!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιώργος Νταλάρας - ο τραγουδιστής της χούντας
Re: Γιώργος Νταλάρας - ο τραγουδιστής της χούντας
Έσβησε η Πασοκάρα, σίγησε και ο Γιωργαρος
Re: Γιώργος Νταλάρα - ο τραγουδιστής της χούντας
Δουλευταράς είναι, αυτό είναι αλήθεια, υπήρξε όμως και ημιμαθείς όταν άπλωσε προς τα εκεί που δεν έφτανε, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχω ακούσει ούτε από έναν σταθερό συνεργάτη του καλό λόγο για αυτόν, νομίζω ότι σε αυτό έπαιξε αρκετά αρνητικό ρόλο και η σύζυγος του (και η πάρα πολύ κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του). Πολύ πασοκίλα βραδερφάκιμ. Όσον αφορά στα οικονομικά, τις εταιρείες ήχου, τις πισίνες στο σχήμα της ΚύπρουCavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:27Τον γουστάρω επειδή είναι δουλευταράς. Υπέροχος τραγουδιστής. Κι όταν λέει λαϊκά καταπληκτικός. Στου Κουγιουμτζή τα τραγούδια έγραψε Ιστορία. Ο πατέρας του ήταν άλλος μάγκας, είπε μεγάλα τραγούδια. Και υπέροχη φωνή.sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:51Βασικά, όσο και να τον αντιπαθώ, ο άνθρωπος έχει δουλέψει πολύ μουσικά σε πολλά και διαφορετικά είδη για να φτάσει εκεί που έφτασε και ναι, έχει τραγουδήσει σπουδαία τραγούδια που του ταιριάξανε απίστευτα.
Εκτιμώ πολύ την περσόνα του πατέρα του, μεγάλος αλήτης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
beriasys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:53Δουλευταράς είναι, αυτό είναι αλήθεια, υπήρξε όμως και ημιμαθείς όταν άπλωσε προς τα εκεί που δεν έφτανε, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχω ακούσει ούτε από έναν σταθερό συνεργάτη του καλό λόγο για αυτόν, νομίζω ότι σε αυτό έπαιξε αρκετά αρνητικό ρόλο και η σύζυγος του (και η πάρα πολύ κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του). Πολύ πασοκίλα βραδερφάκιμ. Όσον αφορά στα οικονομικά, τις εταιρείες ήχου, τις πισίνες στο σχήμα της ΚύπρουCavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:27Τον γουστάρω επειδή είναι δουλευταράς. Υπέροχος τραγουδιστής. Κι όταν λέει λαϊκά καταπληκτικός. Στου Κουγιουμτζή τα τραγούδια έγραψε Ιστορία. Ο πατέρας του ήταν άλλος μάγκας, είπε μεγάλα τραγούδια. Και υπέροχη φωνή.sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 21:51Βασικά, όσο και να τον αντιπαθώ, ο άνθρωπος έχει δουλέψει πολύ μουσικά σε πολλά και διαφορετικά είδη για να φτάσει εκεί που έφτασε και ναι, έχει τραγουδήσει σπουδαία τραγούδια που του ταιριάξανε απίστευτα.
Εκτιμώ πολύ την περσόνα του πατέρα του, μεγάλος αλήτης.κτλ. ο Τζιμάκος και πολύ λίγα του είπε.
οσοι ετυχε να συνεργαστουν μαζι του στην πιο καλη περιπτωση τον αποκαλεσαν ''κωλοπαιδο''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Hector Buas
Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:58 ...
οσοι ετυχε να συνεργαστουν μαζι του στην πιο καλη περιπτωση τον αποκαλεσαν ''κωλοπαιδο''
Υπάρχουν και "καλές" γνώμες...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
για τη φωνη του:
ως και τη δεκαετία του 70 η φωνή του είχε ένα υπέροχο παράπονο
τη δεκαετία του 80 έγινε θυμωμένη
απο το 90 και μετά είχε γκρίνια
μετα δεν είχε πια φωνή
μετα δεν είχε πια φωνή
Το 70 προσπαθούσε να μιμηθεί άλλους. Αυτή είναι η δικιά μου αίσθηση. Μετά το 80 άρχισε να τραγουδάει με την κανονική του φωνή.dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:10 για τη φωνη του:
μετα δεν είχε πια φωνή
''εχω μια αλλη ερωτηση-απορια:dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:10 για τη φωνη του:
μετα δεν είχε πια φωνή
αφου κατα γενικη ομολογια,ο ακατανομαστος εχει καλη φωνη και σχετικα αξιοπρεπη παρουσια,γιατι τον αντιπαθει τοσος κοσμος?
(εγω προσωπικα επειδη ειναι μουσικοκαπηλος,και εκτος αυτου οταν τραγουδαει κανει σα διχρονο 100ρι σκουτερ) ''
https://rembetiko.gr/t/%CE%B3%CE%B9%CF% ... 82/9449/16
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
sys3x έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:53Δουλευταράς είναι, αυτό είναι αλήθεια, υπήρξε όμως και ημιμαθείς όταν άπλωσε προς τα εκεί που δεν έφτανε, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχω ακούσει ούτε από έναν σταθερό συνεργάτη του καλό λόγο για αυτόν, νομίζω ότι σε αυτό έπαιξε αρκετά αρνητικό ρόλο και η σύζυγος του (και η πάρα πολύ κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του). Πολύ πασοκίλα βραδερφάκιμ. Όσον αφορά στα οικονομικά, τις εταιρείες ήχου, τις πισίνες στο σχήμα της Κύπρουκτλ. ο Τζιμάκος και πολύ λίγα του είπε.
Άκου.
Ordem e Progresso.
- NoMoreLice
Re: Γιώργος Νταλάρας - ο τραγουδιστής
Το θρέντ τώρα είναι για τον Νταλάρα γενικά δηλαδή; Αν είναι να αλλάξει ο τίτλος, όχι τίποτα άλλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoMoreLice την 31 Μαρ 2022, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Έπεσα σε συναυλίες του για να ξεστήσει και να στήσω εγώ τη νύχτα. Τον βρίζαν, καρκίνο τον λέγαν οι ηλεκτρολόγοι επειδή απαιτούσε αυτά που είναι αυτονόητα παγκοσμίως. Και έβγαζαν και διπλά από μας.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:58οσοι ετυχε να συνεργαστουν μαζι του στην πιο καλη περιπτωση τον αποκαλεσαν ''κωλοπαιδο''
Ordem e Progresso.
'' δεν μας χεζεις ρε ντολλαρα cavaliere ;Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:17Έπεσα σε συναυλίες του για να ξεστήσει και να στήσω εγώ τη νύχτα. Τον βρίζαν, καρκίνο τον λέγαν οι ηλεκτρολόγοι επειδή απαιτούσε αυτά που είναι αυτονόητα παγκοσμίως. Και έβγαζαν και διπλά από μας.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:58οσοι ετυχε να συνεργαστουν μαζι του στην πιο καλη περιπτωση τον αποκαλεσαν ''κωλοπαιδο''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι θες να πω; Ότι άλλος ήθελε δοκιμή φώτων κι ο κονσολιέρης έλεγε, νταξ, τα ξέρουμε;
Ordem e Progresso.
- taxalata xalasa
ψηφιζω dna replication.dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:10 για τη φωνη του:
ως και τη δεκαετία του 70 η φωνή του είχε ένα υπέροχο παράπονο....... φαγαμε ξυλο πολυ αλλα περασε....![]()
τη δεκαετία του 80 έγινε θυμωμένη....φαγαμε ξυλο πολυ, περασε, αλλα λεφτα δεν βλεπουμε, τζαμπα ξυλο φαγαμε ωρε ;![]()
απο το 90 και μετά είχε γκρίνια.....ενταξει πηραμαν φραγκα πολλα που παρισταναμε στον ισπανο γυφτο φλαμενγκιστα στην ελλαδα για τα ταλαρα, αλλα δεν μας σηκωνεται πλεον οπως πριν και αρχει η γκρινια....
μετα δεν είχε πια φωνή..... ουτε ειχε.... του βγαινε το λαρυγγι να πει δυο λογια....τυχαιος μουσικος του 20 αι......
giu aarrr i candidate maaan...
superπαραπονοθυμωγκρινιάtus o ατάλαρος Dollaras...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εγώ συνήθως χριστοπαναγίες άκουγα να του ρίχνουν.Cavaliere έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:17Έπεσα σε συναυλίες του για να ξεστήσει και να στήσω εγώ τη νύχτα. Τον βρίζαν, καρκίνο τον λέγαν οι ηλεκτρολόγοι επειδή απαιτούσε αυτά που είναι αυτονόητα παγκοσμίως. Και έβγαζαν και διπλά από μας.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2022, 22:58οσοι ετυχε να συνεργαστουν μαζι του στην πιο καλη περιπτωση τον αποκαλεσαν ''κωλοπαιδο''
Τι είναι αυτονόητο παγκοσμίως; ο τελευταίος ρηβερμπελέητορ της λέξικον πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εδώ λιγο Βιολάρης αλλά έχει τη δική του φωνή και το είπε πολύ ωραίαmao mao έγραψε: 31 Μαρ 2022, 23:13 Το 70 προσπαθούσε να μιμηθεί άλλους. Αυτή είναι η δικιά μου αίσθηση. Μετά το 80 άρχισε να τραγουδάει με την κανονική του φωνή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jimdenin
-
- 122 Απαντήσεις