FixedST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:15Δηλαδή αυτοί που μένουν στην παραμεθόριο περιμένουν να πάνε να πολεμήσουν εκεί οι άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκέπτονται μην τυχόν χρειαστεί να επιστρατευτεί επιταχθεί το όχημά τους;hades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:10Πως.και.δεν το δήλωσες άλλου Ξέρω ότι στη Θράκη συνηθιζεται να δηλώνουν άλλου τις άδειες ώστε να μην μπαίνουν τα οχήματα στα.οργανογραμματα των μονάδωνJapetus έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:49 Και η εθνοφυλακή καλεί κόσμο τελευταία όπου δεν επαρκούν οι εθελοντές. Με κάλεσαν τις προάλλες και μου έδωσαν όπλο και ιματισμό να τα έχω σπίτι με την υποχρέωση να τους επισκέπτομαι κάθε εξάμηνο να το ελεγχουν.
Και σε πολλούς γνωστούς μου πενηνταρηδες με λευκά φύλλα πορείας το ίδιο..
Και μετά είναι και το αμάξι μου, άλλη ιστορία και αυτό, επιτασσομενο στην τοπική ΜΕ αν γίνει κάτι...
Μήπως συνεπάγεται κάποια υποχρέωση σε καιρό ειρήνης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
75 Μονάδα Επιστράτευσης
Re: 75 Μονάδα Επιστράτευσης
fixedhades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:18Από ότι ξέρω όχι μόνο αν στο επιστρατεύσουν επιτάξουνST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:15Δηλαδή αυτοί που μένουν στην παραμεθόριο περιμένουν να πάνε να πολεμήσουν εκεί οι άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκέπτονται μην τυχόν χρειαστεί να επιστρατευτεί το όχημά τους;hades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:10
Πως.και.δεν το δήλωσες άλλου Ξέρω ότι στη Θράκη συνηθιζεται να δηλώνουν άλλου τις άδειες ώστε να μην μπαίνουν τα οχήματα στα.οργανογραμματα των μονάδων
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ευχαριστώ.stavmanr έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:46FixedST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:15Δηλαδή αυτοί που μένουν στην παραμεθόριο περιμένουν να πάνε να πολεμήσουν εκεί οι άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκέπτονται μην τυχόν χρειαστεί να επιστρατευτεί επιταχθεί το όχημά τους;hades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:10
Πως.και.δεν το δήλωσες άλλου Ξέρω ότι στη Θράκη συνηθιζεται να δηλώνουν άλλου τις άδειες ώστε να μην μπαίνουν τα οχήματα στα.οργανογραμματα των μονάδων
Σωστόςstavmanr έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:46fixedhades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:18Από ότι ξέρω όχι μόνο αν στο επιστρατεύσουν επιτάξουνST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:15
Δηλαδή αυτοί που μένουν στην παραμεθόριο περιμένουν να πάνε να πολεμήσουν εκεί οι άλλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκέπτονται μην τυχόν χρειαστεί να επιστρατευτεί το όχημά τους;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:26Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Εκτός και αν νομίζεις ότι θα πάει πρόθυμα να σκοτωθεί ο καθένας για τα σπίτια του Παπασπιτούλη, τις καταθέσεις του Μπουμπούκου και τους συνταξιούχους που πληρώνονται πιο πολλά από τους μισθωτούς.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νοσοκομείο είναι.Evritis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:06 Εμένα μου πετάει ένα 404 με το που πάω να κάνω είσοδο στην υπηρεσία.
Κάτι θέλει να σου πει...
- Eθνικοκοινωνιστης
Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:58 Ευτυχώς όπλα βρίσκουμε.
Ας είναι καλά οι ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μια χαρά είμαι, θα φυλάω τις γκόμενες. Δεν δίνω θέση, για να μην προδώσω θέση μάχης στον οχτρό. Αλλά με έχουν καλά.
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτες θα ειναι στην πρωτη γραμμηCavaliere έγραψε: 25 Μαρ 2022, 00:02 Μια χαρά είμαι, θα φυλάω τις γκόμενες. Δεν δίνω θέση, για να μην προδώσω θέση μάχης στον οχτρό. Αλλά με έχουν καλά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Αμ πως..Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:59Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:58 Ευτυχώς όπλα βρίσκουμε.
Ας είναι καλά οι ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.![]()
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ξες τι παίζει να φταίει ο μπραουζερ σου Καλύτερα μπες γκουκλνκαι πάτα army.efedros και θα σου βγάλει την σελίδα να μπειςEvritis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:06 Εμένα μου πετάει ένα 404 με το που πάω να κάνω είσοδο στην υπηρεσία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εγώ είμαι η Μαζινό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Μαρ 2022, 00:04αυτες θα ειναι στην πρωτη γραμμηCavaliere έγραψε: 25 Μαρ 2022, 00:02 Μια χαρά είμαι, θα φυλάω τις γκόμενες. Δεν δίνω θέση, για να μην προδώσω θέση μάχης στον οχτρό. Αλλά με έχουν καλά.![]()
Ordem e Progresso.
Τύπε, στην χώρα μένουν και ένα σωρό άλλοι, εκτός από αυτούς που αναφέρεις. Ούτε γι' αυτούς θα πολεμούσες;nyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 18:26Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Εκτός και αν νομίζεις ότι θα πάει πρόθυμα να σκοτωθεί ο καθένας για τα σπίτια του Παπασπιτούλη, τις καταθέσεις του Μπουμπούκου και τους συνταξιούχους που πληρώνονται πιο πολλά από τους μισθωτούς.
Πες μας μια περίπτωση στην οποία θα πολεμούσες, τέλος πάντων.
Εκτός κι αν είσαι τόσο ελιτιστής και εστέτ, που αρνείσαι να ψωνίσεις τρόφιμα και αγαθά, αν δεν ταυτίζονται οι ιδέες του παραγωγού με τις δικές σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-