Το πρώτο σελφ τεστ βγήκε αρνητικό. Θα κάνω κι άλλα.panos291 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:04κωρωνιασμενη κι εσυ?Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:03Όχι απ' το κρεβάτι του πόνου. Είμαι ΑΡΡΩΣΤΗ. Έχω και πυρετό. Τι θες; Δεν έχω το δικαίωμα να ξεσκάσω λίγο πριν ξεραθώ στον ύπνο;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πυρετός είναι.GoBack έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:08Οκ η πυρετος θα ηταν η απο το αλλοGherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:03Όχι απ' το κρεβάτι του πόνου. Είμαι ΑΡΡΩΣΤΗ. Έχω και πυρετό. Τι θες; Δεν έχω το δικαίωμα να ξεσκάσω λίγο πριν ξεραθώ στον ύπνο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μισό λεπτό βρε συ.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:08Tί σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε;Gherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:59Μόνο που στο στρεητ ζευγάρι υπάρχει κι άλλη επιλογή. Και κανονικά την προτιμούν περισσότερο. Στο γκέι ζευγάρι αυτή είναι η μοναδική επιλογή.Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:37
Ρε το πρωκτικό είτε σε στρέιτ είτε σε γκευ ζευγάρι το ίδιο αηδία θα σου φανεί, εφόσον σε χαλάει η εικόνα. Δεν έχει πρακτική οπτικη διάφορα το κομμάτι αυτό. Οι διαφορές είναι ότι στη μία περίπτωση βλέπεις ένα ζευγάρι βυζιά παραπάνω και ένα αιδοιο στην άλλη ένα ζευγαρι @@ και ένα πέος. Επίσης, αρκετούς τους χαλάει περισσότερο η εικόνα του γλωσσοφιλου μεταξύ αντρών, πράγμα που επίσης δεν καταλαβαίνω καθόλου, αλλά ενιγουει.
Δλδ αν κάθε βράδυ πέφτει ξαντέριασμα, κάποια στιγμή θα προκαλέσει προβλήματα πώς να το κάνουμε; Δεν χαλαρώνει αυτό το πράγμα;Σε οποιονδήποτε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Εδώ συζητάμε για την "αηδία" που σας προκαλεί η εικόνα αυτή και σου εξηγώ ότι η εικόνα είναι ακριβώς ίδια, αν το καλοσκεφτείς. Επίσης, τί θα πει μοναδική επιλογή, ένα κάρο άλλα πράγματα κάνουν, για να τη βρουν, όπως και τα στρειτ ζευγάρια. Επίσης το "συνέχεια" έχει να κάνει με το ζευγάρι, δηλαδή το κατα πόσο είναι αποκλειστικά τοπ και μπότομ έκαστος, πράγμα που δεν έχω ιδέα, διότι όσοι ξέρω έχουν ξεκαθαρισμένους ρόλους, αλλά έχω πετύχει και περίπτωση που έκανε και τα δύο με τον σύντροφο του, οπότε δεν έχω βγάλει άκρη. Anyway, υπάρχει ιατρική αντιμετώπιση και θεραπεία πάντως, διότι ζημιά στους σφιχτήρες προκαλείται με διάφορους τρόπους, πέραν του σεξ.
Έχουμε ένα γκέι ζευγάρι, δύο άντρες. Ο ένας τον δίνει (άρα είναι τοπ;), ο άλλος τον παίρνει (άρα είναι μποτομ;). Δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα, καθαρά στο θέμα της διείσδυσης, πού θα μπει; Εννοείται ότι καλά κάνουν, και σε όποιον αρέσει καλά κάνει, και ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει προστάτης να ερεθιστεί, πρέπει να είναι το κάτι άλλο. Και φυσικά υπάρχει τρόπος να γίνει και να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται το σημείο και καλό είναι για τον ίδιο λόγο να χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό και μετά να καθαριστεί η περιοχή αλλά μεταξύ μας τώρα, there's poop in it και οι σφιγκτήρες τα κρατάνε εκεί που πρέπει. Γιατί απ' όσο ξέρω υπάρχει και ο εσωτερικός. Και πάλι καλά που όλα φτιάχνουν σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά η γνώμη μου είναι πάντα, καλύτερα η πρόληψη παρά η θεραπεία.
Κατά τα άλλα, ο καθένας κάνει αυτό που θέλει.
ακυρο απαξ και δια παντος.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:00 τα σκουλαρίκια στη μύτη της (είχε βάλει κρικάκι και στα δύο ρουθούνια + σέπτουμ), βγάζει γλώσσα (να δείξει και εκεί το σκουλαρίκι) + χαμόγελο +
εμετος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με τη βαντόναινα μοιάζετε αρκετά πάντως. Και στις απόψεις, και στο ύφος που τις εκφράζετε (όταν σε ειχα πρωτοπάρει χαμπάρι εδώ μέσα νόμιζα ότι παίζει να είναι αυτή και να γράφει εδω και να μου το κρύβει), ακόμα και στους πολλούς φίλους γκέι που έχετε.Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:40Εγώ δεν είμαι είμαι με κανένα. Τους θεωρώ πλεμπαρια, κοσμοπολιταν και τους τρεις.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:39 ολοι κ ολες ειστε με την συντροφο Βαντυ
κανεις με τον θαλασσοπορο του ερωτα που αντιμετωπιζει συμπληγαδες - πουτσοφαγες - σκυλα κ χαρυβδη - μονο τυφλωμενοι απο την μικροαστικη υποκριτικη ηθικη σας του πετατε βραχια για να τον βυθισετε ......
παντως μόρτη μου, πλέον δε σου λέμε να μη μπλεξεις απο ηθικολογία, το λέμε επειδή η μικρά φαίνεται άκρως επικίνδυνη για την ψυχολογία σου ακόμη και free αν εισαι. Αν στην παίζει έτσι, τώρα που δεν έχει συμβεί τίποτα, σκέψου να στο δώσει κιολας. Ως συνήθως αυτές πηδιουνται και πολύ καλά, το τελειοποιούν αφου το έχουν όπλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23 Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Spoiler
alekhine έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23 Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είχα αφήσει το νήμα 40 σελίδες πριν , γυρίζω και βλέπω γκαιη χαλαρούς σφιγκτήρες..Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 08:29Μισό λεπτό βρε συ.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:08Tί σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε;Gherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:59
Μόνο που στο στρεητ ζευγάρι υπάρχει κι άλλη επιλογή. Και κανονικά την προτιμούν περισσότερο. Στο γκέι ζευγάρι αυτή είναι η μοναδική επιλογή.
Δλδ αν κάθε βράδυ πέφτει ξαντέριασμα, κάποια στιγμή θα προκαλέσει προβλήματα πώς να το κάνουμε; Δεν χαλαρώνει αυτό το πράγμα;Σε οποιονδήποτε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Εδώ συζητάμε για την "αηδία" που σας προκαλεί η εικόνα αυτή και σου εξηγώ ότι η εικόνα είναι ακριβώς ίδια, αν το καλοσκεφτείς. Επίσης, τί θα πει μοναδική επιλογή, ένα κάρο άλλα πράγματα κάνουν, για να τη βρουν, όπως και τα στρειτ ζευγάρια. Επίσης το "συνέχεια" έχει να κάνει με το ζευγάρι, δηλαδή το κατα πόσο είναι αποκλειστικά τοπ και μπότομ έκαστος, πράγμα που δεν έχω ιδέα, διότι όσοι ξέρω έχουν ξεκαθαρισμένους ρόλους, αλλά έχω πετύχει και περίπτωση που έκανε και τα δύο με τον σύντροφο του, οπότε δεν έχω βγάλει άκρη. Anyway, υπάρχει ιατρική αντιμετώπιση και θεραπεία πάντως, διότι ζημιά στους σφιχτήρες προκαλείται με διάφορους τρόπους, πέραν του σεξ.
Έχουμε ένα γκέι ζευγάρι, δύο άντρες. Ο ένας τον δίνει (άρα είναι τοπ;), ο άλλος τον παίρνει (άρα είναι μποτομ;). Δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα, καθαρά στο θέμα της διείσδυσης, πού θα μπει; Εννοείται ότι καλά κάνουν, και σε όποιον αρέσει καλά κάνει, και ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει προστάτης να ερεθιστεί, πρέπει να είναι το κάτι άλλο. Και φυσικά υπάρχει τρόπος να γίνει και να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται το σημείο και καλό είναι για τον ίδιο λόγο να χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό και μετά να καθαριστεί η περιοχή αλλά μεταξύ μας τώρα, there's poop in it και οι σφιγκτήρες τα κρατάνε εκεί που πρέπει. Γιατί απ' όσο ξέρω υπάρχει και ο εσωτερικός. Και πάλι καλά που όλα φτιάχνουν σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά η γνώμη μου είναι πάντα, καλύτερα η πρόληψη παρά η θεραπεία.
Τι συνέβη στον βαντονο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον στραπονιαζει το ρωσάκι παρά την θέλησή του και χωρίς λιπαντικό αλλά αυτός δεν το θεωρεί κακοποίηση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:37Είχα αφήσει το νήμα 40 σελίδες πριν , γυρίζω και βλέπω γκαιη χαλαρούς σφιγκτήρες..Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 08:29Μισό λεπτό βρε συ.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:08
Tί σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε;Σε οποιονδήποτε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Εδώ συζητάμε για την "αηδία" που σας προκαλεί η εικόνα αυτή και σου εξηγώ ότι η εικόνα είναι ακριβώς ίδια, αν το καλοσκεφτείς. Επίσης, τί θα πει μοναδική επιλογή, ένα κάρο άλλα πράγματα κάνουν, για να τη βρουν, όπως και τα στρειτ ζευγάρια. Επίσης το "συνέχεια" έχει να κάνει με το ζευγάρι, δηλαδή το κατα πόσο είναι αποκλειστικά τοπ και μπότομ έκαστος, πράγμα που δεν έχω ιδέα, διότι όσοι ξέρω έχουν ξεκαθαρισμένους ρόλους, αλλά έχω πετύχει και περίπτωση που έκανε και τα δύο με τον σύντροφο του, οπότε δεν έχω βγάλει άκρη. Anyway, υπάρχει ιατρική αντιμετώπιση και θεραπεία πάντως, διότι ζημιά στους σφιχτήρες προκαλείται με διάφορους τρόπους, πέραν του σεξ.
Τι συνέβη στον βαντονο;![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Ρωσίς του είπε πως της αρέσει να βλέπει κουραδοσπρωχτικές τσόντες και ο Βαν, αντί να βάλει πλώρη για το ελληνορωσικό χυσόφιλο, τρόμαξε, στο ενδεχόμενο να βρεθεί δεμένος στα τέσσερα, ενώ ένα μαύρο ντίλντο με ένα Ζ ζωγραφισμένο επανω του, να ετοιμάζεται να του φτάσει στις αμυγδαλές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από μπροστά ή από πίσω;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οτι ισως πρεπει να δοκιμασεις να στειλεις σεναριο στον σειρηνακη?Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:26Άρα;; Πού καταλήγουμε;;Spoiler
alekhine έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23 Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από μπροστά θα είναι ο δωρικός μαίανδρος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι βέβαια.alekhine έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:50οτι ισως πρεπει να δοκιμασεις να στειλεις σεναριο στον σειρηνακη?![]()
![]()
Το συμπέρασμα είναι πως δεν γράφει μόνο ο βαντονος ωραία σενάρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις