!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άψογος Ιωάννης Μάζης - μια αντικειμενική φωνή αλήθειας
-
Keyser Soze
Re: Άψογος Ιωάννης Μάζης - μια αντικειμενική φωνή αλήθειας
Όταν έχει τον χρόνο του να μιλήσει , είναι εμφανείς ότι είναι ουδέτερος ;)
Και δεν είναι όσο φιλορωσος όσο φαίνεται ;)
Ο συγκεκριμένος πυροβολημένος πασόκοςEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:44Ο τύπος ειναι καθηγητής γεωπολιτικής ρε δικέ μου. Αναλύσεις του καναπέ κάνει και ο τελευταίος Μητσος, δε θα κάνει αυτός που ξέρω γω είναι η δουλειά του; για τους άλλους που λες δγδαJimmy81 έγραψε: 11 Μαρ 2022, 15:50 Μάζης, Γρίβας, Καλεντερίδης και λοιποί "διεθνολόγοι", "αοζολόγοι", "αναλυτές γεωστρατηγικής" κλπ κλπ κατακλύζουν το ελληνικό youtube και φανατίζουν τα μυαλά του κόσμου με δήθεν πατριωτική ματιά. Κρυφορωσόφιλοι και στα όρια του ψεκασμού, απαιτούν "ηχηρή" απάντηση του ελληνικού κράτους στις τουρκικές προκλήσεις αλλά την ώρα που θα σκοτώνονται νεαροί Έλληνες στρατιώτες ο Μάζης και οι youtουμπάκηδες μπυροκοιλιάδες "γεωπολιτικοστρατηγάδες" του καναπέ θα πίνουν ζεστό τσαγάκι στην πολυθρόνα τους φορώντας τις ζεστές παντοφλίτσες και θα προμοτάρουν την πλούσια βιβλιοθήκη τους πίσω από την κάμερα σε κάθε νέο τηλεπαράθυρο.
hm
orion22
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν είπα ότι οι αναλύσεις του είναι του καναπέ (δηλαδή της πλάκας) αλλά ότι αυτός και οι όμοιοί του θα βρίσκονται στον καναπέ (για την ακρίβεια στην πολυθρόνα τους) εαν γίνει πραγματικότητα αυτό που ενδόμυχα λιγουρεύονται δηλαδή μια ελληνοτουρκική πολεμική σύρραξη. Παρακολουθώ τους συγκρεκριμένους "αναλυτές" καιρό και έχω καταλάβει την κρυφοεθνικιστική ιδεολογία τους. Ειδικά τώρα για τον Μάζη τον έχω πετύχει να λέει φοβερές μπαρούφες. Π.χ. έλεγε ότι το όνομα "Κεντροβαλκανική Δημοκρατία" για τα Σκόπια είναι ιδανικό διότι ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Όμως ακόμα και ένα πεντάχρονο θα καταλάβαινε ότι δεν ικανοποιεί την πλευρά των Σκοπιανών που δεν θα δέχονταν ποτέ τη μη ύπαρξη της λέξης "Μακεδονία" στο όνομα του κράτους τους. Επίσης ο Μάζης είναι ισλαμοφοβικός και οπαδός της θεωρίας συνωμοσίας "Eurabia".EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:44 Ο τύπος ειναι καθηγητής γεωπολιτικής ρε δικέ μου. Αναλύσεις του καναπέ κάνει και ο τελευταίος Μητσος, δε θα κάνει αυτός που ξέρω γω είναι η δουλειά του; για τους άλλους που λες δγδα
Γενικά όλοι αυτοί οι "πατριώτες" τηλεπαραθυράκηδες δεν νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν κάτι πλέον. Παντού τα ίδια λένε και συνήθως δεν λένε τίποτα καινούριο. Πιστεύω ότι τους έχει δοθεί υπερβολικά πολύς χρόνος στα κανάλια δεδομένου του αέρα κοπανιστού που μας δίνουν ως προϊόν. Εγώ από τα ΜΜΕ θέλω περισσότερο original ρεπορτάζ και λιγότερους εθνοκάπηλους τηλεπαραθυράκηδες-γλάστρες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πολλοί στον χώρο λιγουρεύονται αυτή τη σύρραξη με τρόπο όμως που να ευνοεί την Ελλάδα.Πολλοί από αυτούς είχαν ποντάρει στην αμερικανορωσική προσέγγιση έναντι της Κίνας που θα καθιστούσε άχρηστη τη στρατηγική σημασία της Τουρκίας.Jimmy81 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 05:46 Δεν είπα ότι οι αναλύσεις του είναι του καναπέ (δηλαδή της πλάκας) αλλά ότι αυτός και οι όμοιοί του θα βρίσκονται στον καναπέ (για την ακρίβεια στην πολυθρόνα τους) εαν γίνει πραγματικότητα αυτό που ενδόμυχα λιγουρεύονται δηλαδή μια ελληνοτουρκική πολεμική σύρραξη.
