!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Πατούλης πήρε με λογοκλοπή το διδακτορικό του

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο Πατούλης πήρε με λογοκλοπή το διδακτορικό του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:54 αν η επιτροπή ελεγε οτι "υπηρχε αντιγραφή, αλλα κανει ωραίες πίπες και τον περάσαμε", θα το βεβαίωνε ο πρόεδρος;
Ναι, εφόσον απαντά ως γραφειοκράτης, θεωρώντας πως πρέπει να μεταφέρει την αιτιολογία της τριμελούς. Αλλά κατάλαβα την ένστασή σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 22 Μαρ 2022, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

να σαι καλα ρε στ αλήθεια, μερικές φορές με πιανει απελπισία. :lol:
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NoMoreLice »

enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:45
NoMoreLice έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:37 Μα αυτό το κείμενο που ποστάρεις βρίσκεται μέσα σε QUOTES!!!! Το ΕΚΠΑ βεβαιώνει ότι αυτά τα λέει η τριμελής. Έλα, το λήξαμε, δεν έχει κάτι άλλο να πούμε. Εσύ λες ότι αυτό που λέει η τριμελής είναι επίσημη θέση του ΕΚΠΑ, και εγώ διαφωνώ.
σιγα που το λήξαμε. :003:

αν σου πώ, "πιστευω οτι λες μαλακίες" δεν το ειπα εγώ; Τι σημασία εχει που το βαζει σε κουοτες, δική του θέση μεταφέρει, αν δεν ειναι δική του πως την μεταφέρει, και την βεβαιώνει κιόλας;
Μα δεν μου λες εσύ "πιστευω οτι λες μαλακίες". Μου λες, ρώτησα τον τάδε τι πιστεύει για αυτά που λες και μου είπε "πιστευω οτι είναι μαλακίες".

Φαντάσου ότι το ΕΚΠΑ βγάζει μια ανακοίνωση ως εξής:

Σχετικά με το ζήτημα κατάχρησης κονδυλίων από τον κύριο Τάδε, ο κύριος Τάδε μας δήλωσε ότι «Είστε όλες ένα μάτσο βιόλες».

Δηλάδή το ΕΚΠΑ από την παραπάνω δήλωση υιοθετεί τη θέση ότι είναι όλες ένα μάτσο βιόλες;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

:scross:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:55
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:43 O πρόεδρος συμπεριφέρθηκε σαν τυπικός γραφειοκράτης/πολιτικάντης.
Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ. Ωστόσο o enaon έχει δίκιο σε κάτι. Δεν μπορεί να δίνεται σε επίσημο έγγραφο του πανεπιστημίου μια διαβεβαίωση για κάτι αν αυτό δεν ισχύει.
Το τι έγραψε σε ένα χαρτί ο πρόεδρος δεν έχει απαραίτητα σχέση με την πραγματικότητα.
Το θέμα είναι ότι αν δεν του πάρουν πίσω το διδακτορικό ανοίγει ο χορός να κάνουν και άλλοι το ιδιο ακόμα και επίτηδες. Διεθνώς ρεζίλι θα γίνουν. Τωρα είναι ακόμα εντός χώρας.
Άβαταρ μέλους
ST48410

NoMoreLice έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:57
enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:45
NoMoreLice έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:37 Μα αυτό το κείμενο που ποστάρεις βρίσκεται μέσα σε QUOTES!!!! Το ΕΚΠΑ βεβαιώνει ότι αυτά τα λέει η τριμελής. Έλα, το λήξαμε, δεν έχει κάτι άλλο να πούμε. Εσύ λες ότι αυτό που λέει η τριμελής είναι επίσημη θέση του ΕΚΠΑ, και εγώ διαφωνώ.
σιγα που το λήξαμε. :003:

αν σου πώ, "πιστευω οτι λες μαλακίες" δεν το ειπα εγώ; Τι σημασία εχει που το βαζει σε κουοτες, δική του θέση μεταφέρει, αν δεν ειναι δική του πως την μεταφέρει, και την βεβαιώνει κιόλας;
Μα δεν μου λες εσύ "πιστευω οτι λες μαλακίες". Μου λες, ρώτησα τον τάδε τι πιστεύει για αυτά που λες και μου είπε "πιστευω οτι είναι μαλακίες".

Φαντάσου ότι το ΕΚΠΑ βγάζει μια ανακοίνωση ως εξής:

Σχετικά με το ζήτημα κατάχρησης κονδυλίων από τον κύριο Τάδε, ο κύριος Τάδε μας δήλωσε ότι «Είστε όλες ένα μάτσο βιόλες».

