!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:50 Απ' ότι άκουσα και τους μισθοφόρους τού ISIS που στρατολόγησαν οι Ουκρανοί τού Ζελένσκι σε συνεργασία με Τούρκο

.,
Ο τούρκος δηλώνει ουδέτερος.
Έχει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες καί με τους δύο.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:44
Εγώ απ' την άλλη ευκαίρως ακαίρως δηλώνω ότι είμαι Πατριώτης Ελληνορθόδοξος με ότι αυτό συνεπάγεται και με έβγαλε Ρώσο μαφιόζο για να μην απαντήσει :lol:

τεσπα

.,
Μα σού απάντησα. Σειρά σου να απαντήσεις ή έπαθε κράμπα το χέρι σου.... οι, οι, οι...
Spoiler
sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:25
O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:15
sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:37

Δεν χρειάζεται. Μού αρκεί που ταυτίζεσαι με τον φίλο σου που χαίρεται για τους νεκρούς στην Ουκρανία.
:lol: Άλλο ρώτησα αλλά τεσπα...απάντησες δια τής σιωπής :wink
sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:55
Παρεξηγημένος και συ όπως και η Ρώσικη μαφία.
Επιμένεις να μην απαντάς
Τελικά. ΑΝ μπουν οι Τούρκοι Ελλάδα θα γράφεις στο ίντερνετ ή θα βοηθάς στο πεδίο ή τους αμάχους;; λέω

Ω ρε πστμου...Ελληνικά μιλάω!! :lol:

.,
sharp έγραψε: Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;

Για πες όμως και 'συ, τι ρόλο παίζεις; Γράφεις και στα θρησκευτικά όπως είδα. Είσαι χριστιανός αλλά μόνο για τους Ορθόδοξους; Μήπως φαρισαΐζεις λίγο;
πετρος
Phorum.gr user: peter

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:27

Επιμένεις να μην απαντάς
Τελικά. ΑΝ μπουν οι Τούρκοι Ελλάδα θα γράφεις στο ίντερνετ ή θα βοηθάς στο πεδίο ή τους αμάχους;; λέω

.,
Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;

Για πες όμως και 'συ, τι ρόλο παίζεις; Γράφεις και στα θρησκευτικά όπως είδα. Είσαι χριστιανός αλλά μόνο για τους Ορθόδοξους; Μήπως φαρισαΐζεις λίγο;
Κάπου εδώ να επισημάνω ότι ο ουκρανοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και δέχονται επίθεση από στρατό που περιλαμβάνει και ακραίους ισλαμιστές (τσετσένους).
Μπραβο... τωρα που το επισημανες πες μας και για τους δημοκρατες που χρηματοδοτουσαν τους... μετριοπαθεις Ισλαμιστες στη Συρια για να αποκεφαλιζουν Χριστιανους, Αλεβιτες, και να ποσταρουν κεφαλακια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πετρος την 17 Μαρ 2022, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:55
O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:44
Εγώ απ' την άλλη ευκαίρως ακαίρως δηλώνω ότι είμαι Πατριώτης Ελληνορθόδοξος με ότι αυτό συνεπάγεται και με έβγαλε Ρώσο μαφιόζο για να μην απαντήσει :lol:

τεσπα

.,
Μα σού απάντησα. Σειρά σου να απαντήσεις ή έπαθε κράμπα το χέρι σου.... οι, οι, οι...
Spoiler

Επιμένεις να μην απαντάς

.,
sharp έγραψε: Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;

...και τώρα με λες "φαρισαΐζων" :lol:

Το κουράσαμε νομίζω

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

πετρος έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:03
stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:27

Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;

Κάπου εδώ να επισημάνω ότι ο ουκρανοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και δέχονται επίθεση από στρατό που περιλαμβάνει και ακραίους ισλαμιστές (τσετσένους).
Μπραβο... τωρα που το επισημανες πες μας και για τους δημοκρατες που χρηματοδοτουσαν τους ηπιους Ισλαμιστες στη Συρια για να αποκεφαλιζουν Χριστιανους, Αλεβιτες, και να ποσταρουν κεφαλακια...
Ευχαρίστως. Σε αντίστοιχο νήμα.
Έχω άπλυτα για όλους. Σε αντίθεση με κάποιους από εσάς που ονομάζετε τα άπλυτα του Πούτιν πλυμένα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Αυτος ο Τζαβαρας πως τα καταφερνει να τουιταρει και να αναπνεει ταυτοχρονα?
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:07
Έχω προσέξει ότι του έχεις ιδιαίτερη αδυναμία
sharp

Εγώ δεν νομίζω. Εκτός από Φαρισαίος γίνεσαι και συκοφάντης, γιατί δεν σε είπα μαφιόζο. Αυτοί που υποστηρίζεις και κάνουν την εισβολή είναι οι Ρώσοι μαφιόζοι, είναι γραμμένο.

*αφού το θέλεις σε μετοχή "με λες φαρισαΐζοντα" θα ήταν το σωστό (αιτιατική). Εντάξει πιτσιρικάς είσαι, συνέχισε :)
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Aprilianos έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:08
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:07
Έχω προσέξει ότι του έχεις ιδιαίτερη αδυναμία
Κατα βαθος ειμαι φιλευσπλαχνος.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Άβαταρ μέλους
O I

sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:09
Εγώ δεν νομίζω. Εκτός από Φαρισαίος γίνεσαι και συκοφάντης, γιατί δεν σε είπα μαφιόζο. Αυτοί που υποστηρίζεις και κάνουν την εισβολή είναι οι Ρώσοι μαφιόζοι, είναι γραμμένο.

*αφού το θέλεις σε μετοχή "με λες φαρισαΐζοντα" θα ήταν το σωστό (αιτιατική). Εντάξει πιτσιρικάς είσαι, συνέχισε :)
(Ίσως μεγαλώσω κάποτε αλλά δεν ντρέπομαι να βάλω την ηλικία μου στο προφίλ μου...)

Οκ. αφού δε νομίζεις, είναι γραμμένο όντως:
O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:39

Δεν χρειάζεται. Μού αρκεί που ταυτίζεσαι με τον φίλο σου που χαίρεται για τους νεκρούς στην Ουκρανία.
Το ποιος είναι συκοφάντης, άστο...Μεγάλε

.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 17 Μαρ 2022, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Το πρόσωπο του τύπου τα λέει όλα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
sharp

O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:28

Δηλ. δεν ξέρεις καθόλου Ελληνικά εσύ

Η ζάχαρη είναι γλυκειά όπως και το μέλι. Δημοτικού

Για τόσο μικρό πάντως δεν σέ έκανα :lol:
Άβαταρ μέλους
O I

sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:09

(Ίσως μεγαλώσω κάποτε αλλά δεν ντρέπομαι να βάλω την ηλικία μου στο προφίλ μου...)

Οκ. αφού δε νομίζεις, είναι γραμμένο όντως:
O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:39

sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:32
Δηλ. δεν ξέρεις καθόλου Ελληνικά εσύ

Η ζάχαρη είναι γλυκειά όπως και το μέλι. Δημοτικού

Για τόσο μικρό πάντως δεν σέ έκανα :lol:
Καλή διασκέδαση με τα επουσιώδη που επισημαίνεις αλλά...η συκοφαντία παραμένει εκεί μέχρι να την επεξεργαστείς :wink

.,
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”