!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
Εδω να βαζουμε τις τιμες προιοντων που βλεπουμε οτι ανεβαινουν και τις ελλειψεις για να μην εχουμε κανεναν να μας βγαζει τρελους.
Αλουμινοχαρτο την επομενη περιοδο σε ελλεψη....
Αλουμινοχαρτο την επομενη περιοδο σε ελλεψη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Re: Παρατηρητηριο τιμων και ελλειψεων
Περα απο τα γνωστα νομιζω οτι το ντιζελ ειναι πολυ σημαντικο και δεν το εχουν παιξει τα ελληνικα μεσα
Μπορει να οδηγησει σε θεμα ενδοΕΕ εφοδιασμου η ελλειψη του οπως στη Βρετανια η ελλειψη οδηγων πριν λιγο καιρο
Μπορει να οδηγησει σε θεμα ενδοΕΕ εφοδιασμου η ελλειψη του οπως στη Βρετανια η ελλειψη οδηγων πριν λιγο καιρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 25 Μαρ 2022, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- ΜπλεΜπουμπυς
Υφασμα ποπλινα 100% βαμβακι απο 1,20ευρω το μετρο περσυ 2,10 ευρω φετος (Ελληνικης παραγωγης το υφασμα,τα νηματα εγχωρια ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ και εισαγωγης )
Μακο υφασμα 100% βαμβακι απο 5,5ευρω το κιλο περσυ 8ευρω το κιλο φετος (εισαγωγη απο Τουρκια).
Μακο υφασμα 100% βαμβακι απο 5,5ευρω το κιλο περσυ 8ευρω το κιλο φετος (εισαγωγη απο Τουρκια).
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ περισσότερο θα μας πηδήξει η ακρίβεια παρά οι ελλείψεις που μάλλον θα αφορούν περιορισμένο εύρος προϊόντων.
κρίμα που λείπει ο Χέλης . Θα μπορούσε να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες.
- Μαδουραίος
Μετράει τα κέρδη.mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2022, 15:42 κρίμα που λείπει ο Χέλης . Θα μπορούσε να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες.
Χρυσές δουλειές super market -μπακάλικα.
- Μαδουραίος
Ηλίου ή φεγγαριού;
Εγώ που δεν τρώω ζάχαρη, να αρχίσω να φοβάμαι για την στέβια και την ασπαρτάμη;;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Δεν ξερω, αλλα δεν χανεις τιποτα να κανεις μια μικρη καβατζα.OANNHSEA έγραψε: 26 Μαρ 2022, 16:33Εγώ που δεν τρώω ζάχαρη, να αρχίσω να φοβάμαι για την στέβια και την ασπαρτάμη;;;;![]()
.
-
BlastFromThePast
Εσύ όχι, ο επόμενος που πάει να κάνει τα ψώνια του κι αναρωτιέται ποιος άδειασε τα ράφια, ναι.
μικρη καβατζα ειπα, οχι να σηκωσει το σουπερμαρκετ, μαλλον εδω μεσα πρεπει να τα κανουμε πενηνταρακια για να καταλαιβουν ολοι.BlastFromThePast έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:47Εσύ όχι, ο επόμενος που πάει να κάνει τα ψώνια του κι αναρωτιέται ποιος άδειασε τα ράφια, ναι.
-
BlastFromThePast
Με 10 "μικρές καβάτζες", οι επόμενοι 10 θα βρούνε το ράφι.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:56μικρη καβατζα ειπα, οχι να σηκωσει το σουπερμαρκετ, μαλλον εδω μεσα πρεπει να τα κανουμε πενηνταρακια για να καταλαιβουν ολοι.BlastFromThePast έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:47Εσύ όχι, ο επόμενος που πάει να κάνει τα ψώνια του κι αναρωτιέται ποιος άδειασε τα ράφια, ναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 22 Απαντήσεις