!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:32
alekhine έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:28 εγω νομιζω οτι δεν θα γινει τιποτα - απλα ο βαντονος εχει αγχωθει μην κανει η πει καμια μαλακια και καρφωθει μονος του :102: :102: :102:
Τι να γίνει πια; Για ποτό θα βγούνε, δεν θα γυρίσουν σε ριμεηκ το eyes wide shut.

Δλδ λίγη ψυχραιμία πια.
αυτο πεστου του βαντονου που λεει οτι το μενου εχει η τριο η παντοφλα :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Τίποτα δεν έχει, απλά το ρωσάκι θέλει να τον προκαλέσει και από κοντά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 20:07
Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 18:23
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 13:00
Κόλλησε η βελόνα. Εσύ άσ'τα αυτά και κοίτα μη χάσεις τον εσπερινό σήμερα, γιατί ξαφνικά μας έγινες της εκκλησίας. Τύπου "η αμαρτία είναι σώνει και ντε αμαρτία και μόνο που μένει στη σκέψη, πριν προλάβει να γίνει σαρκική".
Πάει, σε χάσαμε εσένα από το στρατόπεδο της Προόδου. :a040:
Α συγνώμη, δεν είμαι της προοδευτικής σχολής του να ψήνεις να πηδηξεις την φίλη της συντρόφου σου.
Ελπίζω να μην είναι τόσο αφελής η δικιά μου και έχει κάνει αυτό που έκανες εσύ με τη φίλη σου. Να έχει στείλει δηλαδή στη ρωσιδουλα φίλη της, τις ντικπικς που της έστελνα εγω παλιότερα. Αν το έχει κάνει αυτό, το κόβω να με βιάζει η πουτλερικια σε καμία τουαλέτα του μαγαζιού σήμερα. :oops:
μπορει να της εχει δειξει κ βιντεο με τις περιπτυξεις σας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2022, 23:31
Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 18:23

Α συγνώμη, δεν είμαι της προοδευτικής σχολής του να ψήνεις να πηδηξεις την φίλη της συντρόφου σου.
Ελπίζω να μην είναι τόσο αφελής η δικιά μου και έχει κάνει αυτό που έκανες εσύ με τη φίλη σου. Να έχει στείλει δηλαδή στη ρωσιδουλα φίλη της, τις ντικπικς που της έστελνα εγω παλιότερα. Αν το έχει κάνει αυτό, το κόβω να με βιάζει η πουτλερικια σε καμία τουαλέτα του μαγαζιού σήμερα. :oops:
Υπάρχει ΚΑΙ βίντεο;

Είμαι εχεμυθη λεβελ τάφος and beyond.

Θέλω απλά να δω το βίντεο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2022, 00:16
Υπάρχει ΚΑΙ βίντεο;

θα ηθελα να δω το βιντεο που εστειλε ο Καμεραμαν στην Ναιδα κ την συγκλονισε- αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Αγις έγραψε: 13 Μαρ 2022, 00:31
Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2022, 00:16

Υπάρχει ΚΑΙ βίντεο;

θα ηθελα να δω το βιντεο που εστειλε ο Καμεραμαν στην Ναιδα κ την συγκλονισε- αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες
Cringey level outer space and beyond.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ξενυχτάμε γιά ενημέρωση και ο Βανδώνος ακόμα να ξεμαρκαριστεί ...

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μπίστης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 01:08 Ξενυχτάμε γιά ενημέρωση και ο Βανδώνος ακόμα να ξεμαρκαριστεί ...

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μπίστης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 01:08 Ξενυχτάμε γιά ενημέρωση και ο Βανδώνος ακόμα να ξεμαρκαριστεί ...

Μας έχει φάει η αγωνία.

Κρίσιμη νύχτα και δεν ξέρω πώς θα περάσει.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Παρών!
Όλα καλά φίλτατοι συμπχορουμίτες μου, από τη βόλτα με τις κοριτσάρες στην παγωμένη Αθήνα. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα και ακίνδυνα απ' όσο περίμενα. Τη γνώρισα λίγο περισσότερο με αυτή τη συνάντηση και μου φάνηκε πολυ καλή και ευσυνείδητη κοπέλα γενικότερα.
Πριν το ραντεβού, μου είχε δώσει σήμα η δικιά μου να το παίξω έκπληκτος, σε περίπτωση που το ρωσάκι μου αναφέρει το θέμα με τον πρώην της, γιατί την εχει πειράξει και "στιγματίσει" τόσο πολύ που συνήθως όπου σταθεί και βρεθεί το λέει και ζητάει γνώμες κτλ. :-? Και δεν ξερει οτι η δικιά μου το έχει μεταφέρει ήδη σε εμενα, οπότε μου ειπε να κανω πως το ακουω πρωτη φορά. Και όντως το ανέφερε εν τέλει :lol: Συζητήσαμε και διάφορες λεπτομέρειες πάνω σε αυτο για τις οποίες ειχα απορίες, αλλά θα σας τα γράψω αύριο πιο αναλυτικά.

Είπαμε πολλά γενικά, και αστεία θέματα και πιο σοβαρά. Μέχρι και για τη θεραπεία με αντικαταθλιπτικά στα οποία είχε πέσει ενα καιρό μας ειπε, και πως τελικα καταφερε και το ξεπέρασε.
Σίγουρα πάντως δεν ήταν το καυλοράπανο που έδειχνε μεσω των μηνυμάτων μας. Πολύ σωστή και συζητήσιμη κοπέλα.

Ηταν και οι δύο ντυμένες/βαμμένες κτλ εν τω μεταξύ, λες και είχαν βγει απο πρακτορείο μοντελινγκ. Λες και εκαναν διαγωνισμό μεταξύ τους για το ποια θα ειναι ομορφότερη. Περπατούσαμε και εστριβαν βλέμματα πάνω μας. :lol:
Το ρωσάκι ελεγε συνεχώς πόσο ταιριαστό ζευγάρι είμαστε και πόσο μας ζηλεύει με την καλή εννοια κτλ.

Στο τέλος της συναντησης, με ρωτησε η δικιά μου αν εχω κανενα φίλο καλό παιδι να της γνωρίσουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 22:27
EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Μαρ 2022, 22:24
Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 22:17

Θα πρέπει να μας τεστάρεις.
Έχεις πμ
Κι εσύ έχεις του vantono? Τι στο καλό; μεταξύ σας τις μετράτε εεε τις ανταλλάζετε εννοώ.
Όχι δεν εχει αυτός, μόνο ο γκομπάκης έχει. Του είχα στείλει για να τον βοηθήσω να ξεπεράσει τη μικροκουρτσίτσα του Βράνιες.
Άβαταρ μέλους
vantono

Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:53 Εν τω μεταξύ σε κάποιο ποστ αναφέρει ότι έχει πρόσβαση στο κινητό της κοπέλας του και το ψάχνει.
Να σου ψάχνει το κινητό ο γκομενος να σε τσεκάρει και από την άλλη να "γλωσσοφιλιεται" με φίλη σου.
Ναι, έχω πρόσβαση όποτε θέλω αν θέλω, αλλά δεν κάθομαι να τσεκάρω. Αρκετα παλιοτερα,στην αρχη της σχεσης, το ειχα κανει. Τώρα σιγά μην καθομαι να κανω στα καλά καθούμενα τέτοιες κατινιές. Θα το ξαναεκανα αν μου ειχε παρουσιάσει τιποτα περιεργες/υποπτες ενδείξεις, αλλά δεν εχει κανει κατι τετοιο μεχρι στιγμης.
Όπως και εκεινη εχει προσβαση στο δικο μου κινητο, αν το θελει. Εγω το εχω και ξεκλείδωτο μάλιστα, τελείως φάτσα-φόρα, ενω εκεινη εχει ενα μοτίβο που απλά ξέρω να το ανοίγω.

Ποτέ δεν ειχα να κρυψω κατι. Ουτε καν τωρα που αρχισα τις μαλακιουλες με το ρωσάκι έβαλα μοτιβο κλειδωματος στο κιν μου, για να μην κινησω υποψίες (πριν το ρωσάκι ποτέ δεν εχω κανει κατι αντιστοιχο, απο τότε που ειμαι σε σχεση). Απλώς εκανα διαγραφή συνομιλίας στο μεσεντζερ μετα απο καθε συζήτησή μας, και τέλος.

Γενικά πλέον δεν μπορεις να πεις και οτι "τα γραπτα μένουν" *, οπως γινοταν σε παλιοτερες εποχες των τσατ. Εκτος απο τη διαγραφή συνομιλιας που ανεκαθεν υπήρχε στο μεσεντζερ, τωρα υπαρχει και η διαγραφή μηνυματων μεμονωμένα. Απλώς αυτό αφηνει στιγμα. Στη θεση του σβησμενου σχολίου, βγαινει ενα μπανεράκι (και σε εσενα και στο συνομιλητή σου) που γράφει "ακυρωθηκε η αποστολή ενος μηνύματος", κάτι τετοιο.
Και με φωτος μπορεις να κανεις κατι αντίστοιχο. Να στειλεις τίποτα nudes κτλ, και καπάκι σβήσιμο σαν να μην υπήρξε ποτέ. Ινστατιντεροποιήθηκε και το μεσεντζερ πλέον.

*εκτός αν σε τσακώσουν με τιποτα πριντσκριν βέβαια. Μονο έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Μαρ 2022, 03:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:13 Είμαι κατά στο να ενδώσεις αλλά αφού αυτό φαίνεται μη αναστρέψιμο και το ξέρεις, έχεις back up και κάλυψη ή θα πας σα το σκυλί στ'αμπελι μορτη μου; Γιατί αν όχι βρες. Κάτι αληθοφανές όμως, όχι ότι θα βγεις για επαγγελματικό δείπνο με τον Κουτσοπουλο ώστε να του πεις τρόπους να ανεβάσει τηλεθέαση στο μαστερσεφ
Το προετοιμάζω και αυτό.
Στο feedέλ πήγαμε για το ραντεβουδάκι. Είχαμε όρεξη για πιασοκωλίκια. Το αθηναϊκό φιντέλ, όχι το άλλο. Έψαχνα μπας και δω το θείο Λεό για καμιά φωτό, αλλά δεν ηταν εκεί. :lol:
Κομπλέ οι τιμούλες του πάντως μπορώ να πω, τις περίμενα χειρότερες. Το σημείο βέβαια ειναι απο τα πιο άθλια σημεία του αθηναϊκού κέντρου, σαν στενάκι του Χάρλεμ είναι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2022, 03:15
Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:53 Εν τω μεταξύ σε κάποιο ποστ αναφέρει ότι έχει πρόσβαση στο κινητό της κοπέλας του και το ψάχνει.
Να σου ψάχνει το κινητό ο γκομενος να σε τσεκάρει και από την άλλη να "γλωσσοφιλιεται" με φίλη σου.
Ναι, έχω πρόσβαση όποτε θέλω αν θέλω, αλλά δεν κάθομαι να τσεκάρω. Αρκετα παλιοτερα,στην αρχη της σχεσης, το ειχα κανει. Τώρα σιγά μην καθομαι να κανω στα καλά καθούμενα τέτοιες κατινιές. Θα το ξαναεκανα αν μου ειχε παρουσιάσει τιποτα περιεργες/υποπτες ενδείξεις, αλλά δεν εχει κανει κατι τετοιο μεχρι στιγμης.
Όπως και εκεινη εχει προσβαση στο δικο μου κινητο, αν το θελει. Εγω το εχω και ξεκλείδωτο μάλιστα, τελείως φάτσα-φόρα, ενω εκεινη εχει ενα μοτίβο που απλά ξέρω να το ανοίγω.

Ποτέ δεν ειχα να κρυψω κατι. Ουτε καν τωρα που αρχισα τις μαλακιουλες με το ρωσάκι έβαλα μοτιβο κλειδωματος στο κιν μου, για να μην κινησω υποψίες (πριν το ρωσάκι ποτέ δεν εχω κανει κατι αντιστοιχο, απο τότε που ειμαι σε σχεση). Απλώς εκανα διαγραφή συνομιλίας στο μεσεντζερ μετα απο καθε συζήτησή μας, και τέλος.

Γενικά πλέον δεν μπορεις να πεις και οτι "τα γραπτα μένουν" *, οπως γινοταν σε παλιοτερες εποχες των τσατ. Εκτος απο τη διαγραφή συνομιλιας που ανεκαθεν υπήρχε στο μεσεντζερ, τωρα υπαρχει και η διαγραφή μηνυματων μεμονωμένα. Απλώς αυτό αφηνει στιγμα. Στη θεση του σβησμενου σχολίου, βγαινει ενα μπανεράκι (και σε εσενα και στο συνομιλητή σου) που γράφει "ακυρωθηκε η αποστολή ενος μηνύματος", κάτι τετοιο.
Και με φωτος μπορεις να κανεις κατι αντίστοιχο. Να στειλεις τίποτα nudes κτλ, και καπάκι σβήσιμο σαν να μην υπήρξε ποτέ. Ινστατιντεροποιήθηκε και το μεσεντζερ πλέον.

*εκτός αν σε τσακώσουν με τιποτα πριντσκριν βέβαια. Μονο έτσι.
Ε τώρα που θα χωρίσετε και θα είσαι με το ρωσάκι δεν θα έχεις θέμα να διαγράφεις συνομιλίες κτλ. Μην μου αγχώνεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αγις έγραψε: 13 Μαρ 2022, 01:11

Εικόνα
Τύπε, το ζώο που ταιριάζει καλύτερα, είναι αυτό

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”