!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
Re: Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
Είπα κι εγώ, δε θα έλεγε για τα "αβγά" πάλι? 
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πώς λέγεται η δεσποινίς;
Με ρωτάει ένας φίλος βασικά.
Από το χωριό.
Δεν τον ξες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Σε λίγο θα μπουν σφήνες στο νήμα το μπρεξι και το κοντό
Άμα έβαζα τον Τσιτσιφάπ ή την πρώην του διαδόχου του Χρυσογέννητου, φυσικά, θα τους αναγνωρίζατε αμέσως.
https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Sharapova
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εντάξει δε θα σας τρελάνει μόνο ο Γούντι, δε θα μου κλέψει τη δόξα..
Γω τα είχα 6 μήνες με τουρκ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια το 1992.Βαράτε τώρα, σκίστε με
Γω τα είχα 6 μήνες με τουρκ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια το 1992.Βαράτε τώρα, σκίστε με
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
και μεις τι πρέπει τώρα να κάνουμε για αυτο;wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:56 Οι Ρώσοι δεν κάνουν ποτέ facial expressions, χαράς, θυμού, λύπης λέει.
Το θεωρούν αντιαισθητικό.
Επομένως ένα χαμόγελο σαν αυτό που ρίχνει ο Μητσοτάκης όταν π.χ. κόβει την κορδέλα κάποιου νέου εργοστασίου της Ζήμενς, ο αντίστοιχος Ρώσος θα το θεωρούσε σαν κλοουνική παράσταση με τη γλώσσα έξω και τα χέρια στα αυτιά όπως κάνουν οι κλόουν και άρα δεν το κάνει ποτέ.
Το ίδιο προφανώς και οι Ρωσίδες ενώ για τις Κινέζες δεν ξέρω.
Επομένως αν κάποια Ρωσίδα την δείτε ανέκφραστη, δεν είναι αυτό που νομίζετε - ότι δεν το πνίγει το κουνέλι δηλαδή.
Είναι δύσκολο να χαμογελάσεις όταν μένεις Ρωσία.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Ναι (προς αγνώστους). Εάν τους ρωτήσεις σού λένε ότι είναι σοβαροί.
- wooded glade
Αφού έτσι λένε τα αβγά τι να κάνω ;
Δεν το λέω εγώ.
Κι εμένα μου φαινόταν παράξενοι. Έλεγα στους Βούλγαρους τσιγαράδες στην Ομόνοια "εεεοπ, τι χαμπάρια ρε παλληκάρια ; τι λέει ο Μητσοτάκης που μας κυνηγάει ;" και μου απαντάγανε με ένα ξερό "γειά σου φίλο", χωρίς να διανθίζουν την ομιλία τους.
Αλλά ξέρω ότι φταίνε τα Ελληνικά τους, δεν φταίνε οι ίδιοι. Είτε πρόκειται περί διαρρηκτών τις άλλες ώρες της ημέρας είτε όχι, για το συγκεκριμένο φταίνε τα Ελληνικά τους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Πατσούρεψε κι αυτήScouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:32Άμα έβαζα τον Τσιτσιφάπ ή την πρώην του διαδόχου του Χρυσογέννητου, φυσικά, θα τους αναγνωρίζατε αμέσως.![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Sharapova
Σου είπε ΧΑτης οτι το πρόβλημα είναι οτι "δε διανθίζουν την ομιλία τους", ε?wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:49Αφού έτσι λένε τα αβγά τι να κάνω ;
Δεν το λέω εγώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- wooded glade
Ναι.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:52Σου είπε ΧΑτης οτι το πρόβλημα είναι οτι "δε διανθίζουν την ομιλία τους", ε?
![]()
Τρού στόρυ μπρό.wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:53Ναι.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:52Σου είπε ΧΑτης οτι το πρόβλημα είναι οτι "δε διανθίζουν την ομιλία τους", ε?
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- wooded glade
Ωραία. Πήγαινε εσύ να πουλήσεις πασατέμπο στο Yankee stadium στην Αμερική και να λες τα ποιήματα που λες εδώ το ίδιο καλά.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:54Τρού στόρυ μπρό.wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:53Ναι.Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2022, 19:52
Σου είπε ΧΑτης οτι το πρόβλημα είναι οτι "δε διανθίζουν την ομιλία τους", ε?
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---