!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
χμμμ ευχαριστω μαν...εχεις καμια αποψη γι'αυτο ;vagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:00Ισχυρίζεται ότι η εικόνα είναι από δυο διαφορετικές κάμερες, εικόνα μέσα στην εικόνα, μία που βγάζει τον Ζελένσκι και μία το φόντο. Αλλάζει κάποιες χρωματικές παλέτες στο πρόγραμμα (δεν γνωρίζω από σχετικές ορολογίεςkillzone έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:36
Οποιος ξερει Ρωσικα ας μας κανει καποια μεταφραση
https://twitter.com/AndrosPafos/status/ ... 7385629703) και η μάπα του Ζελένσκι αλλάζει διαφορετικά από χρώματα του φόντου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
κάνει και ένα glitch ο ώμος του στο πρώτο δευτερόλεπτο
https://twitter.com/AlexeiArora/status/ ... 1431568390
https://twitter.com/AlexeiArora/status/ ... 1431568390
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχοντας ζήσει τον ψυχρό πόλεμο μπορώ να πω με μεγάλη πιθανότητα ότι επίθεση της Ρωσίας εναντίον χώρας του ΝΑΤΟ σημαίνει πόλεμο.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:24 Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πώς θα αντιδράσει η Αμερική, αν δεν γίνει πρώτα κι ας δεσμεύεται από συμμαχία.
Για την ώρα πάει πολύ στρατό, έχει ήδη κάπου 100 χιλ στα ανατολικά σύνορα και παίζει ένα chicken game, κάτσε καλά γιατί βλέπεις δεν αστειεύομαι. Ποια θα είναι η αντίδραση όμως μετά το μπαμ, κανείς δεν μπορεί 100% να πει.
Ο πόλεμος αρχικά θα είναι συμβατικός αλλά εάν οι Ρώσοι προχωρήσουν θα γίνει και πυρηνικός.Πέραν όμως των Αμερικανών υπάρχει και η γαλλική force de frappe που αν και μικρότερη δεν είναι ευκαταφρόνητη.
Πάντα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας διότι ακόμη και εάν οι Αμερικανοί αποφάσιζαν να μη χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα κανείς δεν ήξερε τι θα έκαναν οι Γάλλοι.Πάντως αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι χρειάζεται το ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει πρώτο πυρηνικά όπλα.
Μπα...killzone έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:56χμμμ ευχαριστω μαν...εχεις καμια αποψη γι'αυτο ;vagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:00Ισχυρίζεται ότι η εικόνα είναι από δυο διαφορετικές κάμερες, εικόνα μέσα στην εικόνα, μία που βγάζει τον Ζελένσκι και μία το φόντο. Αλλάζει κάποιες χρωματικές παλέτες στο πρόγραμμα (δεν γνωρίζω από σχετικές ορολογίεςkillzone έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:36
Οποιος ξερει Ρωσικα ας μας κανει καποια μεταφραση
https://twitter.com/AndrosPafos/status/ ... 7385629703) και η μάπα του Ζελένσκι αλλάζει διαφορετικά από χρώματα του φόντου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο τελικά. Μπορεί να κριθεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο από τους policy makers της Δύσης ότι είναι προτιμότερο να αποσταλούν μαζικά δυνάμεις στο μέτωπο αλα Α΄και Β΄ΠΠ και να προετοιμαστούν για παρατεταμένο πόλεμο, με όλο το οικονομικό/κοινωνικό κόστος που θα υπάρξει, παρά να διακινδυνεύσουν το τέλος του κόσμου.πατησιωτης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:04Έχοντας ζήσει τον ψυχρό πόλεμο μπορώ να πω με μεγάλη πιθανότητα ότι επίθεση της Ρωσίας εναντίον χώρας του ΝΑΤΟ σημαίνει πόλεμο.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:24 Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πώς θα αντιδράσει η Αμερική, αν δεν γίνει πρώτα κι ας δεσμεύεται από συμμαχία.
Για την ώρα πάει πολύ στρατό, έχει ήδη κάπου 100 χιλ στα ανατολικά σύνορα και παίζει ένα chicken game, κάτσε καλά γιατί βλέπεις δεν αστειεύομαι. Ποια θα είναι η αντίδραση όμως μετά το μπαμ, κανείς δεν μπορεί 100% να πει.
Ο πόλεμος αρχικά θα είναι συμβατικός αλλά εάν οι Ρώσοι προχωρήσουν θα γίνει και πυρηνικός.Πέραν όμως των Αμερικανών υπάρχει και η γαλλική force de frappe που αν και μικρότερη δεν είναι ευκαταφρόνητη.
