Α ενταξειΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:19Δεν είπα ότι εγώ είμαι ανώτερος. Εσείς είστε κατώτεροι.Blackdog έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:48Ουτε να κουνας το δαχτυλο, ανεμιζοντας την πνευματικη και ηθικη σου ανωτερωτητα σε αγνωστους, σε κανει καλυτερο ανθρωπο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:35
Προφανώς υπάρχει ψυχιατρική διαταραχή.
Το να ουρλιάζετε σαν όχλος και να ευχεστε ψοφους και καρκίνους δε σας κάνει ούτε καλύτερους γονείς ούτε καλύτερους ανθρώπους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Περίμενα όμως να είσαι πιο επικριτικός με το cancel culture της σειράς (και του εν λόγω επεισοδίου) και πως αυτό αποτυπώνεται. Δες και εδώ cancelling που γίνεται ζωντανά, είναι δυνατόν να απολύεται προκαταβολικά κόσμος που δεν έχει κάνει κάτι; Κάποιος πρέπει να μιλήσει για αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 31 Μαρ 2022, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Λεγεών έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:29Περίμενα όμως να είσαι πιο επικριτικός με το cancel culture της σειράς (και του εν λόγω επεισοδίου) και πως αυτό αποτυπώνεται. Δες και εδώ cancelling που γίνεται ζωντανά, είναι δυνατόν να απολύεται προκαταβολικά κόσμος που δεν έχει κάνει κάτι; Κάποιος πρέπει να μιλήσει για αυτά.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Highlander
Να μην ξεχνάμε και ότι η Ρούλα συμμετείχε σε παρόμοιους διαδικτυακούς όχλους τα προηγούμενα χρόνια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:35Προφανώς υπάρχει ψυχιατρική διαταραχή.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Πονάει το στομάχι μου, είμαι διαλυμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
Το να ουρλιάζετε σαν όχλος και να ευχεστε ψοφους και καρκίνους δε σας κάνει ούτε καλύτερους γονείς ούτε καλύτερους ανθρώπους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν εκπλήσσομαι.Highlander έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:36Να μην ξεχνάμε και ότι η Ρούλα συμμετείχε σε παρόμοιους διαδικτυακούς όχλους τα προηγούμενα χρόνια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:35Προφανώς υπάρχει ψυχιατρική διαταραχή.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Πονάει το στομάχι μου, είμαι διαλυμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απίστευτο
ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ = ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ θΑΝΑΤΟΙ
http://www.arithmosofia.com/Results.asp ... e%bf%cf%85
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Αστεία πληροφορία: Θυμάται κανείς ότι στη σειρά Dolce Vita, η λοχαγός του Αντώνη λεγόταν Πισπιρίγκου;
-
Εμπεδοκλής
Θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά. Βλέποντας τις τρεις φωτογραφίες των παιδιών σε ευχάριστες στιγμές με τους γονείς τους βλέπεις τρία υγειή παιδιά;AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:06Σωστό. Πάμε τώρα στα δεδομένα:Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:46Για να εξηγήσω τη σύμπτωση, όπως και ο καθένας, όσο ειδικός και αν είναι χρειάζεται να μελετήσει κάποια δεδομένα, όχι να παρακολουθεί την σκατιάνα, τη νικολούλη, την καινούριου και έναν απόστρατο πασόκο υποψήφιο στην Αιτωλοακαρνανία...AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:32
Τρεις φορές σε παιδιά της ίδιας οικογένειας; Εσύ πώς εξηγείς αυτή τη σύμπτωση;
Ο βιολογικός έλεγχος των τριών παιδιών, έδειξε ότι δεν υπήρχε κάποιος κοινός γενετικός παράγοντας ώστε να μπορεί να εξηγήσει τους θανάτους των τριών παιδιών διαφορετικά.
Επιπλέον, στο σώμα του τελευταίου από τα τρία, βρέθηκε κεταμίνη (δηλητήριο), που σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.
Δηλαδή καλά τα feelings, αλλά υπάρχουν και τα facts.
Φαίνεται ότι πουλάει το πώς και δεν πουλάει το γιατί...
Μαδουραίος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 08:37 Φυσικά οι δεξιοί δεν χάνουν ευκαιρία να πολιτικοποιησουν το θέμα
https://twitter.com/sakismoumtzis/statu ... iK1Jjxn05w
ενω εσεις εισαστε αθωες περιστερες κ οχι τα ιδια σκατα με τους δεξιους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εμπεδοκλής
Ναι, γιατί οι ανάπηροι και ασθενείς σε αυτή τη χώρα αντιμετωπίζονται με αγάπη. Το βλέπουμε και στο δρόμο, τις δημόσιες και ιδιωιτικές υπηρεσίες...Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:55 Με την υπόθεση της Πάτρας, φάνηκε άλλη μία φορά η απουσία επαρκούς πλαισίου για την προστασία των ανηλίκων στην Ελλάδα- να δεχτώ πως ο πρώτος θάνατος θεωρήθηκε άτυχος, μετά τον δεύτερο όμως θα έπρεπε να είχε επέμβει η Πολιτεία, για να είχε σωθεί το τρίτο κοριτσάκι...
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θΕΟΣ ΕΣΤΙΓκιώνης έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:38 Απίστευτο
ΣΤΙΛ ΚΟΡΝΕΡΣ ΔΕ ΤΡΙΠ
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
ΤΟ θΑΥΜΑ ΤΗΣ ΗθΙΚΗΣ
ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΚΟΛΛΙΕ ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
Η ΕΛΛΗΝΟΡθΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΙΣ
ΑΓΙΟ ΦΩΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Γ ΜΑΚΕΔΩΝ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Οταν λες υγιή εννοείς από άποψη υγείας; Σε μερικές φωτο ναι, σε άλλες πάλι όχι. Για το τελευταίο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ήταν τεχνητή. Κάποιος του την επέβαλλε. Και σε κάθε περίπτωση, ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΤΑΜΙΝΗ!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:39Θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά. Βλέποντας τις τρεις φωτογραφίες των παιδιών σε ευχάριστες στιγμές με τους γονείς τους βλέπεις τρία υγειή παιδιά;AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:06Σωστό. Πάμε τώρα στα δεδομένα:Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:46
Για να εξηγήσω τη σύμπτωση, όπως και ο καθένας, όσο ειδικός και αν είναι χρειάζεται να μελετήσει κάποια δεδομένα, όχι να παρακολουθεί την σκατιάνα, τη νικολούλη, την καινούριου και έναν απόστρατο πασόκο υποψήφιο στην Αιτωλοακαρνανία...
Ο βιολογικός έλεγχος των τριών παιδιών, έδειξε ότι δεν υπήρχε κάποιος κοινός γενετικός παράγοντας ώστε να μπορεί να εξηγήσει τους θανάτους των τριών παιδιών διαφορετικά.
Επιπλέον, στο σώμα του τελευταίου από τα τρία, βρέθηκε κεταμίνη (δηλητήριο), που σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.
Δηλαδή καλά τα feelings, αλλά υπάρχουν και τα facts.
Φαίνεται ότι πουλάει το πώς και δεν πουλάει το γιατί...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφεις?Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02 Αυτοί που φώναζαν θάνατο στους παιδοκτονους δεν πιστεύω ότι έδωσαν την παραμικρή σημασία στην δολοφονία από τροχαίο του Ιάσωνα στην βουλη απο το αυτοκινητο της Μπακογιαννη,η τον φρικτό θάνατο για το κοριτσάκι στην πύλη του εργοστασίου!
Ακουγα χθες βραδυ εναν τυπο, με επαγγελμα προστασια υψηλων προσωπων, ο οποιος μιλησε σε σπεης στο τουιτερ και ελεγε τα αποκατω. Δεν εδωσα σημασια, γιατι ηταν απλα ενας που θα μπορουσε ανετα να ειναι τρολ. Σημερα τα βλεπω στον τυπο
«Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά. Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές» ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας, τα λεγόμενα του οποίου φέρεται να έχουν θορυβήσει τον Δασκαλάκη και σχετίζονται με την «εξαφάνισή» του.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sti-gada/
Ο ιδιος ανθρωπος ειπε, χωρις να αναφερεται αυτο στο αρθρο, οτι σε δευτερη συναντηση που ειχε με την Ρουλα και την αδερφη της του ζητησαν ευθεως να βγαλει απ την μεση τον Μανο, να του "κλεισει το στομα"

«Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά. Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές» ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας, τα λεγόμενα του οποίου φέρεται να έχουν θορυβήσει τον Δασκαλάκη και σχετίζονται με την «εξαφάνισή» του.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sti-gada/
Ο ιδιος ανθρωπος ειπε, χωρις να αναφερεται αυτο στο αρθρο, οτι σε δευτερη συναντηση που ειχε με την Ρουλα και την αδερφη της του ζητησαν ευθεως να βγαλει απ την μεση τον Μανο, να του "κλεισει το στομα"
Η πλοκή πυκνώνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση