Πολλή σπλατεριά. Ούτε τέτοια χρειάζονται, ούτε θανατικές ποινές. Ένας Λευκός Αρκούδος ίσως να ήταν ό,τι πρέπει. Δίκαιο και ατελείωτο.
υγ. Τρομερή σειρά και τρομερό επεισόδιο.
Πολλή σπλατεριά. Ούτε τέτοια χρειάζονται, ούτε θανατικές ποινές. Ένας Λευκός Αρκούδος ίσως να ήταν ό,τι πρέπει. Δίκαιο και ατελείωτο.
Σε τι υπάρχει επαρκές πλαίσιο σε αυτη τη χώρα; Πες μουFreelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:55 Με την υπόθεση της Πάτρας, φάνηκε άλλη μία φορά η απουσία επαρκούς πλαισίου για την προστασία των ανηλίκων στην Ελλάδα- να δεχτώ πως ο πρώτος θάνατος θεωρήθηκε άτυχος, μετά τον δεύτερο όμως θα έπρεπε να είχε επέμβει η Πολιτεία, για να είχε σωθεί το τρίτο κοριτσάκι...
Περι ευθυνης υπουργων.Υδράργυρος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:04Σε τι υπάρχει επαρκές πλαίσιο σε αυτη τη χώρα; Πες μουFreelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:55 Με την υπόθεση της Πάτρας, φάνηκε άλλη μία φορά η απουσία επαρκούς πλαισίου για την προστασία των ανηλίκων στην Ελλάδα- να δεχτώ πως ο πρώτος θάνατος θεωρήθηκε άτυχος, μετά τον δεύτερο όμως θα έπρεπε να είχε επέμβει η Πολιτεία, για να είχε σωθεί το τρίτο κοριτσάκι...
Σωστό. Πάμε τώρα στα δεδομένα:Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:46Για να εξηγήσω τη σύμπτωση, όπως και ο καθένας, όσο ειδικός και αν είναι χρειάζεται να μελετήσει κάποια δεδομένα, όχι να παρακολουθεί την σκατιάνα, τη νικολούλη, την καινούριου και έναν απόστρατο πασόκο υποψήφιο στην Αιτωλοακαρνανία...AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:32Τρεις φορές σε παιδιά της ίδιας οικογένειας; Εσύ πώς εξηγείς αυτή τη σύμπτωση;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:29
Πιστεύεις ότι τα μόνα προβληματικά γονίδι είναι αυτά που προκαλούν το θάνατο; Δεν πας μία βόλτα από το Παίδων;
ΥποκριτέςFreelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02 Αυτοί που φώναζαν θάνατο στους παιδοκτονους δεν πιστεύω ότι έδωσαν την παραμικρή σημασία στην δολοφονία από τροχαίο του Ιάσωνα στην βουλη απο το αυτοκινητο της Μπακογιαννη,η τον φρικτό θάνατο για το κοριτσάκι στην πύλη του εργοστασίου!
μικρο χωριο ειμαστε, ολοι καπου θα εχουμε μια εστω μακρινη επαφη. εγω εχω μεινει παγωτο, δε θελω ουτε να το συζητω, ουτε να μαθω αν εχει τυχει καποτε να διασταυρωθουμε.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Πονάει το στομάχι μου, είμαι διαλυμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
Ή σε αυτό, παρόλο που βγήκαν 300.000 Βέλγοι στο δρόμο.Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02 Αυτοί που φώναζαν θάνατο στους παιδοκτονους δεν πιστεύω ότι έδωσαν την παραμικρή σημασία στην δολοφονία από τροχαίο του Ιάσωνα στην βουλη απο το αυτοκινητο της Μπακογιαννη,η τον φρικτό θάνατο για το κοριτσάκι στην πύλη του εργοστασίου!
Το μεγάλο παιδί της είναι περίπου στην ίδια ηλικία με το δικό σου. Σκέψου λίγο πόσο βαρύ είναι αυτό όταν ξέρεις πως προηγήθηκαν άλλα δύο πιο μικρά.Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:10μικρο χωριο ειμαστε, ολοι καπου θα εχουμε μια εστω μακρινη επαφη. εγω εχω μεινει παγωτο, δε θελω ουτε να το συζητω, ουτε να μαθω αν εχει τυχει καποτε να διασταυρωθουμε.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
ειχα εναν συμμαθητη με το ιδιο επωνυμο. ουτε εχω ρωτησει αλλους συμμαθητες αν ειναι συγγενης η οχι. εχω συναντηθει καποιες φορες με τον διευθυντη του καραμανδανειου. δεν του εχω κανει κουβεντα για το θεμα. αλλαζα καναλι οποτε τυχει να συζητηθει στην τηλεοραση, να μην ακουει το παιδι μου.
ρε τι καθικια ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι.
Δεν είπα ότι εγώ είμαι ανώτερος. Εσείς είστε κατώτεροι.Blackdog έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:48Ουτε να κουνας το δαχτυλο, ανεμιζοντας την πνευματικη και ηθικη σου ανωτερωτητα σε αγνωστους, σε κανει καλυτερο ανθρωπο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:35
Προφανώς υπάρχει ψυχιατρική διαταραχή.
Το να ουρλιάζετε σαν όχλος και να ευχεστε ψοφους και καρκίνους δε σας κάνει ούτε καλύτερους γονείς ούτε καλύτερους ανθρώπους.
Απίστευτη σειρά όντως. Θα την ξαναδώ το 2030 που θα έχω ξεχάσει όλες τις ιστορίες.vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02Πολλή σπλατεριά. Ούτε τέτοια χρειάζονται, ούτε θανατικές ποινές. Ένας Λευκός Αρκούδος ίσως να ήταν ό,τι πρέπει. Δίκαιο και ατελείωτο.
υγ. Τρομερή σειρά και τρομερό επεισόδιο.
FUCK DONALD TRUMP
Έριξε κάτι μπετά πριν 20+ χρόνια ο πατέρας μου στο χωράφι στο χωριό, και χρησιμοποίησε την εταιρεία ενός τύπου με το ίδιο επώνυμο (στην οποία εργαζόταν τότε κάποιος από το σόι, αλλά πάντα έτσι την παθαίνεις). Άλλες συνεννοήσεις έγιναν στην αρχή, άλλα ζητούσε αυτός μετά, ώσπου έφτασε στο σημείο να παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι κάτι άσχετες ώρες και να απειλεί. Τελικά πήρε αυτά που ζητούσε και γύρισε στην τρύπα του. Αμφιβάλλω αν ήταν καθαρή συνωνυμία, γιατί είμαστε μικρό χωριό όπως είπες.Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:10μικρο χωριο ειμαστε, ολοι καπου θα εχουμε μια εστω μακρινη επαφη. εγω εχω μεινει παγωτο, δε θελω ουτε να το συζητω, ουτε να μαθω αν εχει τυχει καποτε να διασταυρωθουμε.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
ειχα εναν συμμαθητη με το ιδιο επωνυμο. ουτε εχω ρωτησει αλλους συμμαθητες αν ειναι συγγενης η οχι. εχω συναντηθει καποιες φορες με τον διευθυντη του καραμανδανειου. δεν του εχω κανει κουβεντα για το θεμα. αλλαζα καναλι οποτε τυχει να συζητηθει στην τηλεοραση, να μην ακουει το παιδι μου.
FUCK DONALD TRUMP