Πώς τα καταφέρατε και πείσατε τα σόγια σας να κάνουν πάρτι στο δάσος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτά μην τα λέτε ούτε για πλάκα.
Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;
Λαμία, γάμος με περίπου 600 νοματαίους.
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Βεγγαλικά περισσότερα απο αυτά που έριχνε ο Αβραμόπουλος οταν ήταν δήμαρχος
Σαμπάνια Crystal.
Κόκκινο διθέσιο υπεραυτοκίνητο.
Ειπατε κάτι;
ας μιλησει η ποιηση
''Ήταν καμάρι της αυγής
και καβαλάρης όμορφος
τώρα μια χούφτα χιόνι.
Γύρισε κάμπους και βουνά
και πανηγύρια πέρασε
στην αγκαλιά των κοριτσιών.
Ποιος το 'λπιζε να γίνουνε
τα μούσκλια τα νυχτιάτικα
στεφάνι στα μαλλιά του.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτά είναι ωραία ρε! Να παρακολουθείς, όχι να παίζεις ρόλο φυσικά.Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Σαμπάνια Crystal.
Ειπατε κάτι;
Τι θα πει να "πεισουμε τα σογια"? Εκει το καναμε και οποιος ηθελε ας ερθει. Σχεδον ολοι ηρθαν. Τη δευτερη μερα μειναμε λιγοι και καλοι. Ειχε και Bungalows και μια τεραστια λιμνη διπλα στο δασος.
Πολύ ωραία.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:04Τι θα πει να "πεισουμε τα σογια"? Εκει το καναμε και οποιος ηθελε ας ερθει. Σχεδον ολοι ηρθαν. Τη δευτερη μερα μειναμε λιγοι και καλοι. Ειχε και Bungalows και μια τεραστια λιμνη διπλα στο δασος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εμείς οι Λαμιωτες είμαστε ΆΡΧΟΝΤΕΣ ...Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Σαμπάνια Crystal.
Ειπατε κάτι;
15 ατομα ηταν στον γαμο μου στο δημαρχειο μαζι με εμενα, την γυναικα και τον δημαρχο. Ετσι εκαναν και ολοι οι κοντινοι φιλοι μου εκτος απο εναν που εκανε θρησκευτικο με 50 ατομα.
το καλό να λέγεταιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:06Εμείς οι Λαμιωτες είμαστε ΆΡΧΟΝΤΕΣ ...Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Σαμπάνια Crystal.
Ειπατε κάτι;![]()
sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:03Αυτά είναι ωραία ρε! Να παρακολουθείς, όχι να παίζεις ρόλο φυσικά.Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Σαμπάνια Crystal.
Ειπατε κάτι;
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:02Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Σαμπάνια Crystal.
Ειπατε κάτι;
ας μιλησει η ποιηση
''Ήταν καμάρι της αυγής
και καβαλάρης όμορφος
τώρα μια χούφτα χιόνι.
Γύρισε κάμπους και βουνά
και πανηγύρια πέρασε
στην αγκαλιά των κοριτσιών.
Ποιος το 'λπιζε να γίνουνε
τα μούσκλια τα νυχτιάτικα
στεφάνι στα μαλλιά του.''
Καρπαθο, βαζω στοίχημα το σπίτι μου.alekhine έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:58
εμενα μου θυμιζει σκυρο η ολη φαση - που οι παραδοσιακοι γαμοι τους ειναι υπερπαραγωγες![]()
![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όλος ο γάμος μας έγινε 100% με δικές μας επιλογές. Από το χώρο, το μενού, το στολισμό, τους καλεσμένους, τους παπάδες που μας πάντρεψαν, το φωτογράφο.
Η μουσική επιμέλεια ήταν δική μου. Μπήκαμε με Παπακωνσταντίνου (Γοργόνα), χορέψαμε με Δεληβοριά (Κάθε Σεπτέμβρη), τα ελάχιστα (2) δημοτικά με αναφορές στις καταγωγές μας ήταν συγκεκριμένες εκτελέσεις. 15 χρόνια μετά, όλοι έχουν να λένε πόσο καλαίσθητος γάμος ήταν.
Ειδική αφιέρωση στη νύφη και χορός, με ένα τραγούδι-πολιτικό συμβιβασμό
Η μουσική επιμέλεια ήταν δική μου. Μπήκαμε με Παπακωνσταντίνου (Γοργόνα), χορέψαμε με Δεληβοριά (Κάθε Σεπτέμβρη), τα ελάχιστα (2) δημοτικά με αναφορές στις καταγωγές μας ήταν συγκεκριμένες εκτελέσεις. 15 χρόνια μετά, όλοι έχουν να λένε πόσο καλαίσθητος γάμος ήταν.
Ειδική αφιέρωση στη νύφη και χορός, με ένα τραγούδι-πολιτικό συμβιβασμό
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
φξδvatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:15 Όλος ο γάμος μας έγινε 100% με δικές μας της επιλογές. Από το χώρο, το μενού, το στολισμό, τους καλεσμένους, τους παπάδες που μας πάντρεψαν, το φωτογράφο.
Ειδική αφιέρωση στη νύφη και χορός, με ένα τραγούδι-πολιτικό συμβιβασμό![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι αλλά εγώ διάλεξα τη νύφηΑγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:18φξδvatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:15 Όλος ο γάμος μας έγινε 100% με δικές μας της επιλογές. Από το χώρο, το μενού, το στολισμό, τους καλεσμένους, τους παπάδες που μας πάντρεψαν, το φωτογράφο.
Re: ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
ήταν λάθος ο τίτλος
τιμητικη η παραδοχηvatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:20Ναι αλλά εγώ διάλεξα τη νύφηΑγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:18φξδvatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:15 Όλος ο γάμος μας έγινε 100% με δικές μας της επιλογές. Από το χώρο, το μενού, το στολισμό, τους καλεσμένους, τους παπάδες που μας πάντρεψαν, το φωτογράφο.
δεν σου τοχα παντως να υποκυψεις στην παραδοσιοκρατια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κατά βάθος εμείς οι κοθμοθνιστές είμαστε βαθιά συντηρητικοί τύποι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-