Πάντα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας διότι ακόμη και εάν οι Αμερικανοί αποφάσιζαν να μη χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα κανείς δεν ήξερε τι θα έκαναν οι Γάλλοι.Πάντως αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι χρειάζεται το ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει πρώτο πυρηνικά όπλα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
από 3 κάμερες.1 το φόντο 2 το σώμα με το λαιμό και 3 η φάτσα που αλλάζει μόνο χρώμαvagabondo έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:06Μπα...killzone έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:56χμμμ ευχαριστω μαν...εχεις καμια αποψη γι'αυτο ;vagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:00
Ισχυρίζεται ότι η εικόνα είναι από δυο διαφορετικές κάμερες, εικόνα μέσα στην εικόνα, μία που βγάζει τον Ζελένσκι και μία το φόντο. Αλλάζει κάποιες χρωματικές παλέτες στο πρόγραμμα (δεν γνωρίζω από σχετικές ορολογίες) και η μάπα του Ζελένσκι αλλάζει διαφορετικά από χρώματα του φόντου.
![]()
- dna replication
- dna replication
- dna replication
Alexander Alimov@A__Alimov
‼ Militants of
's notorious Azov Battalion are planning a terrorist attack on Western diplomats in Lviv,
which they, with Kiev's approval, intend to pin on the Russian Armed Forces
in an attempt to pressure NATO into enforcing a no-fly zone -
MoD Spokesman Igor Konashenkov.
‼ Militants of
in an attempt to pressure NATO into enforcing a no-fly zone -
Ο πετρακης σου λεει την αληθεια ...Ο λογος σου ειναι ενα μειγμα σοφιστειας και αναιδειας...Προσπαθησε να αλλαξεις πριν ειναι αργα..Πτολεμαίος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:12Ο πετρακης αποκαλεί εμένα χαζό.πετρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:43Χαζος εισαι, προσπαθησε τουλαχιστον να μην εισαι αναιδης... σεβασου λιγο οση ψυχη σου εχει απομεινειΠτολεμαίος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 10:37
Τι θα πει "δεν τιμωρήθηκαν"; Το νόημα του τουιτ είναι "no one calls them murderers". Αυτό βάλατε (άρα αυτό είναι η υπερασπιστικη σας γραμμή) , αυτό σχολιάζουμε. Αν είχαν τιμωρηθεί θα λέγατε "ναι αλλά δεν τους εκτελέσατε" και so on. Πονας πουτινακι;![]()
Ο πετρακης.
Απο ένα σημειο και πέρα τα πραγματα ξεφευγουν απο τους σχεδιασμους και τς προθέσεις. Η κατάσταση κατ εμε προσμοιάζει αρκετά με το μικρο διαστημα μεταξυ της δολοφονίας του διαδοχου του Αυστροουγγρικου θρόνου και της εναρξης του πρωτου παγκόσμιου πολέμου.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:24
Θα μπουν οι ΗΠΑ να ρισκάρουν πυρηνικό πόλεμο; Ήδη οι Αμερικανοί λένε, τι δουλειά έχουμε να τρέχουμε στην Ευρώπη. Και στον ΒΠΠ έτσι έλεγαν, ακόμη και μετά το Περλ Χάρμπορ ο Χίτλερ τους κήρυξε τον πόλεμο και έβγαλε τον Ρούζβελτ από ένα μεγάλο αδιέξοδο.
Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πώς θα αντιδράσει η Αμερική, αν δεν γίνει πρώτα κι ας δεσμεύεται από συμμαχία.
Κανεις δεν ηθελε τον πόλεμο, αλλα ετσι όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα εφτασε πριν το καταλάβουν.
Εχουν γινει τετοιες δηλώσεις ενθεν κακειθεν( απο τη μια θα χτυπήσουμε με πυρηνικά - απο την άλλη αν χτυπηθεί Νατοικη χωρα επεμβαίνουμε ), Εχει γινει τετοια συγκέντρωση δυνάμεων στην ανατολική Ευρωπη και τέτοια δαιμονοποίηση του αντιπάλου, που πραγματικά εαν γινει καμια προβοκάτσια απο πλευρας ουκρανων εαν χάνουν και ρίξουν καμια βομβα σε κανα πολωνικο χωράφι, ή αντιστοιχα φυγει κατα λάθος κανας πύραυλος η βομβα προς εκείνη τη κατεύθυνση απο τους Ρωσους, σχεδον αυτοματα θα επεκταθει η συγκρουση. Με αυτα που χουν πει και εχουν κανει και οι δυο μεριες δεν μπορούν να κάνουν πίσω ευκολα. , Καλου κακου φταξτε κανα μπουνκερ με επενδυση απο μολυβδο όσοι μπορείτε
θα κανουν την μαλακια ειμαι σιγουροςdna replication έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:21 Alexander Alimov@A__Alimov
‼ Militants of's notorious Azov Battalion are planning a terrorist attack on Western diplomats in Lviv,
in an attempt to pressure NATO into enforcing a no-fly zone -MoD Spokesman Igor Konashenkov.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις