Ένα πράμα θα σε πω.
Σε αυτήν την φάση παίζουν μόνον δύο προσωπικότητες που σε φτάνουν σε αυτό το σημείο (το αμήν
Άμα αρχίσω να γράφω δεν θα τελειώνω. Μεγάλη περίπτωση.
Ένα πράμα θα σε πω.
Ναι, βέβαια, δες για παράδειγμα αυτό το καραχουντικό τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1970. Προφανώς και ο Λοϊζος χουντικός ε;wooded glade έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:38
Εμένα μου έχουν πει ότι όταν τραγούδαγε το "νάτανε το 21" σε χουντικά γλέντια γινόταν πάταγος.
taxalata xalasa έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:23dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:10 για τη φωνη του:
ως και τη δεκαετία του 70 η φωνή του είχε ένα υπέροχο παράπονο....... φαγαμε ξυλο πολυ αλλα περασε....![]()
τη δεκαετία του 80 έγινε θυμωμένη....φαγαμε ξυλο πολυ, περασε, αλλα λεφτα δεν βλεπουμε, τζαμπα ξυλο φαγαμε ωρε ;![]()
απο το 90 και μετά είχε γκρίνια.....ενταξει πηραμαν φραγκα πολλα που παρισταναμε στον ισπανο γυφτο φλαμενγκιστα στην ελλαδα για τα ταλαρα, αλλα δεν μας σηκωνεται πλεον οπως πριν και αρχει η γκρινια....
μετα δεν είχε πια φωνή..... ουτε ειχε.... του βγαινε το λαρυγγι να πει δυο λογια....τυχαιος μουσικος του 20 αι......
taxalata xalasa έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:23 απο το 90 και μετά είχε γκρίνια.....ενταξει πηραμαν φραγκα πολλα που παρισταναμε στον ισπανο γυφτο φλαμενγκιστα στην ελλαδα για τα ταλαρα, αλλα δεν μας σηκωνεται πλεον οπως πριν και αρχει η γκρινια...
Έχει καταφέρει να πάρει κομματάρες και τα περισσότερα τα ερμήνευσε υπέροχα.dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:32taxalata xalasa έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:23dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:10 για τη φωνη του:
ως και τη δεκαετία του 70 η φωνή του είχε ένα υπέροχο παράπονο....... φαγαμε ξυλο πολυ αλλα περασε....![]()
τη δεκαετία του 80 έγινε θυμωμένη....φαγαμε ξυλο πολυ, περασε, αλλα λεφτα δεν βλεπουμε, τζαμπα ξυλο φαγαμε ωρε ;![]()
απο το 90 και μετά είχε γκρίνια.....ενταξει πηραμαν φραγκα πολλα που παρισταναμε στον ισπανο γυφτο φλαμενγκιστα στην ελλαδα για τα ταλαρα, αλλα δεν μας σηκωνεται πλεον οπως πριν και αρχει η γκρινια....
μετα δεν είχε πια φωνή..... ουτε ειχε.... του βγαινε το λαρυγγι να πει δυο λογια....τυχαιος μουσικος του 20 αι......![]()
καπως έτσι ήταν η πορεία του
αλλα τα παλιά του μ'αρέσουν και είναι πια ιστορία
ελα ρε, δεν ταχουμε πει αυτάsys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:31 Ένα πράμα θα σε πω.
Σε αυτήν την φάση παίζουν μόνον δύο προσωπικότητες που σε φτάνουν σε αυτό το σημείο (το αμήν), ο Γιώργος ο Νταράλας κι ο Βασίλης ο Τρελέγκας, τον άλλον τον & #&$@& δεν τον βάζω μέσα γιατί είναι κατηγορία από μόνος του, ομιλώ φυσικά για τον Βασίλη τον Λέκκα, έχει γλιτώσει αμέτρητες φορές βρωμόξυλο από φίλους μου λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, ο Νταράλας κι ο Τρελέγκας είναι γατάκια μπροστά του.
παραπονιάτος και εσύ....dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:32taxalata xalasa έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:23dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:10 για τη φωνη του:
μετα δεν είχε πια φωνή..... ουτε ειχε.... του βγαινε το λαρυγγι να πει δυο λογια....τυχαιος μουσικος του 20 αι......![]()
dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:41ελα ρε, δεν ταχουμε πει αυτάsys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:31 Ένα πράμα θα σε πω.
