Αν της ξεφύγει κανένα "μόνο ο Μπίστης με υποστηρίζει" ...
Το ζήτημα είναι να μην διαβάζει η κυρά !
Αν της ξεφύγει κανένα "μόνο ο Μπίστης με υποστηρίζει" ...
καπως σαν να αρχιζεις να καταλαβαινεις τον πραγματικο κοσμο. μονο να προσθεσω, οτι το 5αρι δεν περιμενει καρτερικα, καβαλα στη φιλη σου ειναι, αυτην που της εστειλες ντικπικ και τον λιμπιστηκε.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:14
Βρε συ το 10αρι ρισκάρεις. Άμα κάνεις νύξη στο 5αρι για παρτουζα με το 10αρι και σου πει όχι μετά θα ψιλιαζεται ότι γουστάρεις το 10αρι και θα σε έχει υπό εποπτεία. Άρα πάει το 10αρι. Ενώ περνάς νύχτες πάθους με το 10αρι και έχεις και το 5αρι ηρεμο να σε περιμένει το βράδυ να γυρίσεις από την φίλη σου, που φυσικά σε καλύπτει. Και όλα κομπλέ.
φυσιολογικος.περαστική έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:51
Σιχαινομαι το ψεμα γενικα. Δεν θα μπορουσα να κοιταξω τον αλλον στα ματια, και μιλαμε για ατομο που ειμαι μαζι του χρονια, τον εμπιστευομαι και τον εκτιμαω. Δηλαδη δεν μπορω καν να φανταστω την φαση. Και ολες οι πραξεις μου να το υποβιβαζουν και να μην περναει καν απο το μυαλο μου πώς θα νιωσει αν μαθει τι κανω. Γιατι για αλλους μπορει να ειναι λάιτ ολο αυτο αλλα η κοπελα θα νιωσει διπλη προδοσια απο ατομα που εμπιστευεται. Ειναι μαζι της και η μοναδικη του εγνοια ειναι πως να προχωρησει με την αλλη και να κρατησει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και το σιγουρακι του. Αν αυτος ο τροπος σκεψης δεν ειναι αηδιαστικος, δεν ξερω τι ειναι.![]()
Πας καλά, τα προσέχουμε αυτά. Δεν αφήνουμε περιθώρια να έχει γκόμενα. Όχι τίποτα άλλο άμα έχει και γκόμενα του βάζει λόγια, δες το Ρωσάκι πως μείωσε την βαντόναινα στον Βαντόνο αφού φυσικά της έδωσε τα περιθώρια ο ίδιος. Συν βάζει και υποψίες για την μόνιμη και ψάχνεται ο σύντροφός. Ε όχι να μας κάψει η γκόμεναΑσέβαστος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 08:58καπως σαν να αρχιζεις να καταλαβαινεις τον πραγματικο κοσμο. μονο να προσθεσω, οτι το 5αρι δεν περιμενει καρτερικα, καβαλα στη φιλη σου ειναι, αυτην που της εστειλες ντικπικ και τον λιμπιστηκε.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:14
Βρε συ το 10αρι ρισκάρεις. Άμα κάνεις νύξη στο 5αρι για παρτουζα με το 10αρι και σου πει όχι μετά θα ψιλιαζεται ότι γουστάρεις το 10αρι και θα σε έχει υπό εποπτεία. Άρα πάει το 10αρι. Ενώ περνάς νύχτες πάθους με το 10αρι και έχεις και το 5αρι ηρεμο να σε περιμένει το βράδυ να γυρίσεις από την φίλη σου, που φυσικά σε καλύπτει. Και όλα κομπλέ.
Πώς ακριβώς τη μείωσε?Naida έγραψε: 16 Μαρ 2022, 09:56Πας καλά, τα προσέχουμε αυτά. Δεν αφήνουμε περιθώρια να έχει γκόμενα. Όχι τίποτα άλλο άμα έχει και γκόμενα του βάζει λόγια, δες το Ρωσάκι πως μείωσε την βαντόναινα στον Βαντόνο αφού φυσικά της έδωσε τα περιθώρια ο ίδιος. Συν βάζει και υποψίες για την μόνιμη και ψάχνεται ο σύντροφός. Ε όχι να μας κάψει η γκόμεναΑσέβαστος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 08:58καπως σαν να αρχιζεις να καταλαβαινεις τον πραγματικο κοσμο. μονο να προσθεσω, οτι το 5αρι δεν περιμενει καρτερικα, καβαλα στη φιλη σου ειναι, αυτην που της εστειλες ντικπικ και τον λιμπιστηκε.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:14
Βρε συ το 10αρι ρισκάρεις. Άμα κάνεις νύξη στο 5αρι για παρτουζα με το 10αρι και σου πει όχι μετά θα ψιλιαζεται ότι γουστάρεις το 10αρι και θα σε έχει υπό εποπτεία. Άρα πάει το 10αρι. Ενώ περνάς νύχτες πάθους με το 10αρι και έχεις και το 5αρι ηρεμο να σε περιμένει το βράδυ να γυρίσεις από την φίλη σου, που φυσικά σε καλύπτει. Και όλα κομπλέ.![]()
Πολύ το φοβάμαι (ή πολύ το εύχομαι, δεν ξέρω ακόμα τι θέλω).Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 10:28 το πας για fzone. Δε νομιζω ομως πως αυτό ήθελες.
Η μικρά αρχίζει και ψιλοξενερώνει μόρτη μου.
Καλό αυτο για εσένα και τη σχέση σου απο τη στιγμή που δε θες να χωρίσεις.
Αρχίζει να σου δίνει μειωμένες δόσεις μεθαδόνης.