Δηλάδή το ΕΚΠΑ από την παραπάνω δήλωση υιοθετεί τη θέση ότι είναι όλες ένα μάτσο βιόλες;
Έχει ένα δίκιο σε κάτι. Αν πάει αύριο ένας φοιτητής με αντίστοιχη λογοκλοπή και τους τρίψει το έγγραφο στη μούρη τι θα του πουν; Ότι κάθε τριμελής έχει τα δικά της διαφορετικά κριτήρια;

Προσωπικά πιστεύω ότι εφόσον δημιουργήθηκε θέμα δεν θα έπρεπε να βεβαιώσει τίποτα πριν διενεργηθεί έρευνα και ελεγχθεί αρμοδίως.
Άβαταρ μέλους
enaon

NoMoreLice έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:57 Μα δεν μου λες εσύ "πιστευω οτι λες μαλακίες". Μου λες, ρώτησα τον τάδε τι πιστεύει για αυτά που λες και μου είπε "πιστευω οτι είναι μαλακίες".
μα στο ξαναλέω, η επιτροπή θα κρίνει λαθος η σωστά αν υπαρχει ανιγραφή, με κανόνες που θετει το ΕΚΠΑ. Αρα, οταν περιγραφει τους κανόνες δεν μπορει να λεει τα δικά της, και το ΕΚΠΑ να τα προωθεί με βεβαίωση.

δεν συζητάμε αν καλώς καναν την δουλεια τους για το αν αντεγραψε ή οχι, την δήλωση του τί συνιστά αντιγραφή συζητάμε. Αυτή την δήλωση δεν μπορει το ΕΚΠΑ να την βεβαιώσει χωρίς ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 17:02
NoMoreLice έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:57 Μα δεν μου λες εσύ "πιστευω οτι λες μαλακίες". Μου λες, ρώτησα τον τάδε τι πιστεύει για αυτά που λες και μου είπε "πιστευω οτι είναι μαλακίες".
μα στο ξαναλέω, η επιτροπή θα κρίνει λαθος η σωστά αν υπαρχει ανιγραφή, με κανόνες που θετει το ΕΚΠΑ. Αρα, οταν περιγραφει τους κανόνες δεν μπορει να λεει τα δικά της, και το ΕΚΠΑ να τα προωθεί με βεβαίωση.

δεν συζητάμε αν καλώς καναν την δουλεια τους για το αν αντεγραψε ή οχι, την δήλωση του τί συνιστά αντιγραφή συζητάμε. Αυτή την δήλωση δεν μπορει το ΕΚΠΑ να την βεβαιώσει χωρίς ευθύνη.
Εγώ έτσι όπως βλέπω την ανακοίνωση, το ΕΚΠΑ (ο πρόεδρος της Ιατρικής δηλαδή) απλά νίπτει τας χείρας του. Ίσως κάποιος λοιπόν πρέπει να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν υιοθετεί τις απόψεις της τριμελούς.

Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:56
enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 16:54 αν η επιτροπή ελεγε οτι "υπηρχε αντιγραφή, αλλα κανει ωραίες πίπες και τον περάσαμε", θα το βεβαίωνε ο πρόεδρος;
Ναι, εφόσον απαντά ως γραφειοκράτης, θεωρώντας πως πρέπει να μεταφέρει την αιτιολογία της τριμελούς. Αλλά κατάλαβα την ένστασή σου.
οκ σωστά, αν εγραφε ομως "η αξιoλόγηση μια επιστημονικης διατριβής μετα απο 25 χρόνια, αφορά κυρίως το πληθος μιζών που εχει δώσει ο υποψήφιος όπως ειναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα"

θα την βεβαίωνε; Και αν ηταν η τελευταία παράγαφος αυτή οπως ειναι τώρα, και απο πάνω ειχε βεβαιωσει ολα τα αλλα, δεν εχει ευθύνη;
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 17:10
οκ σωστά, αν εγραφε ομως "η αξιoλόγηση μια επιστημονικης διατριβής, αφορά κυρίως το πληθος μιζών που εχει δώσει ο υποψήφιος όπως ειναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα"

θα την βεβαίωνε; Και αν ηταν η τελευταία παράγαφος αυτή οπως ειναι τώρα, και απο πάνω ειχε βεβαιωσει ολα τα αλλα, δεν εχει ευθύνη;
Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαναρωτάς τα ίδια και τα ίδια; Αν αυτό με τις μίζες ήταν μέσα σε quotes επειδή το είπε κάποιος άλλος, τυπικά δεν έχει ευθύνη. Τυπικά δηλαδή με κανέναν τρόπο δεν φαίνεται να υιοθετεί τη δήλωση με τις μίζες. Απλά βεβαιώνει ότι αυτή η δήλωση έγινε από κάποιον τρίτο.

Μη τυπικά τώρα, και εγώ το βρίσκω λίγο προβληματικό που βγήκε τώρα αυτή η ανακοίνωση, όπως είπε και ο ST48410, ίσως έπρεπε να περιμένει να γίνει έρευνα από τα όργανα του τμήματος. Ας έβγαζαν τώρα ανακοίνωση προσωπικά οι καθηγητές της τριμελούς με τη δήλωσή τους.

Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 17:10 θα την βεβαίωνε; Και αν ηταν η τελευταία παράγαφος αυτή οπως ειναι τώρα, και απο πάνω ειχε βεβαιωσει ολα τα αλλα, δεν εχει ευθύνη;
Δεν γνωρίζω τι ευθύνες έχει ή αν ήταν κατά το τυπικό μέρος υποχρεωμένος να υπογράψει την βεβαίωση. Ως προς το ηθικό μέρος συμφωνώ μαζί σου. Και επαυξάνω. Καταλαβαίνει ότι ο Πατούλης θέλει μια τέτοια βεβαίωση για να βγει λάδι στην κοινωνία. Δεν θα έπρεπε να την δώσει αν δεν ήταν σίγουρος για την ουσία του πράγματος. Αλλιώς ας υπέγραφε κάποια γραμματέας να φαινόταν ότι απλά δίνει ένα έγγραφο σαν ιστορικό και τίποτα παραπάνω. Οι τάδε αξιολόγησαν και θεώρησαν αυτό και αυτό. Αλλά σου λέω και πάλι δεν γνωρίζω αν υποχρεώνεται από την θέση του να υπογράψει όποια βεβαίωση του φέρουν μπροστά του.

Προς το παρόν το θέμα μένει ανοικτό λοιπόν όσο αφορά την ουσία.
Άβαταρ μέλους
NoMoreLice

Εν τω μεταξύ, το σάιτ της Περιφέρειας βγάζει επίσημη ανακοίνωση σε α' ενικό και χωρίς υπογραφη. Ρε τι ζούμε... Ζήλεψε μάλλον τον επιτελικό Μιχαλάκη με τη μάνικα.

Άβαταρ μέλους
enaon

παντως εχω ενσταση ακομα . Μπορώ να δεχθω οτι απανταει προσπαθωντας να μεταφέρει ευθύνη, αν τον ρωτουσε καποιος ελεγκτικός φορέας. Τωρα τον ρωτάει ο αμεσα ενδιαφερόμενος, θέλει να μαθει αν εχει πτυχίο σωστό. Τι του βεβαιώνουν, οτι δεν εχουν ιδέα γιατί μπορει η επιτροπή τους να λεει μαλακίες;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

talaipwros έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:44 Βεβαια απο οτι διαβασα στα πεταχτα , να πουμε οτι κατα πασα πιθανοτητα η λογοκλοπη εγινε ολη στο αρχικο γενικο μερος το οποιο και ηταν ασχετο με την ουσια της διατριβης ( η οποια και ηταν για τα πανηγυρια ετσι, τοσο μικρο δειγμα ασθενων, κανονικα ειναι για ποστερ σε συνεδριο)

απο οτι φαινεται ηθελε να γεμισει σελιδες, εκανε μια συρραφη ορθοπαιδικων γενικων γνωσεων επιπεδου πρωτου ετους ειδικοτητας και αν, κοτσαρε και στο τελος τα αποτελεσματα και παπαλα
οτι ειπα προχθες εγινε και αυτο προβαλει σαν δικαιολογια

Βεβαια δικαιολογια για τα πανηγυρια ετσι, θα ειναι ντροπη αν δεν του αφαιρεθει το διδακτορικο ( και κανονικα η αδεια ασκησεως ιατρικου επαγγελματος λογω του οτι με τις πραξεις του μειωνει το κυρος του επαγγελματος)
Άβαταρ μέλους
enaon

talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2022, 18:07 οτι ειπα προχθες εγινε και αυτο προβαλει σαν δικαιολογια

Βεβαια δικαιολογια για τα πανηγυρια ετσι, θα ειναι ντροπη αν δεν του αφαιρεθει το διδακτορικο ( και κανονικα η αδεια ασκησεως ιατρικου επαγγελματος λογω του οτι με τις πραξεις του μειωνει το κυρος του επαγγελματος)
Νομίζω πρέπει να επιληφθεί του θέματος ο Πρόεδρος του Ιατρικου συλλόγου Αθηνών.

ρε που έχουμε μπλέξει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”