!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυναίκες και βωμολοχία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Γυναίκες και βωμολοχία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:58 Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

A, ρε Νάιδα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:32
A, ρε Νάιδα.
Ε μα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Όταν θυμώσω, βρίζω.

Στο σεξ, ποτέ. Και με τα υπερθετικά και τα αού αού, το πρόβλημα δεν είναι ότι ξενερώνω αλλά ότι θέλω να γελάσω και κρατιέμαι, που είναι τέρμα ξενέρωμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Ε, σαν άνθρωποι, πάνω σε μια φάση θυμού/αγανάκτησης ή για έμφαση να λένε κάνα μπινελίκι, καλά.
Αλλά να είναι στον χαρακτήρα τους να βωμολοχούν, ευχαριστώ δεν θα πάρω -και δεν πήρα ευτυχώς ποτέ. Ούτε στο σεξ μ' αρέσουν τέτοιες "κορόνες".

Όσο για τα κοριτσόπουλα που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια "ρε μαλάκα και ρε μαλάκα και στ' αρχίδια μου" κάθε δεύτερη κουβέντα τους, είναι για μένα λυπηρό φαινόμενο γιατί αντιγράφουν τις χειρότερες πλευρές των "μάτσο" και καλά αγοριών.

Και κάτι σχετικό που διάβασα σε άλλο νήμα: οι λέξεις ΕΙΝΑΙ πράξεις -σωστός ο Ασέβαστος :smt023
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Έχω παρατηρήσει πως οι άντρες ξαφνιαζονται αμα τους πεις μαλακες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:07 Έχω παρατηρήσει πως οι άντρες ξαφνιαζονται αμα τους πεις μαλακες.
Ενώ οι γυναίκες δεν ξαφνιάζονται άμα τις πεις "πουτάνες".

Κάποιες το βρίσκουν και πολύ ερωτικό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:07 Έχω παρατηρήσει πως οι άντρες ξαφνιαζονται αμα τους πεις μαλακες.
μας πιανει πανικός μηπως γνωριζόμαστε απο παλια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:13

Εξαρτάται ποιος και πως θα το πει. Ενώ οι άντρες, μπορεί ένας άντρας να πει τον αλλο μαλακα αλλά άμα τον πει γυναίκα ξαφνιαζονται.
Επίσης το μαλάκας δεν είναι το ίδιο με το πουτανα. Άσε που δεν μπορείς να το πεις και στο σεξ. Τι να του πεις; τι μου κάνεις ρε μαλάκα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:15
μας πιανει πανικός μηπως γνωριζόμαστε απο παλια.
Δεν το είχα σκεφτεί :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ βωμολοχίας και χυδαιολογίας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.

Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:13

Εξαρτάται ποιος και πως θα το πει. Ενώ οι άντρες, μπορεί ένας άντρας να πει τον αλλο μαλακα αλλά άμα τον πει γυναίκα ξαφνιαζονται.
Επίσης το μαλάκας δεν είναι το ίδιο με το πουτανα. Άσε που δεν μπορείς να το πεις και στο σεξ. Τι να του πεις; τι μου κάνεις ρε μαλάκα;
Ε, εδώ που τα λέμε, το να αποκαλείς "μαλάκα" τον ίδιο που στο κρεβάτι τον αποκαλείς ως ΤΟΝ υπερφύσικο και ανεπανάληπτο επιβήτορα μην τυχόν και πάθει αφλογιστία το πολύτιμο του, είναι γελοίο ακόμη και ως μαλακία.

Για όσες εξιτάρονται με επιβεβαιώσεις τύπου "είσαι το πουτανάκι μου" ουδέν σχόλιο.

Spoiler
Είμαι ξενέρωτη, σεμνότυφη και στερημένη από στιγμές γνήσιου πάθους, το ξέρω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30
aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".

Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
Το οτι ένιωσες άσχημα εύλογο είναι, παραταύτα ήταν δική της η επιλογή να ρισκάρει. Ενίοτε τα πειράματα αποτυγχάνουν. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Εξαρταται απο την περισταση ,τον τροπο και τον χρονο.
Λιγο θελει να καταληξει στην χυδαιοτητα.
Προσωπικα ,δεχομαι την βωμολοχια απο γυναικα μονο την ωρα του σεξ (σεξ ,"πηδημα") οχι ερωτα ,γουτσου γουτσου.
Διαφορετικα ,η βωμολοχια θα αντιμετωπιστει με ορους ισοτητας.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”