Ο τούρκος δηλώνει ουδέτερος.O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:50 Απ' ότι άκουσα και τους μισθοφόρους τού ISIS που στρατολόγησαν οι Ουκρανοί τού Ζελένσκι σε συνεργασία με Τούρκο
.,
Έχει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες καί με τους δύο.
Ο τούρκος δηλώνει ουδέτερος.O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:50 Απ' ότι άκουσα και τους μισθοφόρους τού ISIS που στρατολόγησαν οι Ουκρανοί τού Ζελένσκι σε συνεργασία με Τούρκο
.,
Μα σού απάντησα. Σειρά σου να απαντήσεις ή έπαθε κράμπα το χέρι σου.... οι, οι, οι...O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:44
Εγώ απ' την άλλη ευκαίρως ακαίρως δηλώνω ότι είμαι Πατριώτης Ελληνορθόδοξος με ότι αυτό συνεπάγεται και με έβγαλε Ρώσο μαφιόζο για να μην απαντήσει![]()
τεσπα
.,
sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:25O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:15sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:37
Δεν χρειάζεται. Μού αρκεί που ταυτίζεσαι με τον φίλο σου που χαίρεται για τους νεκρούς στην Ουκρανία.Άλλο ρώτησα αλλά τεσπα...απάντησες δια τής σιωπής
Επιμένεις να μην απαντάς
Τελικά. ΑΝ μπουν οι Τούρκοι Ελλάδα θα γράφεις στο ίντερνετ ή θα βοηθάς στο πεδίο ή τους αμάχους;; λέω
Ω ρε πστμου...Ελληνικά μιλάω!!
.,
sharp έγραψε: Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;
Για πες όμως και 'συ, τι ρόλο παίζεις; Γράφεις και στα θρησκευτικά όπως είδα. Είσαι χριστιανός αλλά μόνο για τους Ορθόδοξους; Μήπως φαρισαΐζεις λίγο;
Μπραβο... τωρα που το επισημανες πες μας και για τους δημοκρατες που χρηματοδοτουσαν τους... μετριοπαθεις Ισλαμιστες στη Συρια για να αποκεφαλιζουν Χριστιανους, Αλεβιτες, και να ποσταρουν κεφαλακια...stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:27Κάπου εδώ να επισημάνω ότι ο ουκρανοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και δέχονται επίθεση από στρατό που περιλαμβάνει και ακραίους ισλαμιστές (τσετσένους).sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:25Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:15
Άλλο ρώτησα αλλά τεσπα...απάντησες δια τής σιωπής
![]()
Επιμένεις να μην απαντάς
Τελικά. ΑΝ μπουν οι Τούρκοι Ελλάδα θα γράφεις στο ίντερνετ ή θα βοηθάς στο πεδίο ή τους αμάχους;; λέω
Ω ρε πστμου...Ελληνικά μιλάω!!
.,
Για πες όμως και 'συ, τι ρόλο παίζεις; Γράφεις και στα θρησκευτικά όπως είδα. Είσαι χριστιανός αλλά μόνο για τους Ορθόδοξους; Μήπως φαρισαΐζεις λίγο;
Εγώ απ' την άλλη ευκαίρως ακαίρως δηλώνω ότι είμαι Πατριώτης Ελληνορθόδοξος με ότι αυτό συνεπάγεται και με έβγαλε Ρώσο μαφιόζο για να μην απαντήσειsharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:55Μα σού απάντησα. Σειρά σου να απαντήσεις ή έπαθε κράμπα το χέρι σου.... οι, οι, οι...O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:44
Εγώ απ' την άλλη ευκαίρως ακαίρως δηλώνω ότι είμαι Πατριώτης Ελληνορθόδοξος με ότι αυτό συνεπάγεται και με έβγαλε Ρώσο μαφιόζο για να μην απαντήσει![]()
τεσπα
.,Spoiler
sharp έγραψε: Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;
Ευχαρίστως. Σε αντίστοιχο νήμα.πετρος έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:03Μπραβο... τωρα που το επισημανες πες μας και για τους δημοκρατες που χρηματοδοτουσαν τους ηπιους Ισλαμιστες στη Συρια για να αποκεφαλιζουν Χριστιανους, Αλεβιτες, και να ποσταρουν κεφαλακια...stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:27Κάπου εδώ να επισημάνω ότι ο ουκρανοί είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και δέχονται επίθεση από στρατό που περιλαμβάνει και ακραίους ισλαμιστές (τσετσένους).sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:25
Η πρώτη ερώτηση δεν ήταν σε πολύ καλά ελληνικά. Τώρα που σαφώς ρωτάς τι θα έκανα εγώ και όχι "κάποιοι", θα σού πω ότι τους αμάχους θα τους βοηθήσω σε κάθε πόλεμο, ακόμη και τους Τούρκους αμάχους. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι γουστάρω πολέμους, εγκλήματα και θανάτους;
Αυτος ο Τζαβαρας πως τα καταφερνει να τουιταρει και να αναπνεει ταυτοχρονα?
