Ασέβαστος έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:24
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2022, 11:18
Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18
παντως μόρτη μου, πλέον δε σου λέμε να μη μπλεξεις απο ηθικολογία, το λέμε επειδή
η μικρά φαίνεται άκρως επικίνδυνη για την ψυχολογία σου ακόμη και free αν εισαι. Αν στην παίζει έτσι, τώρα που δεν έχει συμβεί τίποτα, σκέψου να στο δώσει κιολας. Ως συνήθως αυτές πηδιουνται και πολύ καλά, το τελειοποιούν αφου το έχουν όπλο.
Πιστεύεις καταβάθος κι εσύ ότι για το αντικούκου του πρώην της, δεν ηταν εκείνος ο μόνος υπεύθυνος για αυτό ε?
Και η δικιά μου το πιστεύει αυτό (το 'χει παραδεχτεί και μπροστά μου. Τώρα γιατί παρ'όλα αυτά συνεχίζει να την κανει παρεα, σηκωνω τα χέρια ψηλά) και αρχίζω να το πιστεύω και εγώ, όσο τη γνωρίζω καλύτερα τη ρωσίδα.
τα 2 σκουλαρικια στη μυτη ειναι αρκετο αντικουκου, το 3ο στη γλωσσα ειναι για να τρεχεις να εξαφανιστεις.
Μη μπουμερίζεις ρε, μια χαρά είναι

(σαφώς και υπερβολή έως και αηδία να τα φοράς και τα 3* μαζί όμως).
Εχει και η δικιά μου απο μια σκουλαρικότρυπα στο καθε ρουθούνι, αλλά ποτέ δεν τα φοράει και τα δύο μαζί.
*ξέχασες το
σέπτουμ που ανέφερα.
Στη γλώσσα οκ, αδιάφορο γενικά. Δεν με ενοχλεί αν η άλλη το έχει, αλλά όχι ότι είναι κάτι που
με καυλώνει εξτρά ξερω 'γω. Σε πολλούς που ξέρω αρέσει γιατι υποσυνείδητα πάει το μυαλό τους ότι η άλλη
θα κάνει ωραίες πίπες με αυτό και κάτι τέτοια.
Είχα μια πρώην πριν κάμποσα χρόνια που το 'χε τερματίσει τελείως το πράγμα, και μύτες και γλώσσες και χείλη.