Να πείτε, αλλά το κείμενό σου δεν είχε κανένα τέτοιο τιπ. Σου έγραψα ξεκάθαρα ότι αν έχεις γκομενο κ καυλαντιζεις εγώ θα σε στηρίξω στο φορουμικο δικαστήριοNaida έγραψε: 16 Μαρ 2022, 05:01
Να μη πούμε ένα τιπ πως να κερατωνεις τον σύντροφο σου με τον φίλο του με ασφάλεια, αμέσως να μας την πείτε. Τι είστε εσείς ωρε.
Μάλλον εκεί περίμενε την κίνηση σου ν'αναφερθεις σε εσώρουχα.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 10:42Πολύ το φοβάμαι (ή πολύ το εύχομαι, δεν ξέρω ακόμα τι θέλω).Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 10:28 το πας για fzone. Δε νομιζω ομως πως αυτό ήθελες.
Η μικρά αρχίζει και ψιλοξενερώνει μόρτη μου.
Καλό αυτο για εσένα και τη σχέση σου απο τη στιγμή που δε θες να χωρίσεις.
Αρχίζει να σου δίνει μειωμένες δόσεις μεθαδόνης.
Χθες βράδυ μου έλεγε στο άκυρο και ότι δοκιμάζει ρούχα επειδή βαριέται. Πάλι καλά που δεν ζήτησε και τη γνώμη μου, λες και είμαι στυλίστας.
vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 10:22Πώς ακριβώς τη μείωσε?Naida έγραψε: 16 Μαρ 2022, 09:56Πας καλά, τα προσέχουμε αυτά. Δεν αφήνουμε περιθώρια να έχει γκόμενα. Όχι τίποτα άλλο άμα έχει και γκόμενα του βάζει λόγια, δες το Ρωσάκι πως μείωσε την βαντόναινα στον Βαντόνο αφού φυσικά της έδωσε τα περιθώρια ο ίδιος. Συν βάζει και υποψίες για την μόνιμη και ψάχνεται ο σύντροφός. Ε όχι να μας κάψει η γκόμεναΑσέβαστος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 08:58
καπως σαν να αρχιζεις να καταλαβαινεις τον πραγματικο κοσμο. μονο να προσθεσω, οτι το 5αρι δεν περιμενει καρτερικα, καβαλα στη φιλη σου ειναι, αυτην που της εστειλες ντικπικ και τον λιμπιστηκε.![]()
![]()
Και μπροστά της και μεταξύ μας (με τα μηνύματα) κουκλάρα μου την ανεβάζει, καλλονή μου την κατεβάζει. Και "πόσο θα 'θελα να ειχα τη σωματάρα της χωρίς να πηγαίνω κι εγώ γυμναστήριο" και "πόσα ταιριαστοί είστε, σαν ζευγάρι μοντέλων και οι δύο", και "τη φίλη μου και τα μάτια σου!" μου ειχε πει προχθες μπροστά της, και όλο κάτι τέτοια.
Γενικά αν κάτι έχω εκτιμήσει αρκετά στη συγκεκριμένη, είναι ότι δεν κράζει πισώπλατα τη φίλη της και δεν βάζει ποτέ λόγια για αυτην.
Εκτός αν εννοείς το χθεσινοβραδινό λέγοντας για "μείωση", που μου είπε "σιγά μην ενοχλήσω στο τηλ τη φίλη μου για βλακείες". Αλλά αυτό δεν νομίζω οτι ήταν "μείωση", αλλά κάτι σε φάση "δεν θέλω να πάρω τη φίλη μου, αν ειναι να πάρω κάποιον θα πάρω εσένα".
Πως δεν έγραψα. Έγραψα να κάνει και νερά οτι δήθεν βαριέται να βγει με αυτό το άτομο παρέα. Να ρίχνει έξτρα στάχτη στα μάτιαEKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 11:00Να πείτε, αλλά το κείμενό σου δεν είχε κανένα τέτοιο τιπ. Σου έγραψα ξεκάθαρα ότι αν έχεις γκομενο κ καυλαντιζεις εγώ θα σε στηρίξω στο φορουμικο δικαστήριοNaida έγραψε: 16 Μαρ 2022, 05:01
Να μη πούμε ένα τιπ πως να κερατωνεις τον σύντροφο σου με τον φίλο του με ασφάλεια, αμέσως να μας την πείτε. Τι είστε εσείς ωρε.![]()
Εγώ θα του έδινα ένα μεγάλο χαρτόκουτο, μια κουβέρτα και θα τονε δήλωνα άστεγο.Χέστηκα που θα ασχολιόμουν περαιτέρω.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 17:12Ασυζητητί. Δεν θα έλεγα τίποτα. Ούτε σε αυτόν ούτε σε αυτή την μούμια. Θα του έβγαζα την πσχουλα μέρα με την μέρα.Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:36 Βρίστον και βάρτον μαρή Γκερ. Με τέτοια τσαλίμια, ( που θα τα είχα πάρει χαμπάρι, η αλήθεια είναι..), θα είχε πάει στη μάνα του, νύχτα.
Team Naida βασικά. Θα του μαμούσα το μπουγαδοκόφινο της θειάς, της κουμπάρας του ξαδέρφου.
Τα πράματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Στυλ, ''αγάπη γλυκειά δεν μπορώ άλλο, δεν με καλύπτεις, και γουστάρω να παίξω αλλού.''
Μετά, πήδηξε και τις πέτρες ρε μινάροβιτς.
Φοβούνται τα παλληκάρια ωρέ;
Για αυτό δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος...vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:43 ...αν και δεν νομιζω οτι παιζεται κατι πονηρό. Την ξέρω και θα την καταλάβαινα απο αντιδράσεις της, δεν θα μπορουσε να μου κρυφτεί.