!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:13 Εικόνα
Πολλή σπλατεριά. Ούτε τέτοια χρειάζονται, ούτε θανατικές ποινές. Ένας Λευκός Αρκούδος ίσως να ήταν ό,τι πρέπει. Δίκαιο και ατελείωτο.

υγ. Τρομερή σειρά και τρομερό επεισόδιο.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:55 Με την υπόθεση της Πάτρας, φάνηκε άλλη μία φορά η απουσία επαρκούς πλαισίου για την προστασία των ανηλίκων στην Ελλάδα- να δεχτώ πως ο πρώτος θάνατος θεωρήθηκε άτυχος, μετά τον δεύτερο όμως θα έπρεπε να είχε επέμβει η Πολιτεία, για να είχε σωθεί το τρίτο κοριτσάκι...
Σε τι υπάρχει επαρκές πλαίσιο σε αυτη τη χώρα; Πες μου
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πηγή από την οποία προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ουσία κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το thebest.gr, ο πατέρας του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη, εργάζονταν σε φαρμακαποθήκη στην Πάτρα. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο της αναζήτησης απάντησης για το που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, στρέφεται στην εν λόγω φαρμακαποθήκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Σημειώνεται πάντως, πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά την κεταμίνη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς από καταστήματα ή αποθήκες που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos p 2020 την 31 Μαρ 2022, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer »

Υδράργυρος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:04
Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:55 Με την υπόθεση της Πάτρας, φάνηκε άλλη μία φορά η απουσία επαρκούς πλαισίου για την προστασία των ανηλίκων στην Ελλάδα- να δεχτώ πως ο πρώτος θάνατος θεωρήθηκε άτυχος, μετά τον δεύτερο όμως θα έπρεπε να είχε επέμβει η Πολιτεία, για να είχε σωθεί το τρίτο κοριτσάκι...
Σε τι υπάρχει επαρκές πλαίσιο σε αυτη τη χώρα; Πες μου
Περι ευθυνης υπουργων.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:46
AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:32
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:29
Πιστεύεις ότι τα μόνα προβληματικά γονίδι είναι αυτά που προκαλούν το θάνατο; Δεν πας μία βόλτα από το Παίδων;
Τρεις φορές σε παιδιά της ίδιας οικογένειας; Εσύ πώς εξηγείς αυτή τη σύμπτωση;
Για να εξηγήσω τη σύμπτωση, όπως και ο καθένας, όσο ειδικός και αν είναι χρειάζεται να μελετήσει κάποια δεδομένα, όχι να παρακολουθεί την σκατιάνα, τη νικολούλη, την καινούριου και έναν απόστρατο πασόκο υποψήφιο στην Αιτωλοακαρνανία...
Σωστό. Πάμε τώρα στα δεδομένα:

Ο βιολογικός έλεγχος των τριών παιδιών, έδειξε ότι δεν υπήρχε κάποιος κοινός γενετικός παράγοντας ώστε να μπορεί να εξηγήσει τους θανάτους των τριών παιδιών διαφορετικά.

Επιπλέον, στο σώμα του τελευταίου από τα τρία, βρέθηκε κεταμίνη (δηλητήριο), που σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Δηλαδή καλά τα feelings, αλλά υπάρχουν και τα facts.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02 Αυτοί που φώναζαν θάνατο στους παιδοκτονους δεν πιστεύω ότι έδωσαν την παραμικρή σημασία στην δολοφονία από τροχαίο του Ιάσωνα στην βουλη απο το αυτοκινητο της Μπακογιαννη,η τον φρικτό θάνατο για το κοριτσάκι στην πύλη του εργοστασίου!
Υποκριτές
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Πονάει το στομάχι μου, είμαι διαλυμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
μικρο χωριο ειμαστε, ολοι καπου θα εχουμε μια εστω μακρινη επαφη. εγω εχω μεινει παγωτο, δε θελω ουτε να το συζητω, ουτε να μαθω αν εχει τυχει καποτε να διασταυρωθουμε.
ειχα εναν συμμαθητη με το ιδιο επωνυμο. ουτε εχω ρωτησει αλλους συμμαθητες αν ειναι συγγενης η οχι. εχω συναντηθει καποιες φορες με τον διευθυντη του καραμανδανειου. δεν του εχω κανει κουβεντα για το θεμα. αλλαζα καναλι οποτε τυχει να συζητηθει στην τηλεοραση, να μην ακουει το παιδι μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Freelancer έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02 Αυτοί που φώναζαν θάνατο στους παιδοκτονους δεν πιστεύω ότι έδωσαν την παραμικρή σημασία στην δολοφονία από τροχαίο του Ιάσωνα στην βουλη απο το αυτοκινητο της Μπακογιαννη,η τον φρικτό θάνατο για το κοριτσάκι στην πύλη του εργοστασίου!
Ή σε αυτό, παρόλο που βγήκαν 300.000 Βέλγοι στο δρόμο.

