Αυτή είναι γυναίκα για σπίτι και επιχείρηση. Στην κόρη αναφερομαι και δε το λέω καθόλου ειρωνικά.Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:30Ε ο δεύτερος ίσως είναι για λίγο λύπηση. Λιγάκι όμως, διότι μετά από ένα σημείο σαν ζώο θα έπρεπε να είχε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.panos291 έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:26Ο πρωτος απλα πουλαγε και τα ετρωγε. Οι φιλοι του τον ειχαν πρηξει να μην κανει μαλακιες αλλα αυτος συνεχισε. Αμφιβαλλω αν υπάρχει ατομο που να προσπαθησαν τοσοι πολλοι να τον σωσουν με διαφορους τροπους, και το εκαναν γιατι πραγματικα ηταν ευχαριστος και εξω καρδια, αλλα δεν αλλαζε μυαλα.Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:16
Θες να μου πεις ότι κανένας γύρω του δεν τους προειδοποιησε και δεν είχαν επίγνωση ή συναίσθηση του τί έκαναν και πιάνονταν κορόιδα...
ΜΜΜΜ...ναι.. Τα δε σπίτια που πουλούσαν, δεν τα πουλούσαν μέσω δικηγόρου/συμβολαιογράφου "επιλεγμένου" από τους ίδιους.. Επίσης, δεν είχαν σόι να τους πρήζει να τους τα "γράψουν", μόνο τα χάριζαν στις γκόμενες.
Ο δεύτερος απλα ηταν χαζος.
Έχω μία φίλη που και αυτή και η μάνα της δούλευαν σαν το σκύλο στις δουλειές του πατέρα της για χρόνια χωρίς μισθό. Με το που πατάει ο πατέρας τα 55-60 (δε θυμάμαι τώρα), άρχισε τις μαλακίες με κάτι Βουλγάρες. Η μάνα της φίλης μου έπεσε στα πατώματα. Η φίλη μου έφαγε φλασιά και σου λέει από το να τα φάει η Βουλγάρα, θα τα φάω εγώ. Κάθε βδομάδα κυκλοφορούσε με καινούρια σανέλ. Σε ένα χρόνο του έφαγε όσα είχε δουλέψει και αυτή και η μάνα της μια ζωή. Μέχρι να πάρει αυτός χαμπάρι, είχε η μάνα μεταβιβάσει όλα τα μερίδιά της στην κόρη, η οποία βρέθηκε να έχει το πάνω χέρι παντού. Εν τω μεταξύ τον παράτησε η Βουλγάρα, γιατί ξώμεινε από ρευστό και τώρα έχει συνέλθει και είναι δουλειά σπίτι-σπίτι δουλειά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν θεωρώ τις προγαμιαιες σχέσεις ανήθικες!!!
"Άχρι καιρού..."
Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
Γιατί αν είναι καλό το σεξ θολώνει η κρίση και μετά μπλέκεις και μετά κλαφτα.
Να είναι αυτό που ξεκινάει να είναι και τέλος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Δηλαδή και ξυπνάτε το πρωϊ και πάει ο ένας στη λαϊκή που πουλάει ντομάτες και η άλλη στην πασοκοϋπηρεσία της με τις τσίμπλες ;
Εγώ μόλις πήγαινε μία-μιάμιση ώρα θα την κοπάναγα να κοιμηθώ στο κρεβατάκι μου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μάλλον επίθετο. Πως λέμε μηχανή βραδείας καύσεως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλά ξηγήθηκε, μπράβο της!Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:30 Ε ο δεύτερος ίσως είναι για λίγο λύπηση. Λιγάκι όμως, διότι μετά από ένα σημείο σαν ζώο θα έπρεπε να είχε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
Έχω μία φίλη που και αυτή και η μάνα της δούλευαν σαν το σκύλο στις δουλειές του πατέρα της για χρόνια χωρίς μισθό. Με το που πατάει ο πατέρας τα 55-60 (δε θυμάμαι τώρα), άρχισε τις μαλακίες με κάτι Βουλγάρες. Η μάνα της φίλης μου έπεσε στα πατώματα. Η φίλη μου έφαγε φλασιά και σου λέει από το να τα φάει η Βουλγάρα, θα τα φάω εγώ. Κάθε βδομάδα κυκλοφορούσε με καινούρια σανέλ. Σε ένα χρόνο του έφαγε όσα είχε δουλέψει και αυτή και η μάνα της μια ζωή. Μέχρι να πάρει αυτός χαμπάρι, είχε η μάνα μεταβιβάσει όλα τα μερίδιά της στην κόρη, η οποία βρέθηκε να έχει το πάνω χέρι παντού. Εν τω μεταξύ τον παράτησε η Βουλγάρα, γιατί ξώμεινε από ρευστό και τώρα έχει συνέλθει και είναι δουλειά σπίτι-σπίτι δουλειά.
