Green Dragon έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:00
Γνωστός μου που λόγω επαγγέλματος περνά τον μισό χρόνο στο εξωτερικό ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη, έδωσε (χάρισε) 1000 ευρώ σε φίλο και συνάδελφο του Ουκρανό που μένει στο Χάρκοβο για να μπορέσει να φύγει μαζί με την οικογένειά του και κανόνισε μάλιστα και που θα πάνε. Μου ανέφερε ότι οι Ρώσοι τους είπαν (στους κατοίκους του Χαρκόβου) μέχρι την Κυριακή το βράδυ να έχουν φύγει από την πόλη.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν.
Να το καταλάβουν φυσικά, χωρίς απώλειες αμάχων.
Και τώρα να το καταλάβουν προσπαθούν αλλά μάλλον θα εξαπολύσουν έντονη επίθεση (;). Ο τρόπος που το είπαν είναι σα να προειδοποιούν ότι κάτι θ' αλλάξει.
"Ο πόλεμος έρχεται! Ο πόλεμος ετοιμάζεται! Ο καπιταλισμός δε μπορεί να ζήσει χωρίς να τρώει σάρκα ανθρώπινη είτε στο χαράκωμα, είτε στο εργοστάσιο.
Ε, λοιπόν δεν πρέπει να γίνει! Είναι στο χέρι των μελλοθανάτων να βάλουνε κάτω τους μακελάρηδες"
Δ.Γληνός, "Πόλεμος στον πόλεμο"
καλα χωρις να υποστηριζω το σοσιαλισμο ο καπιταλισμος εχει αυτα τα κακα να κανει καθε 100 χρονια πολεμους για να ανανεωνεται το συστημα
το συστημα των ΗΠΑ ειναι ακομα χειροτερο που φτιαχτηκε με αυτο το τροπο που δεν μπορει να επιβιωσει χωρις πολεμους ειτε μικρης εντασης ειτε μεγαλης
Πριν τον καπιταλισμό πάλι είχες συνέχεια πολέμους άρα μάλλον η θεωρία κάπου πάσχει.
ειχες πολεμους ναι αλλα οχι με αυτην την ενταση που εχουν οι ΗΠΑ που μετα το 1945 δεν ειχε ουτε μια παυση σε πολεμικες επιχειρησεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Green Dragon έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:00
Γνωστός μου που λόγω επαγγέλματος περνά τον μισό χρόνο στο εξωτερικό ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη, έδωσε (χάρισε) 1000 ευρώ σε φίλο και συνάδελφο του Ουκρανό που μένει στο Χάρκοβο για να μπορέσει να φύγει μαζί με την οικογένειά του και κανόνισε μάλιστα και που θα πάνε. Μου ανέφερε ότι οι Ρώσοι τους είπαν (στους κατοίκους του Χαρκόβου) μέχρι την Κυριακή το βράδυ να έχουν φύγει από την πόλη.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν.
chemical weapons maybe?
Δε νομίζω ότι τους παίρνει. Ίσως όμως σκοπεύουν να κάνουν γενικευμένους βομβαρδισμούς.
Το Χάρκοβο είναι μεγάλη πόλη και ίσως χρειάζονται πολύ χρόνο και κόπο για να το καταλάβουν με τακτικές Μαριούπολης. Μιλάω για αεροπορικό βομβαρδισμό.
Ουτε την πρωτη πιστα δε προλαβε να βγαλει το σουργελο...
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Καναδός sniper Wali απαντά στους Ρώσους - «Είμαι ζωντανός»
Ο θρυλικός ελεύθερος σκοπευτής μιλά από τη μυστική τοποθεσία όπου βρίσκεται και προειδοποιεί τους εισβολείς - «Αν έρθουν στο Κίεβο θα το μετανιώσουν» - Πώς απάντησε στις φήμες που διαδόθηκαν πως έχει σκοτωθεί
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.