Ναι, ναι και μην ξεχάσεις να την ρωτήσεις ποια είναι η αγαπημένη της στάση, φιλικά πάντα εννοείται.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:09Κωλυόμουν. Το σκέφτηκα για καποια δευτερολεπτα αλλά με είχε πιάσει το σοβαροφανές μου προφιλ εκεινη την ώρα, και ειπα να μην το χαλάσω γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκω.GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;Δεν είχαμε γνωριστεί και τόσο καλά μέχρι τότε, δεν ειχα τόσο θάρρος.
Την επομενη φορά που θα βγουμε το τρίο, θα της πετάξω για πλακα κάτι του στυλ "επ, τι γινεται, καμιά καινούρια γκέι τσόντα είδες τελευταία?".
Η βαντόνταινα ξέρει το χιουμορ μου και δεν θα με παρεξηγησει. Και με την ευκαιρια θα τη ρωτήσω αν της αρέσουν και τα λεσβιακά και τα όργια (έτσι ακριβως θα το πω. Σορρυ αλλά η λεξη θρησομ αν βγει απο το στόμα μου εκεινη την ώρα, μπορει να ειναι και απ'τις τελευταιες φορες που σας γράφω πχορουμ αυτη).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
22 Ιούgνη (να το πω και με Κομματική διάλεχτο), 09:15 πρωί Σαββάτου, Αθήνα. Ντου δε ζόντιακ μαθ.Naida έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:19Αποκλείεται να έχουμε το ίδιο ζώδιο και ωροσκοπο.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
- Εχω μάθει ότι είσαι καρκίνος με λέων (ωροσκόπο). Τέτοια προσωπικότητα-διαμάντι πως καταφέρνεις και μας την κρύβεις έτσι?
- Α κατάλαβα, η κυρία που μας το παίζει και ορθολογίστρια από 'δω (και δειχνω τη βαντοναινα) στα είπε αυτά ε?
βαντοναινα: Ελα μωρέ που τα παίρνεις σοβαρά, για πλάκα τα λέμε αυτά μεταξύ μας.
ρωσάκι: Α οχι, για πλάκα τα λες εσύ, εγώ όντως πιστεύω στα ζώδια.
Αυτό ομολογώ ότι ήταν το πρώτο ντεκαβλέ σημείο που εντόπισα πάνω της, εκεινη τη στιγμή.
Και από πού κι ως που το καρκίνος με λέων "προσωπικότητα-διαμαντι", τί λένε οι ζωδιακές Γραφές δηλαδή, απορω...
Ακόμα το θυμάμαι τότε που συνωμοτούσαν η βαντόναινα με τη μάνα μου για να με ανακαλύψουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Μαρ 2022, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξερω αν ειναι σωστη κινηση να ξεκινησεις εσυ σεξοκουβεντα.Δες αν μπορεις να το χωσεις καπου ενδιαμεσα αν παει προς τα κει το πραμαvantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:09Κωλυόμουν. Το σκέφτηκα για καποια δευτερολεπτα αλλά με είχε πιάσει το σοβαροφανές μου προφιλ εκεινη την ώρα, και ειπα να μην το χαλάσω γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκω.GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;Δεν είχαμε γνωριστεί και τόσο καλά μέχρι τότε, δεν ειχα τόσο θάρρος.
Την επομενη φορά που θα βγουμε το τρίο, θα της πετάξω για πλακα κάτι του στυλ "επ, τι γινεται, καμιά καινούρια γκέι τσόντα είδες τελευταία?".
Η βαντόνταινα ξέρει το χιουμορ μου και δεν θα με παρεξηγησει. Και με την ευκαιρια θα τη ρωτήσω αν της αρέσουν και τα λεσβιακά και τα όργια (έτσι ακριβως θα το πω. Σορρυ αλλά η λεξη θρησομ αν βγει απο το στόμα μου εκεινη την ώρα, μπορει να ειναι και απ'τις τελευταιες φορες που σας γράφω πχορουμ αυτη).
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:2222 Ιούgνη (να το πω και με Κομματική διάλεχτο), 09:15 πρωί Σαββάτου, Αθήνα. Ντου δε ζόντιακ μαθ.Naida έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:19Αποκλείεται να έχουμε το ίδιο ζώδιο και ωροσκοπο.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
- Εχω μάθει ότι είσαι καρκίνος με λέων (ωροσκόπο). Τέτοια προσωπικότητα-διαμάντι πως καταφέρνεις και μας την κρύβεις έτσι?
- Α κατάλαβα, η κυρία που μας το παίζει και ορθολογίστρια από 'δω (και δειχνω τη βαντοναινα) στα είπε αυτά ε?
Αυτό ομολογώ ότι ήταν το πρώτο ντεκαβλέ σημείο που εντόπισα πάνω της, εκεινη τη στιγμή.
Και από πού κι ως που το καρκίνος με λέων "προσωπικότητα-διαμαντι", τί λένε οι ζωδιακές Γραφές δηλαδή, απορω...
Ακόμα το θυμάμαι τότε που συνωμοτούσαν η βαντόναινα με τη μάνα μου για να με ανακαλύψουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από πότε σε έχει βάλει στο στόχαστρο το ρωσάκι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Κανονικά η δική σου θα έπρεπε να της βγάλει τα μάτια.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
μαθηματα θες βαντονουληvantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:09Κωλυόμουν. Το σκέφτηκα για καποια δευτερολεπτα αλλά με είχε πιάσει το σοβαροφανές μου προφιλ εκεινη την ώρα, και ειπα να μην το χαλάσω γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκω.GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;Δεν είχαμε γνωριστεί και τόσο καλά μέχρι τότε, δεν ειχα τόσο θάρρος.
