!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:39
Βλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:35
jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:32 Μάλλον δεν έχεις βγει τιντεροραντεβου
Σε βλέπει στην καλυτερη σαν serial killer που θα θαφτεί στον κήπο σου
Με μπερδεύεις ρε μπρο. Στο τιντεροραντεβού σε βλέπει σαν σίριαλ κίλερ;
Ναι
Σκέφτεται ποιος ανώμαλος ψάχνει γυναίκες μέσω διαδικτύου; Μην της πεις ότι το ίδιο έκανες και εσύ και αρχίζεις να γελάς, πιστεψε με
Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράγματα μόνο και μόνο γιατί δεν θα τα κάναμε. Χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας τώρα, για εσένα μιλάω, εγώ αν ήμουν σε καμιά Αθήνα ή σε καμιά Θεσσαλονίκη θα το είχα ξεσκίσει το τίντερ, αλλά είμαι Μυτιλήνη και τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Βλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:43
Βλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:35

Με μπερδεύεις ρε μπρο. Στο τιντεροραντεβού σε βλέπει σαν σίριαλ κίλερ;
Ναι
Σκέφτεται ποιος ανώμαλος ψάχνει γυναίκες μέσω διαδικτύου; Μην της πεις ότι το ίδιο έκανες και εσύ και αρχίζεις να γελάς, πιστεψε με
Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράγματα μόνο και μόνο γιατί δεν θα τα κάναμε. Χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας τώρα, για εσένα μιλάω, εγώ αν ήμουν σε καμιά Αθήνα ή σε καμιά Θεσσαλονίκη θα το είχα ξεσκίσει το τίντερ, αλλά είμαι Μυτιλήνη και τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς.
Ε θα πηδουσες 2-3 μπαζολες μετά από 2 ραντεβού
Αυτό είναι το ελληνικό τιντερ
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:46
Βλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:43

Ναι
Ε θα πηδουσες 2-3 μπαζολες μετά από 2 ραντεβού
Αυτό είναι το ελληνικό τιντερ
Δεν πηδάω φασίστριες, άρα δεν πηδάω μπαζόλες. Σε γενικές γραμμές όμως, μου αρέσουν οι άνθρωποι (όχι οι φασίστριες διότι δεν είμαι κτηνοβάτης) και με κοπέλες που θα έλεγες εσύ "μπαζόλες" θα περνούσα μια χαρά και θα τις έκανα να περάσουν μια χαρά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”