Δεν ήμουν μαυροσκούφης, αλλά ξέρω οτι το λέγανε "άρμα", καραγκιοζάκο.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:55Πώς το λέγατε ρε μαυροσκουφη;Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:50Για το "τανκ" γελάω. Σε μονάδα τεθωρακισμένων, όποιος έλεγε "τανκ", έτρωγε Σ.ΕΞ.nemo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:48
μη γελας και συ παπαρα δυο φορες εξοπλιστηκαν οι γερμανοι και εκαναν δυο ππ
τωρα τα γιδια παρακαλανε νε εξοπλιστεί για να γινει πιο γρηγορα ο 3ππ ..για τοσο γιδια μιλαμε
Άκου "τανκ".
Ο άλλος μιλάει με πρόξυ για να πει ότι ξέρει κι από Παγκ. Πολέμους. Πάρε μάθε πώς ξεκίνησε ο ΑΠΠ άσχετε και μετά γράφε. Ή μάλλον γράφε, κερδίζει κλικ το φόρουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αχού μού 'χεις θυμώσει και συ γουτς γουτςKauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:56Δεν ήμουν μαυροσκούφης, αλλά ξέρω οτι το λέγανε "άρμα", καραγκιοζάκο.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:55Πώς το λέγατε ρε μαυροσκουφη;Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:50
Για το "τανκ" γελάω. Σε μονάδα τεθωρακισμένων, όποιος έλεγε "τανκ", έτρωγε Σ.ΕΞ.
Άκου "τανκ".
Ο άλλος μιλάει με πρόξυ για να πει ότι ξέρει κι από Παγκ. Πολέμους. Πάρε μάθε πώς ξεκίνησε ο ΑΠΠ άσχετε και μετά γράφε. Ή μάλλον γράφε, κερδίζει κλικ το φόρουμ.![]()
Έχεις δίκιο, ελληνικά ουμπερ άλλες. Φτιάχνει τα καλύτερα άρματα λοιπόν.
sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:55Πώς το λέγατε ρε μαυροσκουφη;Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:50Για το "τανκ" γελάω. Σε μονάδα τεθωρακισμένων, όποιος έλεγε "τανκ", έτρωγε Σ.ΕΞ.nemo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:48
μη γελας και συ παπαρα δυο φορες εξοπλιστηκαν οι γερμανοι και εκαναν δυο ππ
τωρα τα γιδια παρακαλανε νε εξοπλιστεί για να γινει πιο γρηγορα ο 3ππ ..για τοσο γιδια μιλαμε
Άκου "τανκ".
Ο άλλος μιλάει με πρόξυ για να πει ότι ξέρει κι από Παγκ. Πολέμους. Πάρε μάθε πώς ξεκίνησε ο ΑΠΠ άσχετε και μετά γράφε. Ή μάλλον γράφε, κερδίζει κλικ το φόρουμ.
βιρνα χωσου στο καταφύγιο ερχονται οι ρωσοι να σε βιασουν
Ισχυρίζεται ότι η εικόνα είναι από δυο διαφορετικές κάμερες, εικόνα μέσα στην εικόνα, μία που βγάζει τον Ζελένσκι και μία το φόντο. Αλλάζει κάποιες χρωματικές παλέτες στο πρόγραμμα (δεν γνωρίζω από σχετικές ορολογίεςkillzone έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:36
Οποιος ξερει Ρωσικα ας μας κανει καποια μεταφραση
https://twitter.com/AndrosPafos/status/ ... 7385629703
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το βίρνα είναι ένα είδος μπινελικιού ανάμεσα σε φλώρους; Επειδή ξέρεις από αυτά ρωτάωnemo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:59sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:55Πώς το λέγατε ρε μαυροσκουφη;Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:50
Για το "τανκ" γελάω. Σε μονάδα τεθωρακισμένων, όποιος έλεγε "τανκ", έτρωγε Σ.ΕΞ.
Άκου "τανκ".
Ο άλλος μιλάει με πρόξυ για να πει ότι ξέρει κι από Παγκ. Πολέμους. Πάρε μάθε πώς ξεκίνησε ο ΑΠΠ άσχετε και μετά γράφε. Ή μάλλον γράφε, κερδίζει κλικ το φόρουμ.![]()
βιρνα χωσου στο καταφύγιο ερχονται οι ρωσοι να σε βιασουν
ASB Military News
For those asking who we would recommend to follow on twitter to replace our coverage— there’s no one who will do the same coverage as we did, but the closest you can get are these 4 options:
@mihajlovicmike
@geromanAT
@clintehrlich
@200_zoka
Another option: @snarwani
For graphics footages our boy: @nukesn_missiles
Tell them ASB sent you
For those asking who we would recommend to follow on twitter to replace our coverage— there’s no one who will do the same coverage as we did, but the closest you can get are these 4 options:
@mihajlovicmike
@geromanAT
@clintehrlich
@200_zoka
Another option: @snarwani
For graphics footages our boy: @nukesn_missiles
Tell them ASB sent you
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Εντυπωσιακή είναι η απομάκρυνση της Βουλγαρίας από τη Ρωσία τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο. Η Βουλγαρία σήμερα εισάγει σχεδόν το σύνολο του φυσικού αερίου που καταναλώνει. Αλλά η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δε πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Gazprom που λήγει το 2022 και θα καλύπτει τις ανάγκες της από άλλους προμηθευτές, στα πλαίσια των αποφάσεων της ΕΕ.
https://www.kommersant.ru/doc/5269497?from=top_main_5
Τώρα μάλιστα.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:57Αχού μού 'χεις θυμώσει και συ γουτς γουτςKauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:56Δεν ήμουν μαυροσκούφης, αλλά ξέρω οτι το λέγανε "άρμα", καραγκιοζάκο.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:55
Πώς το λέγατε ρε μαυροσκουφη;
![]()
Έχεις δίκιο, ελληνικά ουμπερ άλλες. Φτιάχνει τα καλύτερα άρματα λοιπόν.
Θα διαφωνήσω, προτιμώ το Abrams M1A1 SEPv3 (SEP, γιατί όταν ήμουν μικρός, μου άρεσε πάρα πολύ το μάθημα ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός), αλλά χρησιμοποίησες τη σωστή ορολογία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ευτυχώς, δεν θα το δείξουν. Δεν έχουμε φθάσει ακόμη σε τέτοια κατάντια.nikos_hellas έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:22Πάω στοίχημα ότι δε θα το δείξουν στα κανάλια...είμαστε όλοι ουκρανιαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:22Σοβαρα τωρα?Πτολεμαίος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:10 Ναι αλλά είναι χριστιανοί
https://twitter.com/blackstorm1976/stat ... FwubQ&s=19
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ας δούμε και το 1ο. Έστω ότι το ρισκάρει. Δεν θα γίνει έτσι απλά, μια προβοκάτσια, ναζί εδώ, ναζί εκεί κλπ.Green Dragon έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:45Δύο πράγματα:sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:40Δεν ισχυουν αυτα που λες. Η Γερμανία το ψήφισε, τελείωσε. Επίσης και για άλλες χώρες διαβάζω ότι περνάνε κονδύλια. Το ερώτημα είναι τι χρόνο έχουν... Η Ουκρανία είναι προγεφύρωμα.Green Dragon έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:37
Τα προγράμματα εξοπλισμού τα χρειάζεσαι πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιός μπορεί να βρεθεί στο τιμόνι μιας ισχυρής χώρας που δεν είναι η δική σου. Εγώ λέω ότι αυτό που έγινε ξύπνησε (;) τους Ευρωπαίους από τον λήθαργο της αποστρατιωτικοποίησης και δεν έχει να κάνει με τον Πούτιν αν και ο Πούτιν ήταν η αφορμή.
Δεν υπάρχει 'πληρώνω χωρίς λόγο' όσον αφορά τον στρατό σου! Αυτή η λογική μόνο για τον Καναδά έχει νόημα που έχει μόνο έναν γείτονα ο οποίος και δεν θα επιτεθεί ποτέ.
Αρκετά με τα τζαμπατζιλίκια των Ευρωπαίων (α ρε μεγάλε Τραμπ!), καιρός να φτιάξουν κανένα στρατό. Αν η αφορμή είναι η συμφορά που προκλήθηκε, να βγει τουλάχιστον κάτι χρήσιμο μέσα από την καταστροφή.
Να δεις όμως που τελικά δεν θα κάνουν τίποτα...
1) Η Ρωσία σκοπεύει να τα βάλει με το ΝΑΤΟ; Γιατί; Για να αυτοκαταστραφεί;
2) Έστω ότι είναι μουρλοί και το κάνουν. Οι Ευρωπαίοι προφανώς και δεν προλαβαίνουν να εξοπλιστούν σε έναν μήνα (δεν θ' αντέξει παραπάνω η Ουκρανία). Αλλά θα στείλει στρατό η Αμερική που έχει και τον ισχυρότερο.
Θα μπουν οι ΗΠΑ να ρισκάρουν πυρηνικό πόλεμο; Ήδη οι Αμερικανοί λένε, τι δουλειά έχουμε να τρέχουμε στην Ευρώπη. Και στον ΒΠΠ έτσι έλεγαν, ακόμη και μετά το Περλ Χάρμπορ ο Χίτλερ τους κήρυξε τον πόλεμο και έβγαλε τον Ρούζβελτ από ένα μεγάλο αδιέξοδο.
Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πώς θα αντιδράσει η Αμερική, αν δεν γίνει πρώτα κι ας δεσμεύεται από συμμαχία.
Για την ώρα πάει πολύ στρατό, έχει ήδη κάπου 100 χιλ στα ανατολικά σύνορα και παίζει ένα chicken game, κάτσε καλά γιατί βλέπεις δεν αστειεύομαι. Ποια θα είναι η αντίδραση όμως μετά το μπαμ, κανείς δεν μπορεί 100% να πει.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Φαντάζεσαι;Leporello έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:19Ευτυχώς, δεν θα το δείξουν. Δεν έχουμε φθάσει ακόμη σε τέτοια κατάντια.nikos_hellas έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:22Πάω στοίχημα ότι δε θα το δείξουν στα κανάλια...είμαστε όλοι ουκρανια
Τι κακό τώρα της υπόθεσης είναι ότι τον παρακοροιδεψα τον τύπο και με έκανε μπλοκ.
Χάνω κάτι τετοιους τύπους, χάνω και τον γέλωτα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σε green screen βγαίνει ο Ζελένσκυvagabondo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:00Ισχυρίζεται ότι η εικόνα είναι από δυο διαφορετικές κάμερες, εικόνα μέσα στην εικόνα, μία που βγάζει τον Ζελένσκι και μία το φόντο. Αλλάζει κάποιες χρωματικές παλέτες στο πρόγραμμα (δεν γνωρίζω από σχετικές ορολογίεςkillzone έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:36
Οποιος ξερει Ρωσικα ας μας κανει καποια μεταφραση
https://twitter.com/AndrosPafos/status/ ... 7385629703) και η μάπα του Ζελένσκι αλλάζει διαφορετικά από χρώματα του φόντου.
https://twitter.com/AbhiNationalist/sta ... 3968148481
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η Βουλγαρία είναι (άλλη μια) βαλκανική μπανανιαJack Shephard έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:10 Εντυπωσιακή είναι η απομάκρυνση της Βουλγαρίας από τη Ρωσία τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο. Η Βουλγαρία σήμερα εισάγει σχεδόν το σύνολο του φυσικού αερίου που καταναλώνει. Αλλά η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δε πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Gazprom που λήγει το 2022 και θα καλύπτει τις ανάγκες της από άλλους προμηθευτές, στα πλαίσια των αποφάσεων της ΕΕ.
πάντως σημερα έγινε αντι-νατοϊκή και φιλο-ρωσική διαδηλώση
- nik_killthemall
οντως αρμα το λεγαμε και ορχος αρματων αντιστοιχα. Μονο στις βραδυνες ειχα μπει μεσα (καθοτι στρτθ μεν, αλλα τφ δε) και μου κανε εντυπωση οτι δεν ηταν καθολου ευρυχωρα παροτι ημουν τσιλιβιθρας (μεσο αρμα παντα σε ΕΜΑ).Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:56Δεν ήμουν μαυροσκούφης, αλλά ξέρω οτι το λέγανε "άρμα", καραγκιοζάκο.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:55Πώς το λέγατε ρε μαυροσκουφη;Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:50
Άκου "τανκ".
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις