εγω την πραγματικοτητα ειπα και δεν θα το συνεχισω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
sys3x έγραψε: 12 Μαρ 2022, 16:51 Αξίζει στα αλήθεια κάτι τέτοιο, τόση μεγάλη φασαρία, για ένα απλό θρήσομ.
Δώσε βάση ότι δεν έβαλα -; - στο τέλος.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είστε ανεκτικοί με τις πουτανιές στην σχέση και αν προέλθει από την σύντροφό σας;Μπίστης έγραψε: 12 Μαρ 2022, 11:03Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 06:37
Αφού αγαπάς και εκτιμάς την κοπέλα σου αυτο που πρέπει να κάνεις είναι να την χωρίσεις και να την αφήσεις να προχωρήσει με κάποιον που της ταιριάζει. Για χάρη όσων καρμπομαρων της σέρβιρες όλα αυτά τα χρόνια.![]()
Τραγική ακούγεσαι.
Καλύτερα πουτανιά στα ερωτικά παρά τόση ιαβέρεια συνέπεια
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α συγνώμη, δεν είμαι της προοδευτικής σχολής του να ψήνεις να πηδηξεις την φίλη της συντρόφου σου.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 13:00Κόλλησε η βελόνα. Εσύ άσ'τα αυτά και κοίτα μη χάσεις τον εσπερινό σήμερα, γιατί ξαφνικά μας έγινες της εκκλησίας. Τύπου "η αμαρτία είναι σώνει και ντε αμαρτία και μόνο που μένει στη σκέψη, πριν προλάβει να γίνει σαρκική".Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 06:37Αφού αγαπάς και εκτιμάς την κοπέλα σου αυτο που πρέπει να κάνεις είναι να την χωρίσεις και να την αφήσεις να προχωρήσει με κάποιον που της ταιριάζει. Για χάρη όσων καρμπομαρων της σέρβιρες όλα αυτά τα χρόνια.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 02:17 Δεν ξέρω, ενώ εγώ το ειχα ξεκινήσει για πλάκα, τώρα έχει σοβαρέψει πέραν κάθε προσδοκιών η όλη φάση και ζυγίζοντας όλα τα υπέρ και κατά ενός τέτοιου ρίσκου, εν τέλει δεν ψήνομαι καθόλου να το πάρω.
Είναι μπουκιά και συγχώριο η άτιμη, αλλα εγώ παραείμαι φλώρος καθότι και ερωτευμένος με τη δικιά μου.Συν ότι είναι πολύ σπαθί το κορίτσι αυτο (η δικιά μου) και θα ηταν τεράστια πουστιά να της φερθώ έτσι.
Τι να πω, απο 'κει που άνοιξα το νήμα ζητώντας συμβουλές για το πως να το προχωρήσω με το ρωσιδάκι, πλέον θα αρχίσω να σας ζητάω συμβουλές για το πως να απεμπλακώ απ'ολη αυτή την ιστορία με το ρωσιδάκι, χωρίς να τη στεναχωρήσω ή να την κάνω να παρεξηγηθεί.
Με βλέπω να κανω αυτο που μου ειχε πει ο ΟΥΤΙΣ στην αρχη του νήματος, τελικα: Επίδειξη πίστης στη νυν. Πιστεύω οτι καταβάθος θα ανέβω στα μάτια της, και ταυτόχρονα δεν θα τη στεναχωρήσω (πολύ).
Πάει, σε χάσαμε εσένα από το στρατόπεδο της Προόδου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ελπίζω να μην είναι τόσο αφελής η δικιά μου και έχει κάνει αυτό που έκανες εσύ με τη φίλη σου. Να έχει στείλει δηλαδή στη ρωσιδουλα φίλη της, τις ντικπικς που της έστελνα εγω παλιότερα. Αν το έχει κάνει αυτό, το κόβω να με βιάζει η πουτλερικια σε καμία τουαλέτα του μαγαζιού σήμερα.Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 18:23Α συγνώμη, δεν είμαι της προοδευτικής σχολής του να ψήνεις να πηδηξεις την φίλη της συντρόφου σου.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 13:00Κόλλησε η βελόνα. Εσύ άσ'τα αυτά και κοίτα μη χάσεις τον εσπερινό σήμερα, γιατί ξαφνικά μας έγινες της εκκλησίας. Τύπου "η αμαρτία είναι σώνει και ντε αμαρτία και μόνο που μένει στη σκέψη, πριν προλάβει να γίνει σαρκική".Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 06:37
Αφού αγαπάς και εκτιμάς την κοπέλα σου αυτο που πρέπει να κάνεις είναι να την χωρίσεις και να την αφήσεις να προχωρήσει με κάποιον που της ταιριάζει. Για χάρη όσων καρμπομαρων της σέρβιρες όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν υπάρχει περίπτωση να είχα φίλη τέτοια πατσαβούρα και να της εμπιστευόμουν τα ερωτικά μου.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 20:07Ελπίζω να μην είναι τόσο αφελής η δικιά μου και έχει κάνει αυτό που έκανες εσύ με τη φίλη σου. Να έχει στείλει δηλαδή στη ρωσιδουλα φίλη της, τις ντικπικς που της έστελνα εγω παλιότερα. Αν το έχει κάνει αυτό, το κόβω να με βιάζει η πουτλερικια σε καμία τουαλέτα του μαγαζιού σήμερα.Naida έγραψε: 12 Μαρ 2022, 18:23Α συγνώμη, δεν είμαι της προοδευτικής σχολής του να ψήνεις να πηδηξεις την φίλη της συντρόφου σου.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 13:00
Κόλλησε η βελόνα. Εσύ άσ'τα αυτά και κοίτα μη χάσεις τον εσπερινό σήμερα, γιατί ξαφνικά μας έγινες της εκκλησίας. Τύπου "η αμαρτία είναι σώνει και ντε αμαρτία και μόνο που μένει στη σκέψη, πριν προλάβει να γίνει σαρκική".
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαλάρωσε ρε συ που σε έχουν φάει οι τύψεις λες και της έχεις κάνει εξώγαμο και θα το φέρει στο μπαρ να δείξει στην δικιά σου πόσο σου μοιάζει.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 15:52 Αν δεν εχω ξαναγράψει μεχρι αύριο τέτοια ώρα το αργότερο, σημαίνει ότι είτε μου την έστησαν οι δυο τους και πλέον δεν θα μπορώ να εχω καμία τους, ή οτι μου έκατσε τρίο. Ελπίζω για το τελευταίο.
Σύνελθε εκεί πέρα κι αν πει ή κάνει καμιά μλκια κρατά την ψυχραιμία σου.
Ήμαρτον πια που κάνεις σαν 17χρονος που τον έπιασαν να γλωσσοφιλάει την γυναίκα του μιαφιοζου και τον απειλούν με ευνουχισμό.
Ολόκληρος άντρας σε παίζει ένα ρωσάκι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω νομιζω οτι δεν θα γινει τιποτα - απλα ο βαντονος εχει αγχωθει μην κανει η πει καμια μαλακια και καρφωθει μονος του

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι να γίνει πια; Για ποτό θα βγούνε, δεν θα γυρίσουν σε ριμεηκ το eyes wide shut.alekhine έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:28 εγω νομιζω οτι δεν θα γινει τιποτα - απλα ο βαντονος εχει αγχωθει μην κανει η πει καμια μαλακια και καρφωθει μονος του![]()
![]()
![]()
Δλδ λίγη ψυχραιμία πια.
Δεν θα βγουν για ποτό, για τσεκάρισμα θα βγούνε. Το ερώτημα είναι ποια θα τσεκάρει τι.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:32Τι να γίνει πια; Για ποτό θα βγούνε, δεν θα γυρίσουν σε ριμεηκ το eyes wide shut.alekhine έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:28 εγω νομιζω οτι δεν θα γινει τιποτα - απλα ο βαντονος εχει αγχωθει μην κανει η πει καμια μαλακια και καρφωθει μονος του![]()
![]()
![]()
Δλδ λίγη ψυχραιμία πια.
Είπαμε, έχει κενά το στόρυ.
Σε κάθε περίπτωση...που πας ρε καραβαντόνο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono μπες και πες μας επιγραμματικά τι παίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:48Δεν θα βγουν για ποτό, για τσεκάρισμα θα βγούνε. Το ερώτημα είναι ποια θα τσεκάρει τι.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:32Τι να γίνει πια; Για ποτό θα βγούνε, δεν θα γυρίσουν σε ριμεηκ το eyes wide shut.alekhine έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:28 εγω νομιζω οτι δεν θα γινει τιποτα - απλα ο βαντονος εχει αγχωθει μην κανει η πει καμια μαλακια και καρφωθει μονος του![]()
![]()
![]()
Δλδ λίγη ψυχραιμία πια.
Είπαμε, έχει κενά το στόρυ.![]()
Δεν είμαστε κουτσομπόληδες, να σε βοηθήσουμε θέλουμε.
Εν τω μεταξύ σε κάποιο ποστ αναφέρει ότι έχει πρόσβαση στο κινητό της κοπέλας του και το ψάχνει.
Να σου ψάχνει το κινητό ο γκομενος να σε τσεκάρει και από την άλλη να "γλωσσοφιλιεται" με φίλη σου.
Να σου ψάχνει το κινητό ο γκομενος να σε τσεκάρει και από την άλλη να "γλωσσοφιλιεται" με φίλη σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να διορθώσουμε το σενάριο θέλουμε.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:52vantono μπες και πες μας επιγραμματικά τι παίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:48Δεν θα βγουν για ποτό, για τσεκάρισμα θα βγούνε. Το ερώτημα είναι ποια θα τσεκάρει τι.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:32
Τι να γίνει πια; Για ποτό θα βγούνε, δεν θα γυρίσουν σε ριμεηκ το eyes wide shut.
Δλδ λίγη ψυχραιμία πια.
Δεν είμαστε κουτσομπόληδες, να σε βοηθήσουμε θέλουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι μωρέ, εγώ τον πιστεύω.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2022, 22:01Να διορθώσουμε το σενάριο θέλουμε.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:52vantono μπες και πες μας επιγραμματικά τι παίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2022, 21:48
Δεν θα βγουν για ποτό, για τσεκάρισμα θα βγούνε. Το ερώτημα είναι ποια θα τσεκάρει τι.
Δεν είμαστε κουτσομπόληδες, να σε βοηθήσουμε θέλουμε.![]()
Ή για να είμαι ακριβής, τον πίστευα μέχρι που έγραψε λίγο πιο πάνω για κάτι φανταστικές ντικπικς που κυκλοφορούν ευρέως και είναι τόσο φανταστικές που όποια τις δει, θέλει να τον βιάσει.
Τέλος πάντων, θα δείξει.
Επιβεβαιωνω για τις ντικπικ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις