Γρήγορη ανάρρωση ρε μαν! Να γράφεις να βλέπουμε νέα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Είμαι θετικός
Κάτι άλλο ήθελες να γράψεις μάλλον.BigChiefWahoo έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:06
Αλλά εγώ θα σε βρίσω.
Ας μην έκανες το μπόλι για να μην κολλούσες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
περαστική
Εγω παντως δεν θα κανω την 3η. Το πηρα αποφαση προσφατα. Ακουω συνεχως κοσμο, ακομα και φαρμακοποιους που εκαναν 3η δοση και ηταν εντελως υπερ, να εχουν κολλησει και να λενε πως απο την μερα που το εβαλαν νιωθουν οτι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους και εχουν διαφορα προβληματα. Αν το λενε ακομα και αυτοι, τι να πουν οι υπολοιποι; Και οι συναδελφοι τα ιδια περασαν. Τοσες φορες επαφη λογω δουλειας και δεν κολλαω ενω σε λιγες μερες κλεινω 7μηνο απο την 2η. Να βαλω την 3η και αν κολλησω να τραβαω τα ιδια με αυτους, ή ακομα χειροτερα να πεσει το ανοσοποητικο μου; Ας κανω καθε 2 μερες rapid και ας μας εχουν και να τα πληρωνουμε. Αρκετα πια με αυτη την κωλοκατασταση.Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 13:35Δεν υπονοώ ,το λέω ευθέως : να μην κάνατε την 3η γαμωδόση και να μη γαμούσατε τις φυσικές άμυνες του οργανισμού σας.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2022, 13:25Δεν το λεω για σενα ρε.
Απλα ειναι ασχημο να υπονοει καποιος οτι δεν ειναι τιποτα οταν εχουν πεθανει τοσοι συνανθωποι μας.
-
περαστική
Περαστικα σου.Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2022, 22:55 Update: Ο πυρετός έπεσε (με βοήθεια ΜΣΑΦ). Οξυγόνο καλό ακόμα, αλλά ο λαιμός σαν να καταπίνω αχινους .
Αυτο με τον λαιμο δεν παλευεται.
Α, επίσης βάλε ν' ακούς κάποιοι audiobook σε MP3 για να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις.Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:08Κάτι άλλο ήθελες να γράψεις μάλλον.BigChiefWahoo έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:06
Αλλά εγώ θα σε βρίσω.
Ας μην έκανες το μπόλι για να μην κολλούσες.
Βοηθάει σε σχέση με το βιβλίο γιατί δε κουράζεις τα μάτια σου.
Στο ΥΤ έχει πολλά audiobook, προσωπικά ακούω από Warhammer (Βlack Library).
Το ψυχολογικό σε τέτοιες καταστάσεις είναι μεγάλο πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 26 Μαρ 2022, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα με βρίσετε,το ξέρω, αλλά οι μπολιασμένοι θα έπρεπε να αποφύγετε την 3η δόση και ειδικά Πφάιζερ.
Όσοι κολλάτε, το περνάτε χειρότερα κι από ανεμβολίαστους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στο είπε ο φίλος της ξαδερφης που είχε μια θεία νοσηλεύτρια η οποία το άκουσε σε μια μυστική σύσκεψη γιατρών της φαιζερ;Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:14 Θα με βρίσετε,το ξέρω, αλλά οι μπολιασμένοι θα έπρεπε να αποφύγετε την 3η δόση και ειδικά Πφάιζερ.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά.Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2022, 22:55 Update: Ο πυρετός έπεσε (με βοήθεια ΜΣΑΦ). Οξυγόνο καλό ακόμα, αλλά ο λαιμός σαν να καταπίνω αχινους .
ΚλαίωOtto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2022, 22:57Έτοιμος είμαι να ξεχάσω τα πρωτόκολλα και να αρχίσω να καταπίνω και να εισπνεω ο,τι βρωNaida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 22:13Άντε ρε, έφτασε 38.6; Τριτοδοσικος είσαι;Otto Weininger έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:41 Ευχαριστώ για τις ευχές, να είστε όλοι καλά! Δεν τις πολυδιαβαζω γιατί μετά με πιάνουν τα συναισθηματικά μου και δε θα μπορώ να βρίζομαι με μερικούς/μερικές πια. Οπότε τι να το κάνεις το φόρουμ;
Στα του κοβιντ, δεύτερη μέρα συμπτωμάτων και έχομε: πόνος στο λαιμό, κλειστή μύτη ο πυρετός πριν από λίγο στο 38.6, ήρθε η ώρα να πάρω αντιπυρετικό.
Οξυγόνο παίζει από 97 έως 99 για την ώρα.
Εκλογίκευσε το όσο μπορείς για να μην αγχώνεσαι. Αν και ξέρω είναι δύσκολο. Αλλά σκέψου ότι έχεις δει άπειρα παρόμοια 2 χρόνια τώρα λόγω επαγγέλματος. Δες το ότι είναι μια άσχημη ίωση και θα κάνει τον κύκλο της. Που έτσι πιστεύω θα είναι κιόλας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
περαστική έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:12Εγω παντως δεν θα κανω την 3η. Το πηρα αποφαση προσφατα. Ακουω συνεχως κοσμο, ακομα και φαρμακοποιους που εκαναν 3η δοση και ηταν εντελως υπερ, να εχουν κολλησει και να λενε πως απο την μερα που το εβαλαν νιωθουν οτι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους και εχουν διαφορα προβληματα. Αν το λενε ακομα και αυτοι, τι να πουν οι υπολοιποι; Και οι συναδελφοι τα ιδια περασαν. Τοσες φορες επαφη λογω δουλειας και δεν κολλαω ενω σε λιγες μερες κλεινω 7μηνο απο την 2η. Να βαλω την 3η και αν κολλησω να τραβαω τα ιδια με αυτους, ή ακομα χειροτερα να πεσει το ανοσοποητικο μου; Ας κανω καθε 2 μερες rapid και ας μας εχουν και να τα πληρωνουμε. Αρκετα πια με αυτη την κωλοκατασταση.Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 13:35Δεν υπονοώ ,το λέω ευθέως : να μην κάνατε την 3η γαμωδόση και να μη γαμούσατε τις φυσικές άμυνες του οργανισμού σας.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2022, 13:25
Δεν το λεω για σενα ρε.
Απλα ειναι ασχημο να υπονοει καποιος οτι δεν ειναι τιποτα οταν εχουν πεθανει τοσοι συνανθωποι μας.
Ναι γιατί όταν πέφτει το ανοσοποιητικό, το αισθάνεσαι..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Όχι, δειγματοληπτικά από 8 συναδέλφους που έκαναν πφάιζερ και 3η δόση, αλλά πάλι κόλλησαν και το πέρασαν άσχημα ,πολύ άσχημα.taliban έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:16Στο είπε ο φίλος της ξαδερφης που είχε μια θεία νοσηλεύτρια η οποία το άκουσε σε μια μυστική σύσκεψη γιατρών της φαιζερ;Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:14 Θα με βρίσετε,το ξέρω, αλλά οι μπολιασμένοι θα έπρεπε να αποφύγετε την 3η δόση και ειδικά Πφάιζερ.
Όσοι κολλάτε, το περνάτε χειρότερα κι από ανεμβολίαστους.![]()
Στον ασυμπτωματικό Στύγιο που έδωσε και 2 φορές αίμα , όχι αυτά
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τα αυτονόητα λένε οι φαρμακοποιοί.περαστική έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:12
Εγω παντως δεν θα κανω την 3η. Το πηρα αποφαση προσφατα. Ακουω συνεχως κοσμο, ακομα και φαρμακοποιους που εκαναν 3η δοση και ηταν εντελως υπερ, να εχουν κολλησει και να λενε πως απο την μερα που το εβαλαν νιωθουν οτι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους και εχουν διαφορα προβληματα. Αν το λενε ακομα και αυτοι, τι να πουν οι υπολοιποι; Και οι συναδελφοι τα ιδια περασαν. Τοσες φορες επαφη λογω δουλειας και δεν κολλαω ενω σε λιγες μερες κλεινω 7μηνο απο την 2η. Να βαλω την 3η και αν κολλησω να τραβαω τα ιδια με αυτους, ή ακομα χειροτερα να πεσει το ανοσοποητικο μου; Ας κανω καθε 2 μερες rapid και ας μας εχουν και να τα πληρωνουμε. Αρκετα πια με αυτη την κωλοκατασταση.
Αλλά και αυτό με τα ράπιντ πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.Πληρώνω 10 ευρώ τη βδομάδα,40-45 το μήνα δηλαδή για να πάω στη δουλειά και ΟΛΟΙ όσοι έχουν πέσει ψόφιοι από τον ιό,είναι εμβολιασμένοι,μερικοί τριπλά
Εγώ έχω κάνει μέχρι στιγμής 25 βάρδιες,εκ των οποίων οι 3 είναι Κυριακές και η άλλη η χτεσινή αργία,που πληρώνονται +75%
Πάμε για καλά λεφτά στην εξόφληση,να ανασάνουμε λίγο.
Κι όλα αυτά,χάρις στο αγαπητό είδος των εμβολιασμένων,που ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνουν μέχρι και μία έμμεση πηγή εσόδων για μένα.Thank you all,tryp-bol
δεν υπηρχαν παραπανω θανατοι το 20-21 σε σχεση με αλλες χρονιες,οι εξτρα θανατοι ξεκινησαν απο τα μεσα του 21 και μετα, μετα τημ μαζικη χρηση του διαβολιουST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:00Πόσους παραπάνω νεκρούς από 22.000 σε δύο χρόνια με πρωτοφανή μέτρα θα ήθελες για να τον πεις φονικό. Τι θα γινόταν αν τα είχαμε αφήσει όλα ελεύθερα από την αρχή;Καdy έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:49Αυτός είναι ο """φονικός"""" προβιντ για τον οποίο καταπιέζετε 2 χρόνια τον κόσμο αρχιψευτες εμβολιακηδες?![]()
Που να έβαφες κιόλας μινιατούρες.Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2022, 23:14Στο ΥΤ έχει πολλά audiobook, προσωπικά ακούω από Warhammer (Βlack Library).
Το ψυχολογικό σε τέτοιες καταστάσεις είναι μεγάλο πράγμα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Έχω βάψει, αλλά πολύ λίγες από Warhammer.
Κάποια στιγμή πέρασα στο στάδιο να κατασκευάζω δικές μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-