!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Μη μασας πηγαινε απο εκει,και οι ακιδες μεσα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
στο επομενο επεισοδιο βρισκεται θετικος κ ο Βαντυ στον ιο - αλλα οχι η δικια του
συνεχιζεται
συνεχιζεται
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ηρθε η στιγμη να πιασει τοπο το μπολιασμα,στειλτης και πεστης αν χρειαζεται τιποτα να πας απο κει να της το δωσεις,και οτι δεν φοβασαι μην κολλησεις γιατι εισαι τριδοσικος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:48 στο επομενο επεισοδιο βρισκεται θετικος κ ο Βαντυ στον ιο - αλλα οχι η δικια του
συνεχιζεται
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
αυτο.GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:56 Ηρθε η στιγμη να πιασει τοπο το μπολιασμα,στειλτης και πεστης αν χρειαζεται τιποτα να πας απο κει να της το δωσεις,και οτι δεν φοβασαι μην κολλησεις γιατι εισαι τριδοσικος.
α, και αν θελει λιγο απο το dna σου, να της το ψεκασεις οπου επιθυμει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασυζητητί. Δεν θα έλεγα τίποτα. Ούτε σε αυτόν ούτε σε αυτή την μούμια. Θα του έβγαζα την πσχουλα μέρα με την μέρα.Πασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:36 Βρίστον και βάρτον μαρή Γκερ. Με τέτοια τσαλίμια, ( που θα τα είχα πάρει χαμπάρι, η αλήθεια είναι..), θα είχε πάει στη μάνα του, νύχτα.
Team Naida βασικά. Θα του μαμούσα το μπουγαδοκόφινο της θειάς, της κουμπάρας του ξαδέρφου.
Τα πράματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Στυλ, ''αγάπη γλυκειά δεν μπορώ άλλο, δεν με καλύπτεις, και γουστάρω να παίξω αλλού.''
Μετά, πήδηξε και τις πέτρες ρε μινάροβιτς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:22 Σε παίζει τελευταία η Ρωσίδα και σε έχει κάνει γιογιό (εκτός από το διάστημα Κυριακή μεσημέρι με Δευτέρα ξημέρωματα που την ταραξες και έκανε λάθη.)
Μάλλον τον διάβαζα βιαστικά. Εννοείς ... το φάσωμα ;
Κλάιν της.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι, γι αυτό κατέβασε ξαφνικά μούτρα λες και μπήκαν οι Ουκρανοι στο Ροστώφ, έστειλε μέσα στα άγρια χαράματα, που κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία της, και έβαλε πανικόβλητη στο παιχνίδι και "το καλό παιδί με το οποίο μιλάει και πάει μάλλον σοβαρά". Την ίδια μέρα μάλιστα.
Η ρωσοφιλία σου επηρρεάζει την ορθή κρίση σου: την τάραξε σε αυτό το σημείο ο βάντονος (και μόνο σε αυτό)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:52
Δεύτερον, μην παίζεις με την Ρωσίδα μπροστά στη δικιά σου. Ή έστω πίσω από την πλάτη της, αλλά όταν είστε στον ίδιο χώρο. Δε είναι σωστό. Όταν είσαι με την βαντοναινα ασχολήσου με αυτήν, όταν φύγει, γράψε στην άλλη
Και αυτό ακριβώς έκανα προχθές και μάλιστα επιδεικτικά μπροστά της. Τότε που τα πήρε.
Δεν σκοπεύω μπροστά στη βαντοναινα να κάνω τέτοια παιχνίδια ποτέ.
Kαι προς Θεού!! να σηκωθείς 1:30 το βράδυ από το κρεβάτι που κοιμάται η βαντοναινα, για ναβγείς στο μπαλκόνι, για να στείλεις μήνυμα στην άλλη; Καθόλου σωστό.
Αυτό ήταν ενα απο τα σημαντικότερα στρατηγικά μου λάθη, και το παραδέχομαι. Έπεσα σε ενέδρα.
Δεν θα επαναληφθεί.
Γενικά όλα οκ, θενκς για το ενδιαφέρον όλων σας, αλλά το ελέγχω.
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Μαρ 2022, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Javelin κατάμουτρα ήταν αυτό που τη βρήκε από το βαντόναρο!Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 17:21
Ναι, γι αυτό κατέβασε ξαφνικά μούτρα λες και μπήκαν οι Ουκρανοι στο Ροστώφ, έστειλε μέσα στα άγρια χαράματα, που κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία της, και έβαλε πανικόβλητη στο παιχνίδι και "το καλό παιδί με το οποίο μιλάει και πάει μάλλον σοβαρά". Την ίδια μέρα μάλιστα.
Η ρωσοφιλία σου επηρρεάζει την ορθή κρίση σου: την τάραξε σε αυτό το σημείο ο βάντονος (και μόνο σε αυτό)
Ετοίμαζα και άλλο ένα παρόμοιο χτύπημα αντεπίθεσης, αλλά προς το παρόν πάγωσε. Άλλαξε το κλίμα μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, και μεσολάβησαν διαπραγματεύσεις. Θα κρατηθεί προς το τέλος, αν αρχισει να ξανα αλλάζει το κλίμα. Θα χρησιμοποιηθεί εντέχνως ως μοχλός πίεσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Μαρ 2022, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ είμαι από τους πρώτους που σου είπα ρίξε. Αλλά με αυτά που βλέπω τώρα, για το καλό σου σου λέω παράτα την.
Μόνος σου πολεμάς, αν δεν το χεις καταλάβειvantono έγραψε: Javelin κατάμουτρα ήταν αυτό που τη βρήκε από το βαντόναρο!
Ετοίμαζα και άλλο ένα παρόμοιο χτύπημα αντεπίθεσης, αλλά προς το παρόν πάγωσε. Άλλαξε το κλίμα μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, και μεσολάβησαν διαπραγματεύσεις. Θα κρατηθεί προς το τέλος, αν αρχισει να ξανα αλλάζει το κλίμα. Θα χρησιμοποιηθεί εντέχνως ως μοχλός πίεσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 15 Μαρ 2022, 18:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
Τριδοσικιά είναι και αυτή. Όχι με σπούτνικ, αλλά με Υπέρτατο Κτηνίατρο φυσικά! Για ρωσίδα πάντως την περίμενα ολίγον ψέκω, αλλά παραδόξως είναι τύπισσα με λογική και σωστές σε γενικές γραμμές, απόψεις.GoBack έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:56 Ηρθε η στιγμη να πιασει τοπο το μπολιασμα,στειλτης και πεστης αν χρειαζεται τιποτα να πας απο κει να της το δωσεις,και οτι δεν φοβασαι μην κολλησεις γιατι εισαι τριδοσικος.
Μόνο πουτλερικιά να μην ήταν, και θα ηταν τέλεια. Αλλά δεν την αδικώ και πολύ, το βλέπει καπως πατριωτικά επηρεαζόμενη από την καταγωγή της.
Τωρα ειναι κομπλέ απ'οτι έμαθα, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Ουτε καν κόπωση. Πέρασε και ο βήχας. Αυτά κάνει η 3η δόση!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Μαρ 2022, 18:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άστο το παιδί να παίξει με τη φωτιά, δεν είναι ανήλικο.panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 17:54 Εγώ είμαι από τους πρώτους που σου είπα ρίξε. Αλλά με αυτά που βλέπω τώρα, για το καλό σου σου λέω παράτα την.
Μην τους ακούς βαντοναρε, εγώ πιστεύω σε εσένα, θα τα βγάλεις πέρα (πιθανόν).
Αν και πρέπει να μην κανείς κάποια εύκολα λάθη, και να είσαι πιο ψύχραιμος.
Αν καμία φορά δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος (κάποιο άλλο όργανο τραβάει όλο το αίμα) και δεν σκέφτεσαι καθαρά, γράψε εδώ στο φόρουμ και θα σε συμβουλέψουμε εμείς.
Εγω του ειπα ριξε. Αυτος ομως δεν θα ριξει μονο, αλλα θα χωρισει με την βαντονενα και θα μπλεξει με αυτη, πραγμα που ειναι κακη ιδεα. Δεν θα περιοριστει στο ριξιμο. Αυτο βλέπω εγω δηλαδή.Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 18:05Άστο το παιδί να παίξει με τη φωτιά, δεν είναι ανήλικο.panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 17:54 Εγώ είμαι από τους πρώτους που σου είπα ρίξε. Αλλά με αυτά που βλέπω τώρα, για το καλό σου σου λέω παράτα την.
Μην τους ακούς βαντοναρε, εγώ πιστεύω σε εσένα, θα τα βγάλεις πέρα (πιθανόν).
Αν και πρέπει να μην κανείς κάποια εύκολα λάθη, και να είσαι πιο ψύχραιμος.
Αν καμία φορά δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος (κάποιο άλλο όργανο τραβάει όλο το αίμα) και δεν σκέφτεσαι καθαρά, γράψε εδώ στο φόρουμ και θα σε συμβουλέψουμε εμείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις