Τί ποιήματα ρε μαν?wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:55Ωραία. Πήγαινε εσύ να πουλήσεις πασατέμπο στο Yankee stadium στην Αμερική και να λες τα ποιήματα που λες εδώ το ίδιο καλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
Re: Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ισχύει.wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:56 Οι Ρώσοι δεν κάνουν ποτέ facial expressions, χαράς, θυμού, λύπης λέει.
Το θεωρούν αντιαισθητικό.
Επομένως ένα χαμόγελο σαν αυτό που ρίχνει ο Μητσοτάκης όταν π.χ. κόβει την κορδέλα κάποιου νέου εργοστασίου της Ζήμενς, ο αντίστοιχος Ρώσος θα το θεωρούσε σαν κλοουνική παράσταση με τη γλώσσα έξω και τα χέρια στα αυτιά όπως κάνουν οι κλόουν και άρα δεν το κάνει ποτέ.
Το ίδιο προφανώς και οι Ρωσίδες ενώ για τις Κινέζες δεν ξέρω.
Επομένως αν κάποια Ρωσίδα την δείτε ανέκφραστη, δεν είναι αυτό που νομίζετε - ότι δεν το πνίγει το κουνέλι δηλαδή.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνάντηση Πούτιν και Σρέντερ στη Μόσχα
https://www.in.gr/2022/03/10/world/pole ... sti-mosxa/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Τα γνωστά που λες "ο ολόφρεσκοοοος, μία για τη Γιούτσα, μία για τη Μποτίνα".Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:56Τί ποιήματα ρε μαν?wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:55Ωραία. Πήγαινε εσύ να πουλήσεις πασατέμπο στο Yankee stadium στην Αμερική και να λες τα ποιήματα που λες εδώ το ίδιο καλά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Στον 9ο.Στύγιος έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:00 Γιατί ρε γίνεται αυτό, τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα;
Σε ποιον κύκλο του Δάντη βρισκόμαστε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:56 Επομένως ένα χαμόγελο σαν αυτό που ρίχνει ο Μητσοτάκης όταν π.χ. κόβει την κορδέλα κάποιου νέου εργοστασίου της Ζήμενς

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
O Μποτίνος, ο Γιούτσος, το Yankee Stadium, οι Βούλγαροι τσιγαράδες της Ομόνοιας και δε ξέρω εγώ τι άλλο ακόμα μόνο σε ένα νήμα του Γούντυ θα μπορούσαν να κολλήσουν δίπλα δίπλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 10 Μαρ 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Σου άρεσε ε ;enaon έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:02wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:56 Επομένως ένα χαμόγελο σαν αυτό που ρίχνει ο Μητσοτάκης όταν π.χ. κόβει την κορδέλα κάποιου νέου εργοστασίου της Ζήμενς![]()
Πάλιν τον καύκον έπιε...Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:56Τί ποιήματα ρε μαν?wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:55Ωραία. Πήγαινε εσύ να πουλήσεις πασατέμπο στο Yankee stadium στην Αμερική και να λες τα ποιήματα που λες εδώ το ίδιο καλά.
- wooded glade
Ο άλλος με προκαλεί.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:06 O Μποτίνος, ο Γιούτσος, το Yankee Stadium, οι Βούλγαροι τσιγαράδες της Ομόνοιας, η κόλαση του Δάντη, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και δε
ξέρω εγώ τι άλλο ακόμα μόνο σε ένα νήμα του Γούντυ θα μπορούσαν να κολλήσουν δίπλα δίπλα.
'Ολοι ξέρουν ότι ο ... inscrutable foreigner είναι η υπ' αριθμ. ένα καρικατούρα των αβγών.
Παλιά έλεγαν για τα Ινδάκια ότι δεν πρέπει να γίνονται δεκτά στο σχολείο επειδή δεν τα κατάφερναν στο τεστ των Αγγλικών, όταν όμως η γλώσσα τους ήταν η Ινδική ! Έχω και μιά παλιά εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου του 1950 που το γράφει αυτό ένα αβγό της εποχής σε ένα λήμμα.
ε να μην παει χαμένο
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Άρα αυτό που εννοείς είναι πως ο Kauldron δε δικαιούται να σου τη λέει διότι ο χώρος του αναπαράγει ρατσιστικά στερεότυπαwooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:09Ο άλλος με προκαλεί.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:06 O Μποτίνος, ο Γιούτσος, το Yankee Stadium, οι Βούλγαροι τσιγαράδες της Ομόνοιας, η κόλαση του Δάντη, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και δε
ξέρω εγώ τι άλλο ακόμα μόνο σε ένα νήμα του Γούντυ θα μπορούσαν να κολλήσουν δίπλα δίπλα.
'Ολοι ξέρουν ότι ο ... inscrutable foreigner είναι η υπ' αριθμ. ένα καρικατούρα των αβγών.
Παλιά έλεγαν για τα Ινδάκια ότι δεν πρέπει να γίνονται δεκτά στο σχολείο επειδή δεν τα κατάφερναν στο τεστ των Αγγλικών, όταν όμως η γλώσσα τους ήταν η Ινδική ! Έχω και μιά παλιά εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου του 1950 που το γράφει αυτό ένα αβγό της εποχής σε ένα λήμμα.
για τους ξένους ή κάτι τέτοιο?
Δεν χαμογελούν ποτέ επειδή έχουν τον Πούτιν για πρόεδρο.
- wooded glade
Αμφισβητεί αυτά που λέω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:19Άρα αυτό που εννοείς είναι πως ο Kauldron δε δικαιούται να σου τη λέει διότι ο χώρος του αναπαράγει ρατσιστικά στερεότυπαwooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:09Ο άλλος με προκαλεί.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:06 O Μποτίνος, ο Γιούτσος, το Yankee Stadium, οι Βούλγαροι τσιγαράδες της Ομόνοιας, η κόλαση του Δάντη, οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και δε
για τους ξένους ή κάτι τέτοιο?
Στύγιος έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:08Πάλιν τον καύκον έπιε...Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:56Τί ποιήματα ρε μαν?wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:55
Ωραία. Πήγαινε εσύ να πουλήσεις πασατέμπο στο Yankee stadium στην Αμερική και να λες τα ποιήματα που λες εδώ το ίδιο καλά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-