Αν του είχες στείλει ντίκ πίκ θα το είχε βάλει άβαταρ, στοίχημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Αν του είχες στείλει ντίκ πίκ θα το είχε βάλει άβαταρ, στοίχημα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου σωστό αυτό το πράμα που μου έχεις κάνει.klg έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:30Και φαντάσου τώρα να έχεις πάει από το σπίτι της και να σου ανοίξει ο JJ με το cockcage του και το buttplug ουρά πίκατσου και να σε αρχίσει στα ΞΕΜΠΑΝΑΡΑΜΕ ΡΕ ΨΩΛΑΡΑ ΜΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΕΓΩ.
sys3x εσύ μπορείς να φανταστείς και εναλλακτικά αυτό το σενάριο με τους αγαπημένους χαρακτήρες.
Πάνω που άρχισα να το ξεχνάω κιόλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- John Brown Gun Club
Κι οτι εχει παει στην Ινδια. Η εστω θελει να παει. Η σε καποιο Rainbow event οπου ελαβε και μυηση στην ταντρα (κοκκινη εαν ρωτησει τι ειδους) Η εστω σε καποιο φρικονησο. Κι οτι (εχει) κανει εθελοντισμο. Η ταιζει αδεσποτα γατια. Επισης να λεει βαθυστοχαστα οπως η ενωση του εσωτερικου και εξωτερικου εαυτου, ο θανατος του Εγω (βασικο) και να πεταει συνεχεια λεξεις οπως ισορροπια, αρμονια, κοσμικο οτιδηποτε, αστρικο οτιδηποτε, καρμικο οτιδηποτε, ενεργεια/ες (με την μυστικαλ εννοια, οχι για το φυσικο αεριο και τα κοιτασματα του αιγαιου ξερω γω).Naida έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.Beria έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:53 ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΣ!!!!
Ένας έμπειρος περί το Tinder να μου αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνει όταν βάζουν στο προφίλ τους πνευματικότητα
Είναι συνθηματικό; Θα πονέσω;
Κομπλε θα ειναι.
spiritual_starter_pack.jpg
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Aυτά είναι τα κόλπα τα μαγκιόρικα που τραγούδαγαν οι Κατσιμιχαίοι τον περασμένο αιώνα, ο Beria τα έχει περάσει*. 7 νόμοι, 10 νόμοι, ντιπ τσάκρα, Ντίπακ Τσόπρα κλπJohn Brown Gun Club έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:57Κι οτι εχει παει στην Ινδια. Η εστω θελει να παει. Η σε καποιο Rainbow event οπου ελαβε και μυηση στην ταντρα (κοκκινη εαν ρωτησει τι ειδους) Η εστω σε καποιο φρικονησο. Κι οτι (εχει) κανει εθελοντισμο. Η ταιζει αδεσποτα γατια. Επισης να λεει βαθυστοχαστα οπως η ενωση του εσωτερικου και εξωτερικου εαυτου, ο θανατος του Εγω (βασικο) και να πεταει συνεχεια λεξεις οπως ισορροπια, αρμονια, κοσμικο οτιδηποτε, αστρικο οτιδηποτε, καρμικο οτιδηποτε, ενεργεια/ες (με την μυστικαλ εννοια, οχι για το φυσικο αεριο και τα κοιτασματα του αιγαιου ξερω γω).Naida έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.Beria έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:53 ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΣ!!!!
Ένας έμπειρος περί το Tinder να μου αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνει όταν βάζουν στο προφίλ τους πνευματικότητα
Κομπλε θα ειναι.
Τώρα παίζουν και βιγκανοχιπστεριές στο είδος.
*Προς αποφυγήν παρεξήγησης, δεν εννοώ ότι ήταν φαν
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα χρόνια που ξεκινούσα την μάχη της κλινοπαλης υπήρχαν δύο σχολέςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:21Aυτά είναι τα κόλπα τα μαγκιόρικα που τραγούδαγαν οι Κατσιμιχαίοι τον περασμένο αιώνα, ο Beria τα έχει περάσει*. 7 νόμοι, 10 νόμοι, ντιπ τσάκρα, Ντίπακ Τσόπρα κλπJohn Brown Gun Club έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:57Κι οτι εχει παει στην Ινδια. Η εστω θελει να παει. Η σε καποιο Rainbow event οπου ελαβε και μυηση στην ταντρα (κοκκινη εαν ρωτησει τι ειδους) Η εστω σε καποιο φρικονησο. Κι οτι (εχει) κανει εθελοντισμο. Η ταιζει αδεσποτα γατια. Επισης να λεει βαθυστοχαστα οπως η ενωση του εσωτερικου και εξωτερικου εαυτου, ο θανατος του Εγω (βασικο) και να πεταει συνεχεια λεξεις οπως ισορροπια, αρμονια, κοσμικο οτιδηποτε, αστρικο οτιδηποτε, καρμικο οτιδηποτε, ενεργεια/ες (με την μυστικαλ εννοια, οχι για το φυσικο αεριο και τα κοιτασματα του αιγαιου ξερω γω).Naida έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10
Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.
Κομπλε θα ειναι.
Τώρα παίζουν και βιγκανοχιπστεριές στο είδος.
*Προς αποφυγήν παρεξήγησης, δεν εννοώ ότι ήταν φαναλλά το ότι ήταν συνηθισμένη φάση.
Η μία σε ήθελε να μιλάς με τις ώρες στα κορίτσια για Καταστασιακους, Ντεμπόρ και σινεμά, πολύ σινεμά (όπως είχε γράψει σοφά ο Λεωνίδας Χρηστάκης αν δεν είχες μισάνοιχτο στο κομοδίνο την Κοινωνία του Θεάματος δεν πηδούσες)
Η δεύτερη σχολή απαιτούσε να κοιτάς με βαθύ βλέμμα στο άπειρο και να μιλάς για ταντρικο σεξ και κουνταλινια και αστρικά σώματα που ενώνονται στην ερωτική πράξη.
Δεν ήμουν αυτός
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
sys3x έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:56Δεν είναι καθόλου μα καθόλου σωστό αυτό το πράμα που μου έχεις κάνει.klg έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:30Και φαντάσου τώρα να έχεις πάει από το σπίτι της και να σου ανοίξει ο JJ με το cockcage του και το buttplug ουρά πίκατσου και να σε αρχίσει στα ΞΕΜΠΑΝΑΡΑΜΕ ΡΕ ΨΩΛΑΡΑ ΜΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΕΓΩ.
sys3x εσύ μπορείς να φανταστείς και εναλλακτικά αυτό το σενάριο με τους αγαπημένους χαρακτήρες.
Πάνω που άρχισα να το ξεχνάω κιόλα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Κλαίω με το starter packJohn Brown Gun Club έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:57Κι οτι εχει παει στην Ινδια. Η εστω θελει να παει. Η σε καποιο Rainbow event οπου ελαβε και μυηση στην ταντρα (κοκκινη εαν ρωτησει τι ειδους) Η εστω σε καποιο φρικονησο. Κι οτι (εχει) κανει εθελοντισμο. Η ταιζει αδεσποτα γατια. Επισης να λεει βαθυστοχαστα οπως η ενωση του εσωτερικου και εξωτερικου εαυτου, ο θανατος του Εγω (βασικο) και να πεταει συνεχεια λεξεις οπως ισορροπια, αρμονια, κοσμικο οτιδηποτε, αστρικο οτιδηποτε, καρμικο οτιδηποτε, ενεργεια/ες (με την μυστικαλ εννοια, οχι για το φυσικο αεριο και τα κοιτασματα του αιγαιου ξερω γω).Naida έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.Beria έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:53 ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΣ!!!!
Κομπλε θα ειναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τύπε, αν πεις για ροτβάιλερ και route 66, πηδάς;John Brown Gun Club έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:57Κι οτι εχει παει στην Ινδια. Η εστω θελει να παει. Η σε καποιο Rainbow event οπου ελαβε και μυηση στην ταντρα (κοκκινη εαν ρωτησει τι ειδους) Η εστω σε καποιο φρικονησο. Κι οτι (εχει) κανει εθελοντισμο. Η ταιζει αδεσποτα γατια. Επισης να λεει βαθυστοχαστα οπως η ενωση του εσωτερικου και εξωτερικου εαυτου, ο θανατος του Εγω (βασικο) και να πεταει συνεχεια λεξεις οπως ισορροπια, αρμονια, κοσμικο οτιδηποτε, αστρικο οτιδηποτε, καρμικο οτιδηποτε, ενεργεια/ες (με την μυστικαλ εννοια, οχι για το φυσικο αεριο και τα κοιτασματα του αιγαιου ξερω γω).Naida έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.Beria έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:53 ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΣ!!!!
Κομπλε θα ειναι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
μονο αν εχεις περασει μερικες ημερες στο τεξας για ξεκουραση κ για χαλαρωση εριχνες με προεμφυλιακα εξασφαιρα πριν εφευρεθουν οι σφαιρες με καλυκαFeindflug έγραψε: 29 Μαρ 2022, 17:55Τύπε, αν πεις για ροτβάιλερ και route 66, πηδάς;John Brown Gun Club έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:57Κι οτι εχει παει στην Ινδια. Η εστω θελει να παει. Η σε καποιο Rainbow event οπου ελαβε και μυηση στην ταντρα (κοκκινη εαν ρωτησει τι ειδους) Η εστω σε καποιο φρικονησο. Κι οτι (εχει) κανει εθελοντισμο. Η ταιζει αδεσποτα γατια. Επισης να λεει βαθυστοχαστα οπως η ενωση του εσωτερικου και εξωτερικου εαυτου, ο θανατος του Εγω (βασικο) και να πεταει συνεχεια λεξεις οπως ισορροπια, αρμονια, κοσμικο οτιδηποτε, αστρικο οτιδηποτε, καρμικο οτιδηποτε, ενεργεια/ες (με την μυστικαλ εννοια, οχι για το φυσικο αεριο και τα κοιτασματα του αιγαιου ξερω γω).Naida έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10
Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.
Κομπλε θα ειναι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κοιτάς την κοπέλα που σου αρέσει για δύο λεπτά. Μέσα σε δύο λεπτά έχει αντιληφθεί ΣΙΓΟΥΡΑ ότι την κοιτάς. Αν κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται σταμάτα να την κοιτάς. Αν ψήνεται για γνωριμία θα γυρίσει και θα σου χαμογελάσει. Είναι τόσο απλό όσο το τίντερ.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 09:49 Το 'χουμε προσπαθήσει αρκετές φορες ωστε να μπορουμε να βγάλουμε επαρκή συμπεράσματα. Υπήρξαν και επιτυχίες φυσικα (και αρκετές), αλλά τις περισσότερες φορες η αλλη ειναι στην καλύτερη, πολυ επιφυλακτική μαζί σου, σε σημείο να απαιτείται αρκετά πολυς χρονος για να την κανεις να λυθεί, πράγμα που ανέκαθεν το βαριόμουν. Αναφέρομαι σε νηφάλια ή σχεδόν νηφάλια γκόμενα, βέβαια. Αν η άλλη ηταν στουπί ή έδειχνε εστω και λιγο μεθυσμένη δεν καθομουν να ασχοληθώ καν, ξενερώνω.
Και μιλάω για τον εαυτό μου που δεν ειμαι και κανενας ασχημομούρης. Φαντάζομαι να είσαι και κανένας με πιο μέτρια/κατω του μετριου εξωτερική εμφάνιση, πόσο χυλοπιταριό θα μαζεύεις από κάτι τέτοια.
Κουτό κουτό κουτό παιδίΒλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:22Κοιτάς την κοπέλα που σου αρέσει για δύο λεπτά. Μέσα σε δύο λεπτά έχει αντιληφθεί ΣΙΓΟΥΡΑ ότι την κοιτάς. Αν κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται σταμάτα να την κοιτάς. Αν ψήνεται για γνωριμία θα γυρίσει και θα σου χαμογελάσει. Είναι τόσο απλό όσο το τίντερ.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 09:49 Το 'χουμε προσπαθήσει αρκετές φορες ωστε να μπορουμε να βγάλουμε επαρκή συμπεράσματα. Υπήρξαν και επιτυχίες φυσικα (και αρκετές), αλλά τις περισσότερες φορες η αλλη ειναι στην καλύτερη, πολυ επιφυλακτική μαζί σου, σε σημείο να απαιτείται αρκετά πολυς χρονος για να την κανεις να λυθεί, πράγμα που ανέκαθεν το βαριόμουν. Αναφέρομαι σε νηφάλια ή σχεδόν νηφάλια γκόμενα, βέβαια. Αν η άλλη ηταν στουπί ή έδειχνε εστω και λιγο μεθυσμένη δεν καθομουν να ασχοληθώ καν, ξενερώνω.
Και μιλάω για τον εαυτό μου που δεν ειμαι και κανενας ασχημομούρης. Φαντάζομαι να είσαι και κανένας με πιο μέτρια/κατω του μετριου εξωτερική εμφάνιση, πόσο χυλοπιταριό θα μαζεύεις από κάτι τέτοια.
Δεν έχω ποτέ υποκριθεί ότι δεν είμαι κουτός, κοίτα και το παρωνύμιό μου. Όμως στο συγκεκριμένο έχω δίκιο κι είναι καρατσεκαρισμένο.jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:26Κουτό κουτό κουτό παιδίΒλήμα έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:22Κοιτάς την κοπέλα που σου αρέσει για δύο λεπτά. Μέσα σε δύο λεπτά έχει αντιληφθεί ΣΙΓΟΥΡΑ ότι την κοιτάς. Αν κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται σταμάτα να την κοιτάς. Αν ψήνεται για γνωριμία θα γυρίσει και θα σου χαμογελάσει. Είναι τόσο απλό όσο το τίντερ.vantono έγραψε: 28 Μαρ 2022, 09:49 Το 'χουμε προσπαθήσει αρκετές φορες ωστε να μπορουμε να βγάλουμε επαρκή συμπεράσματα. Υπήρξαν και επιτυχίες φυσικα (και αρκετές), αλλά τις περισσότερες φορες η αλλη ειναι στην καλύτερη, πολυ επιφυλακτική μαζί σου, σε σημείο να απαιτείται αρκετά πολυς χρονος για να την κανεις να λυθεί, πράγμα που ανέκαθεν το βαριόμουν. Αναφέρομαι σε νηφάλια ή σχεδόν νηφάλια γκόμενα, βέβαια. Αν η άλλη ηταν στουπί ή έδειχνε εστω και λιγο μεθυσμένη δεν καθομουν να ασχοληθώ καν, ξενερώνω.
Μάλλον δεν έχεις βγει τιντεροραντεβου
Σε βλέπει στην καλυτερη σαν serial killer που θα θαφτεί στον κήπο σου
Με μπερδεύεις ρε μπρο. Στο τιντεροραντεβού σε βλέπει σαν σίριαλ κίλερ;jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:32 Μάλλον δεν έχεις βγει τιντεροραντεβου
Ναι
Σκέφτεται ποιος ανώμαλος ψάχνει γυναίκες μέσω διαδικτύου; Μην της πεις ότι το ίδιο έκανες και εσύ και αρχίζεις να γελάς, πιστεψε με
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 125 Απαντήσεις