Σαν τις ταινίες που όλοι ξέρουν ότι έρχεται η καταστροφή εκτός από τον πρωταγωνιστή, που ψωλαρμενίζει
Βαντόνε, μάτι φώσφορο, κουμάντο γερό. Έρχεται θύελλα
Σαν τις ταινίες που όλοι ξέρουν ότι έρχεται η καταστροφή εκτός από τον πρωταγωνιστή, που ψωλαρμενίζει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να τη ρωτήσω και αν συνεχίζουν ακόμα να της στελνουν ντικπικ?GoBack έγραψε: 12 Μαρ 2022, 15:54 Πρεπει να εχεις την ιδια συμπεριφορα προς τη ρωσιδα οπως στα μηνυματα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Φρόντισε απλώς να πάτε κάπου σεμνά (αν δεν έχει αποφασίσει και το ΠΟΥ θα πάτε η δικιά σου) γιατί μπορεί να σου στην πέσει και το μπαλέτο.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 15:52 Αν δεν εχω ξαναγράψει μεχρι αύριο τέτοια ώρα το αργότερο, σημαίνει ότι είτε μου την έστησαν οι δυο τους και πλέον δεν θα μπορώ να εχω καμία τους, ή οτι μου έκατσε τρίο. Ελπίζω για το τελευταίο.
Ευτυχώς δεν ειναι απλα δικαιολογία, ειναι αληθεια. Γυρίζουν οι δικοί μου απο χωριό και φέρνουν τελάρα με εσπεριδοειδή και κατι κρέατα. Της ειπα οτι θα παω να τους βοηθησω στο ξεφόρτωμα απο το αμαξι, και θα κατσω να τους δω και λιγο. Μια χαρά μου έκατσε, λουκούμι.
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 15:59 Είπα στη δικιά μου να κανονίσει να πάνε οι δυο τους πρώτα, και εγώ θα περάσω απο τους δικους μου που με θέλουν για κατι δουλειές και θα περάσω λίγο αργότερα, μόνος μου. Προσπαθώ να στήσω αναχώματα σε περίπτωση που το Κίεβό μου δέχεται υπουλη επίθεση και από Ρωσία και από ΛευκορωσίαΑρκαδομωραΐτικη αρμάδα τσετσενικού τύπου στρατιωτικής εκπαίδευσης.
Συμφωνώ, και στις δύο ουσίες για την ακρίβεια, το ιδανικό ΑΒ δε οφείλει να έχει το δυνατόν την λιγότερη χρονοκαθυστέρηση μεταξύ του βουτήγματος από την Α στην Β (ταυτόχρονα δεν γίνεται, δυστυχώς, ευτυχώς γίνεται έμμεσα).
Έχεις την προσοχή μας.