Και γω, αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτε. Μη σού πω ότι δεν υπάρχουν καν. Τα είδες ποτέ;Sid Vicious έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:35Ειναι λιγο δαιμονοποιημενα αυτα τα πυρηνικα, τοσες φορες εχω φαει πυρηνελαιο τιποτα δεν επαθαYochanan έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:32Σωστά, κρίμα να πάμε απο αγχος. Να μείνει κάτι και για τα πυρηνικάSid Vicious έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:31
Οχι ακομα να γυρισω απο το ταξιδι μου πρωτα ειπαμε και μετα εχει ο Θεος, αμαν πολυ βιαστικοι ειστε σεις θα σας φαει το αγχος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- Sid Vicious
Παιζει Χιροσιμα και Ναγκασακι να γυριστηκαν σε στουντια του Χολυγουντ με τιποτα ειδικα εφε για να ψαρωσουμε. Να ρωτησουμε τον Αριστο που ειναι και ειδικος, αυτος θα ξερει σιγουραsharp έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:38Και γω, αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτε. Μη σού πω ότι δεν υπάρχουν καν. Τα είδες ποτέ;Sid Vicious έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:35Ειναι λιγο δαιμονοποιημενα αυτα τα πυρηνικα, τοσες φορες εχω φαει πυρηνελαιο τιποτα δεν επαθαYochanan έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:32
Σωστά, κρίμα να πάμε απο αγχος. Να μείνει κάτι και για τα πυρηνικά
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άντε πάλι, είπαμε θέλει βιζα δεν μπορώ να πάω έτσι.Πρετεντέρης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 20:58Ε αυτό σου λέω, πήγαινε στη Ρωσία που ισχύουν.nyxtovios έγραψε: 13 Μαρ 2022, 16:41Στη δημοκρατία ισχύουν οι νόμοι για όλους.Πρετεντέρης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 15:59
Πέταξες μια ουρανομηκη παπαριά, ότι δεν έχουμε εδώ δημοκρατία. Κανένα whataboutism δεν υπάρχει λοιπόν, γιατί η Ρωσία σου δεν έχει δημοκρατία, ενώ εδώ υπάρχει.
Εδώ όχι, οπότε δεν έχουμε.
Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ
Αλήθεια, γιατί δεν ειδοποιάτε ρε *ωλοπαίδγια, καθόμανε ολόκληρη καραντίνα και την έβγαζα με τζατζίκια (control) και τυροκαυτερές (rdr2);
Πόσο μπροστά πχια αυτοί οι Ρως, πόσο;
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτοί εδώ είναι πολεμιστές;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Οι developers είναι Ουκρανοί. Soul.sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:49Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ) και έχω φάει τεράστιο σκάλωμα, μιλάμε για έργο τεχνς, για αριστούργημα!
Αλήθεια, γιατί δεν ειδοποιάτε ρε *ωλοπαίδγια, καθόμανε ολόκληρη καραντίνα και την έβγαζα με τζατζίκια (control) και τυροκαυτερές (rdr2);
Πόσο μπροστά πχια αυτοί οι Ρως, πόσο;Spoiler
![]()
![]()
![]()
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Τομάτο τομέητο.Μιλλένιαλ έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:53Οι developers είναι Ουκρανοί. Soul.sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:49Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ) και έχω φάει τεράστιο σκάλωμα, μιλάμε για έργο τεχνς, για αριστούργημα!
![]()
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πολύ καλό.sys3x έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:49Άσε μαν, παραπροχτέ πέρασα το metro exodus το γκολντ εντίσιο (το ενχάνστ το πχιο καινούργιο θέλει ρτχ νβίντεα ή από αυτές τις τελευταίες τις amd κ εγώ έχω την 5700χτ) και έχω φάει τεράστιο σκάλωμα, μιλάμε για έργο τεχνς, για αριστούργημα!
![]()
![]()
![]()
Τώρα που με θυμισες θα το ξαναπαίξω πάλι.
Ο μυθος λεει πως τον κωδικα για το παιχνιδι ξεκινησε να τον γραφει ο λενιν .
- John Brown Gun Club
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο σεναριο οσο ακουγεται. Γιατι μπορει να ανελθει στην εξουσια καποιος χειροτερος ή καποιος χωρις γερες πολιτικες βασεις. Επιπλεον, μπορει να δημιουργηθει κενο εξουσιας, και σε μια χωρα με τεραστιο πυρηνικο οπλοστασιο αυτο μπορει να ειναι καταστροφικο.Unique έγραψε: 13 Μαρ 2022, 03:45 "O Πουτιν μπορεί να σταλεί στον τάφο"
..δηλώνει ο Andrei Kozyrev που ηταν Υπουργός Εξωτερικόν απο το 1990-1996. Συμπληρώνει οτι "Υπάρχουν πιθανότητες να δούμε ενα πραξικόπημα και να δουμε τον Πουτιν σε ταφο η σε "πρόωρη συνταξιοδότηση"()
https://www.news.com.au/world/europe/uk ... d=msedgntp
Δεν βλέπω να προλαβαίνει Πασχα ο Βλαδίμηρος...
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
αν φτανουνε στο σημειο να περιμενουμε να πεθανει ο Πουτιν καταλαβαινουμε ποσο ασχημα την εχουνε οι Ουκρανοι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- John Brown Gun Club
Μοσχα 2022: συλληψη για δυο λεξεις μονο
https://www.reddit.com/r/Unexpected/com ... scov_2022/
https://www.reddit.com/r/Unexpected/com ... scov_2022/
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Χειρότερο είναι να παραμείνει.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:02Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο σεναριο οσο ακουγεται. Γιατι μπορει να ανελθει στην εξουσια καποιος χειροτερος ή καποιος χωρις γερες πολιτικες βασεις. Επιπλεον, μπορει να δημιουργηθει κενο εξουσιας, και σε μια χωρα με τεραστιο πυρηνικο οπλοστασιο αυτο μπορει να ειναι καταστροφικο.Unique έγραψε: 13 Μαρ 2022, 03:45 "O Πουτιν μπορεί να σταλεί στον τάφο"
..δηλώνει ο Andrei Kozyrev που ηταν Υπουργός Εξωτερικόν απο το 1990-1996. Συμπληρώνει οτι "Υπάρχουν πιθανότητες να δούμε ενα πραξικόπημα και να δουμε τον Πουτιν σε ταφο η σε "πρόωρη συνταξιοδότηση"()
https://www.news.com.au/world/europe/uk ... d=msedgntp
Δεν βλέπω να προλαβαίνει Πασχα ο Βλαδίμηρος...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις