!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:57
alekhine έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:50
Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:26
Spoiler
Άρα;; Πού καταλήγουμε;;
οτι ισως πρεπει να δοκιμασεις να στειλεις σεναριο στον σειρηνακη? :102: :102:
Όχι βέβαια.

Το συμπέρασμα είναι πως δεν γράφει μόνο ο βαντονος ωραία σενάρια.
δεν ειμαι σιγουρος οτι η ολη φαση ειναι σεναριο

ειδικα οταν υπαρχει κοσμος εδω μεσα που εχει κανει καριερα σχεδον αποκλειστικα με σεναρια :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

alekhine έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:08
Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:57
alekhine έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:50

οτι ισως πρεπει να δοκιμασεις να στειλεις σεναριο στον σειρηνακη? :102: :102:
Όχι βέβαια.

Το συμπέρασμα είναι πως δεν γράφει μόνο ο βαντονος ωραία σενάρια.
δεν ειμαι σιγουρος οτι η ολη φαση ειναι σεναριο

ειδικα οταν υπαρχει κοσμος εδω μεσα που εχει κανει καριερα σχεδον αποκλειστικα με σεναρια :102: :102: :102:
Ούτε εγώ είμαι σίγουρη πως δεν απολαμβάνει το στραπόνιασμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18 παντως μόρτη μου, πλέον δε σου λέμε να μη μπλεξεις απο ηθικολογία, το λέμε επειδή η μικρά φαίνεται άκρως επικίνδυνη για την ψυχολογία σου ακόμη και free αν εισαι. Αν στην παίζει έτσι, τώρα που δεν έχει συμβεί τίποτα, σκέψου να στο δώσει κιολας. Ως συνήθως αυτές πηδιουνται και πολύ καλά, το τελειοποιούν αφου το έχουν όπλο.
Πιστεύεις καταβάθος κι εσύ ότι για το αντικούκου του πρώην της, δεν ηταν εκείνος ο μόνος υπεύθυνος για αυτό ε? :lol:
Και η δικιά μου το πιστεύει αυτό (το 'χει παραδεχτεί και μπροστά μου. Τώρα γιατί παρ'όλα αυτά συνεχίζει να την κανει παρεα, σηκωνω τα χέρια ψηλά) και αρχίζω να το πιστεύω και εγώ, όσο τη γνωρίζω καλύτερα τη ρωσίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

vantono έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:18 Τώρα γιατί παρ'όλα αυτά συνεχίζει να την κανει παρεα, σηκωνω τα χέρια ψηλά
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά πράγματι όπως ειπώθηκε στο νήμα νωρίτερα χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη του χαρακτήρα της βαντονενας γιατί υπάρχουν μεγάλα κενά
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

😂🤣😂🤣
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono

EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:25
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:18 Τώρα γιατί παρ'όλα αυτά συνεχίζει να την κανει παρεα, σηκωνω τα χέρια ψηλά
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά πράγματι όπως ειπώθηκε στο νήμα νωρίτερα χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη του χαρακτήρα της βαντονενας γιατί υπάρχουν μεγάλα κενά
Τί λέτε ρε, που θα κάνω ανάπτυξη χαρακτήρα της δικιάς μου για να 'χετε να τημπαίζετε και για τις δύο. Ας μείνουμε κυρίως στο ρωσάκι, να 'χετε να τημπαίζετε μόνο για αυτήν, που δεν με αφορά κιόλας. :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:25
Δεν είμαι σίγουρη για το αν όντως παίζει βαντόναινα στην υπόθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:42
Μπίστης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:23
vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:17 έχει δει αρκετές φορές γκέι τσόντες (με άντρες) και της άρεσαν πολύ.
Edit : Συγγνώμη Ερμή, είναι όντως φρενοβλαβής

Edit2: δεν βρίσκω το εικονίδιο που ξερνάει :e040:
Έχω ξανακούσει γκόμενες να βλέπουν πουστοτσοντες. Και Όλες γουσταραν απίστευτα να τον παίρνουν από κώλο. Τυχαίο μάλλον.
Επιβεβαιώνω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:18
Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18 παντως μόρτη μου, πλέον δε σου λέμε να μη μπλεξεις απο ηθικολογία, το λέμε επειδή η μικρά φαίνεται άκρως επικίνδυνη για την ψυχολογία σου ακόμη και free αν εισαι. Αν στην παίζει έτσι, τώρα που δεν έχει συμβεί τίποτα, σκέψου να στο δώσει κιολας. Ως συνήθως αυτές πηδιουνται και πολύ καλά, το τελειοποιούν αφου το έχουν όπλο.
Πιστεύεις καταβάθος κι εσύ ότι για το αντικούκου του πρώην της, δεν ηταν εκείνος ο μόνος υπεύθυνος για αυτό ε? :lol:
Και η δικιά μου το πιστεύει αυτό (το 'χει παραδεχτεί και μπροστά μου. Τώρα γιατί παρ'όλα αυτά συνεχίζει να την κανει παρεα, σηκωνω τα χέρια ψηλά) και αρχίζω να το πιστεύω και εγώ, όσο τη γνωρίζω καλύτερα τη ρωσίδα.
Ε ναι.
Αν ξανακυλήσεις τι να πω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
vantono

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:08
Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:42
Μπίστης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:23

Edit : Συγγνώμη Ερμή, είναι όντως φρενοβλαβής

Edit2: δεν βρίσκω το εικονίδιο που ξερνάει :e040:
Έχω ξανακούσει γκόμενες να βλέπουν πουστοτσοντες. Και Όλες γουσταραν απίστευτα να τον παίρνουν από κώλο. Τυχαίο μάλλον.
Επιβεβαιώνω.
Εμένα το ρωσάκι μου έχει βγάλει το παρατσούκλι "Αραβας" (από μια καλοκαιρινή φωτό που ειδε στο προφιλ μου, που ειμαι ημίγυμνος μετά απο παραλία και ποζάρω με μια πετσέτα στο κεφάλι - το διευκρινίζω για όσους δεν εχουν δει όλα τα επεισόδια- ) και από τότε με φωνάζει έτσι. Συν οι γκεοτσόντες που της αρέσουν. Δεν ξερω αν ειναι τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

τα 2 σκουλαρικια στη μυτη ειναι αρκετο αντικουκου, το 3ο στη γλωσσα ειναι για να τρεχεις να εξαφανιστεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ασέβαστος έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:24
τα 2 σκουλαρικια στη μυτη ειναι αρκετο αντικουκου, το 3ο στη γλωσσα ειναι για να τρεχεις να εξαφανιστεις.
Μη μπουμερίζεις ρε, μια χαρά είναι :lol: (σαφώς και υπερβολή έως και αηδία να τα φοράς και τα 3* μαζί όμως).
Εχει και η δικιά μου απο μια σκουλαρικότρυπα στο καθε ρουθούνι, αλλά ποτέ δεν τα φοράει και τα δύο μαζί.

*ξέχασες το σέπτουμ που ανέφερα. :003:

Στη γλώσσα οκ, αδιάφορο γενικά. Δεν με ενοχλεί αν η άλλη το έχει, αλλά όχι ότι είναι κάτι που με καυλώνει εξτρά ξερω 'γω. Σε πολλούς που ξέρω αρέσει γιατι υποσυνείδητα πάει το μυαλό τους ότι η άλλη θα κάνει ωραίες πίπες με αυτό και κάτι τέτοια.
Είχα μια πρώην πριν κάμποσα χρόνια που το 'χε τερματίσει τελείως το πράγμα, και μύτες και γλώσσες και χείλη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη 120 σελιδες
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία 120 σελιδες

σημειωσατε χ

ο αγων συνεχιζεται
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:48 Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη 120 σελιδες
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία 120 σελιδες

σημειωσατε χ

ο αγων συνεχιζεται
Σεκς - βία - μπούτια γυναικεία
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Στο είχα γράψει από την αρχή πως η νύξη για τον γιαχαμπιμπιδισμό συνάδει με το πεπτικό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”