https://www.tovima.gr/2021/08/19/vimaga ... onia-meta/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 31 Μαρ 2022, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:10
Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2022, 12:51 Πάνε κανα δυο μέρες που διαπίστωσα πως η τύπισσα μένει 20 μέτρα από το πατρικό μου. Είδα συνέντευξη με ονοματεπώνυμο, παλιάς μου συμμαθήτριας και καλής φίλης, που μένει λίγο παραδίπλα απ'το σπίτι του τερατος. Την πήρα τηλ χθες το απόγευμα και μου είπε πως γίνεται κακός χαμός απ'έξω, πάνω από 500 άτομα, πολλά απ'τα οποία έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την οικογένεια, ηθικά και υλικά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιοι που επιθυμούσαν να λυντσάρουν την αδερφή και τη μανα, ( τους ρίχνω αρκετά δίκια..), μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε αστυνομική δύναμη για να τους προστατέψει.
Όι περισσότεροι λίγο - πολύ το εικάζαμε, αλλά ΔΕΝ θέλαμε να το παραδεχτούμε. Πως να το κάνουμε ρε γαμώτο. Απλά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
Κακώς που καταργήθηκε η θανατική ποινή. Όχι. Δεν θέλω καν να υποφέρει, μιας και προφανώς δεν γνωρίζει το συναίσθημα. Κακό ψόφο. Απ'όπου κι αν προέλθει, δεν με απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης των παιδιών, αλλά μιας και σε 25 χρόνια θα είναι πάλι έξω, εκτός κι αν ο δικηγόρος που θα κληθεί να την αναλάβει υποχρεωτικά, θα επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ε, προτιμώ αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Απλά πράγματα.
μικρο χωριο ειμαστε, ολοι καπου θα εχουμε μια εστω μακρινη επαφη. εγω εχω μεινει παγωτο, δε θελω ουτε να το συζητω, ουτε να μαθω αν εχει τυχει καποτε να διασταυρωθουμε.
ειχα εναν συμμαθητη με το ιδιο επωνυμο. ουτε εχω ρωτησει αλλους συμμαθητες αν ειναι συγγενης η οχι. εχω συναντηθει καποιες φορες με τον διευθυντη του καραμανδανειου. δεν του εχω κανει κουβεντα για το θεμα. αλλαζα καναλι οποτε τυχει να συζητηθει στην τηλεοραση, να μην ακουει το παιδι μου.
Το μεγάλο παιδί της είναι περίπου στην ίδια ηλικία με το δικό σου. Σκέψου λίγο πόσο βαρύ είναι αυτό όταν ξέρεις πως προηγήθηκαν άλλα δύο πιο μικρά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

AlienWay έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:27
ρε τι καθικια ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Blackdog έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Μαρ 2022, 13:35
Προφανώς υπάρχει ψυχιατρική διαταραχή.
Το να ουρλιάζετε σαν όχλος και να ευχεστε ψοφους και καρκίνους δε σας κάνει ούτε καλύτερους γονείς ούτε καλύτερους ανθρώπους.
Ουτε να κουνας το δαχτυλο, ανεμιζοντας την πνευματικη και ηθικη σου ανωτερωτητα σε αγνωστους, σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
Δεν είπα ότι εγώ είμαι ανώτερος. Εσείς είστε κατώτεροι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

vantono έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:02
Ερμής έγραψε: 30 Μαρ 2022, 19:13 Εικόνα
Πολλή σπλατεριά. Ούτε τέτοια χρειάζονται, ούτε θανατικές ποινές. Ένας Λευκός Αρκούδος ίσως να ήταν ό,τι πρέπει. Δίκαιο και ατελείωτο.

υγ. Τρομερή σειρά και τρομερό επεισόδιο.
Απίστευτη σειρά όντως. Θα την ξαναδώ το 2030 που θα έχω ξεχάσει όλες τις ιστορίες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Λεγεών έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:21

Απίστευτη σειρά όντως.
:+1:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Μαρ 2022, 14:10
Έριξε κάτι μπετά πριν 20+ χρόνια ο πατέρας μου στο χωράφι στο χωριό, και χρησιμοποίησε την εταιρεία ενός τύπου με το ίδιο επώνυμο (στην οποία εργαζόταν τότε κάποιος από το σόι, αλλά πάντα έτσι την παθαίνεις). Άλλες συνεννοήσεις έγιναν στην αρχή, άλλα ζητούσε αυτός μετά, ώσπου έφτασε στο σημείο να παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι κάτι άσχετες ώρες και να απειλεί. Τελικά πήρε αυτά που ζητούσε και γύρισε στην τρύπα του. Αμφιβάλλω αν ήταν καθαρή συνωνυμία, γιατί είμαστε μικρό χωριό όπως είπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 31 Μαρ 2022, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”