!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Ολη μέρα σήμερα δεν έχει σταματήσει να μου στέλνει εν τω μεταξύ. Συνήθως μου έστελνε μέρα παρα μέρα, σήμερα στέλνει απο το πρωί μέχρι τώρα. Σήμερα βρήκε γαμώ. Με ξενύχτησε το πουτλεράκι.
"Επειδή βαριέμαι να γράφω (μου λέει) θα σου στέλνω ηχητικά, φόρα ακουστικά αν δεν είσαι μόνος", και με εχει γαμησει στα ηχητικά. Το ένα πίσω απ' τ'άλλο, και με επιτηδευμένα σέξυ φωνή, και "έλα στείλε μου κι εσύ κανενα ηχητικό", και δώσε ο βαντόναρος να βγαίνει όξω στο μπαλκόνι με -300 βαθμους 1.30 η ώρα το ξημερωμα για να στείλει ηχητικό (γιατί σήμερα έμεινε και η δικιά μου να κοιμηθεί εδώ και δεν ειμαι ελεύθερος για ομιλία) και γάμησέ τα!
Για λεπτομέρειες που ειπώθηκαν στα ηχητικά, θα τα πούμε αύριο.
Θα σας κρατάω ενήμερους.
Το σχέδιο αντεπίθεσης αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Είμεθα σε καλό κλίμα και πάλι, προς το παρόν. Ας σεβαστούμε την εκεχειρία.
"Επειδή βαριέμαι να γράφω (μου λέει) θα σου στέλνω ηχητικά, φόρα ακουστικά αν δεν είσαι μόνος", και με εχει γαμησει στα ηχητικά. Το ένα πίσω απ' τ'άλλο, και με επιτηδευμένα σέξυ φωνή, και "έλα στείλε μου κι εσύ κανενα ηχητικό", και δώσε ο βαντόναρος να βγαίνει όξω στο μπαλκόνι με -300 βαθμους 1.30 η ώρα το ξημερωμα για να στείλει ηχητικό (γιατί σήμερα έμεινε και η δικιά μου να κοιμηθεί εδώ και δεν ειμαι ελεύθερος για ομιλία) και γάμησέ τα!
Θα σας κρατάω ενήμερους.
Το σχέδιο αντεπίθεσης αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Είμεθα σε καλό κλίμα και πάλι, προς το παρόν. Ας σεβαστούμε την εκεχειρία.
Jump her.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 01:27Αφού δεν ξέρω τι θέλω ρε δάσκαλε. Τη μία μουνοδουλιάζω, την άλλη mgtowίζω, την παράλλη τη θέλω απλώς για μια καβατζούλα στην άκρη διαθέσιμη αν ποτε ξεμείνω και τη χρειαστώ, την παραπαράλλη τη θέλω για τρίο. Βοηθείστε με να αποφασίσω τι θέλω.
Λογικα πρωτα θα την παντρευτει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Η φωνή της Αληθειας
Περιγραφή της πουτινιάρας έχουμε; Για πες κάποια επώνυμη που να της μοιάζει για να έχουμε και το σχετικο βίζουαλ της κατάστασης.
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Να σε ρωτήσω κάτι; Αν μάθαινες ότι την ώρα που κοιμόταν παραδίπλα η αδερφή/ξαδέρφη/καλή σου φίλη ο γκόμενός της αντάλλαζε ηχητικά μηνύματα στα όρια του πονηρού με μια φίλη της, ειλικρινά τι γνώμη θα σχημάτιζες για τον γκόμενο και τη φίλη;
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
κι εγω αυτο καταλαβα. απο οτι θυμαμαι δηλαδη, στο γυμνασιο, ετσι καναμε.Naida έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:42Μπορεί να εννοεί τον βαντόνο και να το λέει πλαγίως η κάργια.Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:02 Σκωτσεζικο ντους.
Συνέχισε το σταρχιδιστιλικι αλλά με χιουμορ
Και πρόσεξε.. σου λέει ότι είναι σε σχέση και αυτός για να σε κάνει να αναρωτηθείς
"Γιατί να γαμησει αυτός και όχι εγω;"
Και να στο πάω και λίγο παραπέρα
Δε θα μου έκανε εντύπωση να σου πετάξει κανένα "μη το πεις όμως στην φίλη μου... μπλα μπλα μπλα μπλα Γιατί σε αυτά είναι πολύ σκληρή μπλα μπλα μπλα" και στο καπάκι να στον μοστράρει στην παρέα και να τον χαμουρεψει.
και αυτοι οι διαλογοι ειναι γυμνασιου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ότι είναι άνθρωποι με αδυναμίες όπως όλοι μας ;TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 04:30 Να σε ρωτήσω κάτι; Αν μάθαινες ότι την ώρα που κοιμόταν παραδίπλα η αδερφή/ξαδέρφη/καλή σου φίλη ο γκόμενός της αντάλλαζε ηχητικά μηνύματα στα όρια του πονηρού με μια φίλη της, ειλικρινά τι γνώμη θα σχημάτιζες για τον γκόμενο και τη φίλη;
Ότι θα μπορούσα να ήμουν στην θέση του ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
σε τι ωραιο κοσμο θα ζουσαμε, αν απο το δευτερο-τριτο μυνημα, ρωτουσαν και οι 2, στα ισια, "γουσταρεις;"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό είναι αναγκαίο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:29 Περιγραφή της πουτινιάρας έχουμε; Για πες κάποια επώνυμη που να της μοιάζει για να έχουμε και το σχετικο βίζουαλ της κατάστασης.
Το σκεφτόμουν χθες.
Όπως και μέγεθος, χρώμα, σχέδια των ταττού.
Βεβαίως με 5-6 είναι ... σακατεμένη.
67%
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μα δεν είναι 2.Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2022, 09:13 σε τι ωραιο κοσμο θα ζουσαμε, αν απο το δευτερο-τριτο μυνημα, ρωτουσαν και οι 2, στα ισια, "γουσταρεις;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Δεν ανταποκρίνεται ακριβώς ούτε κατα προσέγγιση σε κάποια ξακουστή επώνυμη. Τα ίδια και η δικιά μου. Αν πέσω πάνω σε καμια φυλλάδα με γυναικείο μόντελινγκ, με λιγότερο γνωστές γυναίκες, μπορει και να εντοπίσω καμία/καποιες που να μοιάζουν.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:29 Περιγραφή της πουτινιάρας έχουμε; Για πες κάποια επώνυμη που να της μοιάζει για να έχουμε και το σχετικο βίζουαλ της κατάστασης.
Μπίστης έγραψε: 15 Μαρ 2022, 09:10Ότι είναι άνθρωποι με αδυναμίες όπως όλοι μας ;TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 04:30 Να σε ρωτήσω κάτι; Αν μάθαινες ότι την ώρα που κοιμόταν παραδίπλα η αδερφή/ξαδέρφη/καλή σου φίλη ο γκόμενός της αντάλλαζε ηχητικά μηνύματα στα όρια του πονηρού με μια φίλη της, ειλικρινά τι γνώμη θα σχημάτιζες για τον γκόμενο και τη φίλη;
Ότι θα μπορούσα να ήμουν στην θέση του ;
![]()
- vantono
Αδιάφορη γνώμη. Άνθρωποι αλάνθαστοι, με πάθη και αδυναμίες, άνθρωποι πραγματικοί. Αν όμως προχωρούσε σε κάτι παραπέρα απ'αυτό η όλη φάση, τότε ναι, δεν θα σχημάτιζα καλή γνώμη.TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 04:30 Να σε ρωτήσω κάτι; Αν μάθαινες ότι την ώρα που κοιμόταν παραδίπλα η αδερφή/ξαδέρφη/καλή σου φίλη ο γκόμενός της αντάλλαζε ηχητικά μηνύματα στα όρια του πονηρού με μια φίλη της, ειλικρινά τι γνώμη θα σχημάτιζες για τον γκόμενο και τη φίλη;
2 κάθε φορά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καλα η δικιά σου δε παραξενεύτηκε που βγήκες έξω τέτοια ώρα; εκτός και αν κοιμοτανvantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 01:34 Ολη μέρα σήμερα δεν έχει σταματήσει να μου στέλνει εν τω μεταξύ. Συνήθως μου έστελνε μέρα παρα μέρα, σήμερα στέλνει απο το πρωί μέχρι τώρα. Σήμερα βρήκε γαμώ. Με ξενύχτησε το πουτλεράκι.
Θα σας κρατάω ενήμερους.
Επίσης πως και δεν ήξερε η μικρά πως η δικιά σου ήταν εκεί; Εκτός και αν το ήξερε και ήθελε να δει τα όρια σου.
Ξεκαθάρισε τι θέλεις για να ακολουθήσεις και τρόπο λύσης.
Ξέχασε απλά να ρίξεις μια πουτσα, καβάτζα, τρίο κλπ. Αν ηταν κάτι τέτοιο θα είχε σκάσει ήδη.
Αυτά που απομένουν δε ξέρω αν τα θες και αν σε συμφέρουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Για τα τατουάζ λέγαμε χθες στα ηχητικά. Μου έχει δείξει τα 3 από τα 5 μεχρι στιγμής, που ειναι σε σχετικά εμφανή σημεία, αλλά τα άλλα 2 ειναι πιο απόκρυφα και φαίνονται μόνο οταν ειναι με μαγιό. Έτσι λοιπόν, μου ειπε οτι θα μου στείλει φωτος της με μαγιό, για να τα δω και να της πω τη γνώμη μου.Μπίστης έγραψε: 15 Μαρ 2022, 09:21Αυτό είναι αναγκαίο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:29 Περιγραφή της πουτινιάρας έχουμε; Για πες κάποια επώνυμη που να της μοιάζει για να έχουμε και το σχετικο βίζουαλ της κατάστασης.
Το σκεφτόμουν χθες.
Όπως και μέγεθος, χρώμα, σχέδια των ταττού.
Βεβαίως με 5-6 είναι ... σακατεμένη.
67%![]()
Έχω δει φωτος της με μαγιό σε σοσιαλς που εχει βεβαια, αλλά ειναι μακρινές και δεν εχω παρατηρήσει τατουάζ.
Και ως αντάλλαγμα, ζήτησε να της στείλω και εγώ καμιά δική μου με μαγιό για να "μου προτείνει σημεία πάνω μου που θα μπορούσα να κάνω τατουάζ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Μαρ 2022, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις