Ε ας κοψει τοτε την στεβια για να παρει και ο 11ος....BlastFromThePast έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:11Με 10 "μικρές καβάτζες", οι επόμενοι 10 θα βρούνε το ράφι.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:56μικρη καβατζα ειπα, οχι να σηκωσει το σουπερμαρκετ, μαλλον εδω μεσα πρεπει να τα κανουμε πενηνταρακια για να καταλαιβουν ολοι.BlastFromThePast έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:47
Εσύ όχι, ο επόμενος που πάει να κάνει τα ψώνια του κι αναρωτιέται ποιος άδειασε τα ράφια, ναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
Re: Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Κοίτα να δεις που για λίγη στέβια κατέληξα να είμαι κακοποιός και εχθρός της ανθρωπότητας!!!Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:15Ε ας κοψει τοτε την στεβια για να παρει και ο 11ος....BlastFromThePast έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:11Με 10 "μικρές καβάτζες", οι επόμενοι 10 θα βρούνε το ράφι.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:56
μικρη καβατζα ειπα, οχι να σηκωσει το σουπερμαρκετ, μαλλον εδω μεσα πρεπει να τα κανουμε πενηνταρακια για να καταλαιβουν ολοι.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ναι ρε φιλε κοφτο το γαμηδι να μας αφησει ησυχους και ο αλλος....OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:47Κοίτα να δεις που για λίγη στέβια κατέληξα να είμαι κακοποιός και εχθρός της ανθρωπότητας!!!Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:15Ε ας κοψει τοτε την στεβια για να παρει και ο 11ος....BlastFromThePast έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:11
Με 10 "μικρές καβάτζες", οι επόμενοι 10 θα βρούνε το ράφι.![]()
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
BlastFromThePast
Καλά, δεν είναι τυχαίο που το να αδειάζεις το σουπερμάρκετ το υπερασπίζονται ακροδεξιοί. Βαθιά η έλλειψη κοινωνικής ευθύνης και ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:51Ναι ρε φιλε κοφτο το γαμηδι να μας αφησει ησυχους και ο αλλος....
Αγοράζουμε ό,τι χρειαζόμαστε, δεν ενδίδουμε σε "πανικούς".
Φίλε, το αλλουμινόχαρτο είνα θάνατος (για φαγητά). Σού προτείνω να το καταργήσεις, σοβαρά το λέω.Nostalgia έγραψε: 25 Μαρ 2022, 18:22 Εδω να βαζουμε τις τιμες προιοντων που βλεπουμε οτι ανεβαινουν και τις ελλειψεις για να μην εχουμε κανεναν να μας βγαζει τρελους.
Αλουμινοχαρτο την επομενη περιοδο σε ελλεψη....
στεβια νομιζω εισαγουμε απο λατινικη αμερικη οποτε δεν θα υπαρχει θεμα μεγαλης ελλειψης περα απο καθυστερησεις σε κοντεινερOANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2022, 16:33Εγώ που δεν τρώω ζάχαρη, να αρχίσω να φοβάμαι για την στέβια και την ασπαρτάμη;;;;![]()
.
καβατζα κανουμε για τις τιμες που ανεβαινουν απιστευτα αλλα ποσες καβατζες και να κανεις
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Πστ...pikey25 έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:10στεβια νομιζω εισαγουμε απο λατινικη αμερικη οποτε δεν θα υπαρχει θεμα μεγαλης ελλειψης περα απο καθυστερησεις σε κοντεινερOANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2022, 16:33Εγώ που δεν τρώω ζάχαρη, να αρχίσω να φοβάμαι για την στέβια και την ασπαρτάμη;;;;![]()
.
καβατζα κανουμε για τις τιμες που ανεβαινουν απιστευτα αλλα ποσες καβατζες και να κανεις![]()
Παράγουμε και τοπικά σημαντικές ποσότητες, και μάλιστα εξάγουμε!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Πολυ θετικο δεν θα εχουμε ελλειψηOANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:16
Πστ...
Παράγουμε και τοπικά σημαντικές ποσότητες, και μάλιστα εξάγουμε!!!
.
Ντάξει παιδιά ,όχι τερατολογίες . Μια χαρά ψώνισα 5 λίτρα καλαμποκέλαιο σήμερα στο σούπερ .
Δεν υπάρχει καμιά έλλειψη.
για λοχο τηγανιζεις?Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:32 Ντάξει παιδιά ,όχι τερατολογίες . Μια χαρά ψώνισα 5 λίτρα καλαμποκέλαιο σήμερα στο σούπερ .
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το βασικο θεμα η ανοδος των τιμων στα περισσοτερα δεν υπαρχει θεμα ελλειψεων βραχυπροθεσμαΣτύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:32 Ντάξει παιδιά ,όχι τερατολογίες . Μια χαρά ψώνισα 5 λίτρα καλαμποκέλαιο σήμερα στο σούπερ .
Αν υπαρξουν ελλειψεις θα ειναι θεμα καθυστερησης της εφοδιαστικης αλυσιδας
Μακροπροθεσμα παλι πιστευω ειναι θεμα τιμων στα περισσοτερα περα απο πχ ηλιελαιο και τα παραγωγα του που εχουμε μεγαλη εξαρτηση απο Ουκρανια/Ρωσια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 26 Μαρ 2022, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείς να το πεις κι έτσι ,έχω φαγανά πιδιά κι επίσης πάντα ανανεώνω "πολεμικά" αποθέματα.
αυτο εννοω βρε φιλεΣτύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:44Μπορείς να το πεις κι έτσι ,έχω φαγανά πιδιά κι επίσης πάντα ανανεώνω "πολεμικά" αποθέματα.
λες "δεν υπάρχουν ελλειψεις απο λογω hoarding - να μια χαρα καταφερα εγω να κανω hoarding"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Yochanan έγραψε: 27 Μαρ 2022, 07:57αυτο εννοω βρε φιλε
λες "δεν υπάρχουν ελλειψεις απο λογω hoarding - να μια χαρα καταφερα εγω να κανω hoarding"
Ουσιαστικά λέει "φτυχώς δεν είναι όλοι τόσο μαλάκες"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ετσι ακριβως
δε το γραψα ετσι γιατι δεν ήθελα να το χοντρύνω ακομα τοσο
αν και με 5 λιτρα κορεσμενο σπορελαιο θα χοντρύνει απο μονο του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 22 Απαντήσεις