Περαστικά honey.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Ας ρίξω κι εγώ δύο γραμμούλες στο νήμαSpoiler
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Είμαι θετικός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Εσυ να κοψεις τις μαλακιες και να μην περνεις καθημερινα τετοιες βλακειες.Scouser έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:50Βιταμίνες παίρνουμε καθημερινά, δεν τις θυμόμαστε μόνο όταν αρρωσταίνουμε.![]()
Ολα αυτα εχουν αντικτυπο στο συκωτι.Ακομα και αυτα που θεωρεις αθωες βιταμινες.
Να κοιτας να περνεις μεσω τις διατροφης σου τα απαραιτητα στοιχεια και αν σε καποιες αιματολογικες διαπιστωθει ελλεψη καποιου στοιχειου,τοτε να παρεις συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου.
Ευχαριστώ Πουλχερία μου!Gherschaagk έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:47Περαστικά honey.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ωω περαστικά σου! Πως το περνας;vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λουκούμι. Λίγο απ' όλα. Καταρροή, συνάχι, πονόλαιμος, δέκατα. Σίγουρα Όμικρον.
Όντως καταρροη και λαιμός όμικρον δείχνουν. Εντάξει χαλαρά 3ημερο και μετά κομπλέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ντάξει, το βουλώνωGherschaagk έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:47Χθες βρέθηκα με ανοσοκατεσταλμένη με 2 αυτοάνοσα και άσθμα, τριτοδοσική που το πέρασε και της είπαν πως αν δεν είχε κάνει την τρίτη δόση θα είχε μπει νοσοκομείο. Με το που της έπεσε το οξυγόνο στο 94 της έδωσαν ότι υπήρχε από εισπνεόμενο και κορτιζόνη για να την γλυτώσουν και το κατάφεραν.
Σταματήστε να γράφετε μαλακίες.
ΣΣ : πάλι απορρυθμίστηκε η πτάνα η πίεση ,16 με 10 και 88 παλμοί.Τα χάπια μου ρεεε..
Περαστικά ,βαρβάτη τη βλέπω τη γραμμούλα.Θα σε ταλαιπωρήσει λίγο καιρό μάλλον λόγω αυξημένου φορτίου.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Δε μασάω, έχω συνηθίσει στη γραμμή.
Γω είμαι ρεφορμιστής και δε μου έβγαζαν γραμμή ούτε τα σελφ ,ούτε τα ράπιντ. Μόνο τα (ακριβά
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Περαστικά σε όλους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
Περαστικά.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2022, 10:01 Περαστικά μανάρια.
Εφιαλτικό βράδυ χθες, πυρετός που κάθε 5-6 ώρες ανέβαινε (έφτασε πάλι 38.8 ). Ο πόνος στο λαιμό αδιανόητος. Πρώτη φορά μου συνέβη τέτοιο πράγμα. Και δεν με πιανει τίποτα στο λαιμό, ούτε solu-ket, ούτε orocil, ούτε τίποτα.
Πονάει φρικτα ακόμα και όταν δεν καταπίνω.
Και φυσικα ο συνεχόμενος βήχας μου αλλάζει τα φώτα.
Για να δούμε σήμερα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις