!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
- Dwarven Blacksmith
Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;
Το απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε να το εξηγήσω, κατά τη γνώμη μου πάντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
What?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Μαρ 2022, 22:30εσυ Γκερ δεν εχεις τιντερ δηλαδης?Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:48Τι γίνεται στον κόσμο;;Beria έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:44 Oσο περιμένουμε να στεγνώσουν τα τσιμεντοπαπουτσα του αγαπητού Βαντόνο, δράττομαι της ευκαιρίας και προσπιπτω στις γνώσεις σας ρε μύστες και μυστισσες του φόρουμ.
Συνέβη σημερις το εξής: συνομιλώ, όχι συχνά, αλλά ανά τακτά διαστήματα με γυναίκες στις εφαρμογές τηλεπροξενιου (tinder κυρίως) χαζολογωντας, καθότι και λόγω ηλικίας δεν είμαι και στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Σήμερα το πρωί εταίριαξα με ένα κορίτσι στα 38, με πολύ μερακληδικο προφίλ. Όμορφη, χαριτωμένη, ολίγον σοφιστικέ, που ακούει ηλεκτρονική του 80, με πολλές φωτό, τεσπα ενδιαφέρουσα και ολίγον διανοουμενέ
Ε, μετά από τρεις γραμμές με τα τυπικά (τι κάνεις, πώς περνάς κλπ) μου είπε ότι είναι μόνη της και βαριέται, ότι έχει καβλες και ότι θέλει να πάω από εκεί για γαμησι (sic)
A, και αν τον έχω μεγάλο !
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως ξέρετε ήδη, και ταράχτηκα.
Και όταν τις απάντησα τι φάση; Έχεις στ' αλήθεια τέτοιες καβλες, ή όλο αυτό είναι προτζεκτακι; (επί λέξει), με μπλόκαρε και εξαφανίστηκε.
Πείτε ρε οι γνώστες τι συνέβη;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ξέρω πώς να στο πω... αλλά να... μερικές φορές από το υπολογιστικό σου χάνεις τα υπόλοιπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:14 Το απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε να το εξηγήσω, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Εν προκειμένω βέβαια είναι απλό, δεν γίνεται να μην έχει κανείς τίντερ.
- Dwarven Blacksmith
Σχήμα λόγου το λέμε οι native speakers. Σε λίγο θα μου πεις ότι έχει απαντήσει μονός αριθμός άρα δεν γίνεται οι μισοί να πιστεύουν το ένα και οι μισοί το άλλο.sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:19Δεν ξέρω πώς να στο πω... αλλά να... μερικές φορές από το υπολογιστικό σου χάνεις τα υπόλοιπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:14 Το απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε να το εξηγήσω, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Ποιο είναι πάλι το σχήμα λόγου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:22Σχήμα λόγου το λέμε οι native speakers. Σε λίγο θα μου πεις ότι έχει απαντήσει μονός αριθμός άρα δεν γίνεται οι μισοί να πιστεύουν το ένα και οι μισοί το άλλο.sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:19Δεν ξέρω πώς να στο πω... αλλά να... μερικές φορές από το υπολογιστικό σου χάνεις τα υπόλοιπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:14 Το απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε να το εξηγήσω, κατά τη γνώμη μου πάντα.
- Dwarven Blacksmith
Αερόστατο έγιναν, φεύγω. (μη μείνεις να κοιτάς τον ουρανό)
3 πράγματα είναι απίστευτα.1]να σου φαίνεται περίεργο που έχουν όλοι άποψη,ειδικα όταν μιλάμε για μια κοινή μαλακία όπως το τίντερ και όχι για αστροφυσική 2]που υποστηρίζεις πως όποια άποψη και να έχει ο άλλος δεν έχει τίντερ 3] να θεωρείς ότι είπες την σουπερ εξυπνάδα που δεν μπορεί να πιάσει κάποιος.καλά τα πήγεςDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:14 Το απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε να το εξηγήσω, κατά τη γνώμη μου πάντα.
H φράση το 50% λέει έτσι και το άλλο 50% λέει γιουβέτσι, αλλά κανείς τους δεν έχει τίντερ, υπονοεί ότι το 100% δεν έχει τίντερ. Αν ήταν εκφώνηση άσκησης σε στατιστική θα έπρεπε είτε να τους περάσεις όλους, είτε να χάσουν την εξεταστική, αφού η εκφώνηση είναι λάθος. Το πρόβλημα σου ήταν στην διατύπωση και όχι στα νούμερα. Ουφ... με κούρασεςDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:27 Αερόστατο έγιναν, φεύγω. (μη μείνεις να κοιτάς τον ουρανό)
- Dwarven Blacksmith
Αφού ακόμα δεν την έχεις πιάσει. Πρόκειται δύο απόψεις φαινομενικά αντίθετες, με κοινό στοιχείο ότι τις έχουν αυτοί που δεν έχουν τίντερ. Δεν είναι λοιπόν "όποια άποψη και να έχει ο άλλος", είναι συγκεκριμένα οι δύο απόψεις που ασπάζεται το σύνολο του πχορουμικού κοινού. Υπάρχουν όμως και άλλες, σωστές απόψεις που όμως δεν τις έχει κανείς εδώ, όπως και υπάρχουν άτομα που έχουν τίντερ, αλλά δεν έχουν εκφράσει άποψη εδώ. Ούτε μου φάνηκε περίεργο, απλά το σχολίασα κι εσύ βραχυκύκλωσες στην πρόσθεση.nowhere έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:283 πράγματα είναι απίστευτα.1]να σου φαίνεται περίεργο που έχουν όλοι άποψη,ειδικα όταν μιλάμε για μια κοινή μαλακία όπως το τίντερ και όχι για αστροφυσική 2]που υποστηρίζεις πως όποια άποψη και να έχει ο άλλος δεν έχει τίντερ 3] να θεωρείς ότι είπες την σουπερ εξυπνάδα που δεν μπορεί να πιάσει κάποιος.καλά τα πήγεςDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:14 Το απίστευτο είναι ότι χρειάστηκε να το εξηγήσω, κατά τη γνώμη μου πάντα.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
εστω για πλακαGherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:17What?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:40εστω για πλακα![]()
Τι να το κάνω;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
επειδή αποκλείεται να τις έχει ένας τιντεράς,καμία από τις 2Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:34 Αφού ακόμα δεν την έχεις πιάσει. Πρόκειται δύο απόψεις φαινομενικά αντίθετες, με κοινό στοιχείο ότι τις έχουν αυτοί που δεν έχουν τίντερ.
- Eθνικοκοινωνιστης
θα δεις πολλα κοκκορακια να λαλουνGherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:41![]()
Τι να το κάνω;;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Θες να πιστεύεις ότι δεν αποκλείται; Τέλεια, αν είχες γράψει αυτό από την αρχή δεν θα χρειάζονταν ούτε μαθηματικά ούτε φιλολογία.nowhere έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:45επειδή αποκλείεται να τις έχει ένας τιντεράς,καμία από τις 2Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:34 Αφού ακόμα δεν την έχεις πιάσει. Πρόκειται δύο απόψεις φαινομενικά αντίθετες, με κοινό στοιχείο ότι τις έχουν αυτοί που δεν έχουν τίντερ.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 125 Απαντήσεις