Σε αυτήν την φάση παίζουν μόνον δύο προσωπικότητες που σε φτάνουν σε αυτό το σημείο (το αμήν), ο Γιώργος ο Νταράλας κι ο Βασίλης ο Τρελέγκας, τον άλλον τον & #&$@& δεν τον βάζω μέσα γιατί είναι κατηγορία από μόνος του, ομιλώ φυσικά για τον Βασίλη τον Λέκκα, έχει γλιτώσει αμέτρητες φορές βρωμόξυλο από φίλους μου λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, ο Νταράλας κι ο Τρελέγκας είναι γατάκια μπροστά του.
δουλευα χαμάλης και γενικών καθηκοντων παιδί για όλες τις δουλειές σε μια συναυλία που στηναμε και ο διοργανωτής-ιμπρεσσάριος-αφεντικό μιλούσε με έναν κουλτουρομακρυμάλλη πιο πέρα .
Το αφεντικό με φωνάζει μου τον δειχνει και λεει μικρέ άφησε μια προσκληση στο ταμειο αύριο
-Σε ποιό όνομα? ρωτάω εγώ αθώα
- Βασίλης Λεκκας μου λεει
Το δολοφονικό βλέμμα που μου έριξε ο τύπος ακομα με τρομαζει όταν τον βλέπω να "ερμηνευει" καμια φορά στην τιβι
Γιατί να μην είναι και χουντικό ; Τι λόγος υπάρχει ;NoMoreLice έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:32Ναι, βέβαια, δες για παράδειγμα αυτό το καραχουντικό τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1970. Προφανώς και ο Λοϊζος χουντικός ε;wooded glade έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:38
Εμένα μου έχουν πει ότι όταν τραγούδαγε το "νάτανε το 21" σε χουντικά γλέντια γινόταν πάταγος.
Δεν τον έχω ζήσει σε πολλά, αλλά τον ζούσα στο Καφέ Παράσταση που έκανε live με Σπάθα, κι είχα ιστορία. Ο Σπάθας πολύ άρχοντας, σεβάστηκα μουσικό, προσκύνησα. Ο Βασίλης στο a cappella πιο αδύναμος από όσο πίστευε. Αλλά με Σπάθα πίσω του γαμούσε.
wooded glade έγραψε: 01 Απρ 2022, 00:01Γιατί να μην είναι και χουντικό ; Τι λόγος υπάρχει ;NoMoreLice έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:32Ναι, βέβαια, δες για παράδειγμα αυτό το καραχουντικό τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1970. Προφανώς και ο Λοϊζος χουντικός ε;wooded glade έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:38
Ο Θεοδωράκης δεν έπαιζε μπουζούκι αλλά τέλος πάντων.NoMoreLice έγραψε: 01 Απρ 2022, 00:12wooded glade έγραψε: 01 Απρ 2022, 00:01Γιατί να μην είναι και χουντικό ; Τι λόγος υπάρχει ;NoMoreLice έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:32
Ναι, βέβαια, δες για παράδειγμα αυτό το καραχουντικό τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1970. Προφανώς και ο Λοϊζος χουντικός ε;
πέφταν τα ντουβάρια από το χορό
κι από τις πενιές του Μιχαλάκη -> Θεοδωράκη
Κι όλη νύχτα λέγαμε τραγούδι για τη λεβεντιά - > λευτεριά
κι όλη νύχτα κλαίγαμε γοργόνα Παναγιά
Έλα ντε, για ποιο λόγο να λένε τραγούδια για τη λευτεριά εν έτει 1970;![]()
Ερμηνευτικά μέτριος.sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:35Έχει καταφέρει να πάρει κομματάρες και τα περισσότερα τα ερμήνευσε υπέροχα.dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:32![]()
Πενιές των τραγουδιών του Θεοδωράκη τελοσπάντων.wooded glade έγραψε: 01 Απρ 2022, 00:16Ο Θεοδωράκης δεν έπαιζε μπουζούκι αλλά τέλος πάντων.NoMoreLice έγραψε: 01 Απρ 2022, 00:12
πέφταν τα ντουβάρια από το χορό
κι από τις πενιές του Μιχαλάκη -> Θεοδωράκη
Κι όλη νύχτα λέγαμε τραγούδι για τη λεβεντιά - > λευτεριά
κι όλη νύχτα κλαίγαμε γοργόνα Παναγιά
Έλα ντε, για ποιο λόγο να λένε τραγούδια για τη λευτεριά εν έτει 1970;![]()
Θα πρέπει να το αποκρυπτογραφήσει η χούντα αλλά και να το χαρακτηρίσει αντεθνικό για να το απαγορέψει.
Αυτή τη δουλειά θα κάνει ;