!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι

Ξεραστε τα ολα να λυτρωθειτε - ξεσπαστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ευτυχώς δεν είμαι πια στην ηλικιακή ζώνη που αυτό το πράγμα συνέβαινε κάθε λίγους μήνες, αλλά 3 γάμοι που έζησα και ήταν έτσι (από τους 6-7 συνολικά) κατέληξαν σε διαζύγιο και μάλιστα οι 2 πάρα πολύ άσχημο με καταστάσεις εντελώς Οικογενειακές Ιστορίες Σ1Ε8-10.

Μια σκηνή που μου έχει μείνει ήταν και τα δύο σόγια να πετάνε πενηντάευρα στο νυφικό κρεββάτι όπου είχε ανέβει στα τέσσερα μια χοντρή ξαδέρφη του γαμπρού, τα άρπαζε με τις χούφτες και τα έχωνε στο ντεκολτέ της. Τα σόγια φώναζαν "γούρι γούρι" εκτός από τους γονείς της νύφης που έψελναν κάτι καλυμνιώτικα τραγούδια για τον αρραβώνα τα οποία ήταν σαν μοιρολόγια από ύαινες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

εεε συγνώμη, άλλο νησί όχι καλυμνιώτικα αλλά δε μπορώ να πω ποιο γιατί θα τους φωτογραφίζω.

Μετά αλληλοκερατωθήκανε, η σύζυγος ήταν κάθετη ότι μισεί αυτό το καθίκι, τίποτα στη ζωή της δεν απόλαυσε περισσότερο από το να γαμιέται με το γκόμενο στο κρεββάτι τους, αυτός της έλεγε σύνελθε μωρή πουτάνα σκέψου τα παιδιά μας -μπα εσύ δεν τα σκέφτηκες όταν πήδαγες τη γραμματέα -άλλο εγώ και αυτές οι συζητήσεις γινόντουσαν επί ένα χρόνο που συνέχισαν να ζουν μαζί όντας σε διάσταση γιατί ο υπερσυντηρητικός μπαμπάς της συζύγου και major χρηματοδότης της όλης φάσης δεν ήθελε ούτε να ακούσει για διαζύγιο. Στο τέλος δέχτηκε να δώσει το διαζύγιο (ο μπαμπάς όλα αυτά) με μοναδικό όρο να πάνε όλοι μαζί μια τελευταία φορά στο νησί σε έναν... γάμο και να συμπεριφέρονται σαν αγαπημένο ανδρόγυνο σε όλη τη διάρκεια για να μην τους πιάσει στο στόμα τους το νησί!!!

Ξεκάθαρα ο τύπος είχε εμμονή με τους γάμους.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08 Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι
Στον γάμο μου ήμουν εγώ, η νύφη, ο δήμαρχος, οι δύο κουμπάροι, και τρεις καλεσμένοι. Εννοείται πως καραμπαμπίσιος γάμος με μένα δεν μπορεί να υπαρχει, αν καμιά μου έφερνε σόγια και ήθελε να χορεύει το γυφταριό και να ιδρώνουν οι θείτσες και να μεθοκοπούν οι λαδέμποροι, θα τις έριχνα πυρηνικά. Χώρια που μια τέτοια γυναίκα ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕΣ.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Γι' αυτόν λες;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sarajevo_wedding_attack

Η αφορμή για το ξέσπασμα του Πολέμου.

Οι φονταμενταλιστές Μουσουλμάνοι κάνανε την αρχή.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:24
Στον γάμο μου ήμουν εγώ, η νύφη, ο δήμαρχος, οι δύο κουμπάροι, και τρεις καλεσμένοι. Εννοείται πως καραμπαμπίσιος γάμος με μένα δεν μπορεί να υπαρχει, αν καμιά μου έφερνε σόγια και ήθελε να χορεύει το γυφταριό και να ιδρώνουν οι θείτσες και να μεθοκοπούν οι λαδέμποροι, θα τις έριχνα πυρηνικά. Χώρια που μια τέτοια γυναίκα ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕΣ.
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:22 εεε συγνώμη, άλλο νησί όχι καλυμνιώτικα αλλά δε μπορώ να πω ποιο γιατί θα τους φωτογραφίζω.

Μετά αλληλοκερατωθήκανε, η σύζυγος ήταν κάθετη ότι μισεί αυτό το καθίκι, τίποτα στη ζωή της δεν απόλαυσε περισσότερο από το να γαμιέται με το γκόμενο στο κρεββάτι τους, αυτός της έλεγε σύνελθε μωρή πουτάνα σκέψου τα παιδιά μας -μπα εσύ δεν τα σκέφτηκες όταν πήδαγες τη γραμματέα -άλλο εγώ και αυτές οι συζητήσεις γινόντουσαν επί ένα χρόνο που συνέχισαν να ζουν μαζί όντας σε διάσταση γιατί ο υπερσυντηρητικός μπαμπάς της συζύγου και major χρηματοδότης της όλης φάσης δεν ήθελε ούτε να ακούσει για διαζύγιο. Στο τέλος δέχτηκε να δώσει το διαζύγιο (ο μπαμπάς όλα αυτά) με μοναδικό όρο να πάνε όλοι μαζί μια τελευταία φορά στο νησί σε έναν... γάμο και να συμπεριφέρονται σαν αγαπημένο ανδρόγυνο σε όλη τη διάρκεια για να μην τους πιάσει στο στόμα τους το νησί!!!

Έλα μυρίζει Κάρπαθο το όλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Καλά να πάθετε.

Το μόνο που κερδίσατε είναι το ελεύθερο από τις νεοφεμινίστριες, να ασκείτε κριτική στο άλλο φύλο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;

Λαμία, γάμος με περίπου 600 νοματαίους.
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Βεγγαλικά περισσότερα απο αυτά που έριχνε ο Αβραμόπουλος οταν ήταν δήμαρχος
Σαμπάνια Crystal.
Κόκκινο διθέσιο υπεραυτοκίνητο.

Ειπατε κάτι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:38 Θέτε ατόφιο καραμπαμπισμό;

Λαμία, γάμος με περίπου 600 νοματαίους.
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Βεγγαλικά περισσότερα απο αυτά που έριχνε ο Αβραμόπουλος οταν ήταν δήμαρχος
Σαμπάνια Crystal.
Κόκκινο διθέσιο υπεραυτοκίνητο.

Ειπατε κάτι;
:hebit: :lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eίμαι φοβερά τυχερή, όλοι οι φίλοι γύρω μου έχουν κάνει φυσιολογικούς γάμους. Ο καλύτερος όλων που έχω πάει είναι μιας φίλης που είχε κάνει ένα θεϊκό προσκλητήριο που έγραφε ότι μας προσκαλεί όλους στο τραπέζι και από κάτω με μικρά γράμματα ότι θα προηγηθεί γάμος. ΛοΛ.

Εννοείται οι χειρότεροι γάμοι που έχω τη "χαρά" να παραστώ ήταν από ξαδέρφες και έχω και πολλές. Τί να πρωτοθυμηθώ:
1. Κρεβάτια με χρυσές λίρες και να πετάνε μωρά πάνω στο κρεβάτι.-Χώρισαν.
2. Πολυτελείς γάμοι σε σούπερ ντούπερ εκκλησία με νυφικά που κοστίζουν όσο ο ετήσιος μισθός μου.-Χώρισαν.
3. Γάμος των 500+ ατόμων, που η νύφη δεν είχε καλέσει ούτε μία φίλη, εκτός της κουμπάρας και είχα αναγκαστεί να κάνω τις δουλειές "να μοιράζω ρύζια κλπ", γιατί με παρακάλεσε η θεία μου και δεν μπορούσα να της αρνηθώ. Αυτοί δε χώρισαν, αλλά ζουν σε άλλες περιοχές. Δεν βγάζεις άκρη.
Και πολλά άλλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Εγω παντρευτηκα και δεν καναμε τιποτα απ'ολα αυτα. Μια παρταρα που κρατησε 2 μερες σε ενα δασος καναμε. Πηξε :lol:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:43

Εγω παντρευτηκα και δεν καναμε τιποτα απ'ολα αυτα. Μια παρταρα που κρατησε 2 μερες σε ενα δασος καναμε. Πηξε :lol:
Πώς γκένεν αυτό ; :o
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:35
foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:22 εεε συγνώμη, άλλο νησί όχι καλυμνιώτικα αλλά δε μπορώ να πω ποιο γιατί θα τους φωτογραφίζω.

Έλα μυρίζει Κάρπαθο το όλο.
εμενα μου θυμιζει σκυρο η ολη φαση - που οι παραδοσιακοι γαμοι τους ειναι υπερπαραγωγες :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

AlienWay έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:57
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:43

Πώς γκένεν αυτό ; :o
Ποιο?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”