!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
περιμενουμε κ εκει μια αναφλεξη αργα η γρηγορα η Ρωσια θα αναγκαστει να παρει μπαλα την Γεωργια Αζερμπαιτζαν κ υστερα μαλλον Τουρκια ; ειδωμεν
εντομεταξυ η Σερβια ζεσταινει τις μηχανες σε κοσσοβο
το ισραηλ Ιραν
οι αραβες τα δικα τους
οι Κινεζοι τα δικα τους
οι Ιαπωνεζοι τα δικα τους
καλα παμε....
- ΜπλεΜπουμπυς
killzone έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:23περιμενουμε κ εκει μια αναφλεξη αργα η γρηγορα η Ρωσια θα αναγκαστει να παρει μπαλα την Γεωργια Αζερμπαιτζαν κ υστερα μαλλον Τουρκια ; ειδωμεν![]()
το ισραηλ Ιραν
οι αραβες τα δικα τους
οι Κινεζοι τα δικα τους
καλα παμε....![]()
"Ο πόλεμος έρχεται! Ο πόλεμος ετοιμάζεται! Ο καπιταλισμός δε μπορεί να ζήσει χωρίς να τρώει σάρκα ανθρώπινη είτε στο χαράκωμα, είτε στο εργοστάσιο.
Ε, λοιπόν δεν πρέπει να γίνει! Είναι στο χέρι των μελλοθανάτων να βάλουνε κάτω τους μακελάρηδες"
Δ.Γληνός, "Πόλεμος στον πόλεμο"
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
καλα χωρις να υποστηριζω το σοσιαλισμο ο καπιταλισμος εχει αυτα τα κακα να κανει καθε 100 χρονια πολεμους για να ανανεωνεται το συστημαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:25killzone έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:23περιμενουμε κ εκει μια αναφλεξη αργα η γρηγορα η Ρωσια θα αναγκαστει να παρει μπαλα την Γεωργια Αζερμπαιτζαν κ υστερα μαλλον Τουρκια ; ειδωμεν![]()
το ισραηλ Ιραν
οι αραβες τα δικα τους
οι Κινεζοι τα δικα τους
καλα παμε....![]()
"Ο πόλεμος έρχεται! Ο πόλεμος ετοιμάζεται! Ο καπιταλισμός δε μπορεί να ζήσει χωρίς να τρώει σάρκα ανθρώπινη είτε στο χαράκωμα, είτε στο εργοστάσιο.
Ε, λοιπόν δεν πρέπει να γίνει! Είναι στο χέρι των μελλοθανάτων να βάλουνε κάτω τους μακελάρηδες"
το συστημα των ΗΠΑ ειναι ακομα χειροτερο που φτιαχτηκε με αυτο το τροπο που δεν μπορει να επιβιωσει χωρις πολεμους ειτε μικρης εντασης ειτε μεγαλης
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πριν τον καπιταλισμό πάλι είχες συνέχεια πολέμους άρα μάλλον η θεωρία κάπου πάσχει.killzone έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:32καλα χωρις να υποστηριζω το σοσιαλισμο ο καπιταλισμος εχει αυτα τα κακα να κανει καθε 100 χρονια πολεμους για να ανανεωνεται το συστημαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:25killzone έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:23
περιμενουμε κ εκει μια αναφλεξη αργα η γρηγορα η Ρωσια θα αναγκαστει να παρει μπαλα την Γεωργια Αζερμπαιτζαν κ υστερα μαλλον Τουρκια ; ειδωμεν![]()
το ισραηλ Ιραν
οι αραβες τα δικα τους
οι Κινεζοι τα δικα τους
καλα παμε....![]()
το συστημα των ΗΠΑ ειναι ακομα χειροτερο που φτιαχτηκε με αυτο το τροπο που δεν μπορει να επιβιωσει χωρις πολεμους ειτε μικρης εντασης ειτε μεγαλης
- Green Dragon
Γνωστός μου που λόγω επαγγέλματος περνά τον μισό χρόνο στο εξωτερικό ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη, έδωσε (χάρισε) 1000 ευρώ σε φίλο και συνάδελφο του Ουκρανό που μένει στο Χάρκοβο για να μπορέσει να φύγει μαζί με την οικογένειά του και κανόνισε μάλιστα και που θα πάνε. Μου ανέφερε ότι οι Ρώσοι τους είπαν (στους κατοίκους του Χαρκόβου) μέχρι την Κυριακή το βράδυ να έχουν φύγει από την πόλη.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν.
Γνώμη μου,killzone έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:23 θα αναγκαστει να παρει μπαλα την Γεωργια Αζερμπαιτζαν κ υστερα μαλλον Τουρκια ; ειδωμεν![]()
Συμφέρει τους Ρώσους να έχουν μια συμμαχική/ φιλική δυναμη που ελέγχει τα στενά και εκτείνεται στα όρια του παλιου Βυζαντίου.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Green Dragon
Δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να τσακωθούν με την Τουρκία αυτήν την στιγμή.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... wards.htmlJohn Brown Gun Club έγραψε: 26 Μαρ 2022, 17:44σοβαρη πηγη η nyshitpost
Αμφισβητεις την πηγη ? οτι ειναι τρολια ? τι ακριβως? δε καταλαβαινω
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
το είπε κι ο Αντένας πριν μισή ώρα, με όσο (καθόλου) βάρος στην εγκυρότητα της είδησης μπορεί να δίνει αυτό.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Να το καταλάβουν φυσικά, χωρίς απώλειες αμάχων.Green Dragon έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:00 Γνωστός μου που λόγω επαγγέλματος περνά τον μισό χρόνο στο εξωτερικό ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη, έδωσε (χάρισε) 1000 ευρώ σε φίλο και συνάδελφο του Ουκρανό που μένει στο Χάρκοβο για να μπορέσει να φύγει μαζί με την οικογένειά του και κανόνισε μάλιστα και που θα πάνε. Μου ανέφερε ότι οι Ρώσοι τους είπαν (στους κατοίκους του Χαρκόβου) μέχρι την Κυριακή το βράδυ να έχουν φύγει από την πόλη.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
chemical weapons maybe?Green Dragon έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:00 Γνωστός μου που λόγω επαγγέλματος περνά τον μισό χρόνο στο εξωτερικό ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη, έδωσε (χάρισε) 1000 ευρώ σε φίλο και συνάδελφο του Ουκρανό που μένει στο Χάρκοβο για να μπορέσει να φύγει μαζί με την οικογένειά του και κανόνισε μάλιστα και που θα πάνε. Μου ανέφερε ότι οι Ρώσοι τους είπαν (στους κατοίκους του Χαρκόβου) μέχρι την Κυριακή το βράδυ να έχουν φύγει από την πόλη.
Δεν ξέρω τι ετοιμάζουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-