!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:30
panos291 έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:26
Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:16
Θες να μου πεις ότι κανένας γύρω του δεν τους προειδοποιησε και δεν είχαν επίγνωση ή συναίσθηση του τί έκαναν και πιάνονταν κορόιδα...
ΜΜΜΜ...ναι.. Τα δε σπίτια που πουλούσαν, δεν τα πουλούσαν μέσω δικηγόρου/συμβολαιογράφου "επιλεγμένου" από τους ίδιους.. Επίσης, δεν είχαν σόι να τους πρήζει να τους τα "γράψουν", μόνο τα χάριζαν στις γκόμενες.
Ο πρωτος απλα πουλαγε και τα ετρωγε. Οι φιλοι του τον ειχαν πρηξει να μην κανει μαλακιες αλλα αυτος συνεχισε. Αμφιβαλλω αν υπάρχει ατομο που να προσπαθησαν τοσοι πολλοι να τον σωσουν με διαφορους τροπους, και το εκαναν γιατι πραγματικα ηταν ευχαριστος και εξω καρδια, αλλα δεν αλλαζε μυαλα.
Ο δεύτερος απλα ηταν χαζος.
Ε ο δεύτερος ίσως είναι για λίγο λύπηση. Λιγάκι όμως, διότι μετά από ένα σημείο σαν ζώο θα έπρεπε να είχε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
Έχω μία φίλη που και αυτή και η μάνα της δούλευαν σαν το σκύλο στις δουλειές του πατέρα της για χρόνια χωρίς μισθό. Με το που πατάει ο πατέρας τα 55-60 (δε θυμάμαι τώρα), άρχισε τις μαλακίες με κάτι Βουλγάρες. Η μάνα της φίλης μου έπεσε στα πατώματα. Η φίλη μου έφαγε φλασιά και σου λέει από το να τα φάει η Βουλγάρα, θα τα φάω εγώ. Κάθε βδομάδα κυκλοφορούσε με καινούρια σανέλ. Σε ένα χρόνο του έφαγε όσα είχε δουλέψει και αυτή και η μάνα της μια ζωή. Μέχρι να πάρει αυτός χαμπάρι, είχε η μάνα μεταβιβάσει όλα τα μερίδιά της στην κόρη, η οποία βρέθηκε να έχει το πάνω χέρι παντού. Εν τω μεταξύ τον παράτησε η Βουλγάρα, γιατί ξώμεινε από ρευστό και τώρα έχει συνέλθει και είναι δουλειά σπίτι-σπίτι δουλειά.
Αυτή είναι γυναίκα για σπίτι και επιχείρηση. Στην κόρη αναφερομαι και δε το λέω καθόλου ειρωνικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Parrot έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:08
Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:06 Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Αν οι προγαμιαίες σχέσεις είναι μια φορά ανήθικες, αυτές της μια βραδιάς είναι δέκα φορές περισσότερο..! :011:
Δεν θεωρώ τις προγαμιαιες σχέσεις ανήθικες!!!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
Γιατί αν είναι καλό το σεξ θολώνει η κρίση και μετά μπλέκεις και μετά κλαφτα.
Να είναι αυτό που ξεκινάει να είναι και τέλος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Δηλαδή και ξυπνάτε το πρωϊ και πάει ο ένας στη λαϊκή που πουλάει ντομάτες και η άλλη στην πασοκοϋπηρεσία της με τις τσίμπλες ;
Εγώ μόλις πήγαινε μία-μιάμιση ώρα θα την κοπάναγα να κοιμηθώ στο κρεβατάκι μου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μαδουραίος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 18:09 Βραδυάς; Ουσιαστικό είναι;
Μάλλον επίθετο. Πως λέμε μηχανή βραδείας καύσεως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:30 Ε ο δεύτερος ίσως είναι για λίγο λύπηση. Λιγάκι όμως, διότι μετά από ένα σημείο σαν ζώο θα έπρεπε να είχε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
Έχω μία φίλη που και αυτή και η μάνα της δούλευαν σαν το σκύλο στις δουλειές του πατέρα της για χρόνια χωρίς μισθό. Με το που πατάει ο πατέρας τα 55-60 (δε θυμάμαι τώρα), άρχισε τις μαλακίες με κάτι Βουλγάρες. Η μάνα της φίλης μου έπεσε στα πατώματα. Η φίλη μου έφαγε φλασιά και σου λέει από το να τα φάει η Βουλγάρα, θα τα φάω εγώ. Κάθε βδομάδα κυκλοφορούσε με καινούρια σανέλ. Σε ένα χρόνο του έφαγε όσα είχε δουλέψει και αυτή και η μάνα της μια ζωή. Μέχρι να πάρει αυτός χαμπάρι, είχε η μάνα μεταβιβάσει όλα τα μερίδιά της στην κόρη, η οποία βρέθηκε να έχει το πάνω χέρι παντού. Εν τω μεταξύ τον παράτησε η Βουλγάρα, γιατί ξώμεινε από ρευστό και τώρα έχει συνέλθει και είναι δουλειά σπίτι-σπίτι δουλειά.
Καλά ξηγήθηκε, μπράβο της!

Επειδή είναι θύμα ο πατέρας δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει όλη η οικογένεια έτσι.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Δηλαδή και ξυπνάτε το πρωϊ και πάει ο ένας στη λαϊκή που πουλάει ντομάτες και η άλλη στην πασοκοϋπηρεσία της με τις τσίμπλες ;
Εγώ μόλις πήγαινε μία-μιάμιση ώρα θα την κοπάναγα να κοιμηθώ στο κρεβατάκι μου.
Ε ναι για να ξυπνήσεις το πρωί να πας να τα ρίξεις όλα στον "παππού"

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
Εντάξει, σχέση είναι και αυτή περιορισμένης διάρκειας. Πόσο χρόνο δίνεις για μια γνωριμία;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:55
Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Σχέσεις μιας βραδιάς δεν είναι. Σεξ εννοείς μιας βραδιάς. Καλά είναι αλλά όχι με κάποιον άγνωστο. Να γνωριστείς με τον άλλον. Και αν δεν θες κάτι παραπάνω να βάλεις όρια πρώτα στον εαυτό σου και κατ' επέκταση στον άλλο.
Εντάξει, σχέση είναι και αυτή περιορισμένης διάρκειας. Πόσο χρόνο δίνεις για μια γνωριμία;
Τι εννοείς; για να το πω λαϊκά, για να του κάτσω;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:56
Ναι, για να κάνεις σεξ, πόσο καιρό θες;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Το extramarital sex είναι πασοκοσυνήθεια.
Το sex επ' αμοιβή είναι τουλάχιστον μία σεβαστή δραστηριότητα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:57

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο. Εξαρτάται τον λόγο που θέλω να συσχετιστώ. Αν είναι γιατί θέλω μόνο σεξ μόλις νιώσω άνετα και ασφαλής. Γιατί έλξη υποτίθεται προϋπάρχει. Πχ με τον τελευταίο που ξεκίνησα κα0ως έτσι μιλάγαμε κανένα μήνα πριν, συναντηθήκαμε και βγαίναμε για 2 1/2 εβδομάδες περίπου πριν κάνουμε σεξ. Άλλο που μετά εξελιχθηκε σε κάτι παραπάνω.
Αν θέλω σχέση το καθυστερώ το σεξ όσο το δυνατον περισσότερο. Μάξιμουμ δίνω 3 μήνες. Γιατί κατά την γνώμη μου το σεξ δεν είναι καλός σύμβουλος για να κρίνεις την συμβατότητα σε μια σχέση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Εξάμηνο δεν είχες πει;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:07 Εξάμηνο δεν είχες πει;
Τρίμηνο. Αν είναι για σχέση(σοβαρή) ενα τριμηνακι άνετα το θες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Naida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:07
Νατάσα έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:57

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο. Εξαρτάται τον λόγο που θέλω να συσχετιστώ. Αν είναι γιατί θέλω μόνο σεξ μόλις νιώσω άνετα και ασφαλής. Γιατί έλξη υποτίθεται προϋπάρχει. Πχ με τον τελευταίο που ξεκίνησα κα0ως έτσι μιλάγαμε κανένα μήνα πριν, συναντηθήκαμε και βγαίναμε για 2 1/2 εβδομάδες περίπου πριν κάνουμε σεξ. Άλλο που μετά εξελιχθηκε σε κάτι παραπάνω.
Αν θέλω σχέση το καθυστερώ το σεξ όσο το δυνατον περισσότερο. Μάξιμουμ δίνω 3 μήνες. Γιατί κατά την γνώμη μου το σεξ δεν είναι καλός σύμβουλος για να κρίνεις την συμβατότητα σε μια σχέση.
Πολύς είναι ο καιρός που θες!
"Άχρι καιρού..."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”