vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 01:34
Ολη μέρα σήμερα δεν έχει σταματήσει να μου στέλνει εν τω μεταξύ. Συνήθως μου έστελνε μέρα παρα μέρα, σήμερα στέλνει απο το πρωί μέχρι τώρα. Σήμερα βρήκε γαμώ. Με ξενύχτησε το πουτλεράκι.
"Επειδή βαριέμαι να γράφω (μου λέει) θα σου στέλνω ηχητικά, φόρα ακουστικά αν δεν είσαι μόνος", και με εχει γαμησει στα ηχητικά. Το ένα πίσω απ' τ'άλλο, και με επιτηδευμένα σέξυ φωνή, και "έλα στείλε μου κι εσύ κανενα ηχητικό", και δώσε ο βαντόναρος να βγαίνει όξω στο μπαλκόνι με -300 βαθμους 1.30 η ώρα το ξημερωμα για να στείλει ηχητικό (γιατί σήμερα έμεινε και η δικιά μου να κοιμηθεί εδώ και δεν ειμαι ελεύθερος για ομιλία) και γάμησέ τα!
Για λεπτομέρειες που ειπώθηκαν στα ηχητικά, θα τα πούμε αύριο.
Θα σας κρατάω ενήμερους.
Το σχέδιο αντεπίθεσης αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Είμεθα σε καλό κλίμα και πάλι, προς το παρόν. Ας σεβαστούμε την εκεχειρία.
Καλα η δικιά σου δε παραξενεύτηκε που βγήκες έξω τέτοια ώρα; εκτός και αν κοιμοταν
Επίσης πως και δεν ήξερε η μικρά πως η δικιά σου ήταν εκεί; Εκτός και αν το ήξερε και ήθελε να δει τα όρια σου.
Ξεκαθάρισε τι θέλεις για να ακολουθήσεις και τρόπο λύσης.
Ξέχασε απλά να ρίξεις μια πουτσα, καβάτζα, τρίο κλπ. Αν ηταν κάτι τέτοιο θα είχε σκάσει ήδη.
Αυτά που απομένουν δε ξέρω αν τα θες και αν σε συμφέρουν.
Κοιμόταν εκείνη τη στιγμή. Αν δεν κοιμόταν, δύσκολα θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν καπνίζω κιόλας, για να 'χω τη δικαιολογία του τσιγάρου.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ήξερε. Μιλάνε με τη φίλη της, λογικά θα της το είχε πει.
Αρα το ήξερε και σε δοκίμαζε. Πρόσεχε τριπλά.
Διακινδυνεύεις. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξυπνούσε.
Εχεις τυφλωθεί μόρτη μου. Τη λύση στην έδωσα πριν κάποιες σελίδες αλλά δε θες να την ακούσεις για τον προφανή λόγο.
Αρχισε να αραιώνεις οχι επιτηδευμένα(εκεί παίζον άλλοι κίνδυνοι) και άσε την παραμύθα να φύγει απο το αίμα σου.
Εκτος και αν δε σε νοιάζει να γινουν ολα πουτάνα οπότε ζήστο.
Δε παραδέχεσαι οτι έχεις δαγκωθεί, όπως και κανείς αλκοολας δε παραδέχεται οτι είναι αλκοολας, παρα μόνο οταν φτάσουν στο σημείο που δεν έχει καμια πιθανότητα για γυρισμό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δε συμφωνώ ότι πέρασε το point of no return ούτε σημαίνει κ κάτι να μιλάς με τις φίλες της έτσι. Κ γω το κάνω. Ίσα ίσα ότι είναι φίλη είναι και γερό άλλοθι, καλά μωρή είσαι τρελή, δηλαδή αν ήθελα να καυλαντισω με τη φίλη σου θα το έκανα;
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:29
Περιγραφή της πουτινιάρας έχουμε; Για πες κάποια επώνυμη που να της μοιάζει για να έχουμε και το σχετικο βίζουαλ της κατάστασης.
Αυτό είναι αναγκαίο.
Το σκεφτόμουν χθες.
Όπως και μέγεθος, χρώμα, σχέδια των ταττού.
Βεβαίως με 5-6 είναι ... σακατεμένη.
67%
Για τα τατουάζ λέγαμε χθες στα ηχητικά. Μου έχει δείξει τα 3 από τα 5 μεχρι στιγμής, που ειναι σε σχετικά εμφανή σημεία, αλλά τα άλλα 2 ειναι πιο απόκρυφα και φαίνονται μόνο οταν ειναι με μαγιό. Έτσι λοιπόν, μου ειπε οτι θα μου στείλει φωτος της με μαγιό, για να τα δω και να της πω τη γνώμη μου.
Έχω δει φωτος της με μαγιό σε σοσιαλς που εχει βεβαια, αλλά ειναι μακρινές και δεν εχω παρατηρήσει τατουάζ.
Και ως αντάλλαγμα, ζήτησε να της στείλω και εγώ καμιά δική μου με μαγιό για να "μου προτείνει σημεία πάνω μου που θα μπορούσα να κάνω τατουάζ".
Και παρ' όλα αυτά ο λακαμάς δεν με τζαμπάρει... θα λέει σε άλλη φίλη της στο μεταξύ (προσπαθώ να σε σύρω στον ίσιο δρόμο)
Ανέβασε σήμερα το πρωί στόρυ μια καθρεφτοφωτό της με λεζάντα "all alone! So lovely!" κάτι τέτοιο, και αμέσως να απαντήσω, μη χάσω. Εχω γίνει τραγικά τρωγοκώλης Spoiler