Αποναζιστοποιήθηκε μερικώς κι ελαφρώς.Jack Shephard έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:58 Φτηνά τη γλύτωσε η Ρωσίδα που εμφανίστηκε χθες στο δελτίο ειδήσεων για να διαμαρτυρηθεί. Μόνο πρόστιμο, 30.000 ρούβλια. Την ανέκριναν 14 ώρες, δε της επέτρεπαν επικοινωνία με το δικηγόρο ούτε με την οικογένεια της. Προηγουμένως υπηρχαν φόβοι ότι θα διωχθεί με άλλο άρθρο για "διασπορά ψευδών ειδήσεων εν γνώση της σχετικά με τις ένοπλες δυνάμεις", το οποίο επισείει ποινή έως 15 έτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Τρομερο. Να του δουν και οι υπολοιποι....dna replication έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:45 αυτός ο συμβουλος του Ζελένσκυ, ουτε στιγμή δε σκέφτηκε την ουδετερότητα ως ενδεχόμενοBazoomba έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:42 Μάγκες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.
https://twitter.com/AvgerinosMoscow/sta ... 7rjiYK0hFw
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αδερφε ειπαμε, θελει χρονο, δεν γινονται αυτες οι αλλαγες ετσι ευκολα. Υγεια να εχουμε και θα δουμε τα επομενα χρονια που θα παει η κατασταση.Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:50παρέλειψαν ένα σημαντικό κομμάτι απ΄τo άρθρο τής WSJ.Nostalgia έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:19Spoiler
Saudi Arabia considers accepting Yuan instead of dollars for oil sales, report says
Any move to conduct oil transactions with China in yuan would mark a profound shift for the energy market, where 80 percent of sales are conducted in the greenback
Saudi and Chinese officials are in talks to price some of the Gulf nation's oil sales in Yuan rather than dollars, the Wall Street Journal reported Tuesday, citing people familiar with the matter.
The two countries have been in discussions about yuan-priced oil contracts since at least 2016, but they have advanced recently on the back of growing Saudi concerns over Washington's commitment to the kingdom's security.
The Biden administration is in the final stages of negotiations with Iran aimed at reviving the 2015 nuclear deal. Riyadh opposed the original agreement and backed the Trump administration's decision to withdraw from the accord in 2018, which saw Washington impose debilitating sanctions on Tehran.
Like other countries in the region, the Saudis have perceived the chaotic US withdrawal from Afghanistan and Washington's renewed focus on great-power rivalry with China and Russia as indications of a wider US disengagement from the region.
While many of these issues have been festering for years, such as when the Trump administration refused to respond to a massive 2019 attack on Saudi oil facilities, ties between the two allies hit new lows under US President Joe Biden.
On the campaign trail, Biden pledged to make the oil-rich kingdom the "pariah that they are" for the murder of Middle East Eye journalist Jamal Khashoggi in 2018.
Shortly after taking office, Biden ruled out dealing directly with the country's de facto ruler, Crown Prince Mohammed bin Salman, who US intelligence authorities say ordered Khashoggi's killing.
Last month, as the administration scrambled to get Gulf states to increase oil production, the crown prince reportedly rejected the offer of a phone call from the US president, the Journal reported.
The Saudis have also been angered over what they see as the US's lack of support for their war against Iran-aligned Houthis in Yemen.
Saudi-China ties
While many analysts doubt China's appetite to replace the US as security guarantor for the region, economic ties between Beijing and Riyadh have grown.
China is the kingdom's largest trade partner, mainly because of its purchases of 25 percent of all of Riyadh's oil exports.
Saudi Arabia is also a central pillar of China's Belt and Road infrastructure initiative and ranks in the top three countries globally for Chinese construction projects, according to the China Global Investment Tracker, run by the American Enterprise Institute.
A move to conduct oil transactions with China in yuan would mark a profound shift for the oil market, where 80 percent of sales are conducted in dollars. All of Saudi Arabia's sales are exclusively done in dollars.
A departure from dollars in oil contracts would also aid China’s efforts to convince more countries and international investors to transact in its currency.
The US dollar has dominated the global financial system as a medium of exchange since the Second World War. Besides allowing the US to print treasury bills and sell its debt globally, the supremacy of the dollar is a central reason why the US is able to impose powerful sanctions on countries such as Russia and Iran, cutting them out of international financial transactions.
Some analysts expect efforts to replace the dollar to gain more traction, especially amongst the US’s foes, following the unprecedented sanctions Washington and its allies imposed on Russia for its invasion of Ukraine. As part of those efforts, Russia has been blocked from selling foreign currencies in its reserves stockpile.
According to the Journal, the Saudis still plan to conduct most oil transactions in dollars. Saudi officials who favour the shift to the yuan have argued the kingdom could use part of new currency revenues to pay Chinese contractors involved in mega projects within the kingdom domestically, which would reduce the risks associated with the capital controls Beijing imposes on its currency.
https://www.middleeasteye.net/news/saud ... -oil-sales![]()
A senior U.S. official called the idea of the Saudis selling oil to China in yuan “highly volatile and aggressive” and “not very likely.” The official said the Saudis had floated the idea in the past when there was tension between Washington and Riyadh.
