!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποποίηση εθνικών χρωμάτων

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Αποποίηση εθνικών χρωμάτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας Βασιλεία Καραχάλιου ανακοίνωσε σήμερα σε ανάρτησή της στο Facebook ότι πήρε την απόφαση να αλλάξει «εθνικά χρώματα» στα πανιά της.

«Είμαι σε διαδικασία αλλαγής εθνικών χρωμάτων στα πανιά μου», σημειώνει στην ανάρτησή της. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ενωμένους Έλληνες (και ας σπέρνουν τους σπόρους διχόνοιας για να μας διχάσουν) που με στηρίξατε με την αγάπη σας έως τώρα», αναφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βασιλείας Καραχάλιου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και μια καλύτερη χρονιά στην Ελλάδα μας!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ενωμένους Έλληνες (και ας σπέρνουν τους σπόρους διχόνοιας για να μας διχάσουν) που με στηρίξατε με την αγάπη σας έως τώρα.

Καθώς είμαι σε διαδικασία αλλαγής εθνικών χρωμάτων στα πανιά μου, (και μόνο στα πανιά μου, γιατί η γαλανόλευκη είναι χαραγμένη με τατουάζ στην καρδιά μου), σαφώς σας οφείλω έναν απολογισμό και τους λόγους αποχώρησής μου από τα εθνικά χρώματα.

Τον αγώνα που έκανα βαδίζοντας προς την Ολυμπιάδα του Τόκυο (και δεν αναφέρομαι για τον αγώνα μέσα στην θάλασσα) αδυνατώ να τον επαναλάβω, καθότι οδηγεί σε μόνο έναν προορισμό, την αποτυχία των στόχων που έχω για την Ολυμπιάδα στο Παρίσι, και επεξηγώ:

Η Πολιτεία: Παντελώς απούσα, ενδιαφέρεται μόνο στον βαθμό που οι αθλητές την υποβοηθούν να διαφημίσει «υποτιθέμενο έργο που έχει παράξει» (ίδε την χρησιμοποίηση του βίντεο «Άνεμοι Αλήθειας» των πρωταθλητών ιστοπλοΐας). Θυσία όλα στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων. Με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί αθλητές να παραπαίουν μεταξύ λύσεων όπως τα reality, ή ζητιανιά… ή νύχτα!

Η Ε.Ο.Ε: Εδώ βασιλεύουν οι προσωπικές φιλοδοξίες για διεθνή ανέλιξη. Παρεμπιπτόντως, ας μας πουν τον ρόλο που έπαιξε η ΕΟΕ στην παραίτηση του ξένου προπονητή μου, εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων (υπάρχουν οι γραπτές συνομιλίες μεταξύ εμού και του προπονητή μου, με την ΕΟΕ), και βέβαια γνωρίζοντας μετά την ζημιά που έκαναν με συμπεριέλαβαν με «φωτογραφικές διατάξεις» στις ολυμπιακές υποτροφίες των 450 ευρώ μηνιαίως μέχρι το 2024, την οποία υποτροφία αρνήθηκε για λόγους αξιοπρέπειας. Ας μας εξηγήσει η ΕΟΕ από ποιες «πλουσιοπάροχες» απολαβές περιμένει να πληρώσουν οι αθλητές ή ο… ξένος προπονητής, όπως απαίτησαν, τα υπέρβαρα των αποσκευών (μετεωρολογικός σταθμός και θάλαμος αποκατάστασης) για την μεταφορά τους στο Τόκυο. Την ίδια ώρα που η ΕΟΕ κάνει συμβόλαια εχεμύθειας με οίκους μόδας, για την ενοικίαση του Καλλιμάρμαρου, την περιουσία δηλαδή του βαρύτατα φορολογούμενου Έλληνα και αντί τα έσοδα να πηγαίνουν στην στήριξη των αθλητών, καταλήγουν σε δεξιώσεις και σουαρέ την ίδια στιγμή που οι αθλητές οδηγούνται σε παύση και απελπισία.

Η ΕΙΟ: Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2017 η ΕΙΟ μου ζήτησε να αλλάξω εθνικότητα και μάλιστα θα… συνηγορούσε σε αυτό. Η ΕΙΟ λοιπόν αναφέρει στο νέο της αγωνιστικό πρόγραμμα (αν δεν το εξαφανίσει όσο διαβάζετε αυτό το κείμενο..) την πλήρη οικονομική στήριξη του πρωταθλητή κάθε Ολυμπιακής κλάσης.

Ταυτόχρονα παραμονές του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2021 των Ολυμπιακών κλάσεων με καλεί η πρόεδρος της ΕΙΟ στην ομοσπονδία για να με προειδοποιήσει αυτολεξεί… «Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα»… δυό μέρες μετά κατάλαβα το νόημα των λόγων της μετά τα απαράδεκτα σφυρίγματα που δέχτηκα από την τζουρία, και φυσικά αρνήθηκα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα. Εντωμεταξύ η αθλήτρια που εν τέλει κέρδισε το πρωτάθλημα μετά την δική μου αποχώρηση από αυτό, ήρθε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 68η, όταν εγώ ήρθα 3η. Αυτός ήταν ο βαθμός δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Που αποσκοπούν; Στο να μην χρειάζεται να την πληρώνουν….

Σας ευχαριστώ τώρα και πάντα για την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας!

Βασιλεία».
https://kosmodromio.gr/2022/01/03/istio ... GOOYgQR1W4
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Αποποίηση εθνικών χρωμάτων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Εαν ειναι ετσι τα πραγματα, καλα κανει και φευγει. Η Ελλαδα παντα πληγωνε τα παιδια της, γι'αυτο και φευγουν μηπως δουνε προκοπη.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Με την ίδια λογική όταν ή πατρίδα (ελληνική πολιτεία) δεν εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα, δεν χρωστάμε και εμείς να την υπηρετήσουμε..
Συμφωνω
axilmar

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:50 Με την ίδια λογική όταν ή πατρίδα (ελληνική πολιτεία) δεν εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα, δεν χρωστάμε και εμείς να την υπηρετήσουμε..
Συμφωνω
Δεν προκειται για δικα της συμφεροντα μονο, μιλαμε για αξιοκρατια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:50 Με την ίδια λογική όταν ή πατρίδα (ελληνική πολιτεία) δεν εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα, δεν χρωστάμε και εμείς να την υπηρετήσουμε..
Συμφωνω
Την αξιοκρατία την υπερασπίζομαστε μόνον όταν μας συμφέρει
Όχι όταν λειτουργεί εναντίον μας
axilmar

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:57
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:55
Συμφωνω
Την αξιοκρατία την υπερασπίζομαστε μόνον όταν μας συμφέρει
Όχι όταν λειτουργεί εναντίον μας
Συμφωνα με οσα εχεις πει εδω ειμαι σιγουρος οτι ετσι κανεις στην ζωη σου.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ας πάει όπου βρει καλύτερες συνθήκες, σιγά το εθνικό έργο που προσφέρει αθλητρια μη οικονομικά βιώσιμου αθλήματος που κρέμεται στην ελεημοσύνη του κράτους. Γενικά όλες αυτές οι επιχορηγήσεις για "μπολιντισμο", "αντλιτιζμο" και λοιπούς ισμους που απλά πληρώνουν ημιπιτσιρικάδες να κάνουν το χομπυ τους αντί να βρουν δουλειά πρέπει αν κοπούν. Είσαι αστέρι σε αυτό που κάνεις π.χ. πετρούνιας? Οκ βρες χορηγούς και μαγκιά σου. Είσαι τριτοδεύτερος και η καλύτεηρ επιδοσή σου είναι δεύτερη θέση στους μεσογειακούς? Τον πούλο.
Γιατί να πληρώουνμε την ιστιοπλόα ή τον βαδιστή για να κάνει κάτι παντελώς άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Lord Brum έγραψε: 05 Ιαν 2022, 15:00 ας πάει όπου βρει καλύτερες συνθήκες, σιγά το εθνικό έργο που προσφέρει αθλητρια μη οικονομικά βιώσιμου αθλήματος που κρέμεται στην ελεημοσύνη του κράτους. Γενικά όλες αυτές οι επιχορηγήσεις για "μπολιντισμο", "αντλιτιζμο" και λοιπούς ισμους που απλά πληρώνουν ημιπιτσιρικάδες να κάνουν το χομπυ τους αντί να βρουν δουλειά πρέπει αν κοπούν. Είσαι αστέρι σε αυτό που κάνεις π.χ. πετρούνιας? Οκ βρες χορηγούς και μαγκιά σου. Είσαι τριτοδεύτερος και η καλύτεηρ επιδοσή σου είναι δεύτερη θέση στους μεσογειακούς? Τον πούλο.
Γιατί να πληρώουνμε την ιστιοπλόα ή τον βαδιστή για να κάνει κάτι παντελώς άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο?
Γιατί στο τέλος θα μείνουμε αποκλειστικά και μόνον με δυσλεκτικούς μαλάκες σαν και του λόγου σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Την επόμενη φορά Κυριάκο για να έχομε πρέην κέην.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αναμένομε συγχαρητήριο τουιτ από Κούλη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”