Έχω προσέξει ότι του έχεις ιδιαίτερη αδυναμίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:07Αυτος ο Τζαβαρας πως τα καταφερνει να τουιταρει και να αναπνεει ταυτοχρονα?
Εγώ δεν νομίζω. Εκτός από Φαρισαίος γίνεσαι και συκοφάντης, γιατί δεν σε είπα μαφιόζο. Αυτοί που υποστηρίζεις και κάνουν την εισβολή είναι οι Ρώσοι μαφιόζοι, είναι γραμμένο.O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:04
...και τώρα με λες "φαρισαΐζων"![]()
Το κουράσαμε νομίζω
Κατα βαθος ειμαι φιλευσπλαχνος.Aprilianos έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:08Έχω προσέξει ότι του έχεις ιδιαίτερη αδυναμίαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:07Αυτος ο Τζαβαρας πως τα καταφερνει να τουιταρει και να αναπνεει ταυτοχρονα?
(Ίσως μεγαλώσω κάποτε αλλά δεν ντρέπομαι να βάλω την ηλικία μου στο προφίλ μου...)sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:09Εγώ δεν νομίζω. Εκτός από Φαρισαίος γίνεσαι και συκοφάντης, γιατί δεν σε είπα μαφιόζο. Αυτοί που υποστηρίζεις και κάνουν την εισβολή είναι οι Ρώσοι μαφιόζοι, είναι γραμμένο.O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:04
Το κουράσαμε νομίζω
*αφού το θέλεις σε μετοχή "με λες φαρισαΐζοντα" θα ήταν το σωστό (αιτιατική). Εντάξει πιτσιρικάς είσαι, συνέχισε![]()
Το ποιος είναι συκοφάντης, άστο...Μεγάλε
Το πρόσωπο του τύπου τα λέει όλα.
(Ίσως μεγαλώσω κάποτε αλλά δεν ντρέπομαι να βάλω την ηλικία μου στο προφίλ μου...)sharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:09Εγώ δεν νομίζω. Εκτός από Φαρισαίος γίνεσαι και συκοφάντης, γιατί δεν σε είπα μαφιόζο. Αυτοί που υποστηρίζεις και κάνουν την εισβολή είναι οι Ρώσοι μαφιόζοι, είναι γραμμένο.O I έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:04
Το κουράσαμε νομίζω
*αφού το θέλεις σε μετοχή "με λες φαρισαΐζοντα" θα ήταν το σωστό (αιτιατική). Εντάξει πιτσιρικάς είσαι, συνέχισε![]()
Το ποιος είναι συκοφάντης, άστο...Μεγάλε
Καλή διασκέδαση με τα επουσιώδη που επισημαίνεις αλλά...η συκοφαντία παραμένει εκεί μέχρι να την επεξεργαστείςsharp έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:32
Δηλ. δεν ξέρεις καθόλου Ελληνικά εσύ
Η ζάχαρη είναι γλυκειά όπως και το μέλι. Δημοτικού
Για τόσο μικρό πάντως δεν σέ έκανα![]()