Επειδή είναι θύμα ο πατέρας δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει όλη η οικογένεια έτσι.
Ε ναι για να ξυπνήσεις το πρωί να πας να τα ρίξεις όλα στον "παππού"wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Δηλαδή και ξυπνάτε το πρωϊ και πάει ο ένας στη λαϊκή που πουλάει ντομάτες και η άλλη στην πασοκοϋπηρεσία της με τις τσίμπλες ;
Εντάξει, σχέση είναι και αυτή περιορισμένης διάρκειας. Πόσο χρόνο δίνεις για μια γνωριμία;Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
"Άχρι καιρού..."
Τι εννοείς; για να το πω λαϊκά, για να του κάτσω;Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:55Εντάξει, σχέση είναι και αυτή περιορισμένης διάρκειας. Πόσο χρόνο δίνεις για μια γνωριμία;Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, για να κάνεις σεξ, πόσο καιρό θες;Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:56Τι εννοείς; για να το πω λαϊκά, για να του κάτσω;Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:55Εντάξει, σχέση είναι και αυτή περιορισμένης διάρκειας. Πόσο χρόνο δίνεις για μια γνωριμία;Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
"Άχρι καιρού..."
- wooded glade
Το extramarital sex είναι πασοκοσυνήθεια.
Το sex επ' αμοιβή είναι τουλάχιστον μία σεβαστή δραστηριότητα.
Το sex επ' αμοιβή είναι τουλάχιστον μία σεβαστή δραστηριότητα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο. Εξαρτάται τον λόγο που θέλω να συσχετιστώ. Αν είναι γιατί θέλω μόνο σεξ μόλις νιώσω άνετα και ασφαλής. Γιατί έλξη υποτίθεται προϋπάρχει. Πχ με τον τελευταίο που ξεκίνησα κα0ως έτσι μιλάγαμε κανένα μήνα πριν, συναντηθήκαμε και βγαίναμε για 2 1/2 εβδομάδες περίπου πριν κάνουμε σεξ. Άλλο που μετά εξελιχθηκε σε κάτι παραπάνω.
Αν θέλω σχέση το καθυστερώ το σεξ όσο το δυνατον περισσότερο. Μάξιμουμ δίνω 3 μήνες. Γιατί κατά την γνώμη μου το σεξ δεν είναι καλός σύμβουλος για να κρίνεις την συμβατότητα σε μια σχέση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξάμηνο δεν είχες πει;
Τρίμηνο. Αν είναι για σχέση(σοβαρή) ενα τριμηνακι άνετα το θες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύς είναι ο καιρός που θες!Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:07Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο. Εξαρτάται τον λόγο που θέλω να συσχετιστώ. Αν είναι γιατί θέλω μόνο σεξ μόλις νιώσω άνετα και ασφαλής. Γιατί έλξη υποτίθεται προϋπάρχει. Πχ με τον τελευταίο που ξεκίνησα κα0ως έτσι μιλάγαμε κανένα μήνα πριν, συναντηθήκαμε και βγαίναμε για 2 1/2 εβδομάδες περίπου πριν κάνουμε σεξ. Άλλο που μετά εξελιχθηκε σε κάτι παραπάνω.
Αν θέλω σχέση το καθυστερώ το σεξ όσο το δυνατον περισσότερο. Μάξιμουμ δίνω 3 μήνες. Γιατί κατά την γνώμη μου το σεξ δεν είναι καλός σύμβουλος για να κρίνεις την συμβατότητα σε μια σχέση.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 2188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-