It is possible the Saudis could back off. Switching millions of barrels of oil trades from dollars to yuan every day could rattle the Saudi economy, which has a currency, the riyal, pegged to the dollar. Prince Mohammed’s aides have been warning him of unpredictable economic damage if he moves ahead with the plan hastily.
Doing more sales in yuan would more closely connect Saudi Arabia to China’s currency, which hasn’t caught on with international investors because of the tight controls Beijing keeps on it. Contracting oil sales in a less stable currency could also undermine the Saudi government’s fiscal outlook.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Bill Hicks
7 χρόνια βιοποριστική εγκατάσταση στο εξωτερικό και μετά δεν έχεις θέμα, εκτός αν θέλεις να δουλέψεις στο δημόσιο.Nostalgia έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:40Ενταξει δεν εισαι ο μοναδικος, το εχω ακουσει απο αρκετους οτι προσπαθουν να το αποφυγουν, ειδικα στις πιο νεες ηλικιες.Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:32μην επαναλαμβανόμαστε, το επιχείρημά σου είναι τού στυλ "εγώ σάς ζήτησα να με γεννήσετε;" στους γονείς σου.nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:01Συμφωνία είναι όταν σε ρωτάνε κιόλας..Spoiler
Εγώ την έγραψα χρυσό μου την παράγραφο αυτή στο Σύνταγμα;
Άν είναι και εγώ γράφω ένα χαρτί ότι μου χρωστάς 1 εκατομμύριο, λέω ότι έχουμε συμφωνία και στα ζητάω.
αν δεν δέχεσαι με το σύνταγμα να απεμπολίσεις και τα διακαιώματά σου.
ούτε γω συμφωνώ με την υποχρεωτική στράτευση (και δεν πήγα φαντάρος), αλλά δεν είναι pick 'n' mix.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
τσεκαρε το Distant Worlds 2 που βγηκε προχθες - αν σου βρίσκονται 5-6 χιλιαδες ωρες ευκαιρεςsys3x έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:49Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ) και έχω φάει τεράστιο σκάλωμα, μιλάμε για έργο τεχνς, για αριστούργημα!
Αλήθεια, γιατί δεν ειδοποιάτε ρε *ωλοπαίδγια, καθόμανε ολόκληρη καραντίνα και την έβγαζα με τζατζίκια (control) και τυροκαυτερές (rdr2);
Πόσο μπροστά πχια αυτοί οι Ρως, πόσο;Spoiler
![]()
![]()
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
κατι τετοιο υπεθεσα.Bill Hicks έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:037 χρόνια βιοποριστική εγκατάσταση στο εξωτερικό και μετά δεν έχεις θέμα, εκτός αν θέλεις να δουλέψεις στο δημόσιο.Nostalgia έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:40Ενταξει δεν εισαι ο μοναδικος, το εχω ακουσει απο αρκετους οτι προσπαθουν να το αποφυγουν, ειδικα στις πιο νεες ηλικιες.Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:32
μην επαναλαμβανόμαστε, το επιχείρημά σου είναι τού στυλ "εγώ σάς ζήτησα να με γεννήσετε;" στους γονείς σου.
ούτε γω συμφωνώ με την υποχρεωτική στράτευση (και δεν πήγα φαντάρος), αλλά δεν είναι pick 'n' mix.
![]()
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ας είναι σκυλίσια τα σκατά που θα τον σκεπάσουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Καραγιοζιλίκια.
Sponsored δικαιωματισμός από το Βρετανικό κράτος. Μιλάμε πιο χαζοί και από κκέδες όσοι το στηρίζουν.
Εχετε καταλαβει τι ακριβως λεει στο βιντεο?dna replication έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:45 αυτός ο συμβουλος του Ζελένσκυ, ουτε στιγμή δε σκέφτηκε την ουδετερότητα ως ενδεχόμενοBazoomba έγραψε: 15 Μαρ 2022, 21:42 Μάγκες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.
https://twitter.com/AvgerinosMoscow/sta ... 7rjiYK0hFw
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δηλαδη δε καταλαβες?
Είσαι αναρχικός;nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:48Α εντάξει τότε, αφού το λέει το σύνταγμα που γράφτηκε την εποχή που ήταν νόμιμο να έχεις σκλάβους έτσι θα είναι το σωστό.Bill Hicks έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:32μην επαναλαμβανόμαστε, το επιχείρημά σου είναι τού στυλ "εγώ σάς ζήτησα να με γεννήσετε;" στους γονείς σου.nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2022, 23:01Συμφωνία είναι όταν σε ρωτάνε κιόλας..Spoiler
Εγώ την έγραψα χρυσό μου την παράγραφο αυτή στο Σύνταγμα;
Άν είναι και εγώ γράφω ένα χαρτί ότι μου χρωστάς 1 εκατομμύριο, λέω ότι έχουμε συμφωνία και στα ζητάω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις