!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Φίλος μου στα 38 τότε, έκανε ματς με μία 40ρα στο τίντερ αργά βράδυ. Του γράφει λίγο πολύ έλα από δω. Πήρε το αμάξι και πήγε. Ο άντρας της με τα παιδιά κάπου ήτανε. Αυτή είχε πιεί κάτι κρασιά.
Την κέρασε δυο πούτσους. Ούτε νεφρά έχασε, ούτε ξαναμιλήσανε.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:49 Θες να πιστεύεις ότι δεν αποκλείται; Τέλεια, αν είχες γράψει αυτό από την αρχή δεν θα χρειάζονταν ούτε μαθηματικά ούτε φιλολογία.
δεν αποκλείεται τι?γράψε όλη την πρόταση να χει λίγη πλάκα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nowhere έγραψε: 18 Μαρ 2022, 00:05
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:49 Θες να πιστεύεις ότι δεν αποκλείται; Τέλεια, αν είχες γράψει αυτό από την αρχή δεν θα χρειάζονταν ούτε μαθηματικά ούτε φιλολογία.
δεν αποκλείεται τι?γράψε όλη την πρόταση να χει λίγη πλάκα
όλη την πρόταση να χει λίγη πλάκα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Cecily Anne έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:15
Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:14 πως φτιαχνουμε τιντερ ;
1 κούπα λάδι, 2 κούπες ζάχαρη, 3 σιμιγδάλι και 4 νερό.
750 γραμ αλευρι, 8 αυγα, 1 κ.γ μπεικιν, 1 φλύτζανι βουτυρο, 1 κ.γ αλατι, 2 φλυτζανια γαλα

:a040: :a040:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

zoltan έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:49 Φίλος μου στα 38 τότε, έκανε ματς με μία 40ρα στο τίντερ αργά βράδυ. Του γράφει λίγο πολύ έλα από δω. Πήρε το αμάξι και πήγε. Ο άντρας της με τα παιδιά κάπου ήτανε. Αυτή είχε πιεί κάτι κρασιά.
Την κέρασε δυο πούτσους. Ούτε νεφρά έχασε, ούτε ξαναμιλήσανε.
αποκλειεται
δεν κανουν τετχοια αι γυναικαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:07 Κάνε ένα ινσταγκραμ τουλάχιστον, και από 'κει μπορείς να κανεις ακόμα πιο ποιοτικό παιχνίδι.
Τι ποιοτικό παιχνίδι; να στέλνεις καρδούλα στην τάδε κωλαθρα στην οποία σου απαντάει με καρδουλα; :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Μαρ 2022, 01:27
vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:07 Κάνε ένα ινσταγκραμ τουλάχιστον, και από 'κει μπορείς να κανεις ακόμα πιο ποιοτικό παιχνίδι.
Τι ποιοτικό παιχνίδι; να στέλνεις καρδούλα στην τάδε κωλαθρα στην οποία σου απαντάει με καρδουλα; :lol:
Έχει και τσατ το ινστα. Εκτός από το να στέλνεις καρδούλες στη φώτο της κωλαρας, μπορείς να της στέλνεις και μηνύματα.

Έτσι γνωρίστηκα και εγώ με τη δικια μου. Της έστελνα καρδούλες στην κωλαρα της και μετά αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Και έφτασα εδώ που είμαι σημερα, που δημοκρατικά με διεταξε να κλείσω το ίνστα μου, και εγώ τη διέταξα να σβήσει τις κωλαροφωτος της και να μου επιτρέπει να χειρίζομαι και εγώ το δικο της ινστα (ξέρω κωδικούς κτλ).
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

https://www.iefimerida.gr/kosmos/ipa-gy ... y-ekdikisi
Μια γυναίκα στη Νεβάδα των ΗΠΑ μαχαίρωσε έναν Αμερικανό για «εκδίκηση» για τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί.

Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα ηλικίας 21 ετών γνωρίστηκε με το θύμα σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα και ο άνδρας συναντήθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Εκεί, η 21χρονη κάλυψε τα μάτια του ανυποψίαστου άνδρα και τον μαχαίρωσε στον λαιμό ΗΠΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα σε «τυφλό ραντεβού», για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ένας οικογενειακός φίλος χώρισε στα 60 του κι έφκιασε τίντερ, σε 1 χρόνο είχε σουβλίσει τις μισές μανούλες της γειτονιάς LOL
Πήγαμε για καφέ και όλο σήκωνε το χέρι και χαιρετούσε κάποια μανούλα που πέρναγε. Λυσσάρες.
Βέβαια εδώ είναι και άλλα κουμάντα, κυριολεκτικά ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να ζευγαρώσεις εκτός από ονλάϊν, βγαίνεις για ποτό και δεν πλησιάζεται ο κόσμος. Θεωρείται πλέον τελείως κουφή κίνηση να πας να μιλήσεις σε ξένη γκόμενα, αγριεύονται. Αλλά αν τους στείλεις στο κινητό το πουλί σου ανφάς είναι εντάξει δεν αγριεύονται :102:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44
Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.

Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;
Δεν έβαλες σοφιστικέ καρδούλα στο "προτζεκτάκι" και την πλήγωσες.

Πρέπει να την αναλάβει ο vantono που είναι εξέκιουτιβ στις σταρτάπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Chilloutbuddy έγραψε: 18 Μαρ 2022, 07:48 Ένας οικογενειακός φίλος χώρισε στα 60 του κι έφκιασε τίντερ, σε 1 χρόνο είχε σουβλίσει τις μισές μανούλες της γειτονιάς LOL
Πήγαμε για καφέ και όλο σήκωνε το χέρι και χαιρετούσε κάποια μανούλα που πέρναγε. Λυσσάρες.
Βέβαια εδώ είναι και άλλα κουμάντα, κυριολεκτικά ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να ζευγαρώσεις εκτός από ονλάϊν, βγαίνεις για ποτό και δεν πλησιάζεται ο κόσμος. Θεωρείται πλέον τελείως κουφή κίνηση να πας να μιλήσεις σε ξένη γκόμενα, αγριεύονται. Αλλά αν τους στείλεις στο κινητό το πουλί σου ανφάς είναι εντάξει δεν αγριεύονται :102:
Και τι είναι το πουλί μου ρε Τσιλ; Αγγελία για γκαρσονιέρα στα Πατήσια, για να το στέλνω φωτό;
Να αυτά δεν μπορώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Beria έγραψε: 18 Μαρ 2022, 08:16
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Μαρ 2022, 07:48 Ένας οικογενειακός φίλος χώρισε στα 60 του κι έφκιασε τίντερ, σε 1 χρόνο είχε σουβλίσει τις μισές μανούλες της γειτονιάς LOL
Και τι είναι το πουλί μου ρε Τσιλ; Αγγελία για γκαρσονιέρα στα Πατήσια, για να το στέλνω φωτό;
Να αυτά δεν μπορώ
:smt005: :smt005:

Αν μας πάρουν χαμπάρι τι κάνουμε θα μας βγάλουν στα πρωινάδικα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Beria έγραψε: 18 Μαρ 2022, 08:16
Να αυτά δεν μπορώ
ε κοίτα έχει μια λογική, πώς να τραβηχτεί η άλλη βραδυάτικα, να ετοιμαστεί να γίνει φρεγάτα στολισμένη, και να μην έχει τσεκάρει πρώτα το εμπόρευμα. ε δε γίνεται.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

:smt005: :smt005: :smt005:

Σοβαρότατος άνθρωπος.

Οι μανούλες είναι λυσσαρες αυτός που χώρισε για να σουβλίζει δεξιά κι αριστερά δεν είναι λυσσάρης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Instagram: Γνωρίστηκαν και έδωσαν ραντεβού – Όταν συναντήθηκαν εκείνη τον απήγαγε και τον βασάνισε

https://www.astratv.gr/instagram-gnoris ... -vasanise/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”