μετά και εικοσιπέντε θέσεις παραπάνω στην κατάταξη των νεκρών ανα μύριο; Ούτε όταν βγαίνει ελληνική ομάδα τσαμπιολη τέτοιος μονότονος κύκλος αισιόδοξης λουζεριασης.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ξέρω, ούτε στην Πειραιώς και στην Vodafone (εκεί μάλιστα τους το είπα ότι δεν έχω ούτε 3η δόση ούτε rapid και μου είπαν δεν τρέχει τίποτα) δεν ελέγχουν. Στην Alpha πάντως που δοκίμασα δεν με άφησαν.foscilis έγραψε: 03 Απρ 2022, 18:46Ποια μέτρα ρε μαλακες που μέχρι και στο κλωσταδικο αντι να σου ελέγχει το πιστοποιητικό η κλωστατζου σου προσφέρει τσιγάρο.Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 14:45 Μπα.
Το κύμα της Όμικρον 2 όνειρο (σας) ήταν και πάει, ήδη σε κάμψη τα νέα κρούσματα. Η ανοσία στην Όμικρον φαίνεται πως προσφέρει καλή ανοσία και για την παραλλαγή γιατί μοιάζουν πολύ τα δύο στελέχη.
Καταργήστε τα μέτρα ρεεεεου!
Αλλά δεν είναι 100%, ακόμα υπάρχουν θέματα. Ας γίνει επιτέλους μια διαφοροποίηση με βάση την ηλικία να τελειώνουμε!
Και ας βγει και ένα επικαιροποιημένο εμβόλιο για την Όμικρον για τους εμγαλύτερους ή και όσους θέλουν να το κάνουν. Εντάξει, αυτό δεν έχει να κάνει με το εσωτερικό...
Ωραία τα λες, αλλά δεν γίνονται έτσι εύκολα. Ειδικά το εμβόλιο, τι να το κάνουν; Μέχρι να βγει θα έχει ξεπεραστεί από την επόμενη μετάλλαξη. Μπλέξαμε...Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:10Το ξέρω, ούτε στην Πειραιώς και στην Vodafone (εκεί μάλιστα τους το είπα ότι δεν έχω ούτε 3η δόση ούτε rapid και μου είπαν δεν τρέχει τίποτα) δεν ελέγχουν. Στην Alpha πάντως που δοκίμασα δεν με άφησαν.foscilis έγραψε: 03 Απρ 2022, 18:46Ποια μέτρα ρε μαλακες που μέχρι και στο κλωσταδικο αντι να σου ελέγχει το πιστοποιητικό η κλωστατζου σου προσφέρει τσιγάρο.Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 14:45 Μπα.
Το κύμα της Όμικρον 2 όνειρο (σας) ήταν και πάει, ήδη σε κάμψη τα νέα κρούσματα. Η ανοσία στην Όμικρον φαίνεται πως προσφέρει καλή ανοσία και για την παραλλαγή γιατί μοιάζουν πολύ τα δύο στελέχη.
Καταργήστε τα μέτρα ρεεεεου!
Αλλά δεν είναι 100%, ακόμα υπάρχουν θέματα. Ας γίνει επιτέλους μια διαφοροποίηση με βάση την ηλικία να τελειώνουμε!
Και ας βγει και ένα επικαιροποιημένο εμβόλιο για την Όμικρον για τους εμγαλύτερους ή και όσους θέλουν να το κάνουν. Εντάξει, αυτό δεν έχει να κάνει με το εσωτερικό...
- Green Dragon
Μα το είπα ότι το δεύτερο σκέλος δεν γίνεται κατά παραγγελία, το πρώτο όμως (Άρση των μέτρων) μπορεί να γίνει άμεσα. Για τις μικρές ηλικίες δεν έχουν κανένα νόημα με την Όμικρον, το παραδέχτηκε και ο Πλεύρης σε συνέντευξή του στον Real FM.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:18Ωραία τα λες, αλλά δεν γίνονται έτσι εύκολα. Ειδικά το εμβόλιο, τι να το κάνουν; Μέχρι να βγει θα έχει ξεπεραστεί από την επόμενη μετάλλαξη. Μπλέξαμε...Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:10 Το ξέρω, ούτε στην Πειραιώς και στην Vodafone (εκεί μάλιστα τους το είπα ότι δεν έχω ούτε 3η δόση ούτε rapid και μου είπαν δεν τρέχει τίποτα) δεν ελέγχουν. Στην Alpha πάντως που δοκίμασα δεν με άφησαν.
Τελικά μου φαίνεται πως την λύση θα την δώσει η φύση (άρχισε ήδη με την Όμικρον αλλά και με την Δέλτα σε μικρότερο βαθμό) όπως έλεγαν οι υποστηρικτές της ανοσίας αγέλης (αν και όχι με τον τ΄ροπο που είχαν στο μυαλό τους)
Ανταπόκριση από γνωστό που εργάζεται στην ανατολική Κίνα σε περιοχή σε έξαρση. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Από ό,τι φαίνεται θα βγάλουν όλο τον Απρίλη με εργασία από το σπίτι. Συνεχή τεστς. Επίσης υποβάλλονται από μόνοι τους σε θερμομετρήσεις, νομίζω 3 φορές τη μέρα, και μπαίνουν σε πλατφόρμα και δηλώνουν το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.
Εδώ η κατάσταση εξακολουθεί να είναι χάλια. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων των προηγούμενων εβδομάδων μεταφράστηκε σε άνοδο των θανάτων την εβδομάδα που πέρασε, μετά από ένα διάστημα 3 περίπου μηνών όπου οι θάνατοι έπεφταν.

Ελπίζω οι ανεβασμένες θερμοκρασίες να βελτιώσουν την κατάσταση πριν φτάσουμε στο Πάσχα όπου λογικά θα έχουμε μία μικρή εκτίναξη στα νούμερα.
Εδώ η κατάσταση εξακολουθεί να είναι χάλια. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων των προηγούμενων εβδομάδων μεταφράστηκε σε άνοδο των θανάτων την εβδομάδα που πέρασε, μετά από ένα διάστημα 3 περίπου μηνών όπου οι θάνατοι έπεφταν.

Ελπίζω οι ανεβασμένες θερμοκρασίες να βελτιώσουν την κατάσταση πριν φτάσουμε στο Πάσχα όπου λογικά θα έχουμε μία μικρή εκτίναξη στα νούμερα.
Τά 'χουμε ξαναπεί, το κριτήριο είναι να μην κλατάρουν τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται για να μην μάς πεθάνουν οι γέροι. Και μόνον νέους να χτυπάει, ακόμη και αν δεν πεθαίνουν, αν πρέπει να νοσηλευθούν τόσοι πολλοί που να πεθαίνεις από σκωληκοειδήτη, επειδή δεν υπήρχε χειρουργείο/κρεββάτι διαθέσιμο, τότε έχουμε πρόβλημα. Το κρίσιμο νούμερο είναι πλέον οι νοσηλευόμενοι και όχι οι θετικοί, ούτε καν οι θάνατοι.Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:59Μα το είπα ότι το δεύτερο σκέλος δεν γίνεται κατά παραγγελία, το πρώτο όμως (Άρση των μέτρων) μπορεί να γίνει άμεσα. Για τις μικρές ηλικίες δεν έχουν κανένα νόημα με την Όμικρον, το παραδέχτηκε και ο Πλεύρης σε συνέντευξή του στον Real FM.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:18Ωραία τα λες, αλλά δεν γίνονται έτσι εύκολα. Ειδικά το εμβόλιο, τι να το κάνουν; Μέχρι να βγει θα έχει ξεπεραστεί από την επόμενη μετάλλαξη. Μπλέξαμε...Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 19:10 Το ξέρω, ούτε στην Πειραιώς και στην Vodafone (εκεί μάλιστα τους το είπα ότι δεν έχω ούτε 3η δόση ούτε rapid και μου είπαν δεν τρέχει τίποτα) δεν ελέγχουν. Στην Alpha πάντως που δοκίμασα δεν με άφησαν.
Τελικά μου φαίνεται πως την λύση θα την δώσει η φύση (άρχισε ήδη με την Όμικρον αλλά και με την Δέλτα σε μικρότερο βαθμό) όπως έλεγαν οι υποστηρικτές της ανοσίας αγέλης (αν και όχι με τον τ΄ροπο που είχαν στο μυαλό τους)
Σανγκάη είναι; Διάβασα ότι είναι δυσαρεστημενοι από το κράτος, ότι τους έχουν μέσα σφραγισμένους και τους ταΐζουν σαν τα κουνέλια.ST48410 έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:02 Ανταπόκριση από γνωστό που εργάζεται στην ανατολική Κίνα σε περιοχή σε έξαρση. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Από ό,τι φαίνεται θα βγάλουν όλο τον Απρίλη με εργασία από το σπίτι. Συνεχή τεστς. Επίσης υποβάλλονται από μόνοι τους σε θερμομετρήσεις, νομίζω 3 φορές τη μέρα, και μπαίνουν σε πλατφόρμα και δηλώνουν το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.
- Green Dragon
Ναι, οκ αλλά τώρα δεν πιέζονται πια παρά τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων. Είναι αρκετός καιρός που δεν υπάρχει λόγος μη άρσης.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:07 Τά 'χουμε ξαναπεί, το κριτήριο είναι να μην κλατάρουν τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται για να μην μάς πεθάνουν οι γέροι. Και μόνον νέους να χτυπάει, ακόμη και αν δεν πεθαίνουν, αν πρέπει να νοσηλευθούν τόσοι πολλοί που να πεθαίνεις από σκωληκοειδήτη, επειδή δεν υπήρχε χειρουργείο/κρεββάτι διαθέσιμο, τότε έχουμε πρόβλημα. Το κρίσιμο νούμερο είναι πλέον οι νοσηλευόμενοι και όχι οι θετικοί, ούτε καν οι θάνατοι.
Με τις μάσκες συμφωνείς;Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:08Ναι, οκ αλλά τώρα δεν πιέζονται πια παρά τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων. Είναι αρκετός καιρός που δεν υπάρχει λόγος μη άρσης.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:07 Τά 'χουμε ξαναπεί, το κριτήριο είναι να μην κλατάρουν τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται για να μην μάς πεθάνουν οι γέροι. Και μόνον νέους να χτυπάει, ακόμη και αν δεν πεθαίνουν, αν πρέπει να νοσηλευθούν τόσοι πολλοί που να πεθαίνεις από σκωληκοειδήτη, επειδή δεν υπήρχε χειρουργείο/κρεββάτι διαθέσιμο, τότε έχουμε πρόβλημα. Το κρίσιμο νούμερο είναι πλέον οι νοσηλευόμενοι και όχι οι θετικοί, ούτε καν οι θάνατοι.
Βορειότερα σε όχι τόσο πλούσια περιοχή. Εξακολουθεί να είναι απορίας άξιο τι γίνεται με τους νεκρούς εκεί. Ο ίδιος δεν έχει χάσει κάποιον γνωστό από το επαγγελματικό του περιβάλλον ούτε έχει ακούσει για κάποιον που έχασε συγγενή του. Ωστόσο αν υπάρχει έξαρση εκεί, θα είναι λίγο δύσκολο να μην έχουν απώλειες.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:08 Σανγκάη είναι; Διάβασα ότι είναι δυσαρεστημενοι από το κράτος, ότι τους έχουν μέσα σφραγισμένους και τους ταΐζουν σαν τα κουνέλια.