Απαραίτητη προυπόθεση για μια παρόμοια αμερικανορωσική προσέγγιση ήταν μια συναινετική λύση του ουκρανικού.Συναινετική λύση δεν σημαίνει ότι δεν θα σκοτωθεί κανένας αλλά ότι θα σκοτωθούν λίγοι και για λίγο χρόνο.
Μετά θα ηρεμούσαν τα πράγματα.Δηλαδή εκείνο που περίμεναν ήταν μια λίγο πιο αιματηρή Κριμαία.κάποιοι πυροβολισμοί για την τιμή των όπλων και τέλος.Την πρώτη μέρα δεν τα έλεγε μόνο ο Μάζης αυτά,αυτό ήταν και το κλίμα στην ΕΡΤ και σε άλλα κανάλια.Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.Γίνεται χαμός και ανοίγει τεράστιο χάσμα Ρωσίας - ΝΑΤΟ.
Αυτό οδηγεί σε ελληνοτουρκική επαναπροσέγγιση - δες και χθεσινή συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν - αυτό δηλαδή που δεν θέλουν αυτοί.
Δεν μπορείς όμως να καθορίσεις από την Αθήνα την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας με βάση τις δικές σου προσδοκίες.
- Golden Age
Ο λόγος που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα είναι η προκλητικότητα της Τουρκίας. Ποιος θα μιλήσει για αυτήν;Jimmy81 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 05:46
Γενικά όλοι αυτοί οι "πατριώτες" τηλεπαραθυράκηδες δεν νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν κάτι πλέον. Παντού τα ίδια λένε και συνήθως δεν λένε τίποτα καινούριο. Πιστεύω ότι τους έχει δοθεί υπερβολικά πολύς χρόνος στα κανάλια δεδομένου του αέρα κοπανιστού που μας δίνουν ως προϊόν.
Ή η λύση είναι ο στρουθοκαμηλισμός στις διεκδικήσεις της; Νομίζετε ότι άμα στρουθοκαμηλίζουμε θα αλλάξει θέσεις;
Δεν είπε κάτι αντιαμερικανικό ο Μάζης και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο. Δε νομίζω όμως οτι η ελληνική κυβέρνηση δεν συσχετίζει το κυπριακό με αυτή την εισβολή. Ελπίζω δηλαδή.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ότι γράφει η πρώτη λέξη στον τίτλοsys3x έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:38Ο συγκεκριμένος πυροβολημένος πασόκοςEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:44Ο τύπος ειναι καθηγητής γεωπολιτικής ρε δικέ μου. Αναλύσεις του καναπέ κάνει και ο τελευταίος Μητσος, δε θα κάνει αυτός που ξέρω γω είναι η δουλειά του; για τους άλλους που λες δγδαJimmy81 έγραψε: 11 Μαρ 2022, 15:50 Μάζης, Γρίβας, Καλεντερίδης και λοιποί "διεθνολόγοι", "αοζολόγοι", "αναλυτές γεωστρατηγικής" κλπ κλπ κατακλύζουν το ελληνικό youtube και φανατίζουν τα μυαλά του κόσμου με δήθεν πατριωτική ματιά. Κρυφορωσόφιλοι και στα όρια του ψεκασμού, απαιτούν "ηχηρή" απάντηση του ελληνικού κράτους στις τουρκικές προκλήσεις αλλά την ώρα που θα σκοτώνονται νεαροί Έλληνες στρατιώτες ο Μάζης και οι youtουμπάκηδες μπυροκοιλιάδες "γεωπολιτικοστρατηγάδες" του καναπέ θα πίνουν ζεστό τσαγάκι στην πολυθρόνα τους φορώντας τις ζεστές παντοφλίτσες και θα προμοτάρουν την πλούσια βιβλιοθήκη τους πίσω από την κάμερα σε κάθε νέο τηλεπαράθυρο.- ορφανό του τάπερμαν μιλάει για τον Μάζη et al σε αντιπαραβολή με τους "πεφωτισμένους" Doku, Βερέμη, Ροζάκη και λοιπά ανθρωπολύμματα που μας διδάσκουν από το 1996 πόσο αχάριστοι - μαξιμαλιστές - φασίστες - φασίστες - ρατσιστές - σατανιστές είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες που θέλουμε όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου δικά μας με αοζ και τα συναφή.
hm
orion22
ΑΨΟΓΟΣ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Οι πάντες μιλάνε. Από τους πολιτικούς μέχρι και τα ρεπορτάζ των καναλιών κάθε μέρα ακούμε για την τουρκική προκλητικότητα.Golden Age έγραψε: 14 Μαρ 2022, 14:53Ο λόγος που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα είναι η προκλητικότητα της Τουρκίας. Ποιος θα μιλήσει για αυτήν;Jimmy81 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 05:46
Γενικά όλοι αυτοί οι "πατριώτες" τηλεπαραθυράκηδες δεν νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν κάτι πλέον. Παντού τα ίδια λένε και συνήθως δεν λένε τίποτα καινούριο. Πιστεύω ότι τους έχει δοθεί υπερβολικά πολύς χρόνος στα κανάλια δεδομένου του αέρα κοπανιστού που μας δίνουν ως προϊόν.
Ή η λύση είναι ο στρουθοκαμηλισμός στις διεκδικήσεις της; Νομίζετε ότι άμα στρουθοκαμηλίζουμε θα αλλάξει θέσεις;
- Eθνικοκοινωνιστης
και εσυ τυροπιτα τεκνον βρουτε?Orion22 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 15:48ότι γράφει η πρώτη λέξη στον τίτλοsys3x έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:38Ο συγκεκριμένος πυροβολημένος πασόκοςEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:44
Ο τύπος ειναι καθηγητής γεωπολιτικής ρε δικέ μου. Αναλύσεις του καναπέ κάνει και ο τελευταίος Μητσος, δε θα κάνει αυτός που ξέρω γω είναι η δουλειά του; για τους άλλους που λες δγδα- ορφανό του τάπερμαν μιλάει για τον Μάζη et al σε αντιπαραβολή με τους "πεφωτισμένους" Doku, Βερέμη, Ροζάκη και λοιπά ανθρωπολύμματα που μας διδάσκουν από το 1996 πόσο αχάριστοι - μαξιμαλιστές - φασίστες - φασίστες - ρατσιστές - σατανιστές είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες που θέλουμε όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου δικά μας με αοζ και τα συναφή.
hm
orion22
ΑΨΟΓΟΣ![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βασικά οι πάντες μιλάνε για την ΑΟΖ του Αιγαίου και έρευνες που κάνει το Ορουτς Ρέις αλλά δεν έχει βρεί τίποτε μέχρι στιγμής (καίει τσάμπα καύσιμαJimmy81 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:48 Οι πάντες μιλάνε. Από τους πολιτικούς μέχρι και τα ρεπορτάζ των καναλιών κάθε μέρα ακούμε για την τουρκική προκλητικότητα.
Περιέργως στις αναλύσεις του ο αοζολόγος Μάζης δεν μιλάει καθόλου για την ΑΟΖ της Ουκρανίας που μεταξύ άλλων θέλει να αρπάξει ο Πούτιν καταλαμβάνοντας όλη τη βόρεια παραλία της ενώ έχει ήδη βουτήξει την Κριμαία.
Ίσως να βγει κανένας αντιπαγκοσμιοποιητής αναλυτής αοζολόγος σαν τον Μάζη ή τον Αρίστο να μας πει ότι εάν φάνε τα πετρέλαια της Ουκρανίας οι Ρώσοι είναι καλό γιατί τα τρώει το έθνος κράτος του Αμπράμοβιτς ενώ εάν μείνουν στην Ουκρανία θα τα φάει η παγκοσμιοποίηση.
Ο Αμπραμοβιτς παντως πολεμησε εξαρχης τον Πουτιν και ειχε τοσο εκδηλη αντιρωσικη συμπεριφορα που ηταν μελος της Αμερικανικης Επιτροπης που υποστηριξε τους Τσετσενους στους πολεμους της Τσετσενιας.
.
.
- Golden Age
Jimmy81 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:48Οι πάντες μιλάνε. Από τους πολιτικούς μέχρι και τα ρεπορτάζ των καναλιών κάθε μέρα ακούμε για την τουρκική προκλητικότητα.Golden Age έγραψε: 14 Μαρ 2022, 14:53Ο λόγος που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα είναι η προκλητικότητα της Τουρκίας. Ποιος θα μιλήσει για αυτήν;Jimmy81 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 05:46
Ανάλυση όμως των καταστάσεων κάνουν οι ειδήμονες και ο Μάζης είναι τέτοιος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί τυροπιτάκιας ο Μάζης ρε εθνι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Μαρ 2022, 04:58και εσυ τυροπιτα τεκνον βρουτε?Orion22 έγραψε: 14 Μαρ 2022, 15:48ότι γράφει η πρώτη λέξη στον τίτλοsys3x έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:38
Ο συγκεκριμένος πυροβολημένος πασόκος- ορφανό του τάπερμαν μιλάει για τον Μάζη et al σε αντιπαραβολή με τους "πεφωτισμένους" Doku, Βερέμη, Ροζάκη και λοιπά ανθρωπολύμματα που μας διδάσκουν από το 1996 πόσο αχάριστοι - μαξιμαλιστές - φασίστες - φασίστες - ρατσιστές - σατανιστές είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες που θέλουμε όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου δικά μας με αοζ και τα συναφή.
hm
orion22
ΑΨΟΓΟΣ![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Golden Age
Σχεδόν όποιον εκφέρει εθνικό λόγο τον ταυτίζει με το χώρο της ακροδεξιάς ο έθνι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Μαρ 2022, 13:23γιατί τυροπιτάκιας ο Μάζης ρε εθνι;
Αλλά εδώ τον έβγαλε "άνθρωπο των Αμερικάνων" όταν κατηγορεί τις ΗΠΑ για τη ρωσική εισβολή!
εχμ σορυ, το ΑΨΟΓΟΣ πήγαινε κυρίως για το γεμάτο σκληρές αλήθειες σχόλιο του sys3x
για το τυρόπιτα που έγραψε ο εθνι, δεν έχω ιδέα τι εννοεί,
για το "βρούτε" πάντως eklapsa
(πετυχες διάνα διάολε
)
για το τυρόπιτα που έγραψε ο εθνι, δεν έχω ιδέα τι εννοεί,
για το "βρούτε" πάντως eklapsa
(πετυχες διάνα διάολε
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 378 Απαντήσεις