Υπάρχει όμως και η λογική που σού έγραψα παραπάνω (δεν ταίριαζε εκεί, έκανα λάθος). Από κει και πέρα περίμενε εσύ να το αποδείξεις μέσω Ίντερνετ. Μόνο αν πας επί τόπου, τώρα όμως, όχι μετά από καιρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:57Εγώ παραδέχομαι ελεύθερα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για "εργαστήρια βιολογικού πολέμου". Υπάρχουν αποδείξεις για βιολογικά εργαστήρια, υπάρχουν αποδείξεις όχι απλά για χρηματοδότηση αλλά για διάφορα "ειδικά δικαιώματα" των ΗΠΑ επί των υλικών, υπάρχουν κάποιες ύποπτες δηλώσεις της Νούλαντ.talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:42Αλλα ας διαβασουμε τι λεει και η ΕΕ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:26
Οι Ρώσοι δεν έχουν ξαναδεί ινστιτούτο Παστέρ; Γιατί φοβάται η Νούλαντ μην πέσει στα χέρια της Ρωσίας;
Δεν φαντάζομαι να καταντησες να εμπιστευεσαι την ρωσια περισσότερο απο την ΕΕ ;
https://www.thepresident.gr/2022/03/09/ ... -oykrania/
ΕΕ: Παραπληροφόρηση οι ισχυρισμοί για εργαστήρια βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία
09/03/2022 19:00
Οι δηλώσεις πολιτικών ή μυστικών υπηρεσιών οποιασδήποτε χώρας έχουν μικρή βαρύτητα για μένα. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει ότι αντί να πουν "τα έγγραφα είναι πλαστά", λένε κάτι γενικούρες του στυλ "μα δεν τους ξέρετε τώρα τους Ρώσους;".
Σαν παραδοχή μου ακούγεται.
Γι αυτό λέω να το ακούσουν περισσότεροι να πουν κι αυτοί την άποψη τους, μπορεί να κάνω και λάθος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ποιος τον ξεκίνησε;Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2022, 17:04Ρε σεις, το θεμα ηταν να μην ξεκινησει πολεμος, απο την στιγμη που ξεκινησε, μην ψαχνετε να βρειτε λογικη, μην εχετε αυταπατες, στον πολεμο γινονται εγκληματα, προφανως και απο τις 2 πλευρες. Προσωπικα δεν εχω αυταπατες οτι θα πεθανουν και απλοι πολιτες, οπως δεν εχω αυταπατες οτι θα χρησιμοποιηθουν και ως ασπιδα και ως προπαγανδα κλπ. Οπως πεθαιναν εξαλλου απο το 2014 και μετα.
ναι και θα πουν οτι τα φανταστηκε και ειναι τρελος και τετοια χαριτωμεναsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:04Υπάρχει όμως και η λογική που σού έγραψα παραπάνω (δεν ταίριαζε εκεί, έκανα λάθος). Από κει και πέρα περίμενε εσύ να το αποδείξεις μέσω Ίντερνετ. Μόνο αν πας επί τόπου, τώρα όμως, όχι μετά από καιρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:57Εγώ παραδέχομαι ελεύθερα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για "εργαστήρια βιολογικού πολέμου". Υπάρχουν αποδείξεις για βιολογικά εργαστήρια, υπάρχουν αποδείξεις όχι απλά για χρηματοδότηση αλλά για διάφορα "ειδικά δικαιώματα" των ΗΠΑ επί των υλικών, υπάρχουν κάποιες ύποπτες δηλώσεις της Νούλαντ.talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:42
Αλλα ας διαβασουμε τι λεει και η ΕΕ.
Δεν φαντάζομαι να καταντησες να εμπιστευεσαι την ρωσια περισσότερο απο την ΕΕ ;
https://www.thepresident.gr/2022/03/09/ ... -oykrania/
Οι δηλώσεις πολιτικών ή μυστικών υπηρεσιών οποιασδήποτε χώρας έχουν μικρή βαρύτητα για μένα. Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει ότι αντί να πουν "τα έγγραφα είναι πλαστά", λένε κάτι γενικούρες του στυλ "μα δεν τους ξέρετε τώρα τους Ρώσους;".
Γι αυτό λέω να το ακούσουν περισσότεροι να πουν κι αυτοί την άποψη τους, μπορεί να κάνω και λάθος.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Ποιος φαντάστηκε; Όσο ήταν τα εργαστήρια του Σαντάμ αληθινά, άλλο τόσο είναι κι αυτά. Εντάξει, αν είσαι Ρώσος, δεν περιμένω να το δεχτείς. Αν δεν είσαιpikey25 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:07ναι και θα πουν οτι τα φανταστηκε και ειναι τρελος και τετοια χαριτωμεναsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:04Υπάρχει όμως και η λογική που σού έγραψα παραπάνω (δεν ταίριαζε εκεί, έκανα λάθος). Από κει και πέρα περίμενε εσύ να το αποδείξεις μέσω Ίντερνετ. Μόνο αν πας επί τόπου, τώρα όμως, όχι μετά από καιρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:57
Εγώ παραδέχομαι ελεύθερα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για "εργαστήρια βιολογικού πολέμου". Υπάρχουν αποδείξεις για βιολογικά εργαστήρια, υπάρχουν αποδείξεις όχι απλά για χρηματοδότηση αλλά για διάφορα "ειδικά δικαιώματα" των ΗΠΑ επί των υλικών, υπάρχουν κάποιες ύποπτες δηλώσεις της Νούλαντ.
Γι αυτό λέω να το ακούσουν περισσότεροι να πουν κι αυτοί την άποψη τους, μπορεί να κάνω και λάθος.![]()
Το διαβάσαμε ήδη και γράφτηκε χθες, δυστυχώς. Και όπως τα λες θα γίνουν, και πυρηνικά θα ρίξει ο παρανοϊκός μαλάκας.talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 17:09 Και εδω βλέπουμε που αποσκοπεί η συζήτηση για δηθεν εργαστήρια βιολογικού πολέμου
https://www.bbc.co.uk/news/uk-60683248? ... m=referral
Να θυμίσουμε οτι τωρα τελευταία οι προβλέψεις των ΗΠΑ βγαίνουν σωστέςRussia could launch chemical attack in Ukraine - White House
By Gordon Corera
Security correspondent, BBC News
τι να κλάσει ο σκάι?εδώ έχουμε αστέρια που δημιουργούν ένα παράλληλο σύμπαν με μια απλή σύνδεση των 20 ευρώ
Εγω βλεπω χρηματοδοτηση πενταγωνου και διπλωματικα αυτοκινητα εσυ μπορει να βλεπεις ρωσους ηθοποιους και πλαστα χαρτιαsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:08Ποιος φαντάστηκε; Όσο ήταν τα εργαστήρια του Σαντάμ αληθινά, άλλο τόσο είναι κι αυτά. Εντάξει, αν είσαι Ρώσος, δεν περιμένω να το δεχτείς. Αν δεν είσαιpikey25 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:07ναι και θα πουν οτι τα φανταστηκε και ειναι τρελος και τετοια χαριτωμεναsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:04
Υπάρχει όμως και η λογική που σού έγραψα παραπάνω (δεν ταίριαζε εκεί, έκανα λάθος). Από κει και πέρα περίμενε εσύ να το αποδείξεις μέσω Ίντερνετ. Μόνο αν πας επί τόπου, τώρα όμως, όχι μετά από καιρό.![]()
![]()
Η ανεπισημη γραμμη ειναι οτι κανουν counter bio warfare στους ιους της ΕΣΣΔ - οποτε βοηθαει περισσοτερο να λεμε φεικ για να μην μαζευονται περιεργοι
viewtopic.php?f=30&t=801&start=16455#p2394300
που παει ο κόσμος..nowhere έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:11 τι να κλάσει ο σκάι?εδώ έχουμε αστέρια που δημιουργούν ένα παράλληλο σύμπαν με μια απλή σύνδεση των 20 ευρώ
Αυτοι που σκοτωναν και καιγαν ανθρωπους στην Οδησσο - κανε τωρα απεργια πεινας για να φυγει ο εισβολεας και μην ξεχασεις να μπεις στο e-katanalotissharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:06Ποιος τον ξεκίνησε;Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2022, 17:04Ρε σεις, το θεμα ηταν να μην ξεκινησει πολεμος, απο την στιγμη που ξεκινησε, μην ψαχνετε να βρειτε λογικη, μην εχετε αυταπατες, στον πολεμο γινονται εγκληματα, προφανως και απο τις 2 πλευρες. Προσωπικα δεν εχω αυταπατες οτι θα πεθανουν και απλοι πολιτες, οπως δεν εχω αυταπατες οτι θα χρησιμοποιηθουν και ως ασπιδα και ως προπαγανδα κλπ. Οπως πεθαιναν εξαλλου απο το 2014 και μετα.
Δεν θα φύγει. Τα πυρηνικούλια του και συ θα τα φας. Μπορεί να δίνει ένα σασπένς στη μίζερη ζωή σου.pikey25 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:16Αυτοι που σκοτωναν και καιγαν ανθρωπους στην Οδησσο - κανε τωρα απεργια πεινας για να φυγει ο εισβολεας και μην ξεχασεις να μπεις στο e-katanalotissharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:06Ποιος τον ξεκίνησε;Nostalgia έγραψε: 10 Μαρ 2022, 17:04
Ρε σεις, το θεμα ηταν να μην ξεκινησει πολεμος, απο την στιγμη που ξεκινησε, μην ψαχνετε να βρειτε λογικη, μην εχετε αυταπατες, στον πολεμο γινονται εγκληματα, προφανως και απο τις 2 πλευρες. Προσωπικα δεν εχω αυταπατες οτι θα πεθανουν και απλοι πολιτες, οπως δεν εχω αυταπατες οτι θα χρησιμοποιηθουν και ως ασπιδα και ως προπαγανδα κλπ. Οπως πεθαιναν εξαλλου απο το 2014 και μετα.
-
likosmokeses
Υπάρχουν και χειρότερα....talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 17:09 Και εδω βλέπουμε που αποσκοπεί η συζήτηση για δηθεν εργαστήρια βιολογικού πολέμου
Να θυμίσουμε οτι τωρα τελευταία οι προβλέψεις των ΗΠΑ βγαίνουν σωστέςRussia could launch chemical attack in Ukraine - White House
By Gordon Corera
Οι δανειστές θα πληρωθούν σε ρούβλια...
Με ενδιαφέρον αναμένουμε να πάθουν οι ρώσοι αυτά που θα παθαίναμε εμείς με δραχμή το 2015...Μιλώντας κατά την διάρκεια της κυβερνητικής σύσκεψης ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, είπε ότι η Ρωσία έχει λάβει μέτρα για να περιορίσει τις εκροές κεφαλαίων και ότι η χώρα θα εξυπηρετεί τα εξωτερικά της δάνεια σε ρούβλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος likosmokeses την 10 Μαρ 2022, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι φτιάχνουν βιολογικά όπλα.μήπως θα πρεπε σαν χώρα να βρούμε ένα καλό μέρος,καστελόριζο ή ακόμα καλύτερα μια άλλη χώρα την κύπρο πχ και να πέσουμε με τα μούτρα στη παραγωγή?
Θα λυγισει μην πτοησε ακομα δεν αρχισες την απεργια πεινας βαστα λιγοsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:18Δεν θα φύγει. Τα πυρηνικούλια του και συ θα τα φας. Μπορεί να δίνει ένα σασπένς στη μίζερη ζωή σου.
16 Μαρτίου είναι να πληρώσει 100 εκατ. δολλ. Ψίχουλα, αλλά τεχνικά πλέον δεν γίνεται. Έχει παράτα 30 μέρες, οπότε μέσα Απριλίου πτωχεύει, αν και θα είναι πρωτότυπη πτώχευση, γιατί τα λεφτά τα έχει. Δεν γίνεται να πληρώσει σε ρούβλια, δεν ξέρω γιατί τα λέει, αν τα λέει, ίσως για εσωτερική κατανάλωση. 30 Απριλίου λήγουν και κάτι δις, που κανονικά πάλι τα έχει.likosmokeses έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:21Υπάρχουν και χειρότερα....talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 17:09 Και εδω βλέπουμε που αποσκοπεί η συζήτηση για δηθεν εργαστήρια βιολογικού πολέμου
By Gordon Corera
Με ενδιαφέρον αναμένουμε να πάθουν οι ρώσοι αυτά που θα παθαίναμε εμείς με δραχμή το 2015...Μιλώντας κατά την διάρκεια της κυβερνητικής σύσκεψης ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, είπε ότι η Ρωσία έχει λάβει μέτρα για να περιορίσει τις εκροές κεφαλαίων και ότι η χώρα θα εξυπηρετεί τα εξωτερικά της δάνεια σε ρούβλια.
και οι εξωτερικοί συνεργάτες το ίδιο φαντάζομαι.ωχ ωχ θα πέσει κλάμαlikosmokeses έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:21 Υπάρχουν και χειρότερα....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-