Δυσαρεστημένοι θα ήταν οπουδήποτε εφαρμόζονταν αυστηρά μέτρα. Και μάλλον κάποιοι δηλώνουν ψεύτικες θερμομετρήσεις. Οι Κινέζοι σαν λαός είναι λίγο σαν και μας.
- Green Dragon
Φαντάζομαι μιλάς για υποχρεωτικότητα, σωστά;
- Green Dragon
Δε νομίζω ότι ισχύει το τελευταίο. Πρέπει να είναι αρκετά πειθαρχημένοι.ST48410 έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:12Βορειότερα σε όχι τόσο πλούσια περιοχή. Εξακολουθεί να είναι απορίας άξιο τι γίνεται με τους νεκρούς εκεί. Ο ίδιος δεν έχει χάσει κάποιον γνωστό από το επαγγελματικό του περιβάλλον ούτε έχει ακούσει για κάποιον που έχασε συγγενή του. Ωστόσο αν υπάρχει έξαρση εκεί, θα είναι λίγο δύσκολο να μην έχουν απώλειες.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:08 Σανγκάη είναι; Διάβασα ότι είναι δυσαρεστημενοι από το κράτος, ότι τους έχουν μέσα σφραγισμένους και τους ταΐζουν σαν τα κουνέλια.
Δυσαρεστημένοι θα ήταν οπουδήποτε εφαρμόζονταν αυστηρά μέτρα. Και μάλλον κάποιοι δηλώνουν ψεύτικες θερμομετρήσεις. Οι Κινέζοι σαν λαός είναι λίγο σαν και μας.
Δες το γράφημα από πάνω. Για τι άρση συζητάμε; Στα μέσα μεταφοράς είμαστε αρκετά στριμωγμένοι.Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:08Ναι, οκ αλλά τώρα δεν πιέζονται πια παρά τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων. Είναι αρκετός καιρός που δεν υπάρχει λόγος μη άρσης.sharp έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:07 Τά 'χουμε ξαναπεί, το κριτήριο είναι να μην κλατάρουν τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται για να μην μάς πεθάνουν οι γέροι. Και μόνον νέους να χτυπάει, ακόμη και αν δεν πεθαίνουν, αν πρέπει να νοσηλευθούν τόσοι πολλοί που να πεθαίνεις από σκωληκοειδήτη, επειδή δεν υπήρχε χειρουργείο/κρεββάτι διαθέσιμο, τότε έχουμε πρόβλημα. Το κρίσιμο νούμερο είναι πλέον οι νοσηλευόμενοι και όχι οι θετικοί, ούτε καν οι θάνατοι.
Πιστεύω ότι βοηθούν σε εσωτερικούς χωρους και η κατάργηση τους θα είναι λάθος. Δεν παθαίνεις τίποτε στο κάτω κάτω, ούτε ζημιώνεται η οικονομία. Συμφωνείς με αυτό;
Πειθαρχημένοι είναι όταν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, από το φόβο της τιμωρίας. Διαφορετικά έχουν την απατεωνιά στο αίμα τους όπως κι εμείς, βρίζουν τους πολιτικούς (όταν δεν φοβόνται ότι παρακολουθούνται) και αποφεύγουν ό,τι μέτρα μπορούν αν ξέρουν πως δεν θα πιαστούν. Μάλλον δηλαδή πολύ λίγοι βάζουν πραγματικά θερμόμετρο και οι περισσότεροι μπαίνουν στην πλατφόρμα και γράφουν νούμερα στην τύχη.Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2022, 20:13 Δε νομίζω ότι ισχύει το τελευταίο. Πρέπει να είναι αρκετά πειθαρχημένοι.
Αυτό που βλέπεις στους δημόσιους χώρους είναι το αποτέλεσμα των καμερών παρακολούθησης σχεδόν παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις