Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράγματα μόνο και μόνο γιατί δεν θα τα κάναμε. Χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας τώρα, για εσένα μιλάω, εγώ αν ήμουν σε καμιά Αθήνα ή σε καμιά Θεσσαλονίκη θα το είχα ξεσκίσει το τίντερ, αλλά είμαι Μυτιλήνη και τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς.jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:39Ναι
Σκέφτεται ποιος ανώμαλος ψάχνει γυναίκες μέσω διαδικτύου; Μην της πεις ότι το ίδιο έκανες και εσύ και αρχίζεις να γελάς, πιστεψε με
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Ε θα πηδουσες 2-3 μπαζολες μετά από 2 ραντεβούΒλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:43Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράγματα μόνο και μόνο γιατί δεν θα τα κάναμε. Χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας τώρα, για εσένα μιλάω, εγώ αν ήμουν σε καμιά Αθήνα ή σε καμιά Θεσσαλονίκη θα το είχα ξεσκίσει το τίντερ, αλλά είμαι Μυτιλήνη και τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς.
Αυτό είναι το ελληνικό τιντερ
Δεν πηδάω φασίστριες, άρα δεν πηδάω μπαζόλες. Σε γενικές γραμμές όμως, μου αρέσουν οι άνθρωποι (όχι οι φασίστριες διότι δεν είμαι κτηνοβάτης) και με κοπέλες που θα έλεγες εσύ "μπαζόλες" θα περνούσα μια χαρά και θα τις έκανα να περάσουν μια χαρά.jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:46Ε θα πηδουσες 2-3 μπαζολες μετά από 2 ραντεβούΒλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:43Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε πράγματα μόνο και μόνο γιατί δεν θα τα κάναμε. Χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας τώρα, για εσένα μιλάω, εγώ αν ήμουν σε καμιά Αθήνα ή σε καμιά Θεσσαλονίκη θα το είχα ξεσκίσει το τίντερ, αλλά είμαι Μυτιλήνη και τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς.jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:39
Ναι
Σκέφτεται ποιος ανώμαλος ψάχνει γυναίκες μέσω διαδικτύου; Μην της πεις ότι το ίδιο έκανες και εσύ και αρχίζεις να γελάς, πιστεψε με
Αυτό είναι το ελληνικό τιντερ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-