δεν σε ειχα για τοσο πουριτανο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μπορει να βγαζουν τα ματια τους αυτες οι δυοGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:52Από πότε σε έχει βάλει στο στόχαστρο το ρωσάκι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Κανονικά η δική σου θα έπρεπε να της βγάλει τα μάτια.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03μπορει να βγαζουν τα ματια τους αυτες οι δυοGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:52Από πότε σε έχει βάλει στο στόχαστρο το ρωσάκι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Κανονικά η δική σου θα έπρεπε να της βγάλει τα μάτια.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
Και από πού κι ως που το καρκίνος με λέων "προσωπικότητα-διαμαντι", τί λένε οι ζωδιακές Γραφές δηλαδή, απορω...κ ο αθωος δικος μας - που εχετε πεσει να τον φατε να μην εχει καταλαβει τπτ
Αυτό το 'χουμε σκεφτεί, άλλωστε τόσα του λέει και καλά για το ξεκάρφωμα, ωραία σώμα η δικιά σου και τι κουκλάρα είναι κλπΑγις έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03μπορει να βγαζουν τα ματια τους αυτες οι δυοGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:52Από πότε σε έχει βάλει στο στόχαστρο το ρωσάκι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Κανονικά η δική σου θα έπρεπε να της βγάλει τα μάτια.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
Και από πού κι ως που το καρκίνος με λέων "προσωπικότητα-διαμαντι", τί λένε οι ζωδιακές Γραφές δηλαδή, απορω...κ ο αθωος δικος μας - που εχετε πεσει να τον φατε να μην εχει καταλαβει τπτ
Απ το ντους μας γραφεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03μπορει να βγαζουν τα ματια τους αυτες οι δυοGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:52
Από πότε σε έχει βάλει στο στόχαστρο το ρωσάκι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Κανονικά η δική σου θα έπρεπε να της βγάλει τα μάτια.κ ο αθωος δικος μας - που εχετε πεσει να τον φατε να μην εχει καταλαβει τπτ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι απ' το κρεβάτι του πόνου. Είμαι ΑΡΡΩΣΤΗ. Έχω και πυρετό. Τι θες; Δεν έχω το δικαίωμα να ξεσκάσω λίγο πριν ξεραθώ στον ύπνο;GoBack έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:00Απ το ντους μας γραφεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03
μπορει να βγαζουν τα ματια τους αυτες οι δυοκ ο αθωος δικος μας - που εχετε πεσει να τον φατε να μην εχει καταλαβει τπτ
κωρωνιασμενη κι εσυ?Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:03Όχι απ' το κρεβάτι του πόνου. Είμαι ΑΡΡΩΣΤΗ. Έχω και πυρετό. Τι θες; Δεν έχω το δικαίωμα να ξεσκάσω λίγο πριν ξεραθώ στον ύπνο;GoBack έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:00Απ το ντους μας γραφεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23
Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!
Οκ η πυρετος θα ηταν η απο το αλλοGherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:03Όχι απ' το κρεβάτι του πόνου. Είμαι ΑΡΡΩΣΤΗ. Έχω και πυρετό. Τι θες; Δεν έχω το δικαίωμα να ξεσκάσω λίγο πριν ξεραθώ στον ύπνο;GoBack έγραψε: 21 Μαρ 2022, 01:00Απ το ντους μας γραφεις;Gherschaagk έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:23
Κι όταν βγάζουν τα μάτια τους, πιάνουν και την κουβέντα. Αρχίζει η μία, όπως την γλείφει η άλλη, να σου πω μια συνταγή για κανελόνια γεμιστά που έκανα στον βαντονο μου και τον είχε για 3 μέρες όρθιο να την κάνεις στον δικό σου μπας και του σηκωθεί ξανά. Το ήξερες πως είναι καρκίνος με ωροσκόπο πάνθηρα; Ναι, και έχει την Αφροδίτη στον 7 οίκο του 3ου δεκαημέρου. Άσε σου λέω πολύ καλό παιδί. Αχ, εκεί είναι καλά, ωραίο αυτό, συνέχισε καλά πας. Και πού λες τις προάλλες, είδαμε μια γκεοτσόντα, πολύ δυνατή. Ήταν ένας που τον είχε και 30 πόντους μη σου πω. Ο άλλος δεινοπάθησε στην αρχή αλλά τελικά το πήρε το κολάι μετά από λίγο. Άξιοι και οι δύο. Αν δεν ήταν γκέι θα τους ερωτευόμουν. Ω μωρό μου, η γλωσσίτσα σου με τρελαίνει!!!
- Cecily Anne
Tί σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε;Gherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:59Μόνο που στο στρεητ ζευγάρι υπάρχει κι άλλη επιλογή. Και κανονικά την προτιμούν περισσότερο. Στο γκέι ζευγάρι αυτή είναι η μοναδική επιλογή.Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:37Ρε το πρωκτικό είτε σε στρέιτ είτε σε γκευ ζευγάρι το ίδιο αηδία θα σου φανεί, εφόσον σε χαλάει η εικόνα. Δεν έχει πρακτική οπτικη διάφορα το κομμάτι αυτό. Οι διαφορές είναι ότι στη μία περίπτωση βλέπεις ένα ζευγάρι βυζιά παραπάνω και ένα αιδοιο στην άλλη ένα ζευγαρι @@ και ένα πέος. Επίσης, αρκετούς τους χαλάει περισσότερο η εικόνα του γλωσσοφιλου μεταξύ αντρών, πράγμα που επίσης δεν καταλαβαίνω καθόλου, αλλά ενιγουει.
Δλδ αν κάθε βράδυ πέφτει ξαντέριασμα, κάποια στιγμή θα προκαλέσει προβλήματα πώς να το κάνουμε; Δεν χαλαρώνει αυτό το πράγμα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις